Dodaj do ulubionych

JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk!

31.03.07, 20:02
Obserwuj wątek
    • traktorowa Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 20:14
      a czemu?
    • lewsalonowy Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 20:19
      Traktprowa, ogladasz JOS, lubisz A.W to trzymasz - jak chcesz.
      Nie ogladasz, nie lubisz, nie trzymasz.
      Ja slucham, nie ogladam, bede trzymac :))

Kłaniam się,
      Lew
      • traktorowa Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 20:20
        nie oglądam, ale trzymać mogę:)
        • lewsalonowy Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 20:21
          No widzisz, to trzymamy razem :).
          • traktorowa Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 20:22
            ok:)
    • lewsalonowy Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 20:20
      Można dodać, że AW wyglada seksiarsko ;)
      • ludwiczek.surmacz Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 20:26
        nie speiwala jeszcze wiec nie wiadomoii jak wygloda
        • lewsalonowy Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 20:27
          Oj, zawsze wygląda dobrze.
    • santia Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 21:16
      ale dzis koleżanka górniak bredzi ; ojej
      • bokaj Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 21:21
        ale Urbańska była wcale niezła w tym numerze chylińskiej - szkoda tylko że pod
        koniec tak to spaściła...
        • santia Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 21:24
          zgdzam sie co do nataszy, moskwa też mi sie podobał; fajny głos miał i nie fałszował ;-)
    • santia Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 31.03.07, 21:43
      Aga jest najlepsza ;-))))))
    • n0one Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 01.04.07, 08:00
      Wlodarczyk byla rewelacyjna :) Zaspiewala glosno tam, gdzie trzeba i cicho w
      miejscach, w ktorych powinna. Swietna ekspresja i doskonale wywazenie emocji.

Dokladnie odwrotnie wyszlo to Urbanskiej. Polegla kompletnie z ta piosenka, ale
      z Chylinska rownac imo sie nie da - to klasa sama dla siebie (wokalnie). Co do
      wygibasow i teatrzyku - tak sobie pomyslalem, ze jak wokalnych srodkow wyrazu
      brakuje, to sie robi "szol"... i potwierdzila to Natasza tlumaczac, ze "to byly
      emocje". Emocje owszem, potrzebne, ale program jest o spiewaniu, nie o
      tanczeniu, ani tym bardziej o akrobatyce. Po raz kolejny robi szopke przy
      piosence i coraz bardziej mnie to irytuje :(
      • shatmach Włodarczyk nalepsza 01.04.07, 11:32
        Wystepy Urbańskiej zawsze dla mnie były najlepsze ze względu na to, ze
        dziewczyna potrafi spiewac. Nie brałem jej jednak pod uwage w tej calej zabawie
        bo profesjonalistka nie powinna scigac sie z amatorami. Dzis z czystym
        sumieniem moge powiedziec, ze Urbańska byla za Włodarczykową. Zupełnie do mnie
        nie trafiła tym wykonaniem piosenki O.N.A. Włodarczyk wrecz przeciwnie. To ona
        powinna wygrac ten program. Z odcinka na odcinek jest lepsza.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Włodarczyk nalepsza 01.04.07, 11:43
          Fakt, Wlodarczyk jest bezkonkurencyjna i pięknie spiewa i slicznie wygląda.
          Słabość też mam do Płoszajskiego, który może śpiewać nie umie, ale ma ogromna
          ilość wdzięku, ciepła i inteligencji. Natomiast wczoraj totalnie swoją głupotą
          powaliła mnie Lewińska, która widać bardzo serio pojęła rolę jurora i jak
          zwykle pitoliła od rzeczy. Co za szczęście,że Ibisz jej przerywał- inaczej
          monologi i wrażenia szanownej Gosi po każdym z występów trwałyby po pół godziny.
    • paul_ina Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 01.04.07, 11:51
      Śpiewa tak samo pięknie jak wygląda. Powinna nagrać płytę, zająć się piosenką aktorską. W ubiegłym tygodniu przez przypadek zobaczyłam jej wystep (popłakałam się) i w tym tygodniu tylko na nią czatowałam.

