Gość: wosiania IP: *.mtp.com.pl 27.11.01, 12:10 Zapraszam do godnych odnotowania tekstów "walniętych" w DWB... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAK Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 12:24 "Coś jest we mnie anielskiego" "Czy łańcuch może wytrzymać bez ogniwa?" "Jesteś świetny Wielki Bracie" Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 12:28 "Coś tam, coś tam" "Bo tak chcę i tak mam" Irek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 12:30 "Nie wiem" Marzena Wieczorek - nagroda im. Sokratesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: 10.40.197.* 27.11.01, 12:37 Podczas tygodnia GÓRALSKIEGO ( pilnowanie owieczek)każdy musiał pilnować zwierzątek- kolejka Irka ,, kto bedzię pilnował owiec" Jurek- ,, A co już Ci się znudziło" Irek- ,, Nie, ale może ktoś chce bardziej niż JA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumek Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 12:37 ...Tudzież...-Juras mowa oficjalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 12:41 "K...., p...... tego p.........o Glanca" Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: 217.97.193.* 27.11.01, 12:37 I nagroda Logopedów Polskich za "całokształt" dla Anny Buchacz. Moze trochę nie na temat,a moze trochę tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.11.01, 12:41 Na bbforum.prv.pl jest cały zbiór powiedzonek Irka. Niezłe, mozna się poryczeć ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 12:46 1. "Wyluzuj berecik" - słowa pouczenie do Irasa Anna "Uniesiony Palec" Buchacz 2. wyróżnienie od tow. mimów polskich - wieczna pogoń ust za miejscem swym na facjacie; (ponieważ to było w niej najwymowniejsze, więc uważam że komunikowała się ze światem zewn. nie tylko za pomocą słów - a te z kolei artykuowała makabrycznie) W tym przypadku nagroda ZŁOTE USTA jest jak najbardzej "na miejscu" - właśnie na miejscu ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 12:46 1. "Wyluzuj berecik" - słowa pouczenie do Irasa Anna "Uniesiony Palec" Buchacz 2. wyróżnienie od tow. mimów polskich - wieczna pogoń ust za miejscem swym na facjacie; (ponieważ to było w niej najwymowniejsze, więc uważam że komunikowała się ze światem zewn. nie tylko za pomocą słów - a te z kolei artykuowała makabrycznie) W tym przypadku nagroda ZŁOTE USTA jest jak najbardzej "na miejscu" - właśnie na miejscu ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: 10.40.197.* 27.11.01, 12:50 Kiedy Basia wychodziła z domu Jurek-,, Teraz dostrzegam,że Basia i Kuba to inne osoby" Nagroda szykiego myślenia i spostrzegawczości Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.katowice.msk.pl 27.11.01, 13:25 Wyróznienie i Puchar Przechodni dla ogółu mieszkańców za wypowiedzi w 40: -jesteśmy szczerzy -jesteśmy tolerancyjni -nikt tutaj ni gra -kazdy jest sobą Do pucharu polecam mieszkańcom piwko,które sami sobie nawarzyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beasia Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.*.*.* 27.11.01, 13:36 Ostatnie nominacje Marzeny: "Znów Dawid ? Bez sensu ... Buuuuu" Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? 27.11.01, 13:43 Karolina: "kurwa", "nie podnoś na mnie głosu". Najbardziej jednak śmieję się i po prostu "padam na kolana", gdy Jurek "reklamuje się" w pokoju zwierzeń. Ostatnio: " jeżeli jestem w sferze państwa marzeń..." HIT sprzed 1,5 miesiąca! "jeżeli w jakiś sposób utożsamiacie się z moją osobowścią" hahaha.... pozdrawiam inkwizytor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.mtp.com.pl 27.11.01, 15:24 Jurek: "Ilona miała to coś, czego nie mają Marzena i Agnieszka, ale za to one mają to coś, czego z kolei nie miała Ilona..." Ale żeś pierd... Jureczku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.netia.pl 27.11.01, 16:10 David zaraz po bohaterskim ostrzyżeniu sie Kuby "Uszpokój się, idż wypraszuj szobie włoszy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.chello.pl 27.11.01, 20:57 "Ręka Zeusa dojrzy cię wszędzie" Arek dzisiaj do Dawida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 