czy.ja.wiem 22.04.07, 12:38 Ile ona zarabia skoro stwierdzila ze jeden procent na OPP- to mala kwota 2- 3PLN:)I szpileczki od Pienkowskiej"przez chwile jestem sama - ale zawsze" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Pensja Matołka??? 22.04.07, 17:25 Pieńkowska wygląda na dość zawistną i wredną babę Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: Pensja Matołka??? 22.04.07, 18:54 tekst Pieńkowskiej poniżej pasa, głupia baba ani z niej redaktor naczelna TS ani dobra prowadząca dzień dobry TVN, kiedy dyrekcja programowa w końcu ja zdejmie z wizji? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Pensja Matołka??? 23.04.07, 13:49 Miszczak z TVn kupując Matołka stwierdzil ze pensja która brałą w TVP czyli 250,00zł/dziennei była - tu cytat: "uwłączająca" wszak wiadomo ze tak fachowa siła dziennikarska jak Matołek musi zarAbiac conajmniej tyle co dyrektor banku, zeby jej nie uwłaczało a ze kobitki sie nei cierpią to strezla z ekranu od pierwszej sekundy w tego rodzaju śnaaniowych programach MUSI byc para maieszana , inaczej bedzie beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Re: Pensja Matołka??? 23.04.07, 22:26 No to wychodzi 7500PLN- przy 40 000PLN innej gwiazdy wielbłada po prostu bida z nedza. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Pensja Matołka??? 24.04.07, 11:55 no fakt , biiiida ! tym bardziej ze to z pieniedzy abonamnetowych szło moze jej troche przeleję ze swojego konta ? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Pensja Matołka??? 28.04.07, 00:11 Podobno to prawda - tzw. spikerzy, którzy sa juz na wymarciu, w publicznej za dyzur dostają właśnie jakieś 250-300 zł i do niedawna jeszcze odbierali kasę na kwitek w okienku w kadrach :) Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: Pensja Matołka??? 24.04.07, 16:16 Swego czasu niejaki Piotr "Olivier" Janiak był zbulwersowany że Polacy miesięcznie na ciuchy wydaja mniej niż 700 czy 600zl. Oj przewraca w głowach TVN tym niedorobionym dziennikarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha.t Re: Pensja Matołka??? 26.04.07, 16:42 rocznie, był przerażony ze rocznie tyle wydaja skoro on 700 zetow miesiecznie na skarpetki wydaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Pensja Matołka??? 27.04.07, 10:58 skarpetki spakrpetkami ale te jego obcisłe kozaczki do kolan noszone na dzinsy leca mi okropnym nachalnym gejostwem a po zaty , dopo.ki nie zobaczyłam go na żywca, to nie podejrzewała ze on ma az tak ciemną karnajcę, istny Cygan Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Pensja Matołka??? 27.04.07, 16:43 podejrzewam ,że to od nadmiaru solarium Odpowiedz Link Zgłoś