Dodaj do ulubionych

KONIEC Wydarzeń Polsatu?

22.03.07, 11:42
Kto wie, co się dzieje z tym programem? Nie da się oglądać! Czy pan Lis na
zasadzie Króla Midasa- czego dotknie - obraca się w g...? Najlepsi ludzie
odchodzą, zostaja tylko mierni, bierni, ale wierni. Dlaczego Solorz go tam
jeszcze trzyma? Podobno nawet Kietliński odszedł. Ostatnia ostoja tego
programu. A tak swoją drogą- ktoś wie, gdzie zobaczymy Kietlińskiego?
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 22.03.07, 12:06
      A ja uważam, że się da oglądać Wydarzenia. W odróżnieniu od rządowych
      Wiadomości. I co to znaczy "nawet Kietliński odszedł"? Kogoś jeszcze ubyło?
      • ankas4 Re: jestes w błędzie... 22.03.07, 13:40
        jak dla mnie wydarzenia sa najlepsze, odpowiadaja mi prowadzacy i materialy
        jakie sa prezentowane , to nie jest jakies show jaki powoli robi sie z Faktow...
        ale sa to nornmalnie podane informacje bez rozdmuchanych afer.
        • zaniepokojony2 Re: jestes w błędzie... 22.03.07, 14:07
          I grafika ładna i czytelna :)
          • malwina12 Re: jestes w błędzie... 22.03.07, 15:18
            I kochanka pana Lisa - Hania tak sie pięknie krzywi
    • sztuka_konwersacji Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 22.03.07, 15:28
      kolor16 napisał:

> Czy pan Lis na
      > zasadzie Króla Midasa- czego dotknie - obraca się w g...?

Z tego co mi wiadomo, to czego dotknąl krol Midas zamienialo sie w zloto, a nie
      w gowno...?
    • czesiekkk Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 22.03.07, 20:59
      Fakty na TVN to przewaga formy nad treścią, bajery, grafiki, studia po co to
      komu, na co to komu potrzebne to ma być program informacyjny o wydarzeniach w
      kraju i na świecie, a nie program o Hi-Tech'u, IT i innych gadżetach
      elektronicznych.
      O telewizji państwowej się nie wypowiadam, bo nie oglądam programów
      informacyjnych TVP. Przestałem za czasów SLD i trzymam się tego postanowienia za
      rządów PiS.
    • ikaryta Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 22.03.07, 21:52
      Kietliński to taki grubas bez wdzięku i talentu? Jeśli odszedł dzięki Bogu, bo
      lubię Wydarzenia, a tego tępawego osiłka nie cierpiałam. Wydarzenia to solidny,
      fajny program. Pozdrowienia dla Pana Lisa, który rzeczywiście ma w sobie coś z
      Midasa - Fakty, Wydarzenia, Co z tą Polską, książki. Czego dotknie, to sukces.
      • kolor16 Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 23.03.07, 11:19
        ikaryta napisała:

> Kietliński to taki grubas bez wdzięku i talentu? Jeśli odszedł dzięki Bogu,
        bo
        > lubię Wydarzenia, a tego tępawego osiłka nie cierpiałam. Wydarzenia to
        solidny,
        >
        > fajny program. Pozdrowienia dla Pana Lisa, który rzeczywiście ma w sobie coś
        z
        > Midasa - Fakty, Wydarzenia, Co z tą Polską, książki. Czego dotknie, to
        sukces.