11:56 Coś kiepściutko z tymi tekstami, proszę o więcej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 12:11 "Masz szczęscie, że dostałem taka rolę, ...biednego Condoma" David do Wojtka "Nie uważam się za taką mądrą, jaką jestem" Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 00:35 "Borys Polewoj to ja jestem" Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.netia.pl 29.11.01, 09:22 Dawid w sporze czy burza czy zorza: to burza śnieżna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_Ł Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.insite.com.pl 29.11.01, 10:43 Znalezione na innym forum: Bogucha do Irka: "Ależ w tym domu to nie ty otwierałeś te drzwi tylko Wielki Brat i Ty nie bedziesz mną rządził i narzucał co Ja mam robić" Irek: "Ale ja Tobą nie rządzę, Kochanie dobra, w takim razie wali mnie twój taniec, bo nie chcę patrzeć jak Twoja TŁUSTA D.U.P.A tańczy" po tym wymiękłam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 10:56 No to jeżeli ktoś przypomniał Boguchę: "Ale ze mnie świnia bezczelna" - po wtrząchnięciu wszystkich pomidorków "Jaki jest ze mnie tłuk" - na kórymś w 4o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: 195.82.169.* 29.11.01, 11:11 Agnieszka - "Wojna jest prowodyrem, który rodzi konflikty" /wypowiedż w którymś TVN na żywo/. I jeszcze raz Aga - Irek pyta "Skąd pochodzi nazwa fasolka po bretońsku"? Aga - "Od bretona" Irek - "A kto to jest Breton?" Aga "Nie wiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 11:21 "Czy to może być płynne, przejście z indywidualizmu na konformizm?" Nasz ulubieniec - Jureczek "Ty jakaś podróba jesteś" - Iras, chyba do Agnieszki "Ludzie! Ja chcę z tąd wyjść! Tu są same czubki" - jeszcze raz Irek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.necik.pl 29.11.01, 20:30 Aga o portretach na ścianie i ich twórcach "Oni przez chwilę byli artystami i odczuli potrzebę eksponacji" Aga "Coś co jest śmieszne jest śmieszne dla średniej większości osób". Jureczek /niezbyt elegancko/ "W dupe zaliczymy, to inne zaliczymy" albo "Znamy sportowców jak każdy z nasz". Ania " Ludzie, którzy żyją według swich zasad i są popularni, mogą żyć". I na koniec przebój Wielkiego Brata - "Proszę, żebyście przykryli swoje ptaki, bo słabo słychać" /o gwarkach/". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 02:31 "Mam już dość tego burdelu, k...a, tutaj!" "Jest, k...a, tak źle, że bym rozp......ła to wszystko!" Karolinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.mtp.com.pl 03.12.01, 09:07 Agnieszka wczoraj w studiu Big Brother Ring na temat uczuć i emocji, jakich "dotknęła" w DWB: "Od radości, czasami wręcz euforii po smutek, żal, rozpacz i łzy, czyli wszystko to CZYM KARMI SIĘ CZŁOWIECZEŃSTWO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 13:38 Teraz zapisek jest oryginalnym tekstem wypowiedzianym przez Dawida (po wizycie Ewy Bem). Champion of Golden Lips. "Fantastyczna osoba. Niesamowicie jeszcze. Dała nam płytę, która , naprawdę, słowa które są wypisane dla mnie są następnie jakieś nie wiem, nie wiem, taki spoziom (!!!) energii, który ona mi dała, tymi, tym napisem, że wiem iż nie jest źle i że taka kobieta jak ja bym Bem był mnie traktuje super" Nic dodać nic ująć. Majstersztyk. Alicjo uważaj. Masz groźnego konkurenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seger Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.gazetaolsztynska.pl 03.12.01, 14:02 > Teraz zapisek jest oryginalnym tekstem wypowiedzianym przez Dawida (po wizycie > Ewy Bem). Champion of Golden Lips. > > "Fantastyczna osoba. Niesamowicie jeszcze. Dała nam płytę, która , naprawdę, > słowa które są wypisane dla mnie są następnie jakieś nie wiem, nie wiem, taki > spoziom (!!!) energii, który ona mi dała, tymi, tym napisem, że wiem iż nie > jest źle i że taka kobieta jak ja bym Bem był mnie traktuje super" BOŻE, CZY TO MOŻLIWE?! TOTALNY BEŁKOT. To już nie chodzi o pochodzenie Dawida, ale o to, że on nie potrafi przelać myśli w słowa. Po prostu bajzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 14:52 Niestety to są prawdziwe słowa Dawida. Dalej nie ma co pisać nominowanych tekstów. Jednogłośnie ten konkurs (Złote Usta)wygrał Dawid. Odpowiedz Link Zgłoś
prowokatorka Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? 03.12.01, 21:24 Christmas Carrol w wykonaniu Jurka (poniedziałek , 3 grudnia , nominacje): "..dżimber - ber , dżimber - ber... " Odpowiedz Link Zgłoś
wiberg Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? 05.12.01, 09:04 Strażak: przy okazji wywodu na temat tradycji mikołajkowo-świątecznych: "My z żoną wszczepiamy naszym synom te zwyczaje od zarania ich dziejów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Od PROWOKATORKI - z innego wątku. IP: *.acn.waw.pl 05.12.01, 22:48 .." w pejzażu mieszkania Wojtka .." "..artystyczny zmysł przystrajania stołu .." i .. ze strażackim pozdrowieniem : "..tylu powrotów co i wyjazdów do pożaru..!" ( jak lotnicy i kosmonauci !) Doskonałe ! Dzielny ten nasz Jurek - Strażak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Jurek - z innego wątku. IP: *.acn.waw.pl 05.12.01, 22:52 "Będziemy opowiadać tą gorączkę przedświąteczną..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Dla kogo ZŁOTE USTA w DWB????? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 08:45 Szołtysik Oczywiście to pytanie retoryczne a odpowiedź znajdziecie w kinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Od KAMILA 111 z innego wątku. IP: *.acn.waw.pl 06.12.01, 19:08 -------------------------------------------------------------------------------- "moja dziewczyna skończyła technikum na studiach." - Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK W 40 6 grudnia 2001. IP: *.acn.waw.pl 06.12.01, 19:12 "Wielka rzecz z naszych umysłów popłynęła..." Jurek "Bo ona się cieszy - obojetnie co zrobię" Dawid o dziewczynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK 9 grudnia - JUREK IP: *.acn.waw.pl 09.12.01, 20:55 "Po raz szósty będę się starał powiedzieć coś mądrego..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK TO CO? ZAMYKAMY??? IP: *.acn.waw.pl 10.12.01, 19:35 Po wyjściu najbardziej płodnego autora przyjdzie nam chyba zakończyć wątek, a może macie coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
nina_ Re: jeszcze nie 10.12.01, 20:06 po pierwsze,ona jest dziewczyna,i dlatego jej trudniej,a po grugie jest kobieta i jest tu sama (arek o marzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Dla kogo Złote Usta w BB? IP: 195.82.169.* 11.12.01, 09:43 Agnieszka - " Jeśli musze później wziąć drugą tabletkę to wezmę obie naraz, to na pewno później nie zapomnę wziąć tej drugiej". To stwierdzenie jest godne umieszczenia w jakims kawale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: Dla kogo Złote Usta w BB? IP: *.mtp.com.pl 11.12.01, 12:01 Czy ktoś wczoraj odnotował może sobie dokładnie to co powiedziała Marzena w pokoju zwierzeń po wyjściu Jurka? Myslałam, że orła wywinę, ale nie powtórzę. Przecież to było KOMPLETNIE BEZ SENSU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Jednak znowu Jurek !!! IP: *.acn.waw.pl 11.12.01, 17:54 "Indywidualizm polega na tym, ażeby się stopić i zespolić z inną indywidualnoscią..." Jurek - niezawodny nawet po wyjściu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: A może Arek? IP: *.mtp.com.pl 13.12.01, 09:12 Arek wczoraj przed ogłoszeniem wyników głosowania telewidzów: Tak, to nie jest bułka z masłem, to nie jest nawet bułka z mięsem, którą bardzo lubię, to jest bułka z dużym, bardzo dużym masłem! Kompletny BEZSENS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: A może Arek? IP: *.acn.waw.pl 13.12.01, 09:32 Ja bym się jednak upierał przy Jurku. To co przypomniał nam Wielki Brat to dla mnie MAJSTERSZTYK! Program się jeszcze nie skończył, może ktoś się popisze na finał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek DAWID, DAWID i jeszcze raz DAWID IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 09:23 Dawid powiedział, że Sołtysik powiedział do Arka "Twoja passa strwa nadal, ale się skończyła" Odpowiedz Link Zgłoś