nevergiveup 15.05.07, 23:16 No ubawiłem się strasznie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grek.grek Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:01 A ja trochę mniej... Najpierw zobaczyć można było materiał,po którym aż się prosiło by powiedzieć... nie RYKNĄĆ, że w Polsce TRZEBA zalegalizować aborcję - zamiast tego prokurator powiedział,że nie spocznie póki tych, którzy pomagają ludziom w prawdziwej potrzebie nie zapakuje do puszki. Nieco później żarliwego kaczystę Rokitę w ułańskiej szarży,wespół w zespół z dwoma redaktorzynami, którzy zamiast dyskutować o tym dlaczego pseudodemokratyczna Platforma poparła Pisowską SKANDALICZNĄ formę lustracji i milczała kiedy Pis rzucał kamieniami w TK, zajęli się wyliczaniem grzeszków Samoobronie... Tak - atakowanie Leppera i Samoobrony. Na tym etapie, rzec by można - niemowlęcym, zatrzymała się opozycyjność PO. Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:21 Mnie ubawiły KWALIFIKACJE tych zatrudnianych urzędasów Samoobrony... A co do aborcji, to ubawiłem się argumentacją ministra, że jak w gabinecie był lekarz, asystent no i pacjentka, to 12 funkcjonariuszy była wystarczająca. - Ciekawe ilu pojechałoby jakby było 2 pacjentki i 2 lekarzy i asystentów?? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:25 akurat wyliczanie tych grzeszków samejbrony było bardzo trafne. Maksymiuk nie miał kontrargumentów. Za Rokitą nie przepadam, ale tutaj u mnie zapunktował Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:30 a wytliczył zatrudnianie za publiczna forse zony ganstera siedzącego za zlecenei zabójstwa ? innymi słowy - pomoc zorganizowanej przestępczości Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:32 Wyliczył i powiedział gdzie zatrudniona. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:42 super bo mnie jakos dziwi , ze media o tym ani mru , mru wyobrazacie cos takiego np w Stanach Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 13:37 Było trafne. Olrajt. Tyle, że formuła programu,w którym chodzi o skopanie kogoś, zupełnie do mnie nie przemawia. Zwłaszcza,że praktyki Samoobrony wszyscy juz znają,kto miał tę partię oklepać, to ja oklepał... Kto sympatii do niej nie zmienił do tej pory, to nie zmieni - choćby nawet po 3 godzinach wyliczanek... Rokita zaś błyskotliwy jest, kiedy trzeba pojechać jakiegoś gumowca z Samoobrony.Szkoda, że w/o sprawach daleko ważniejszych sam zachowuje się/wypowiada nie mniej głupio, niż ci, których z taką gracją krytykuje. A Sekielski z Morozowskim ida na łatwiznę - najfajniej wziąc bolka od Leppera,ustawić go w rogu,założyć rękawice i okładać. Tydzień temu Zawisza i jego minispódniczkowe tudzież dekoltowe obesje, teraz gonienie buraka - co to ma być... Odpust ? Kiedy w tym programiku,te dwie Dody dziennikarskie,naprawdę poważny temat zaordynowały ? Moze wyrok Trybunału na prezydenta (sic!!!) kraju ? Może jakaś sensowna wymiana zdań a'propos wyroku TK ? Może wreszcie o dewastowaniu polityki zagranicznej przez sFotygowanego Kaczora ? Ale po co... lepiej wsiąść na wysłużoną,wyleniałą chabetę i pogalopować ku uciesze publiki... Odpowiedz Link Zgłoś
cisza_wyborcza zapasy w błocie 16.05.07, 15:03 masz rację,niestety patrzyłem na to widowisko i dziwowałem się, przez jakie to ogromne bozi niedopatrzenie rokita nie jest jeszcze w pis. z tą arogancją wobec rozmówcy i tabloidalną retoryką pasowałby tam jak ulał. czy naprawdę największa partia opozycyjna rolę swą sprowadza do prowadzenia statystyk, kto z samejbrony z kim, kiedy i poco współżył? a panowie S i M to mogliby Interwencję co najwyżej prowadzić, a autorskie pasmo oddać choćby Marciniakowi. żenjyła... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Teraz MY - 15.05 16.05.07, 11:49 Wlaczylam akurat na film krecony ukryta kamera. Ogladalam pozniej z zazenowaniem. Szczerze mowiac przecieralam oczy ze zdumienia, a juz szczegolnie wtedy gdy ci pozal sie boze dziennikarze sluzalczo oferowali film jako dowod w sprawie dla prokuratury. dziennikarstwo schodzi na psy przez takie..... Wkurzylam sie. Odpowiedz Link Zgłoś