Może i grubas, tylko jako jedyny z nich relacjonował wszystkie wojny i dostawał
        nagrody. talentu pozbawiona jest ta gwiżdżąco- śpiewająco-płacząca prezenterka-
        nie pamiętam jak się nazywa. Fakty też nie są ostatnio z mojej bajki- były
        lepsze przed Durczokiem, a po Lisie. A co do książek Lisa- błagam- infantylne,
        naiwne, kupy się nie trzymają.
    • radamant Zdecydowanie wolę Wydarzenia, coraz 23.03.07, 08:31
      bardziej wkurza mnie samozachwyt prowadzących Fakty i ich ciągłe szukanie
      sensacji a nie rzetelne dziennikarstwo. Zycie prywatne prowadzących mnie nie
      obchodzi, mam co innego do roboty niż podniecanie się sensacyjkami z brukowców.
    • deniss_peniss Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 23.03.07, 08:51
      Zgadzam się z przedmówcami, Fakty to szołmeństwo w najgorszym wydaniu z Pochanke
      - Najlepszą Dziennikarką w Polsce. Przypominaja coraz bardziej Uwagę czy
      Interwencję. Wolę Wydarzenia Lisa, bo przynajmniej Tomasz czuje jakąś misję w
      tym co robi.
      • huraaa Fakty 30.03.07, 00:26
        Ogromnie cenie prace dziennikarz Faktow; uwazam, ze to najlepszy zespol w
        polskich mediach. Dlatego ze smutkiem przylaczam sie do opinii, ze miny,
        sztuczne, wytrenowane przed lustrem usmiechy pani Pochanke to pomylka i
        najslabszy punkt tego programu. W dodatku serwowany w niestrawnym nadmiarze.
        Bryyyy. Az szkoda tego swietnego programu.
    • ikaryta Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 23.03.07, 12:15
      Czy ktoś może mi powiedzieć jakie to nagrody dostał ten tępawy Kietliński, bo
      nie pamiętam. Wiktora, Telekamerę, Grand Pressa? Chyba że chodzi o nagrodę od
      prezesa Polsatu.
      • ankas4 Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 23.03.07, 20:17
        Zgadzam się z przedmówcami, Fakt sa tragiczne, a juz nie moge patrzec
        najbardziej na P. Pochanke i jej ciagle nie domkniete usta :) drazni mnie babka
        jak nie wiem co, Durczok przyniosl troszke normalnosci ale i tak nie jest
        dobrze, show to glowne zadanie tego niby informacyjnego programu, mysle , ze
        ciagle nagrody splywajace na Fakty wynikaja z dobrego marketingu i wielkich
        pieniedzy a dobre wydarzenia robi sie wlasnie w POlsacie czy tez w regionalnej
        trojce.

POzdrawiam
        • arturs87 Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 23.03.07, 21:11
          Według mnie Wydarzenia są najlepsze i tylko je z info oglądam. Profesjonalni
          reporterzy i prowadzacy zarówno o 18:50 jak i o 15:50. A czy to że Kietliński
          odszedł to pewne? Bardzo ciekawie relacjonował... Swoją drogą przydałoby się
          jakieś odświeżenie studia czy coś...
          • news21 Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 25.03.07, 14:02
            Oglądam Wydarzenia i Fakty. DTV sobie darowuję, bo celu nie widzę.
          • pawel-strzalka Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 25.03.07, 19:08
            A Kietliński to przypadkiem nie jest mąż Sakowskiej, która ostatnio była
            ciężarna i teraz zapewne razem siedzą w domu? :>
            • pawel-strzalka Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 25.03.07, 19:10
              a nie, sorry, to jest mąż Tadli a ta nie wyglądała na ciężarną :)
              • wioskowy_glupek Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 25.03.07, 22:14
                Widze ze tu cały PR Polsatu się dzisiaj zebrał i stuka ???
                Lećcie lepiej robić materiały do wydarzeń bo Tomash na was nakrzyczy...
                I znowu was biedaczki nie ujmą w żadnym sondażu ;)pokazywanym przez PiSmości czy Fakty...
                • dr_avalanche Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 26.03.07, 10:52
                  PR nie zajmuje się robieniem materiałów do programu. Popraw swoja wiedzę, potem
                  sie sil na złosliwości :P

• pawel-strzalka Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 26.03.07, 11:31
                    WM podaly dziś że Kietliński faktycznie odszedł z Polsatu :>
                    • wioskowy_glupek Re: KONIEC Wydarzeń Polsatu? 26.03.07, 12:30
                      avalanche wiem czym zajmuje sie PR ... Ale widać własnie tutaj niektórym się role mylą... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka