Dodaj do ulubionych

Teraz MY - 15.05

15.05.07, 23:16
No ubawiłem się strasznie.....
Obserwuj wątek
    • grek.grek Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:01
      A ja trochę mniej...
      Najpierw zobaczyć można było materiał,po którym aż się prosiło by powiedzieć... nie RYKNĄĆ, że w Polsce TRZEBA zalegalizować aborcję - zamiast tego prokurator powiedział,że nie spocznie póki tych, którzy pomagają ludziom w prawdziwej potrzebie nie zapakuje do puszki.

Nieco później żarliwego kaczystę Rokitę w ułańskiej szarży,wespół w zespół z dwoma redaktorzynami, którzy zamiast dyskutować o tym dlaczego pseudodemokratyczna Platforma poparła Pisowską SKANDALICZNĄ formę lustracji i milczała kiedy Pis rzucał kamieniami w TK, zajęli się wyliczaniem grzeszków Samoobronie...
      Tak - atakowanie Leppera i Samoobrony. Na tym etapie, rzec by można - niemowlęcym, zatrzymała się opozycyjność PO. Pogratulować.
      • nevergiveup Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:21
        Mnie ubawiły KWALIFIKACJE tych zatrudnianych urzędasów Samoobrony...

A co do aborcji, to ubawiłem się argumentacją ministra, że jak w gabinecie był
        lekarz, asystent no i pacjentka, to 12 funkcjonariuszy była wystarczająca.
        - Ciekawe ilu pojechałoby jakby było 2 pacjentki i 2 lekarzy i asystentów??
      • sandra1301 Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:25
        akurat wyliczanie tych grzeszków samejbrony było bardzo trafne. Maksymiuk nie
        miał kontrargumentów. Za Rokitą nie przepadam, ale tutaj u mnie zapunktował
        • mozambique Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:30
          a wytliczył zatrudnianie za publiczna forse zony ganstera siedzącego za
          zlecenei zabójstwa ?
          innymi słowy - pomoc zorganizowanej przestępczości
          • nevergiveup Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:32
            Wyliczył i powiedział gdzie zatrudniona.
            • mozambique Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:42
              super

bo mnie jakos dziwi , ze media o tym ani mru , mru
              wyobrazacie cos takiego np w Stanach
        • grek.grek Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 13:37
          Było trafne.
          Olrajt.
          Tyle, że formuła programu,w którym chodzi o skopanie kogoś, zupełnie do mnie nie przemawia. Zwłaszcza,że praktyki Samoobrony wszyscy juz znają,kto miał tę partię oklepać, to ja oklepał... Kto sympatii do niej nie zmienił do tej pory, to nie zmieni - choćby nawet po 3 godzinach wyliczanek...
          Rokita zaś błyskotliwy jest, kiedy trzeba pojechać jakiegoś gumowca z Samoobrony.Szkoda, że w/o sprawach daleko ważniejszych sam zachowuje się/wypowiada nie mniej głupio, niż ci, których z taką gracją krytykuje.

A Sekielski z Morozowskim ida na łatwiznę - najfajniej wziąc bolka od Leppera,ustawić go w rogu,założyć rękawice i okładać. Tydzień temu Zawisza i jego minispódniczkowe tudzież dekoltowe obesje, teraz gonienie buraka - co to ma być... Odpust ? Kiedy w tym programiku,te dwie Dody dziennikarskie,naprawdę poważny temat zaordynowały ? Moze wyrok Trybunału na prezydenta (sic!!!) kraju ? Może jakaś sensowna wymiana zdań a'propos wyroku TK ? Może wreszcie o dewastowaniu polityki zagranicznej przez sFotygowanego Kaczora ? Ale po co... lepiej wsiąść na wysłużoną,wyleniałą chabetę i pogalopować ku uciesze publiki...
          • cisza_wyborcza zapasy w błocie 16.05.07, 15:03

masz rację,niestety
            patrzyłem na to widowisko i dziwowałem się, przez jakie to ogromne bozi
            niedopatrzenie rokita nie jest jeszcze w pis.
            z tą arogancją wobec rozmówcy i tabloidalną retoryką pasowałby tam jak ulał.

czy naprawdę największa partia opozycyjna rolę swą sprowadza do prowadzenia
            statystyk, kto z samejbrony z kim, kiedy i poco współżył?

a panowie S i M to mogliby Interwencję co najwyżej prowadzić, a autorskie pasmo
            oddać choćby Marciniakowi.

żenjyła...
    • sztuka_konwersacji Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:49
      Wlaczylam akurat na film krecony ukryta kamera. Ogladalam pozniej z
      zazenowaniem.

Szczerze mowiac przecieralam oczy ze zdumienia, a juz szczegolnie wtedy gdy ci
      pozal sie boze dziennikarze sluzalczo oferowali film jako dowod w sprawie dla
      prokuratury.

dziennikarstwo schodzi na psy przez takie.....

Wkurzylam sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka