Dodaj do ulubionych

humorzasta pracuszko...............

01.02.02, 08:11
czym Ci wczoraj znowu zawainilem?
Obserwuj wątek
    • 9876aaww Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:22
      do kogo to?
      • kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:23
        oona, wie do kogo!
        • oona Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:38
          e tam,juz niewazne
          dzien dobry
          i do roboty
          to znaczy ja
          buuuuu
          :((((
          • kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:40
            milego mendolenia:)
            • oona Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:47
              chyba sie obraze!!!!!
              • kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:49
                lubie Twoje humorki:)
                • oona Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:50
                  ale ja nie zartuje!!!!
                  • kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:51
                    no trudno,
                    najwyzej sie obrazisz i czesc,
                    • oona Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:57
                      a za ta praca to jeszcze bardziej nie zartuje
                      :(((
                      buuuuuuuu
                      ide
                      • kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 09:00
                        no to pa:)
    • men_ Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 09:24
      Znowu pan K. Ciebie denerwuje ?

dzień dobry :)
      • kitek1 Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 09:28
        tylko jej cisnionko podnosze:)
      • mag_nolia Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 09:29
        a pan M. łagodzi...złe nastroje...???
        • men_ Re: A Kwiatuszek co tak sie interesuje 01.02.02, 10:03
          panem M ?:))
          • mag_nolia Re: A Kwiatuszek co tak sie interesuje 01.02.02, 10:04
            men_ napisał(a):

> panem M ?:))

hmmm, sądzisz, że to złe zainteresowania?
            • men_ Re: A Kwiatuszek co tak sie interesuje 01.02.02, 12:05
              Wręcz przeciwnie :))
      • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 09:56
        dzien dobry:))
        oj jak boli
        ta uczciwa praca
        boli jak człowiek nieprzyzwyczajony
        :))
        • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 10:04
          hi, hi - ale fakt, taka praca, to blee :)

Ja też od kilku dniu chyba jestem chory, bo pracuje prawie na okragło :)
          • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 11:58
            zaglądam na chwilę,
            zeby powietrza swiezego forumowego zaczerpnąc
            (mmmmmmmm Men-szczyznom mi tu zapachniało
            i....sarenkami??):))
            i zeby mój forumoholizm w pracoholizm
            czasem sie nie przekształcił
            pozdrawiam! :))
            • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:01
              kurcze,to przepracowanie!!!
              Men-żczyznom oczywiscie:)))
              • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:02
                No własnie - bo juz zacząłem patrzeć do góry, czy mi sie jakas żaróweczka w
                reflektorkach nie przepaliła :))
                • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:07
                  Ty tak specjalnie te zaroweczki wzrokiem hipnotyzujesz,
                  zeby sie przepalały:))
                  • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:17
                    E tam, wole sarenki - hipnozytowac moim slicznym wygladem :))
                    • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:25
                      buuuu we frustracje popadne
                      zazdroszczac sarenkom szefa ze sliczna buzią :))
                      ja na mojego z góry patrze
                      i to nie zadna metafora
                      • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:28
                        Ty przestanies ?:))
                        Znowu mi przypominasz, żes wielka - bez metafor ?:)
                        • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 13:09
                          men_ napisał(a):

> Ty przestanies ?:))
                          > Znowu mi przypominasz, żes wielka - bez metafor ?:)

jam malutka i leciutka
                          co,znowu mam skakac???
                          • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 13:11
                            To w takim razie szaef jeszcze mniejszy, czy siedzi, hmm, pod
                            biureczkiem ?:))))))))
                            • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:03
                              szef nie siedzi pod biureczkiem
                              tylko kleczy przed Uneczka i prosi
                              "Uneczko,kurczaczku,wyjdz z forum
                              zabierz sie do uczciwej pracy
                              plizzzzz"
                              :)))
                              • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:05
                                No, cos masz wprawę w tm powalaniu na kolana tych szefów :))
                                Innego tez Ci się raz udało :))
                                • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:16
                                  tylko raz?
                                  to moze pora na powtórke?:))
                                  to ten mój wdzięk-po-wa-la-ją-cy!
                                  podpisano
                                  Uneczka-wdziękbomba
                                  • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:31
                                    No może i czas na powtórke - ale teraz z innego powodu :)))

wdziekbomba ? - a nie lepiej inaczej: s...bomba, hę ?:))
                                    • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:42
                                      toby zapytał czy z autoreklamą nie przesadziłam aby :))
                                      a poza tym skrzyneczka by mi sie zablokowała od nadmiaru listów
                                      a tak....napisza sami romantycy...
                                      co???????????
                                      kurde,nie
                                      JAM S...BOMBA!!!!!
                                      • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:51
                                        Z natury, urody, upodobań, hę ?:))ta S/B ?
                                        • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:55
                                          ZE ZNAKU ZODIAKU!hihi
                                          wiec nie mam wyjscia
                                          ponoc najbardziej s.....wne kobiety tam sie rodza
                                      • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:55
                                        A poza tym to uneczka powinna wiedzieć, czy nie przeholowała z autoreklamą :)

Tak czy nie, hę ? :):(
                                        • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:13
                                          ale przeciez nie jest obiektywna
                                          w stosunku do samej siebie!
                                          tak czy nie???
                                          • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:17
                                            No jakby Uneczka była obiektywna w dowolnej kwestii wobec siebie to by nie była
                                            Uneczkąkobietką :)i skromną :))
                                            • men_ Znikam na jakąś godzinkę :) 01.02.02, 16:18
                                              Miłej pracy zyczę na te godzinkę , hi, hi :)
                                              • oona Re: Znikam na jakąś godzinkę :) 01.02.02, 16:41
                                                hi hi,dowcipny,zadnej pracy juz dzis!!!
                                                a sprzet kompowy to działa dzisiaj wolniej niz ynteligęcja Uneczki:((
                                                5 minut po kazdym kliknieciu trzeba odczekac:((
                                                jak zamilknie nagle Uneczka to znaczy ze padł całkowicie:((

• oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:36
                                              Uneczka kobietka z całą pewnością
                                              a nie jak sądzą WCIAZ niektórzy kolejne wcielenie nickowe......
                                              kogos tam
                                              • men_ Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 18:11
                                                wypominał pracoholizmu :))

Grzech jak tralala konczyc pracę w piątek o tej godzinie i w sobote do pracy -
                                                do było równiez do mena :))
                                                • Gość: oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:56
                                                  a co on tez w soboty sarenek pilnuje??
                                                  • men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:00
                                                    sarenek w soboty nie trza pilnować - grzecznie sie uczą, teorii :)

p.s.: zaglądałas do skrzyneczki, czy jakis amator nowy sie nie znalazł, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:04
                                                    zaraz zajrze tylko sie zaloguje
                                                    co przy dzisiejszym tempie mojego kompa jakies 30 minut zajmie:((
                                                  • men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:14
                                                    Oj, to kopnij coś lub kogos u Siebie :)))
                                                  • oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:20
                                                    men_ napisał(a):

> Oj, to kopnij coś lub kogos u Siebie :)))

cały dzień wale piąstką Uneczkową w monitor, tak z góry
                                                    ale nie pomaga:(
                                                    rzucanie klawiaturką o biurko również
                                                  • oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:18
                                                    hi hi
                                                    no rzeczywiscie napisał do mnie jeden ero-tuman
                                                    przeczytałam jego ero-tumanski liścik
                                                    z ero-tumanskim zaciekawieniem...eeee...samo zaciekawienie ma pozostac
                                                    po korekcie :))
                                                    ale nie odpisze mu dzis bo mój biedny kompek
                                                    nie przezyłby gdybym go jeszcze zmusiła do wysłania poczty
                                                    ledwo zipie biedaczek dzisiaj przez cały dzionek-znaczy komp :))
                                                  • men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:21
                                                    plotki cwierkały, że ten erutuman nie zapisał wiadomości :))

Ojejku, co z nim bedzie ?:))
                                                  • oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:27
                                                    ha,zemsta bedzie!!!najsłodsza ze słodkich!:))
                                                    za obgryzione ze zdenerwowania paznokcie Uneczki
                                                    niech drży ero-tuman jeden
                                                    słyszy??gdziekolwiek jest!
                                                  • men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:34
                                                    Uff, dobrze, że to nie menik :))
                                                    Bo wróbelki cwierkały, że odpisał Uneczceskromnisi jakis mały gruba łysy i
                                                    stary :))
                                                  • oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:45
                                                    małygruby...itd.
                                                    no,wygląd jak na rasowego ero-tumana przystało
                                                    nie to co men
                                                    kto by go podejrzewał o jakies bezecenstwa
                                                    patrząc na jego cielesną idealność
                                                  • men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:49
                                                    Uneczko przestań chwalic menika, bo jeszcze nie daj Boże, jak zobaczysz
                                                    zdjęcie .., ulala :))
                                                  • men_ Chociaz, moze trzeba pomyślec o 01.02.02, 19:50
                                                    zatrudnieniu jakiejs instruktorki z fitne-cos-tam dla menika ?:))
                      • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:39
                        I podobno każda ma takiego szefa, na jakiego zasłuzyła :))))))))))))
                        • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 13:08
                          men_ napisał(a):

> I podobno każda ma takiego szefa, na jakiego zasłuzyła :))))))))))))

bujda!!!!!!!!!!!!
                          chyba,ze pokutuję za poprzednie życie,
                          albo mnie z kims pomylono!:)))
                          • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 13:14
                            Hi, hi - cos w tym jednak jest, jak Uneczka się troszke wkurzyła :)))))0
                            • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:10
                              a mój szef to tak w ogóle jest w porzadku,
                              a ze ma posture Napoleona Be....:)
                              zreszta i tak go nigdy nie ma
                              :))))
                              • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:14
                                Nie ma go nigdy ?
                                Nie dba o "swoje" Panie czy też dziewczynki ?:))niedobry szef

p.s.: i nie mów, że jeszcze żadnych prezentów nie daje ????:)))
                                • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:24
                                  he,mam trzech prezesów-
                                  w koncu od przybytku głowa ponoc nie boli
                                  (w tym wypadku nieprawda!!!):))
                                  zastepca nas rozpieszcza w jego imieniu
                                  a poza tym mamy tu setki innych panów
                                  • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:32
                                    Juz nawet setki ?:)))
                                    I to sami ochroniarze ?:))
                                    • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:43
                                      nie nie
                                      tak dobrze to nie ma....eeeech,marzenia...
                                      • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:50
                                        Oj, UneczkaCichaWoda sie obudziła w Uneczceskromnisigrzecznej , hę ?:))
                                        • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:59
                                          ktos Uneczkeskromnisiegrzeczna do tego umiejetnie
                                          (fachowo)prowokuje
                                          • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:02
                                            No co TY ? Który to skurczybyk, hę ?:))

Przeciez pana K. prowodyra nie ma w poblizu :)
                                            • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:19
                                              mam pokazac paluszkiem który to???
                                              mamusia zabroniła tak robic :))
                                              a pan K.to Uneczki do brzydkich rzeczy nie prowokuje
                                              tylko wrecz przeciwnych :((
                                              w kierunku brazylijskiego serialu ciągnie
                                              buuuuu
                                              a Uneczka przecie nie brazylijska
                                              ani nawet wenezuelska:((
                                              • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 18:16
                                                tylko polska S-B, czy tez laska ?:))
                                                • Gość: oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:58
                                                  skromnam to nie odpowiem
                                                  • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:01
                                                    To mam juz nie wymieniać zalet Uneczkiskromnisi ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:06
                                                    a rób mi publicity,rób!
                                                  • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:09
                                                    Po co ?:

"Nawet mnisi
                                                    Śnia o skromnisi" :))
                                                  • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:23
                                                    mnisi
                                                    cisi
                                                    o cichej

Cichej Wodzie Uneczcce???
                                                  • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:37
                                                    Ta skromnisia (nie mylic z Uneczka S-B)"
                                                    "wpierw była w dąsach,
                                                    Potem w pląsach-pąsach,
                                                    A potem w jego wąsach ?" ")))
                                                  • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:41
                                                    nie mylic,nie mylić
                                                    w koncu czy to jedna skromnisia chodzi po świecie?
                                                    nieeeeee,myśmy wszystkie skromne kobietki
                                                  • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:44
                                                    "Tęcza
                                                    wszystko bieli zawdzięcza " :))
                                                  • oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:50
                                                    cytatownik dzisiaj z Niego :))
                                                    a Uneczka do domku biegnie
                                                    moze sie jutro odezwie
                                                    ale nie obiecuje
                                                    bo jak obiecuje
                                                    to zawsze coś jej krzyżuje
                                                    pa pa
                                                    :)))))
                                                  • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:53
                                                    papa :))
                                                    ** ** ** ................. * ******************************* .. etc. :)
              • dzeki Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:04
                oona napisał(a):

> kurcze,to przepracowanie!!!
                > Men-żczyznom oczywiscie:)))

Fakt, najstarszy zawód świata może męczyć
                • men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:08
                  dzeki napisał(a):

> Fakt, najstarszy zawód świata może męczyć

A Ty to tak twierdzisz z książek czy z własnego doswiadczenia ?
                  • dzeki Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:28
                    A co to jezd zksiążka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka