kitek1 01.02.02, 08:11 czym Ci wczoraj znowu zawainilem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:23 oona, wie do kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:38 e tam,juz niewazne dzien dobry i do roboty to znaczy ja buuuuu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:40 milego mendolenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:47 chyba sie obraze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:49 lubie Twoje humorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:50 ale ja nie zartuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:51 no trudno, najwyzej sie obrazisz i czesc, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: humorzasta pracuszko............... 01.02.02, 08:57 a za ta praca to jeszcze bardziej nie zartuje :((( buuuuuuuu ide Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 09:24 Znowu pan K. Ciebie denerwuje ? dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 09:28 tylko jej cisnionko podnosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 09:29 a pan M. łagodzi...złe nastroje...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A Kwiatuszek co tak sie interesuje 01.02.02, 10:04 men_ napisał(a): > panem M ?:)) hmmm, sądzisz, że to złe zainteresowania? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A Kwiatuszek co tak sie interesuje 01.02.02, 12:05 Wręcz przeciwnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 09:56 dzien dobry:)) oj jak boli ta uczciwa praca boli jak człowiek nieprzyzwyczajony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 10:04 hi, hi - ale fakt, taka praca, to blee :) Ja też od kilku dniu chyba jestem chory, bo pracuje prawie na okragło :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 11:58 zaglądam na chwilę, zeby powietrza swiezego forumowego zaczerpnąc (mmmmmmmm Men-szczyznom mi tu zapachniało i....sarenkami??):)) i zeby mój forumoholizm w pracoholizm czasem sie nie przekształcił pozdrawiam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:01 kurcze,to przepracowanie!!! Men-żczyznom oczywiscie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:02 No własnie - bo juz zacząłem patrzeć do góry, czy mi sie jakas żaróweczka w reflektorkach nie przepaliła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:07 Ty tak specjalnie te zaroweczki wzrokiem hipnotyzujesz, zeby sie przepalały:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:17 E tam, wole sarenki - hipnozytowac moim slicznym wygladem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:25 buuuu we frustracje popadne zazdroszczac sarenkom szefa ze sliczna buzią :)) ja na mojego z góry patrze i to nie zadna metafora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:28 Ty przestanies ?:)) Znowu mi przypominasz, żes wielka - bez metafor ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 13:09 men_ napisał(a): > Ty przestanies ?:)) > Znowu mi przypominasz, żes wielka - bez metafor ?:) jam malutka i leciutka co,znowu mam skakac??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 13:11 To w takim razie szaef jeszcze mniejszy, czy siedzi, hmm, pod biureczkiem ?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:03 szef nie siedzi pod biureczkiem tylko kleczy przed Uneczka i prosi "Uneczko,kurczaczku,wyjdz z forum zabierz sie do uczciwej pracy plizzzzz" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:05 No, cos masz wprawę w tm powalaniu na kolana tych szefów :)) Innego tez Ci się raz udało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:16 tylko raz? to moze pora na powtórke?:)) to ten mój wdzięk-po-wa-la-ją-cy! podpisano Uneczka-wdziękbomba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:31 No może i czas na powtórke - ale teraz z innego powodu :))) wdziekbomba ? - a nie lepiej inaczej: s...bomba, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:42 toby zapytał czy z autoreklamą nie przesadziłam aby :)) a poza tym skrzyneczka by mi sie zablokowała od nadmiaru listów a tak....napisza sami romantycy... co??????????? kurde,nie JAM S...BOMBA!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:51 Z natury, urody, upodobań, hę ?:))ta S/B ? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:55 ZE ZNAKU ZODIAKU!hihi wiec nie mam wyjscia ponoc najbardziej s.....wne kobiety tam sie rodza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:55 A poza tym to uneczka powinna wiedzieć, czy nie przeholowała z autoreklamą :) Tak czy nie, hę ? :):( Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:13 ale przeciez nie jest obiektywna w stosunku do samej siebie! tak czy nie??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:17 No jakby Uneczka była obiektywna w dowolnej kwestii wobec siebie to by nie była Uneczkąkobietką :)i skromną :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Znikam na jakąś godzinkę :) 01.02.02, 16:18 Miłej pracy zyczę na te godzinkę , hi, hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Znikam na jakąś godzinkę :) 01.02.02, 16:41 hi hi,dowcipny,zadnej pracy juz dzis!!! a sprzet kompowy to działa dzisiaj wolniej niz ynteligęcja Uneczki:(( 5 minut po kazdym kliknieciu trzeba odczekac:(( jak zamilknie nagle Uneczka to znaczy ze padł całkowicie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:36 Uneczka kobietka z całą pewnością a nie jak sądzą WCIAZ niektórzy kolejne wcielenie nickowe...... kogos tam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 18:11 wypominał pracoholizmu :)) Grzech jak tralala konczyc pracę w piątek o tej godzinie i w sobote do pracy - do było równiez do mena :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:56 a co on tez w soboty sarenek pilnuje?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:00 sarenek w soboty nie trza pilnować - grzecznie sie uczą, teorii :) p.s.: zaglądałas do skrzyneczki, czy jakis amator nowy sie nie znalazł, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:04 zaraz zajrze tylko sie zaloguje co przy dzisiejszym tempie mojego kompa jakies 30 minut zajmie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:14 Oj, to kopnij coś lub kogos u Siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:20 men_ napisał(a): > Oj, to kopnij coś lub kogos u Siebie :))) cały dzień wale piąstką Uneczkową w monitor, tak z góry ale nie pomaga:( rzucanie klawiaturką o biurko również :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:18 hi hi no rzeczywiscie napisał do mnie jeden ero-tuman przeczytałam jego ero-tumanski liścik z ero-tumanskim zaciekawieniem...eeee...samo zaciekawienie ma pozostac po korekcie :)) ale nie odpisze mu dzis bo mój biedny kompek nie przezyłby gdybym go jeszcze zmusiła do wysłania poczty ledwo zipie biedaczek dzisiaj przez cały dzionek-znaczy komp :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:21 plotki cwierkały, że ten erutuman nie zapisał wiadomości :)) Ojejku, co z nim bedzie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:27 ha,zemsta bedzie!!!najsłodsza ze słodkich!:)) za obgryzione ze zdenerwowania paznokcie Uneczki niech drży ero-tuman jeden słyszy??gdziekolwiek jest! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:34 Uff, dobrze, że to nie menik :)) Bo wróbelki cwierkały, że odpisał Uneczceskromnisi jakis mały gruba łysy i stary :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:45 małygruby...itd. no,wygląd jak na rasowego ero-tumana przystało nie to co men kto by go podejrzewał o jakies bezecenstwa patrząc na jego cielesną idealność :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Juz Uneczcedobrej pracownicy nie będę 01.02.02, 19:49 Uneczko przestań chwalic menika, bo jeszcze nie daj Boże, jak zobaczysz zdjęcie .., ulala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Chociaz, moze trzeba pomyślec o 01.02.02, 19:50 zatrudnieniu jakiejs instruktorki z fitne-cos-tam dla menika ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:39 I podobno każda ma takiego szefa, na jakiego zasłuzyła :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 13:08 men_ napisał(a): > I podobno każda ma takiego szefa, na jakiego zasłuzyła :)))))))))))) bujda!!!!!!!!!!!! chyba,ze pokutuję za poprzednie życie, albo mnie z kims pomylono!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 13:14 Hi, hi - cos w tym jednak jest, jak Uneczka się troszke wkurzyła :)))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:10 a mój szef to tak w ogóle jest w porzadku, a ze ma posture Napoleona Be....:) zreszta i tak go nigdy nie ma :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:14 Nie ma go nigdy ? Nie dba o "swoje" Panie czy też dziewczynki ?:))niedobry szef p.s.: i nie mów, że jeszcze żadnych prezentów nie daje ????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 14:24 he,mam trzech prezesów- w koncu od przybytku głowa ponoc nie boli (w tym wypadku nieprawda!!!):)) zastepca nas rozpieszcza w jego imieniu a poza tym mamy tu setki innych panów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:32 Juz nawet setki ?:))) I to sami ochroniarze ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:43 nie nie tak dobrze to nie ma....eeeech,marzenia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:50 Oj, UneczkaCichaWoda sie obudziła w Uneczceskromnisigrzecznej , hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 15:59 ktos Uneczkeskromnisiegrzeczna do tego umiejetnie (fachowo)prowokuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:02 No co TY ? Który to skurczybyk, hę ?:)) Przeciez pana K. prowodyra nie ma w poblizu :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 16:19 mam pokazac paluszkiem który to??? mamusia zabroniła tak robic :)) a pan K.to Uneczki do brzydkich rzeczy nie prowokuje tylko wrecz przeciwnych :(( w kierunku brazylijskiego serialu ciągnie buuuuu a Uneczka przecie nie brazylijska ani nawet wenezuelska:(( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 18:16 tylko polska S-B, czy tez laska ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:58 skromnam to nie odpowiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:01 To mam juz nie wymieniać zalet Uneczkiskromnisi ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:06 a rób mi publicity,rób! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:09 Po co ?: "Nawet mnisi Śnia o skromnisi" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:23 mnisi cisi o cichej Cichej Wodzie Uneczcce??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:37 Ta skromnisia (nie mylic z Uneczka S-B)" "wpierw była w dąsach, Potem w pląsach-pąsach, A potem w jego wąsach ?" "))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:41 nie mylic,nie mylić w koncu czy to jedna skromnisia chodzi po świecie? nieeeeee,myśmy wszystkie skromne kobietki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:44 "Tęcza wszystko bieli zawdzięcza " :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:50 cytatownik dzisiaj z Niego :)) a Uneczka do domku biegnie moze sie jutro odezwie ale nie obiecuje bo jak obiecuje to zawsze coś jej krzyżuje :)) pa pa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 19:53 papa :)) ** ** ** ................. * ******************************* .. etc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:04 oona napisał(a): > kurcze,to przepracowanie!!! > Men-żczyznom oczywiscie:))) Fakt, najstarszy zawód świata może męczyć Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłej pracy Uneczko :)) 01.02.02, 12:08 dzeki napisał(a): > Fakt, najstarszy zawód świata może męczyć A Ty to tak twierdzisz z książek czy z własnego doswiadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś