donatek 11.04.07, 17:11 jak nazywała się piosenka promująca program reality show które prowadziła Małgorzata Potocka bodajże dwa śiaty ten program się nazywał błagam o podanie tytułu lub tekstu tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_ina Re: błagam o pomoc 11.04.07, 20:23 chyba DeMono ją śpiewało? Przykro mi, że nie mogę Ci pomóc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: błagam o pomoc 11.04.07, 20:29 Też sądzę, że DE MONO, chociaz pewna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: błagam o pomoc 11.04.07, 21:58 Wrzuć w Google "Dwa światy" i "De Mono", może coś Ci wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: błagam o pomoc 11.04.07, 22:05 ale potocka nie prowadzila dwoch swiatow... swiaty prowadzil najpierw facet o imieniu jacek, ale potem cos bylo nie tak z jego zdrowiem i zastapil go ibisz, ktory wlasnie przeszedl do polsatu. a potocka prowadzila reality o dwoch rodzinach, w tytule byla chyba liczba tygodni, 9? 7? nie pamietam, a piosenki nie spiewalo de mono tylko wydra z janoszowa Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: błagam o pomoc 11.04.07, 22:12 juz wiem, to reality to bylo 9 niezwyklych tygodni. moze po tytule cos znajdziesz w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: błagam o pomoc 11.04.07, 22:17 Wiele w nas jest myśli niewypowiedzianych Wiele uczuć, które kryje twarz Wiele jeszcze skarbów niepoodkrywanych Czeka w ludziach, których dobrze znasz Sam tak naprawdę Jeszcze nie wiesz na co ciebie stać Refren: W każdym nas pragnienia Ukryte są w każdym z nas Samotność buduje dom otwórz okna i drzwi Jeśli pełniej i mocniej chcesz żyć Nie da się na życie patrzeć bez emocji Przecież ono z serca rodzi się Nie wierz samotności - droga, którą idziesz Tylko pośród innych dróg ma sens Sam tak naprawdę Jeszcze nie wiesz na co ciebie stać Refren (x2) Refren do ściszenia Odpowiedz Link Zgłoś