Niestety ruch sceniczny u niej leży i kwiczy - wczoraj śmieszyło mnie to klepanie się po tyłku przy każdym 'połatany ciuch'.
      • virr Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 01.04.07, 12:15
        paul_ina napisała:

> Niestety ruch sceniczny u niej leży i kwiczy - wczoraj śmieszyło mnie to
        klepanie się po tyłku przy każdym 'połatany ciuch'.
        >

Paulina, a to dlaczego? Mnie ten ruch sceniczny bardzo przypadł do gustu ;).
        • paul_ina Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 01.04.07, 12:20
          Ha! To się bardzo cieszę, a jeśli okaże się, że tylko mi się nie podobało - będę zupełnie szczęśliwa.

Właśnie sobie pomyślałam, że pewnie za dużo wymagam - po Herbuś i Urbańskiej, które z tego żyją. A jeszcze wczesniej oglądałam na MTV koncert Linkin Park, gdzie chłopcy biegali po scenie i śpiewali.

Może dlatego Agnieszka wydała mi się taka sztywna, tak twardo stawiająca stopy i w wyuczony sposób machajaca rękami - ale bez wewnętrznej ekspresji w ruchu.
          • virr Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 01.04.07, 12:26
            Wiesz, Agnieszka jest aktorką, a nie piosenkarką i nic dziwnego, że pewne nawyki
            aktorskie (by nie powiedzieć warsztat) przenosi na śpiew.
            Mnie się podobało :).
            • wieslawa-siemiankowska Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 01.04.07, 12:28
              Wojtek a Edzia Górniak Ci się podoba ?
              • virr Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 01.04.07, 12:36
                A podoba :)
                • remik37 Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 01.04.07, 18:45
                  może i głos ma niezły ale robi wrażenie sztywnej, nieprzystępnej i nadętej osoby
                  a liczy się całość
            • qwert_trewq Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 02.04.07, 09:29
              virr napisał:

> Wiesz, Agnieszka jest aktorką, a nie piosenkarką i nic dziwnego, że pewne nawyk
              > i
              > aktorskie (by nie powiedzieć warsztat) przenosi na śpiew.

Z całym szacunkiem dla Twojej wiedzy - Agnieszka wygrywała konkursy wokalne już
              jako podlotek i należała do gwiazd spektaklu Józefowicza "Tyle miłości". Zawsze
              pan reżyser do nowego spektaklu wyszukuje nowy talent i Agnieszka, wtedy 14
              letnia, właśnie w takim charakterze, już jako zawodowa wokalistka, występowała.
              Przygotowywała ją do tego spektaklu zresztą Ela Zapendowska, nadworny wtedy
              trener od głosu w Buffo.
              Natasza wtedy była tancerką. Świetną tancerką ale tylko tancerką. I nikt nie
              podejrzewał nawet po jej pierwszych próbach, że będzie kiedykolwiek śpiewać. Co
              dowodzi tylko, że odrobina talentu, ogrom determinacji i rzetelna praca dają
              naprawdę rezultaty.
              Jest bardzo ambitna ( to nawyki ze szkoły sportowej) i jako jedyna potrafiła od
              początku JOŚ opanować tremę - dlatego ,wydaje mi się, tak bardzo widoczna była
              różnica w wykonaniach - na jej korzyść. Agnieszkę przy pierwszym programie
              zjadła trema. Ale cotygodniowe występy i przede wszystkim codzienny trening
              wokalny robią swoje. Macie przed sobą dwie wokalistki Agnieszkę i Nataszę. I
              jeżeli w tym programie chodzi faktycznie o śpiewnie pewnie między nimi rozegra
              się ostateczna walka.

ps. Natasza faktycznie ostatnio się "zagrała" ;) Jeżeli nie spasuje i prawdziwie
              nie wzruszy - przegra. Teatr wymusza grubszą kreskę, która w telewizorze aż
              krzyczy...
              • wieslawa-siemiankowska Re: Pani Qwert 02.04.07, 11:40
                Pani widzę bardzo zorientowana w kulisach Teatru Buffo, czyzby Pani tam kiedyś
                tańczyła ?:)))
                • qwert_trewq Re: Pani Qwert 02.04.07, 12:25
                  rozumiem, że złośliwości zawdzięczam poprzedniemu komentarzowi na temat pani
                  "etyki zawodowej" :)

Już nie jestem Panią Poinformowaną? tylko tancerką? Zaskakujący brak konsekwencji :)

I niedostatek logiki. Czy po poście o potrawie w restauracji zapyta mnie Pani
                  czy jestem kuchcikiem? Albo gdy wypowiem się o Tigerze będzie to oznaczało, że
                  jestem jego...sparing partnerem?
                  Dziennikarze powinni wiedzieć o czym piszą, jeżeli o czymś piszą. To kwestia
                  podstaw zawodu :) Pan Vir nie ukrywał, że żyje z pisania.

Pani Wiesławo :D, skomentowałam zaprezentowany przez Panią nam, forumowiczom,
                  "kodeks pracy dziennikarza". Bo jest szokujący. Dla mnie. A takie jest właśnie
                  założenie forumowego życia. Mam inne przemyślenia na temat etyki zawodu
                  dziennikarza więc MIAŁAM prawo w temacie się wypowiedzieć. I na tym poprzestańmy.

Nie komentowałam wcześniej żadnych Pani wpisów, Pani wynurzeń i Pani prowokacji.
                  Obserwuję Pani grę forumową i kreowanie własnego tu wizerunku od kilku lat
                  (niestety nie sposób tego nie zauważyć) ale nie widzę powodu i przyjemności w
                  tworzeniu kolejnego wątku a'la Wiesia.

ukłony
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Pani Qwert 02.04.07, 13:05
                    Szanowna Pani, nie ja stwierdziłam,że Wlodarczyk jest aktorką tylko kolega
                    Virr, który raczej na pewno mną nie jest, albowiem choćbym bardzo chciała- nie
                    jestem w stanie pisać równoczesnie z IP Neostrady i IP Chello:), zatem do niego
                    powinna była Pani skierować swoje mądrości na temat etyki pracy dziennikarza.
                    Aczkolwiek miał prawo do pomyłki, ponieważ A. Włodarczyk w ogólnej świadomości
                    widzów zaistniała raczej jako aktorka a nie piosenkarka, a o jej karierze z
                    Buffo niewiele było do tej pory wiadomo.
                    Ja wyraziłam jedynie swoje zdziwienie na temat Pani wiedzy o Buffo, a co tam
                    Pani sobie robi w realu- czy tańczy, czy pracuje w Carrefourze, czy gra w
                    serialu, czy boksuje się z Tigerem , proszę mi wierzyć- wisi mi równo:)
                    • qwert_trewq Re: Pani Qwert 02.04.07, 14:35
                      Wprawdzie wolę czytanie na tarasie od tej rozmowy, ale mam dziś diabli humor nie
                      mogę się nie ustosunkować :D

Ja nie pisałam posta do Pani tylko do Pana Vira! :) Ponieważ wiemy tu na forum
                      OD NIEGO że jest dziennikarzem więc gdy pisze zdania oznajmujące część
                      czytelników mogłoby uznać, że to co pisze jest FAKTEM. Warto zadać sobie więc
                      trud sprawdzenia informacji. :o)
                      I nie przesadzajmy z tą utajnioną przeszłością Agnieszki Włodarczyk. Wystarczy
                      Google. :o)

To Pani poświęciła mi swój post, nawet go do mnie tytułując i wywołując mnie do
                      odpowiedzi :)

A jeżeli chodzi o mój fach :D
                      Skoro tak Pani zdaniem wiele wiem o tym teatrze (znów ta lolgika ) mogłabym być
                      również księgową w.w. teatru. Albo jego dyrektorem... Kto wie? :D

Pani jednak pisze o Carefoorze... Właśnie przeszukałam wstecz forum - w ripoście
                      oponentowi oznajmia Pani, że delikwent jej nie obchodzi i że może być kim tam
                      chce sprowadzając go do roli kasjera, sprzątacza, starletki itd... To
                      dowartościowuje Panią? Czuje się Pani lepiej, pewniej oznajmiając, że człowiek z
                      którym Pani dyskutuje jest z niższej niż Pani "kasty" lub że jest niedokształcony?

Wracam do książki
                      • wieslawa-siemiankowska Re: Pani Qwert 02.04.07, 15:10
                        Cóż droga Pani, życiorys Pani Włodarczyk na szczęście nie jest obowiązkowy dla
                        dziennikarzy, na forum można sobie pisać co się zywnie podoba- równie dobrze ja
                        mogę za chwilę opublikować posta, że Agnieszka Włodarczyk przyleciała do nas z
                        Marsa i nie będę musiała tego nigdzie weryfikować. Gdyby Pan Virr podjął się
                        publikacji tekstu o A. Wlodarczyk w prasie- wtedy musiałby zrobić porządny
                        research na temat ww.Pani, a do napisania postu - phi:))) Proszę nie przeceniać
                        opiniotwórczej roli forum:) I traktować je sobie na luzie i z uśmiechem:) Bo
                        tego chyba Pani bardzo brakuje:))
                        PS. Virr jest dziennikarzem politycznym,ma prawo nie znać CV Włodarczyk:))
                  • virr Re: Pani Qwert 02.04.07, 17:26
                    Pani Qwert,
                    Ja nie jestem dziennikarzem. Kto to Pani powiedział???
                    Proszę Pani, ja się kwiatami zajmuję. W sumie mój zawód ma z dziennikarstwem coś
                    wspólnego - kwiaty, które układam w bukiety są taką wypowiedzią odautorską.
                    Zdziwiłaby się Pani, ile za ich pomocą można powiedzieć.

Co do grubości kreski wymuszanej w Teatrze Buffo, niestety nie mogę wiele na ten
                    temat powiedzieć.
                    Byłem w Buffo tylko raz. Poza tym, nie wiele z pobytu pamiętam, bowiem byłem
                    moją then fiancée daleko bardziej oczarowany niż samym spektaklem :).

Pozdrawiam.
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Pani Qwert 02.04.07, 17:29
                      Wojtuś, bo Pani ( albo Pan) Qwert myśli, ze jesteś mną:) A my się tylko
                      przyjaźnimy:)
                      • virr Re: Pani Qwert 02.04.07, 17:33
                        Aha, to stąd ta pomyłka :).
                        Dzień dobry :))
                        • wieslawa-siemiankowska Re: Pani Qwert 02.04.07, 18:05
                          Wojtuś a zrobisz dla mnie ładny bukiet ?:) No bo skoro Ty te kwiatki po
                          godzinach układasz, to ja poproszę z żonkili:))
                          • virr Re: Pani Qwert 02.04.07, 18:10
                            Już idę do ogródka, by ściąć najpiękniejsze żonkile jakie tam są :)
          • n0one Re: JOS - Trzymamy kciuki za Agnieszkę Włodarczyk 02.04.07, 04:24
            Powiedzmy sobie szczerze - albo spiew, albo taniec. Jednego z drugim nie da sie
            tak polaczyc, aby obydwa byly na max. poziomie. Tak jest czlowiek zbudowany, ze
            niesposob spiewac czysto i powietrze z siebie wypuszczac wtedy, kiedy trzeba, a
            jednoczesnie skakac i wyginac sie na wszystkie strony. "Chlopcy" z Linkin Park
            to inna kategoria i z prawdziwym spiewem zbyt wiele wspolnego to to nie ma,
            wiec sugerowac sie nie mozna ;) Tysiackroc bardziej wole patrzec na TAKA (i
            sluchac takiej) Wlodarczyk, jak ostatnio, niz na Herbus i Urbanska razem wziete
            i pomnozone przez dziesiec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka