kulista 13.04.07, 23:31 Hehe w Szkiełku pokazali zdjęcia z SE posła Maksymiuka opalającego się na plaży w Egipcie..a olejkiem smarowała go posłanka Sandra Lewandowska z tej samej partii, w dodatku będąc topless:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesioo_xiii Re: Samoobrona w Egipcie:) 13.04.07, 23:40 img363.imageshack.us/img363/9994/maks02zw1.jpg img363.imageshack.us/img363/7824/maks01gd1.jpg Pan poseł to mógłby się ogolić przed pójściem na plażę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Samoobrona w Egipcie:) 14.04.07, 02:46 ja pierdziele;-))))) poslanka ma fatalny gust. Koseckiemu drzwi nie otwarla, a sto razy bardziej oblesnemu Maksymiukowi smaruje plery. i te ""rodzinne" traktowanie sie w Samoobronie(jak twierdzila) - pelne otwarcie i swoboda co widac na zalaczonym obrazku Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9995 Re: Samoobrona w Egipcie:) 14.04.07, 08:33 Zgnilizna moralna i skaranie Boskie, nie ma siły na tą bandę zboczeńców i kobiet lżejszych obyczajów, tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
masstah Re: Samoobrona w Egipcie:) 15.04.07, 03:58 Jak wiadomo panie w samoobronie darmo d*py nie dają, no a Kosa poza wdziękiem wiele do zaoferowania nie miał ;-) Widać dla przyjemności pani Sandra nie ma zwyczaju do pokoju wpuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Samoobrona w Egipcie:) 14.04.07, 10:16 szok, szok, szok obrzydzenie oblesna baba, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
zula777 dagle napisala nagle: 14.04.07, 13:22 dagle napisała: > szok, szok, szok > obrzydzenie > oblesna baba, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Za to ON cud-miód! Podoba ci się ?, bo widzę, że tylko na babę masz odruch wymiotny ? Wart pałac paca i pac pałaca. Dobrali się jak w korcu przysłowiowego maku. Róznica wieku także odpowiednia; taką ansuja seriale w stylu Złotopolscy. Tam często stary dziad startuje do młódki i to skutecznie. Rzeczona baba - posłanka - jest obleśna intelektualnie i to jej główny mankament, a że przy okazji pasztet - to już sprawa o znaczeniu trzeciorzędnym jest. Lecz główne zagadnienie, to w.g mnie, OBLEŚNOŚĆ całej sytuacji. Uroda ( jej brak ) jest w tym iwencie sprawą mało istotną. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: dagle napisala nagle: 14.04.07, 15:55 zle mnie zrozumialas, mowiac oblesna, mialam na mysli nie jej wyglad, ten ujdzie w tloku, tylko oblesny umysl, jezeli moge to tak okreslic. Pare razy widzialam jej wypowiedzi w tv, plytkie jak woda w brodziku, a tu jeszcze ten jej kochanek. Karierowiczka, po trupach na szczyt, jestem zbulwersowana !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Samoobrona w Egipcie:) 14.04.07, 15:07 Lewandowska na jedno może liczyc - w Sejmie stanie się najpopularniejszą posłanką.Sekapilu ma okrągłe zero,ale wystarczy że coś pokazała,podczas gdy inne nie pokazują nic. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Samoobrona w Egipcie:) 14.04.07, 18:54 Cudni są oboje. Biedny Kosecki, z takim dziadem przegrał. Ale możnaby przypomnieć posłance, jak się czuła w swojej cnocie obrażona, gdy koledzy się do niej w nocy dobijali. Brzuch jej wisi, z sadła jakiś taki chyba? Choć gdyby to był czwarty miesiąc życia poczętego nowego członka Samoobrony też bym się nie zdziwiła. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Samoobrona w Egipcie:) 15.04.07, 03:14 Co Wy chcecie. Przecież ona "tylko" wmasowuje krem w jego włosy na plecach. Od tego się w ciążę nie zachodzi. Taka np. Aneta K. też masowała plery co poniektórym, więc w ciażę zajść nie mogła. Zmuszanie do smarowania plecków starego dziada to chyba jeszcze nie jest powód do oskarżeń o molestowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
1o1o1o Re: Samoobrona w Egipcie:) 15.04.07, 16:16 > Sekapilu ma okrągłe zero,ale wystarczy że coś pokazała,podczas gdy inne nie > pokazują nic. > O matko i córko, tylko mi nie mów, ze chcialbys zeby te inne pokazaly cokolwiek np hojarska, sobecka, beger, pitera :/ litosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Samoobrona w Egipcie:) 15.04.07, 16:29 Nieeeee nooooo,poleciałeś skrajnościami :)... ...ale parę INNYCH posłanek chętnie bym w dezabilu obejrzał. BTW,nie bądźmy naiwni - gdyby Beger albo Hojarska rozebrały się dla Playboya ,albo gdyby w ogóle jakieś ich nagie fotki znalazły się w prasie,to tytuł ktory by je opublikował zarobiłby cięzki szmal - to,że sprzedawałoby się go z dołączonymi woreczkami foliowymi,to już inna sprawa... Ale prawda jest taka,że gołe zdjęcia nawet najpiękniejszej,ale anonimowej kobiety nie wzbudzą nigdy,przenigdy, takich emocji jak zdjęcia kobiety mniej urodziwej,ale za to bardzo znanej. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Re: Samoobrona w Egipcie:) 15.04.07, 16:38 niezła dupa z tej Sandry, ale Senyszyn lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Samoobrona w Egipcie:) 15.04.07, 16:50 brutalny.magazynier napisał: > niezła dupa z tej Sandry, ale Senyszyn lepsza Myślę, że nie ma potrzeby mówić tak o obu Paniach. Sandra jest z w wykształcenia ekonomistką i na prawdę niegłupią kobietą. Przesadziła z toplesem, bo gdyby nie to, to news ze zdjęciami spadłby na 2 czy 3 stronę brukowców, Sandra mogłaby gazetę pozwać za insynuacje, a tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: Samoobrona w Egipcie:) 15.04.07, 21:48 Ale głupoty tu wypisujesz!! Nie obrażajmy Senyszyn, bo przy tych burakach to chyba nikogo nie można postawić. To są posłowie? To jest sejm? To jakiś burdel! Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Re: Samoobrona w Egipcie:) 16.04.07, 10:07 kto obraża Senyszyn ? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Samoobrona w Egipcie:) 16.04.07, 11:17 Dlaczego uważasz,że "przesadziła z toplessem" ? A dlaczegóż miałaby się ograniczać w czasie wolnym ? W dodatku rzecz cała miała miejsce w Egipcie,a nie nad polskim morzem... Ech,ta polska pruderia... gołe cycki (wcale nie zachwycające,nawiasem mówiąc) i od razu sensacja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Samoobrona w Egipcie:) 16.04.07, 15:30 grek.grek napisał: > Dlaczego uważasz,że "przesadziła z toplessem" ? > A dlaczegóż miałaby się ograniczać w czasie wolnym ? W dodatku rzecz cała miała > miejsce w Egipcie,a nie nad polskim morzem... > Ech,ta polska pruderia... gołe cycki (wcale nie zachwycające,nawiasem mówiąc) i > od razu sensacja :))) Zgadzam się, opinia publiczna u nas jest bardzo pruderyjna, tyle że biust panny Sandry jest bardzo przeciętny. Poważniej, nie powinna była, bo gdziekolwiek by to nie było, jest posłanką IV (?) RP, a Maksymiuk wiceszefem jej partii, dlatego cyc - nawet gdyby był arcydziełem - powinna zakryć. BTW, SO może po aferze toplesowej podskoczyć w sondażach. "Okazało się", że jest partią otwartą, nowoczesną, tolerancyjna ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Dowcip mnie się przypomniał :) 15.04.07, 17:03 Przewodniczący Lepper przechadza się po korytarzach hotelu sejmowego. Jest późny wieczór. Nagle zza drzwi jednego z pokoi słyszy hałasy charakterystyczne dla odbywającej się imprezy. Pokój należy do posła Samoobrony więc Wicepremier zdecydowanym ruchem otwiera drzwi. W pierwszej chwili nic nie widzi, atmosfera jest gęsta od papierosowego dymu, czuć wyraźny odór alkoholu i słychać pijackie przyśpiewki. Z mgły wyłania się twarz posła Filipka. Lepper jest wściekły: -K**wa, och**liście? Mało to mamy problemów z mediami? Jeszcze tego brakowało aby tu się jakiś pismak przypałętał. -Ależ Szefie - wybełkotał Filipek - mamy wspaniały powód do świętowania. Lewandowska dostała okres. -A to polejcie i mnie - odparł Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Dowcip mnie się przypomniał :) 16.04.07, 23:12 Panu wiceprzewodniczącemu SO zabrakło czasu, by podczas swego urlopu w Egipcie zobaczyć Piramidy. Skoro wolał opaleniznę, mógł przecież pójść razem z przewodniczącym do solarium. Taniej by go to wyszło. Chyba, że są inne powody. Odpowiedz Link Zgłoś