malta_59 Re: Reklama Harnasia 01.05.07, 17:18 całkowiecie popieram.... ohyda, kto wpadł na taki pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś
cykunia Re: Reklama Harnasia 01.05.07, 17:35 z owieczką ? ohyda ? a o co tam chodzi, chyba nie o...? Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Reklama Harnasia 01.05.07, 18:05 i mnie rusza obrzydliwa jest Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Reklama Harnasia 01.05.07, 19:42 obrzydliwy jest pzredewszystkimreklamowany towar. TOŻ TO SZCZYNY. Odpowiedz Link Zgłoś
m824 Re: Reklama Harnasia 01.05.07, 21:09 beznadziejna. ale już jej mam nadzieję nie będzie. może jacyś obrońcy iwerzaków by się znaleźli. Harnas jest paskudny, a jeszcze ta owieczka :( Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Reklama Harnasia-jest super! 01.05.07, 22:26 Nie wiem czy ja zle odczytuje wczesniejsze posty ale jesli tak to przepraszam - rozumiem , ze nikomu sie owa reklama nie podoba?:) A mi owszem i wiekszosci moich znajomych, ludzie troszke dystansu i poczucia humoru , przeciez ta reklamama wszystko co dobra reklama powinna miec... jest przewrotna, swietnie zrobiona i co najlepsze zaskakujaca, a co do obroncow zwierzat ... pokladam nadzieje , ze maja oni poczucie humoru! Swietna reklama zswietnym haslem reklamowym , jak dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Reklama Harnasia 01.05.07, 22:40 jakie piwo,taka reklama kto to pije w ogóle? wśród klientów widziałem tylko budowlańców raz spróbowałem i nigdy nie tknę Odpowiedz Link Zgłoś