kalikurambo 15.04.07, 23:25 Miał chłopak zabawe. Swoją drogą ciekawe skąd u kobiet to parcie na szkło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sally.1307 Re: Wojewódzki i Playboy 15.04.07, 23:40 a jakie te panienki głupiutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Wojewódzki i Playboy 16.04.07, 00:08 a jakie ładniutkie;] (niektóre) Odpowiedz Link Zgłoś
wielka10 Re: Wojewódzki i Playboy 16.04.07, 00:23 Noooo. Prawie jak mama Kuby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Wojewódzki i Playboy 16.04.07, 08:29 najbardziej mnie rozbawiła jedna taka, co powiedziała ,że spodziewała się dziewczyn w stylu Pameli, zrobionych- a wszstkie są takie naturalne, normalne:)))) taaaa, naturalne to one były może tuż po urodzeniu:) coś z czasem Kubusia ostro zaczyna w dekiel walić i na tego dziadygę Heffnera pozuje. to już wolałam go w towarzystwie Muchy , bo u niej mózg nie zaniknął. no ale widac z czasem jakość przeradza się w ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Wojewódzki i Playboy 16.04.07, 10:08 > najbardziej mnie rozbawiła jedna taka, co powiedziała ,że spodziewała się > dziewczyn w stylu Pameli, zrobionych- a wszstkie są takie naturalne, > normalne:)))) Pomyślałam to samo :D Normalna to jestem ja - w sensie pospolita :P Za to mile zaskoczyła mnie metamorfoza dziewczyny, która miała główną sesję - super się zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Wojewódzki i Playboy 16.04.07, 10:26 Dziewczyny rzeczywiście w większości nie były powalającymi pięknościami, co było wyraźnie widać gdy pokazywali je przy przygotowaniach i później, na wyretuszowanych zdjęciach (dziewczyna która miała główna sesję pokazana bez makijażu, a ta sama dziewczyna na fotach - szok). Owszem, kobiety zgabne - ale nie z powalającymi figurami, ładne - lecz też nie wszystkie (ale np. dziewczyna z burzą ciemnych włosów do ramion prześliczna), niektóre z celulitisem. Normalne dziewczyny jakich pełno na ulicy, chociaż większosć z urodą powyżej przeciętnej, ale nie żadne tam cud-miód piękności, że aż dech zapiera. Ja tam się dowartościowałam.:) A Wojewódzki to fajny facet i nie dziwię się, że dziewczyny się dla niego rozbierają.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Wojewódzki i Playboy 16.04.07, 13:33 mnie rozwaliła ta czarna, "maaaala". co za pustak:/ Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Wojewódzki i Playboy 17.04.07, 19:25 j-adore napisała: > Owszem, kobiety zgabne - ale > nie z powalającymi figurami, ładne - lecz też nie wszystkie niektóre z celulitisem. To sie nazywa sokoli wzrok:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Wojewódzki i Playboy 16.04.07, 18:17 wygląda na tej okładce jakby miał przykurcz mięśni ;) skurczył się chłopczyk w ogóle mi się ta okładka nie podoba powinni być bardziej na luzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: Wojewódzki i Playboy 16.04.07, 21:01 kalikurambo napisał: > Miał chłopak zabawe. Swoją drogą ciekawe skąd u kobiet to parcie na szkło... Ja tu widzę czysta kalkulację, za przeszkloną szybką. Odpowiedz Link Zgłoś
tatusia Re: Wojewódzki i Playboy 17.04.07, 21:36 W ostatnim Wprost jest artykuł na ten temat. Dziewczyny w ten sposób szukają swojej szansy na sukces, na zmianę życia. Facet podbija sobie ego i ma wielki fun. Czy naprawdę trzeba zarzucać im wyrachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: Wojewódzki i Playboy 20.04.07, 22:43 komu? Przeciez jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś