Gość: gunia IP: *.upc.chello.be 14.01.05, 01:57 nie mialam nigdy orgazmu. czy kobiety ktore nie maja orgazmu mogo zajsc w ciaze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: orgazm IP: *.ss.shawcable.net 14.01.05, 02:19 Jak najbardziej. Jedno z drugim wbrew pozorom nie ma az tak wiele wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: orgazm IP: *.upc.chello.be 14.01.05, 02:23 no nie wiem mam nadzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenzor Re: orgazm IP: *.tor.primus.ca 14.01.05, 02:53 A czy Ty masz slub koscielny ze o takie sprawy pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Ciaza bez orgazmy uwazana jest za... IP: *.ipt.aol.com 14.01.05, 05:50 > niepokalana! > Przyjemnoscia, zanczy! > Pytania na takie tematy kieruje sie do xionca pro-bo-szczyny przeciez! Odpowiedz Link Zgłoś
mahabharata Re: orgazm 14.01.05, 06:09 Boze, oczywiscie, ze mozesz zajsc w ciaze bez orgazmu (przypomina mi sie plotka na koloniach, ze miesiaczke sie ma dopiero od pierwszego razu, albo, ze dziewica w ciaze nie zajdzie). Chociaz smutno troche tak bez... ;) Powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś