Gość: dżastina IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 20:31 On naprawdę uwierzył, że sprowadza deszcz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gekonka Psychiatra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 21:54 Jestem doktorem nauk medycznych, psychiatra. Wg tego co widzialam w programie bb moge tylko powiedziec, ze Jerzy dobrze sie bawi i swietnie zachowuje rownowage psychiczna i emocjonalna. A ze swojej strony gratuluje wszystkim, ktorzy na wlasny subiektywny i arbitralny uzytek uwierzyli doslownie w to, ze Kulicki uwierzyl w swoje zdolnosci sprowadzania deszczu. gekonka Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Psychiatra 28.11.01, 22:07 gekonka tak czytam teraz twoje posty i oczom nie wierze !!!!!!!???? ty nawracasz świat ........... więcej takich ludzi a świat będzie normalny ps.szkoda .......... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: Psychiatra IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 22:30 Juras sprowadził deszcz, a Dzastina wyczarowała psychiatrę! Zaczegajcie, wieczór cudów się nie skończył. Pozdr. Ps. Szkoda, że ten deszcz to jedyny taki kawał WB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: dr gekonka IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 22:43 Uuuuuuu, pani "doktor"!, skąd ta zgorzkniałość i nadęcie ex cathedra? Pani pewnie z grupy zwolnionych po cichu acz expressowo przez producenta BB pracowników, po sławnej wpadce z Grzegorczykiem Ireneuszem. A be, nieładnie, brzydko, nie dało się rady utrzymać w ekipie, przychodzimy w białym fartuchu pouczać na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: dr gekonka 28.11.01, 22:48 Z tego co wiem to ci wspaniali doktorzy o których TVN tak ciągle wspominał że są i czuwają .........jak sie pojawił problem (irek) to nie chcieli mu pomóc !!!!!!!!!!! -jeden był niedostępny -a drugi nie wiedział jak pomóc i nie wyraził zgodzy ..... pozal sie boże szok co za amatorka co za g.......... .... pzdr hi-hi dżastina tylko spokojnie z pania dr. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: dr gekonka IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 22:56 hi hi, nie może mnie gekon, o pardąsik, dr gekonka wyprowadzić z równowagi, bo jeszcze wpakują mnie w koszulę z przydługimi rękawami i każą w czarnych goglach wygłosić dementi w parku przy zbieraniu liści. Ale ciekawe jak to jest wyprowadzić z równowagi... psychiatrę... Odpowiedz Link Zgłoś
calusna Re: dr gekonka 28.11.01, 23:09 Gość portalu: dżastina napisał(a > > Ale ciekawe jak to jest wyprowadzić z równowagi... psychiatrę... Nie dowiemy się jak to jest , bowiem wątpię w to , że " doktor nauk medycznych, psychiatra " mógłby ( w wątku "..lubię oglądać Jurka ") napisać o Irku : "żałosny schizofrenik "! Psychiatra napewno nie używa takich epitetów w odniesieniu do chorego! Gekonce poprostu dzisiaj coś żle poszło ! , a może mamusia jej nie lubi ??! W ciągu kilkunastu minut , w wielu wątkach wylała swą żółć , o czym już jej pisałam. Może jest salową z aspiracjami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: dr gekonka 28.11.01, 23:22 calusna napisał(a): > Może jest salową z aspiracjami ??? ......... dobre hi hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: dr gekonka IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 23:22 Fakt, o potencjalnym pacjencie z wyraźną pogardą. Dobrze, że jestem jeszcze zdrowy, ...przynajmniej tak sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś