blue-angel 12.05.07, 22:39 ależ jest śmieszny,lubię go taki wesoły Tomuś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuka_konwersacji Re: Tomek Karolak w maglu 12.05.07, 22:43 On mi sie bardzo utrwalil w pamieci po obejrzeniu "Pod powierzchnią". Wtedy upewnilam sie, ze to ... nooo... (j.w) :)) W filmach gra polglowka, albo taki jest albo do niego etykietka przylgnela. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-angel Re: Tomek Karolak w maglu 12.05.07, 22:47 ja to myślę,że jest zupełnie inny w rzeczywistyości ale ,że ma taki wygląd prześmiewczy to i role takie tak myślę i dlatego sie tak kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena11 Re: Tomek Karolak w maglu 12.05.07, 22:49 Widziałam go niecały tydzień temu w teatrze w sztuce ELLING i świetnie zagrał tam :) Wydaje mi się być nawet sympatycznym gościem :) Choc role w tych niektórych serialach ma nieciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue-angel Re: Tomek Karolak w maglu 12.05.07, 22:48 mnie się najbardziej w filmie Ciało podobał Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Tomek Karolak w maglu 12.05.07, 22:53 No patrz, a ja go z tego filmu w ogole nie pamietam :)) Az jutro obejrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
alka83 ...a mnie się podobało opisanie Maseraka 13.05.07, 00:36 Dobra diagnoza, bardzo trafna - idealna dla pana, co tak lubi żel do włosów i wdaje się w polemikę z brukowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 11:12 uwielbiam go:) wypadł świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 11:17 wszytko pięknie, ale czy to nie ten człowiek na łamach Fuctu czy innego superaka przepraszał narzeczoną za romans z Violką Kołakowską? ciekawy sposób na szukanie wybaczenia u ukochanej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 11:33 Było coś takiego - a ja myslałam, że za takie akcje to sie w maglu klapę daje, a nie zaprasza jako gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakiprosty Re: chyba długi weekend był:)) 13.05.07, 11:36 Oni ten program chyba wcześniej nagrywali- przed Fucktem i Karolakiem oraz Violą K. i tą drugą - zwróciłam też na to uwagę- KKP powiedziała w pewnym momencie, że jest długi weekend.. Ale i tak Karolak bardzo fajnie wypadł. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 12:02 Karolak gra teraz w Mamuśkach (całkiem sympatyczny serialik komediowy nadawany w Polsacie przed programem Lisa w czwartek) z równie rewelacyjną S. Celińską! :) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 14:24 T.K. -sympatyczny chłopak, zdolny aktor:) a ,że czasem nie wie co mówi i stawia dziewczynę , z którą preżył romans w niezręcznej i przykrej sytuacji to już inna sprawa. ciekawe czy to jakoś skomentują, czy odpuszczą?:) Foremniaczce bardzo się dziwię, nie tego ,że spotyka się z człowiekiem kilkanaście lat młodszym od siebie tylko,że spotyka się z człowiekiem o intelekcie ameby. Nie chciałam przy tym obrażać ameb, sympatycznyh i zmyślnych żyjątek:) Niestety, to że miłością p Małgorzaty jest półdebil który się wypiera publicznie związku z nią, sprawia ,że jej zupełnie nie rozumiem. Jak się wstydzi swojej kobiety to niech spada na drzewo i to z szybkością błyskawicy.Ale Foremniaczce to widać nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 14:36 Kot stawia dziewczynę z którą przezył romans w trudnej sytuacji ?? Toż ta laska Viola czy jak jej tam ( modelka ? aktorka ? sklepowa?) jest cała szcześliwa, że w ogole o niej się pisze, pamiętam swego czasu sama wypuściła plotę, że niby jest z Lubaszenko:P Drugie takie kuriozum to niejaka Kasia z MTV co ze znanym w branży pedałem udziela wywiadu do Gali, jak się bardzo kochają:PP Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 14:50 >Drugie takie kuriozum to niejaka Kasia z > MTV co ze znanym w branży pedałem udziela wywiadu do Gali, jak się bardzo > kochają:PP Uniatowskim moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: Tomek Karolak w maglu 22.05.07, 21:35 Uniatowski z całą pewnośćią nie jest homo, może być co najwyżej bi. Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 15:13 wieslawa-siemiankowska napisała: > Kot stawia dziewczynę z którą przezył romans w trudnej sytuacji ?? > Toż ta laska Viola czy jak jej tam ( modelka ? aktorka ? sklepowa?) jest cała > szcześliwa, że w ogole o niej się pisze, pamiętam swego czasu sama wypuściła > plotę, że niby jest z Lubaszenko:P No to ja Wiesiu, jestem naiwna:))) bo gadanie tego pana o tej Violi niby jak o rzeczy jest upokarzające (dla niej ) ale może jej to fatycznie nie rusza.Z tą Violą w ogóle ciekawa sprawa: pani jest śliczniusia jak obrazek, ale lepiej jak milczy, ambicje spore... Następna znana z tego,że znana ( nawet u Bezy z Czają niedawno jako Wielka Modelka była). A ona ciągle ma z tą wytapirowaną blondyną ten niby ekskluzywny lupex zciuchami po rodzimych wiazdkach? Drugie takie kuriozum to niejaka Kasia z > MTV co ze znanym w branży pedałem udziela wywiadu do Gali, jak się bardzo > kochają:PP myślisz: układ? coś mnie się o uszy obiło,że on miał z naszą Elusią przyjemność (znaczy,że starsze też lubi), więc może te ploty o gejostwie nie do końca takie akuratne są:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 15:40 Viola sliczniusia? Hmmmmm... Pospolita twarz nie wyrozniajaca sie z tlumu. Widzialam ja u bezy ostatnio i zaczelam sie zastanawiac, kto to jest. Stąd dzis wiem, o kim mowa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 15:52 ładniusia jest, taka subtelna uroda, nie jakaś wyczupirzona larwa.:) moim zdaniem wygląda bardzo si:) Odpowiedz Link Zgłoś
nietakiprosty Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 15:26 A ten Karolak, miły człowiek w sumie, to nie jest przypadkiem ojcem dziecka, które ma Viola urodzić? Bo co do tego, że Viola jest w ciąży, nikt nie ma wątpliwości- to już widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Tomek Karolak w maglu 22.05.07, 15:47 wieslawa-siemiankowska napisała: > Kot stawia dziewczynę z którą przezył romans w trudnej sytuacji ?? > Toż ta laska Viola czy jak jej tam ( modelka ? aktorka ? sklepowa?) jest cała > szcześliwa, że w ogole o niej się pisze, pamiętam swego czasu sama wypuściła > plotę, że niby jest z Lubaszenko:P Drugie takie kuriozum to niejaka Kasia z > MTV co ze znanym w branży pedałem udziela wywiadu do Gali, jak się bardzo > kochają:PP nic juz z tego nie rozumiem- o kim tu jest dyskusja- o Kocie czy Karolaku? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 14:46 janinaniezbedna3 napisała: > Foremniaczce bardzo się dziwię, nie tego ,że spotyka się z człowiekiem > kilkanaście lat młodszym od siebie tylko,że spotyka się z człowiekiem o > intelekcie ameby. A Foremniak to niby madrzejsza? haha :) Po tym, jak ją zobaczylam w Szymon majewski show zwątpilam w nią. Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 15:14 nie mądrzejsza, niestety. kto z kim przestaje itd...:) albo inaczej: nasi przyjaciele świadczą o nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Tomek Karolak w maglu 13.05.07, 15:38 Po tym co ona pokazala w SMS, zaczelam sie wlasnie zastanawiac: czy taka jest czy taka sie stala przy nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
delecta Re: Tomek Karolak w maglu 22.05.07, 00:31 sztuka_konwersacji napisała: > Po tym co ona pokazala w SMS, zaczelam sie wlasnie zastanawiac: czy taka jest > czy taka sie stala przy nim :) Oceniacie Panią Foremniak i jej intelekt. A tu chodzi o aktorkę i jej grę. Piękna i odważna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś