Dodaj do ulubionych

Edyta Herbuś..

14.05.07, 22:42
Błagam niech E.H. zniknieeee.. Gdzie nie spojrzę widzę ją - w serialu, w
reklamie, w programach rozrywkowych(?).. No już nie mogę na nią patrzeć a tym
bardziej jej słuchać.. Kiepska z niej aktorka dlaczego nie usuną jej z NW?
Dlaczego nie odpadła jeszcze z JOŚ? Przecież ona śpiewać nie umie.. ;( Kurdee
następna Mandaryna no ludziee... Żałosne.. :/
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: Edyta Herbuś.. 14.05.07, 22:46
      Juz ją usuneli z NW. Mysle jednak, ze to nie dlatego, ze kiepsko gra, a
      dlatego, ze spiewa w JOŚ.
      • lanssieliczy Re: Edyta Herbuś.. 14.05.07, 22:47
        I do tego wiecznie głupi wyraz twarzy i tępota w oczach. widać,że laska żadnej
        książki w ręku przez całeżycie nie miała.
      • panteerka81 Re: Edyta Herbuś.. 15.05.07, 14:15
        Z NW usunęli, ale ma w jakimś innym zagrać. Przynajmniej będzie większa
        "gwiazda" niż Ci-cho-Pek.
    • paulinaa Re: Edyta Herbuś.. 15.05.07, 14:48
      ma dziewczyna swoje 5 minut i je wykorzystuje. czemu tu sie dziwic?
      niewykluczone ze za pol roku juz nikt nie bedzie o niej pamietal
    • j-adore Re: Edyta Herbuś.. 15.05.07, 17:52
      Ja ją kojarzę tylko z Tańca z gwiazdami, nie wiem jak spiewa ani jak gra, pewnie
      kiepsko.:) Ale muszę przyznać jedno - ta dziewczyna jest przepiękna.
      • nietakiprosty Re: Edyta Herbuś.. 15.05.07, 23:35
        Przepiekna??? O Boże...
        • lew-salonowy Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 00:02
          I w tym się z Tobą zgodzę :)
          • j-adore Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 17:00
            Tak, przepiękna. Ma śliczna twarz. Nie chodzi mi o sposób bycia, wypowiedzi etc
            - tylko i wyłącznie o wygląd. A jak ona nie jest ładna, to ja juz nie wiem kto
            jest.:)
            • dona.a Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 18:01
              oczywiście, że jest ładna a do tego bardzo fotogeniczna /co nie zawsze idzie w
              parze/ jest świetnym "materiałem" na fotomodelkę, ale śpiewać zdecydowanie nie
              powinna
            • lew-salonowy Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 22:13
              j-adore napisała:

> Tak, przepiękna. Ma śliczna twarz. Nie chodzi mi o sposób bycia, wypowiedzi etc
              > - tylko i wyłącznie o wygląd. A jak ona nie jest ładna, to ja juz nie wiem kto
              > jest.:)

Kwestia gustu, dla mnie ma cukierkową, wulgarną urodę.
      • paprotka-gd Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 00:00
        tiaaaa cud malina zwłaszcza tu w znanym filmiku w towarzystwie
        buraków
        www.youtube.com/watch?v=HqF4zH_-PSA
        • poldek13 Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 00:19
          pierwsze słyszę, że uroda zależy od towarzystwa...

laska jest pierwszorzędna - seksiarska, apetyczna, bezpretensjonalna.
          czego chcieć więcej???
          • lew-salonowy Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 00:20
            Nie żartuj. Ona apetyczna, bezpretensjonalna???
          • paprotka-gd Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 00:37
            Herbuś w TV ma image dziewczęcia , trzepot rzęsami , słodki
            głosik , niewinność a okazuje się , że bardzo blisko jej do
            rynsztoku niestety......
            Damy raczej nie da się z Edyty wykreować a urodziwych , młodszych ,
            utalentowanych i z klasą Polek nie brakuje
          • green-aria Re: Edyta Herbuś.. 18.05.07, 21:34
            poldek13 napisał:

> pierwsze słyszę, że uroda zależy od towarzystwa...
            >
            > laska jest pierwszorzędna - seksiarska, apetyczna, bezpretensjonalna.
            > czego chcieć więcej???
            - tylko jednego: niech nie śpiewa!
        • bujaka_jamajka Re: Edyta Herbuś.. 16.05.07, 14:20
          Jednym słowem - DNO..
          • masiej1987 Re: Edyta Herbuś.. 18.05.07, 19:09
            A ja ją lubię i uważam że jest piękna. Do tego jest świetną tancerką. I to, że
            nie umie śpiewać, ani żadne komentarze czy artykuły na pudelek.pl nie wpłyną na
            moje zdanie o niej :)
    • dona.a Re: Edyta Herbuś.. 19.05.07, 21:22
      stara się, to widać, ale fałszuje niemiłosiernie, Górniak robi z siebie idiotkę
      tymi szóstkami
      • bm_ka Re: Edyta Herbuś.. 19.05.07, 22:31
        Fałszuje. A kto powiedział że nie można fałszować w tym programie? Jeśli
        widzowie chcą ją widzieć i słyszeć to o co chodzi?
        Tu nie "Górniak robi z siebie idotkę" lecz ulubiona przeze mnie Ela Zapendowska
        (serio!), mieszając z błotem Edytę Herbuś - wszystko musi mieć granice. To było
        wstrętne i we mnie wzbudziło niechęć do tego programu i do Pani Zapendowskiej!
        • wrocek71 Re: Edyta Herbuś.. 19.05.07, 22:34
          A co powiedziała Zapendowska?
          • shatmach Zapendowska 19.05.07, 22:40
            Elka dziś przesadziła. Może sobie oceniać jej marny wokal, ale powinna siedzieć
            cicho i nie mówić, ze brak jej osobowości. Wielką showmenką Herbuś nigdy nie
            będzie, ale to już nie podlega ocnie Zapendowskiej. Wielkie brawa dla
            Herbusiowej, że potrafiła jej to wygarnąć publicznie.
            • wrocek71 Re: Zapendowska 19.05.07, 22:43
              No ale jaką Herbuś ma osobowość, no proszę Cię.
              • shatmach Re: Zapendowska 19.05.07, 22:45
                Nawet jeśli nie ma to nie tym powinna zajmować sie Zapendowska. To nie było
                miłe.
                • dona.a Re: Zapendowska 19.05.07, 23:48
                  Zapendowska faktycznie przesadziła, Herbuś lubię jak tańczy, ale o ile
                  takie "nieczyste" śpiewanie zupełnie mnie nie razi w Szansie na sukces to w tym
                  programie trochę mi przeszkadza
            • paul_ina Re: Zapendowska 20.05.07, 08:59
              Wydaje mi się, że Pani Eli chodziło o osobowość sceniczną. Tak przynajmniej zrozumiałam.

Dopiero jak Edyta Herbuś wygłosiła swoje expose, dotarło do mnie, że panna poczuła się publicznie nazwana wydmuszką...

Uderz w stół...
              • pentro Re: Zapendowska 21.05.07, 09:58
                Po obejrzeniu filmika na Youtube widać, kim jest Herbuś. Mozna byc po imprezie,
                mozna być w różnym towarzystwie (to akurat było buraczane) ale po jej
                zachowaniu widac, ze to pusta, głupia dziewczyna. Z naciskiem na pusta. Jak
                moze miec silną osobowość sceniczną ktoś, kto jest pusty? No- nie może!!!
                • oko.na.widelcu Re: Zapendowska 21.05.07, 11:20
                  Przecież Eli chodziło o osobowośc sceniczną li tylko. Poza tym wielokrotnie
                  podkreślała, ze Herbuś to sliczna dziewczyna i fajnie tańczy, tylko śpiewać nie
                  powinna. I ma rację, tyle, że dla mnie ten program to zabawa, a nie drugi "Idol".
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Zapendowska 21.05.07, 11:41
                    Oj się czepiliście Zapendowskiej, a miała rację z tym brakiem osobowości.
                    Herbuś może tam i nogami fikać umie, ale charyzmy i osobowości nie ma i nie
                    nabierze jej latając po bankietach i przyjaźniąc się z MW Wałęsą. Jest nijaka,
                    bezbarwna, mało inteligentna, nie do zapamiętania- ot typowa wydmuszka showbizu
                    na jeden sezon i nie więcej. A kompromituje to się Górniaczka ( btw też niezła
                    fiksatka) dając temu beztalenciu 6 pkt i wychwalając pod niebiosa.
                    • vipia Re: Zapendowska 21.05.07, 13:41
                      Osobowość sceniczną można rozpoznać po interpretacji pierwszej zwrotki utworu, a
                      wielcy artyści skupiają na sobie uwagę od początku bytności na scenie, nawet
                      wówczas, gdy jeszcze nie zaczęli śpiewać. Nie muszę poznawać poglądów
                      kogokolwiek z osób prezentujących się na scenie, zeby móc ocenić jego charyzmę.
                      Herbuś zgłaszając się do programu powinna być swiadoma swoich ułomności i
                      totalnego braku talentu wokalnego. Wydaje mi się, ze to trochę nie na miejscu
                      spierać się teraz z niewątpliwym autorytetem jurora, poddając w wątpliwość jego
                      ocenę, która była po prostu stwierdzeniem faktu...Herbuś wystawila się na własne
                      życzenie na pośmiewisko biorac udział w tego rodzaju programie. Moze się
                      lansować w programach tanecznych i tam pokazywać swoją osobowość i przymioty,
                      ale udzial w wokalnym show to w jej przypadku po prostu totalna żenada.
                      Wystawiajac się na pośmiewisko trzeba mies własnie silną osobowość i liczyć się
                      z konsekwencjami, a nie łzami zalewac nad kilkoma słowami prawdy o sobie.
                      Pani Górniak zaskakuje mnie z programu na program pomysłowością w
                      usprawiedliwianiu przyznawania wysokich not swojej imienniczce. Herbuś już
                      dostała od niej szóstki za barwę, za to ze pasuje do niej utwór, za przeżywanie
                      emocji na scenie, a ostatnio za to, ze pani Górniak panią Herbuś lubi, co
                      rozbrajająco wyznała w sobotnim programie....A mnie się wydaje, ze taka
                      argumentacja to po prostu niesprawiedliwosć wobec innych osob biorących udział w
                      tym programie. Zwłaszcza, ze zostało ich tak niewiele i totalne beztalencie
                      wokalne Herbuś na tle innych jest oczywiste.Wstyd, pani Górniak....wstyd....
    • wszedobylska Re: Edyta Herbuś.. 21.05.07, 13:31
      Herbus nie powinna byla tu w ogole wystepowac, a jesli juz, to odpasc po
      pierwszym wystepie. No coz, ludzie nigdy nie oceniaja obiektywnie ani tanca w
      TzG, ani spiewu w JOŚ. Kieruja sie wylacznie sympatia. A przeciez te programy
      to nie plebiscyty na najsympatyczniejsza osobe, tylko wybierac sie powinno
      najlepiej tanczaca (TzG) i spiewajaca (JOŚ).
      • shatmach Fakt broni Herbuś 21.05.07, 18:29
        img413.imageshack.us/my.php?image=a6064ol9.jpg
        • romcia.p Re: Fakt broni Herbuś 21.05.07, 19:50
          no Fakt to jest dopiero autorytet :)
          następnym razem jak usłysze tę piszczałkę w tv będę wiedziała,że to wielka osobowosc sceniczna tylko ja głupia sie nie znam
        • bujaka_jamajka Re: Fakt broni Herbuś 21.05.07, 22:30
          Brawo! Pani Zapendowska powiedziała prawdę. Powiedziała to, co powinni wiedzieć
          wszyscy. A tekst, że Edycia wspaniale zagrała w serialu no to śmiech na sali..
          Ale widoczne ja nie oglądałam tego serialu, w którym E.H. świetnie zagrała..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka