inaa1 28.04.07, 20:52 kurcze, czy ludzie słuchu nie mają???? a może po prostu wyłączają fonię i stawiają na wizję, kiedy to dziewczątko popiskuje? co jak co, ale żeby zaśpiewać gorzej od Britney S.? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew-salonowy Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:17 Nędza i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:20 akurat spears ma jakis głos poszukaj sobie na youtube jej wystep juz jak miala 10lat w klubie myszki miki co do herbus to faktycznie porażka niema warunkow - z czym do ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:22 no laska jest tragiczna!!! Na jej miejscu rozchorowałbym się i więcej w tym pogramie nie pokazywał... Uszy więdną, a porażka to mało... Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:24 Fatalna, beznadziejna, tragiczna ... w tym programie oczywiście, bo tańczy bardzo ładnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
klaudziol111 Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 07.05.07, 16:17 kto na nią głosuje w ogóle nie wiem !! To jest żenada ! Zresztą i tak co za różnica kto teraz będzie odpadał, bo w finale i tak zostaną Aga i Natasza... Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:25 zgadzam sie, dzis byla wyjatkowo zenujaca Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:28 Dziś tylko? Sorry, ale ona za grosz słuchu nie ma :/. Po co psuć sobie wizerunek zdolnej tancerki, takim mordodarciem? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:29 Herbuś niech już lepiej faktycznie pozostanie tylko przy tańcu, bo jedynie on jej wychodzi nienajgorzej- powinna mieć dożywotni zakaz publicznego śpiewania, udawania aktorki w " Na Wspólnej" i udzielania wywiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia007 Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:30 Edyta Herbuś śpiewa tak jak Kasia Tusk tańczy. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:31 Nie, znacznie gorzej. A najgorszy jest ten niby subtelny gest (tik) ręką. Szkoda oglądać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:32 Kto ma tik ręką ? Herbuś ? Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 22:34 Jeśli to można nazwać tikiem - chyba można bo stale tak macha :/. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Aga Włodarczyk 28.04.07, 22:49 Herbuś beznadziejna, ale Agnieszka rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Aga Włodarczyk 28.04.07, 22:54 Shatmachu, czy Ty przypadkiem nie wielbisz Agnieszki? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Aga Włodarczyk 28.04.07, 22:57 Oj sorry, bo brzmisz jakbyś wielbił :D. Ale chłopie, to nie zarzut :)) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Eeeeee Gieeee :) 28.04.07, 22:58 Ja wielbie tą czarną, ale ona nie śpiewa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Eeeeee Gieeee :) 28.04.07, 23:03 lew-salonowy napisał: > Uuuu, kiedyś też wielbiłem :D Tylko nie mówcie, że chodzi o Górniaczkę, bo kogoś bardziej pie..iętego to ze świecą szukać:D Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Eeeeee Gieeee :) 28.04.07, 23:04 > Tylko nie mówcie, że chodzi o Górniaczkę, bo kogoś bardziej pie..iętego to > ze świecą szukać:D Nie, chodziło mi o Edwarda Gierka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Eeeeee Gieeee :) 28.04.07, 23:06 Dlatego napisałem, ze nie spiewa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Eeeeee Gieeee :) 28.04.07, 23:08 Masz ci los - on nie był czarny :D. Najbardziej podobał mi się jak I sekretarz ładnie nucił w łóżku "Dotyk" chyba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Eeeeee Gieeee :) 28.04.07, 23:06 shatmach napisał: > > Tylko nie mówcie, że chodzi o Górniaczkę, bo kogoś bardziej pie..iętego t > o > > ze świecą szukać:D > > Nie, chodziło mi o Edwarda Gierka. :D A to sorry, równy gość był z niego;) Polska miodem i mlekiem za niego płynęła:D > Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Eeeeee Gieeee :) 28.04.07, 23:08 > A to sorry, równy gość był z niego;) Polska miodem i mlekiem za niego płynęła: > D I do tego ziomal był z mojej dzielnicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 28.04.07, 23:01 Shakira od samego początku była bujdą wyssaną z palca chorego umysłowo człowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha dlaczego promuje się miernotę??? 28.04.07, 23:21 to żałosne. a te całe smsy widzów to jakaś ściema. :P Odpowiedz Link Zgłoś
bejzbol Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 00:04 Żeby miernoty oglądały program dla miernot, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 00:23 Skąd wiesz, że to miernota? Oglądasz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 00:25 jeśli to do mnie - oglądam, ale nie dla miernoty wymienionej w tytule wątku, ale przede wszystkim dla rewelacyjnej, ciarosprawczej Agnieszki Włodarczyk :D Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 00:35 dzika_zdzicha napisała: > jeśli to do mnie - oglądam, ale nie dla miernoty wymienionej w tytule wątku, al > e > przede wszystkim dla rewelacyjnej, ciarosprawczej Agnieszki Włodarczyk :D Zdzicha, śpiew kobiety idzie Ci ciarą po plecach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 00:39 a jak! ;D sama chciałabym tak śpiewać. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bejzbol Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 00:44 Nie wiem jak ONI śpiewają, ale po reklamówkach śmiem twierdzić, że ja po pijaku śpiewam lepiej... :) Co nie zmienia zresztą faktu, że tu nie o śpiew chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 08:14 Ty też? :D. Pewnie, że to nie o śpiew chodzi, ale zawsze można tak myśleć. A póki co, ja dalej będę patrzył :), jak oni śpiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 08:12 Wiesz, jeśli chciałabyś śpiewać to może niekoniecznie głosem Agnieszki, choć kochana wyglądałabyś tak, że ciary by chodziły :). Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 08:16 Ach, to cham ze mnie, miłej niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
bejzbol Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 00:29 Odnoszę się do tytułu wątku. Sam będac zapewne miernotą, oglądam mnóstwo szajsu, ale tego badziewia nie obejrzałem żadnego odcinka. Nie mogę powstrzymać odruchów wymiotnych już podczas zapowiedzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 00:32 Aaaaa, teraz jasne. Widzisz nas ten program tak NIESAMOWICIE podnieca, że aż spać nie możemy. Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: dlaczego promuje się miernotę??? 29.04.07, 16:22 nooo... zwłaszcza cudownie utalentowana włodarczyk i jej przewspaniała mamusia hahahaha. Najlepsze było to zdziwienie i wzruszenie jak dostała jokera od waldusia...oboje tacy przejęci byli swoją cudownoscia :D Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 kto to jest E.Herbuś? nie słyszałem o niej 02.05.07, 01:25 Czy coś przegapiłem ostatnio? Jak jest na wizji to pewnie jest młoda, ładna i z prowincji, ale poza urodą ma jeszcze jakieś zalety? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: kto to jest E.Herbuś? nie słyszałem o niej 07.05.07, 20:16 corgan1 napisał: > Jak jest na wizji to pewnie jest młoda, ładna i z prowincji, > ale poza urodą ma jeszcze jakieś zalety? Tak - świetnie tańczy. I doprawdy nie rozumiem dlaczego przy tym nie została. Zamiast zajmować się tym, w czym jest rzeczywiście dobra to wystawia się na ośmieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
she-s Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 04.05.07, 23:12 Biedna Herbus ale tabloidy maja z nia zabawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
dusia25 Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 06.05.07, 17:22 Obejrzałam jej występ dzisiaj na powtórce JOŚ i miałam jakieś takie nieodparte wrażenie, że to raczej "od przedszkola do Opola" a nie "jak oni śpiewają"... Czemu ona tak popiskuje??!! Czemu??!! Już dzieci czasem lepiej śpiewają niż ona... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: E.Herbuś w dzisiejszym ,,Jak oni śpiewają" 07.05.07, 20:14 inaa1 napisała: > co jak co, ale żeby zaśpiewać gorzej od Britney S.? ;-) Już nie przesadzaj, Britney S. może i jest głupiutka i kiczowata, nie jest wybitną wokalistką, ale dźwięki wydaje z siebie w miarę sprawnie i pod tym względem w zasadzie nikt z uczestników programu równać się z nią nie może. A Herbuś... 'Joe Le Taxi' było jeszcze strawne. Głosik ma Edytka słabiuteńki i nie ma nad nim żadnej kontroli, ale pioseneczka jest banalna i - choć i tak miała z nią chwilami problemy - to dobra do jej pseudodziewczętego wokalu. Natomiast 'Mamma Mia' - brak mi słów. Jedno co można powiedzieć dobrego o tym wykonaniu to to, że połowę utworu zamiast wydawać dźwięki (bo śpiewem tego nie sposób określić) przetańczyła - wyraz litości dla słuchających. Gdyby pojawiła się z takim wykonaniem na eliminacjach do 'Idola' to pewnie zostałaby królową 'kosmitów'. Nie sposób nie zgodzić się z Zapędowską: Edytko, nie powinnaś śpiewać, po co Ci to? Nie rozumiem po co Herbuś ośmiesza się w tym programie. Liczy na litość? Odpowiedz Link Zgłoś