Gość: pikus IP: *.turboline.skynet.be 28.11.01, 17:48 wierzy w boga ale do kosciola nie chodzi ale szanuje tych co chodza bo wie ze cos jest nad nami i o papiezu i od poczatku ble ble ble i nie wiem jest czy nie jest katolikiem a gadal bardzo dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prowokatorka Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? 28.11.01, 18:08 Najważniejsze jednak udało mi się wyłowić i zapamietać . Jurek o Bogu : "..jest "coś" ponad nami." Och! My God! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 28.11.01, 18:43 Jurek nigdy nie powie jednoznacznie chce byc politycznie poprawny jakby7 powiedział, że wierzy w Boga to by sie naraził tym co nie wierzą, jakby powiedział, że nie wierzy to by się naraził wierzącym a jak powie że rozumie obie strony to w jego pustym łbie powstaje myśl że dogodzil wszystkim. Założe się, że gdyby spytać go jakikolwiek inny kontrowersyjny temat to nie dałby jednoznacznej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: *.net.uta.at 28.11.01, 22:25 no to fajny z niego katolik,pozal sie Boze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: 213.77.40.* 29.11.01, 07:33 Jurek to zwykły fałszywy i zakłamany kutas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: 213.77.40.* 29.11.01, 07:54 Chyba tylko na potrzeby telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aco Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: 213.158.197.* 29.11.01, 08:28 Jurek powiedział wyraźnie, że jest ochrzczony. Jeżeli jest ochrzczony, to jest katolikiem. Wyobraźmy sobie, że umrze ktoś z jego najbliższych. Czy odbędzie się pogrzeb katolicki ? Czy Jurek postawi krzyż na mogile ? Inną sprawą jest błądzenie. W mojej ocenie większość polskich katolików ma podobny problem. Człowiek może zacząć żyć i mówić inaczej, gdy przeżyje coś takiego, jak Krzysztof Krawczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
wiberg Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? 29.11.01, 11:23 Z jego wypowiedzi jak zwykle nie mozna było nic konkretnego wywnioskować. A jeszcze na końcu dodał, że Papież jest jego idolem. Jezu, jakie to sztuczne i pod publiczkę!!! Myślę, że takiego pytania spodziewał się, więc dobrze się do niego przygotował tak aby nikogo nie urazić. Ciekawe jak by odpowiedział na pytanie o preferencje polityczne. Pewnie chwaliłby przede wszystkim SLD, nie zapominając jednak o zasługach PO, Samobrony, PIS, PSL, LPR, AWS, UW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: *.netia.pl 29.11.01, 11:44 A ilu z was jest katolikami? Bo z wiekszości wypowiedzi na forum to ble ble i nic nie wiadomo. Czyżby też poprawność polityczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.11.01, 11:55 Mnie trochę się nie podoba nazywanie papieża idolem. Idolem to może być Michał Jackson ale takie jednostki jak papież to raczej już autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beasia Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: *.*.*.* 29.11.01, 12:01 A jakie to ma znaczenie ? Alicja z BB1 była krytykowana za obnoszenie się swoją wiarą. Jurek, jak zrozumiałam, jest nie dość dobrym katolikiem. Ludzie, jest mnóstwo rzeczy, które nie podobają mi się w strażaku, ale Jego wiarę lub niewiarę zostawmy w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manka Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: 217.97.138.* 29.11.01, 12:09 Ale mógłby wiedzieć, że Papież zasiada na tronie w Watykanie a nie w Rzymie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: CZY JUREK JEST KATOLIKIEM ? IP: *.netia.pl 29.11.01, 12:13 Egzamin: P: Gdzie umiejscowione jest serce. S: W klatce piersiowej. P:Źle - w worku osierdziowym. s:A jakbym Pana Profesora spytał gdzie sie znajduje to co by Pan odpowiedział. W sali egzaminacyjnej czy w spodniach? Odpowiedz Link Zgłoś