Dodaj do ulubionych

DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!!

IP: *.necik.pl 01.12.01, 17:38
Słucham sobie właśnie wspaniałej płyty Żebrowskiego, której muzyka w
połączeniu z jego głosem spływa jak balsam na moją duszę. Ale, ale...
Wiecie, że zostałam odcięta od komputera, bo mój syn, który nosi w sobie geny
niespełnionej pisarki i maniaka samochodowo-motocyklowego postanowił wczoraj
przeinstalować Windowsa. Nie muszę już chyba dalej pisać jaki był tego efekt.
Na szczęscie dziś wszystko wróciło do normy i natychmiast zastrzegłam sobie
dostęp do kompa w pierwszej kolejności.

DO MAKA - dzięki za Twoje dzięki z okazji Andrzejek, czy mogę przypuszczać, że
tak masz na imię?

DO KUMKA - jestem już tak uzależniona od Forum, że śniłeś mi sie i miałeś
bardzo sympatyczną facjatkę/byłeś sprzedawcą w kiosku/.

DO MORTONA - gdzie się podziewasz, wszyscy ciebie szukamy.

A Żebrowski ze swoimi kobietami nadal spiewa............

Obserwuj wątek
    • crack_hujem_bedzie Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! 01.12.01, 17:45
      SPIERDALAJ
      • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 18:08
        To raczej nie było skierowane do ciebie i nie rozumiem twojej agresywności w
        tym wypadku. NIE MASZ PRAWA TAK DO MNIE MÓWIĆ, bo nie wiesz nawet kto to
        napisał. Znajdż sobie inny obiekt, może bardziej podobny do ciebie i nie na
        tym forum.
        Twój nick i zasób slownictwa mówi sam za siebie.
        • hi-hi Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! 01.12.01, 19:24
          a o mnie zapomniała ;-)

kiedyś miałem inny nick

i my sie znamy
          (jestem tu chyba najdłużej ? od początku portalu gazety
          ,nie wspominając BB1 i BB2)

hi-hi
          pzdr
          • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 22:21
            nie kojarzę, przypomnij się choc trochę, lubię zagadki.
            • Gość: kwiatek Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.gronet.pl 01.12.01, 23:30
              zebrowski to bufon i megaloman
    • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 22:33
      Bardzo się cieszę, że podoba Ci się płyta Żebrowskiego !!!

Słucham jej wszędzie, w domu, biurze, samochodzie...

Wielu moich znajomych bardzo ją krytykuje, i mówią że; "gardłowe smucenie
      Żebrowskiego jest nudne" ( już nie wspomnę o Nosowskiej, której w moim gronie
      nikt nie lubi )

Dla mnie ta płyta jest rewelacyjna !!!

Pozdrawiam, buźka dla Twojego syna !!!
      • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 22:37
        Żebrowski nie smuci, jak można tak powiedziec o najfantastyczniejszym glosie
        jaki kiedykolwiek słyszałam. On mówi takim szeptem, że ciarki przechodzą.
        Płytę podobnie jak Ty slucham wszędzie, także w aucie i czasami pozwalam ja
        sobie włączyć na kompie w pracy. Znam ja juz prawie na pamięć i czekam na jego
        następną, ale jak na razie cisza. A skoro jestesmy przy muzyce, lubisz może
        także Roberta Milesa?
        • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 22:51
          Lubię muzykę polską. Uwielbiam Bartosiewicz i Jopek, Bajora i Demarczyk,
          fascynują mnie teksty O N A, co oczywiście nie znaczy, że nie słucham
          Marillion,Joe Cockera i innych... lubię zaszyć się gdieś w kącie przy muzyce
          Electric Light Orchestra.
          Jestem mieszanką wybuchową w tym temacie.
          Ciekawe co powiesz na temat Żebrowskiego i Groniec, oraz na płytę Krawczyk &
          Bregović?

Przepraszam Cię, ale chwilowo pracuję, i mogę mieć spóźniony zapłon.
        • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 22:54
          Robert Miles ???
          • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 23:11
            Ja również doskakuje co chwilę do kompa, choćna szczęście nie pracuję już o
            tej porze. ELO to moja jedna z ulubionych grup, głos wokalisty jest super, to
            chyba Jeff Lee o ile mnie pamięć nie myli. A słyszałaś ostatnią ich płyte,
            chwała Bogu nic się nie zmienili po takiej przerwie. Jemu sie tak pieknie
            załamuje glos. Bregovica uważam za ogromny talent i z Krawczykiem i z Kają,
            Jopek lubię, ale najbardziej Banaszak, Geppert.
            Nie słyszałaś nic o Robercie Milles? On tworzy muzykę instrumentalną z
            niewielkimi partiami wokalnymi. Ale to jest bomba, właśnie wydał swoja 3 płyte
            i czekam na nią, bo w Polsce nigdzie jej kupić nie można. A jak podobała ci
            się muzyka z "Gladiatora", bo dla mnie to majstersztyk.
            PS. Nie uwazasz, że ten kto wpisał się zaraz po moim pierwszym poście jest
            troche niekulturalny?
            A może wiesz gdzie się podziewa reszta rodzinki, czyżby zostawili nas i
            andrzejkowali. Szczegolnie brakuje mi glowy rodziny - Mortona.
            Mój syn dziekuje za buziaki, na szczęscie obaj już spią.
            • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 23:21
              Millesa nie kojarzę wtej chwili, a przykro mi że zapomniałam o Edycie G.

Nie wiem co się dzieje, że nie ma dziś Panów!
              Mam pytanie; jeśli się nie mylę Dżastina jest nieobecna w tej chwili. Co robią
              jej posty z wczoraj w "Marzena musi wygrać"?

Pozdrawiam

PS. Morton się napewno do Ciebie odezwie
              • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 23:34
                Najpierw przeczytałam posty Dżastiny i rzeczywiście jeszcze wczoraj pisała.
                Mówię ci,że oni gdzies balangują i nie zabrali nas ze sobą.
                To ci dopiero rodzinka!
                Cieszę sie, że mogłam wymienić z Toba kilka zdań, a najbardziej z tego, że
                mamy podobne gusta muzyczne. Przyznam Ci się, że czasami boję sie napisac
                cokolwiek bo ktoś uważa ze ma prawo natychmiast reagowac i to niezbyt
                elegancko. Czuje sie wtedy okropnie i nigdy się z tym nie pogodze. Czyz taka
                rozmowa nie jest lepsza? A tak to wygląda na to, że ludzie potrafią tylko
                bluzgać i obrażać, a chyba nie po to spotykamy sie na forum. Albo to są
                właśnie ci, którzy w ciagu dnia udają lepszych. O Boze, znowu mi się oberwie.
                • Gość: grzegorz Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.gronet.pl 01.12.01, 23:36
                  Ile ty masz Myszka lat?
                  • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 23:44
                    1. Kobiety o wiek sie nie pyta.
                    2. Czy to ma jakieś znaczenie?
                    3. Czy sądzisz, że moje wypowiedzi swiadczą o moim wieku? To chyba nie ma
                    znaczenia ile ma sie lat w przypadku obcowania z brakiem kultury, jeżeli o to
                    ci chodzi.
                    • Gość: grzegorz Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.gronet.pl 01.12.01, 23:47
                      tak to ma ogromny zwiazek z tym o czym matrona wspomniala, bo gledzisz
                      zazwyczaj jak stara pierdola
                      • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 23:51
                        Masz coś ciekawszego do powiedzenia?
                • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 23:49
                  Ja równiez się cieszę, że mogłysmy chwilę pogadać, chociaz ja z braku czasu
                  częściej was czytam i nie mogę zaliczać się do "wirtualnej rodzinki"
                  Uważam, że każdy ma prawo do wypowiadania własnego zdania!!! Niech mnie
                  opieprzają, niech im się niepodoba, ale to jest moje zdanie. Podam Ci przykład:
                  pisałam raz o Jurku z BB ciepłe słowa chociaż wytłumaczyłam w tym tekście że
                  nie jest on moim faworytem, zostałam zmieszana z błotem, i co ? Będę go bronić
                  jeśli jeden czy drugi dupek będzie pisał że "Sikawka jest klarnetem" nie
                  podając ku temu powodów, jeśli uargumentuje to mogę z nim pogadać.
                  Nie bój sie własnego zdania!
                  Pamiętaj o tym, że po to tu są Ci ludzie na Forum żeby z nimi dyskutować (
                  pomijam popaprańców którzy wpieprzają swoje chamskie zdania ).
                  Twoja "wirtualna rodzinka" ponieważ Cię zna, zawsze stanie po Twojej stronie!!!
                  Pamiętaj o tym, i wyrazaj WŁASNE opinie na każdy temat - masz do tego prawo !!!

Pozdrawiam
                  • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 23:51
                    To przeczytaj tekst od Szanownego Pana Grzegorza, juz mi się oberwało.
                    • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 23:54
                      Bardzo bys się zdziwił szanowny Grzegorzu. Szkoda, że mało w tobie tolerancji.
                      Ale jeżeli moje posty ci nie odpowiadaja to zmien forum, albo nie zabieraj
                      glosu tam gdzie cie o to nie proszą. I pamietaj JA mam prawo do wlasnego
                      zdania i guzik mnie obchodzi co o tym myslisz, jezeli twoje slowa mnie
                      obrazaja. Zresztą posty skierowane są do Wirtualnej Rodzinki, nie przypominam
                      sobie żebyśmy cie do niej zapraszali.
                      • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 23:58
                        Gość portalu: Myszka napisał(a):

> Bardzo bys się zdziwił szanowny Grzegorzu. Szkoda, że mało w tobie tolerancji.
                        > Ale jeżeli moje posty ci nie odpowiadaja to zmien forum, albo nie zabieraj
                        > glosu tam gdzie cie o to nie proszą. I pamietaj JA mam prawo do wlasnego
                        > zdania i guzik mnie obchodzi co o tym myslisz, jezeli twoje slowa mnie
                        > obrazaja. Zresztą posty skierowane są do Wirtualnej Rodzinki, nie przypominam
                        > sobie żebyśmy cie do niej zapraszali.

BRAWO !!!!!!!!!!!!

• Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 23:55
                      Przeczytałam...
                      Pan Grzegorz nie jest dla mnie Szanownym Panem i jak już pewnie przeczytałaś
                      zapytałam go czy ma coś do powiedzenia
                      • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 01.12.01, 23:57
                        Uważam Rybitwo że dzieci o tej porze powinny już spac, a nie bawic sie przy
                        kompie, prawda?
                        • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:03
                          Prawda!
                          I Grzegorz i Kwiatek ( czy jakiś inna roślina której chyba nieprzeczytałaś )
                          powinni iść spać.

Miłych snów im życzę w imieniu Twoim i swoim
                        • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.necik.pl 02.12.01, 00:03
                          Przeczytałas może co napisał/a/ kwiatek kilka linijek wyżej, ze Żebrowski to
                          bufon i megaloman. Czyzby znała/a/ go osobiscie, a może nie zna znaczenia tych
                          słów? No i widzisz jak konczy się spokojna rozmowa o muzyce? A mowia, że
                          muzyka lagodzi obyczaje...
                          • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:07
                            Spokojnie, pogadamy nie raz o muzyce, facetach, książkach, miłości,
                            przyjaźni ....
                            Takich dupków trzeba poprostu spuszczać po brzytwie i nie przejmować się!!!!
                            • hi-hi Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! 02.12.01, 00:12
                              Alekarstwem
                              na wszystko jest
                              śmiech
                              hi-hi
                              pzdr
                              • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:16
                                Pozdrawiam Cię serdecznie, jeszcze do tej pory nie miałam okazji tego zrobić!
                                Czytam to co piszesz, podoba mi się bardzo, rób to co robisz, i będzie super.

Śmiech jest dobry na wszystko?????????

Pozdrawiam
                              • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.necik.pl 02.12.01, 00:18
                                HI, HI twierdzi, że mnie zna, ciekawa jestem skąd? A Grzesiu chyba
                                rzeczywiście poszedł spac.
                                • hi-hi Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! 02.12.01, 00:21
                                  hi-hi zna wszystkich

jestem wielkim małym bratem

tego forum

- bo najdłużej
                                  tu siedze
                                  i wsio

hi-hi
                                  pzdr
                                  ps.jak długo dziś siedzicie ???
                                  • Gość: Bru Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 02.12.01, 00:26
                                    Cześć wszem w zasadzie nie pisuję na forum, jestem waszą wierną czytelniczką (w
                                    tej chwili kompletnie napraną) ale chciałam zauważyć, że nie ma dzastiny i
                                    reszty. stęskniłam się.
                                  • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO HI,HI! IP: *.necik.pl 02.12.01, 00:34
                                    Skoro ty wszystkich znasz, to i ja chcialabym poznac ciebie. Zostaw chociaz
                                    jakis maly slad, moze sama sie domyslę. A smiech rzeczywiscie jest dodry na
                                    wszystko. Nie wiem do ktorej bede, na pewno zrobie sobie za chwile małą
                                    przerwę, but I'LL be back.
                                • Gość: R Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:31
                                  • Gość: Bru Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 02.12.01, 00:35
                                    R, nie jesteś chyba zbyt rozmownym człowiekiem?
                                • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:34
                                  Idę spać, przejechałam dziś trochę kilometrów, więc myślę że należy mi się
                                  odpoczynek. komp jeszcze mam włączony przez 10 minut

Kolorowych snów, Pozdrawiam
                                  • Gość: Bru Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 02.12.01, 00:37
                                    Spanie w sobotni wieczór, to chyba nie najlepszy pomysł walnij sobie lampeczkę
                                    czegoś mocniejszego.
                                    • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:39
                                      Po co ???
                                      • Gość: Tola Do Myszki i Rybitwy......! IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.12.01, 12:58
                                        Matko świata!!! Co to ma być? Kobiety mające rodziny, dzieci a ględzą
                                        faktycznie jakby miały po 5 latek i bawiły się w piaskownicy! Zamiast ignorować
                                        głupie wypowiedzi, to wy się "delektujecie" jakimiś wypocinami prowokatora!
                                        Myszka piszesz posty może i niegłupie, ale zakańczasz je w sposób "mama, a on
                                        powiedział na mnie głupia" - Rybitwa w rolę mamy się wczuła i wyszedł z tego
                                        duet lekarz-pacjent! Brrr....wzajemne użalanie się nad sobą jest ŻAŁOSNE!
                                        • Gość: Myszka Re: Do Myszki i Rybitwy......! IP: *.necik.pl 02.12.01, 14:54
                                          Gość portalu: Tola napisał(a):

> Matko świata!!! Co to ma być? Kobiety mające rodziny, dzieci a ględzą
                                          > faktycznie jakby miały po 5 latek i bawiły się w piaskownicy! Zamiast ignorować
                                          >
                                          > głupie wypowiedzi, to wy się "delektujecie" jakimiś wypocinami prowokatora!
                                          > Myszka piszesz posty może i niegłupie, ale zakańczasz je w sposób "mama, a on
                                          > powiedział na mnie głupia" - Rybitwa w rolę mamy się wczuła i wyszedł z tego
                                          > duet lekarz-pacjent! Brrr....wzajemne użalanie się nad sobą jest ŻAŁOSNE!

Witam Cię. Nie delektujemy się, ale dyskutujemy o wypocinach prowokatora, a to
                                          różnica. Uważasz, że lepiej by było gdybym zareagowała od razu "spier..."?
                                          To teraz bardzo modne słowo. A ponadto nam ten rodzaj rozmowy odpowiada. Widzisz
                                          jak to się dziwnie układa, dla Ciebie gledzimy jak 5-latki /one chyba jednak
                                          marudzą/, a dla innych jak matrony. Ale na prawde nie nusicie tego czytać, nie
                                          pogniewamy się.
                                          Chętnie natomiast przeczytałabym twój post, zabierasz głos w jakiś waznych
                                          sprawach czy tylko krytykujesz?

• Gość: irwin Re: Do Myszki i Rybitwy......! IP: *.ltk.com.pl 02.12.01, 16:09
                                            MYSZKA DO DZIURY
                                            • Gość: Myszka Re: Do WIRTUALNEJ RODZINIKI IP: *.necik.pl 02.12.01, 23:36
                                              A rodzinki jak nie ma tak nie ma.
                                              • Gość: Rybitwa Re: Do WIRTUALNEJ RODZINIKI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 00:01
                                                Kładę się spać, ale przeczytałam post podpisany moim nickiem i się wkurzyłam.
                                                Czy są normalni ludzie na tym forum ???

Co się dzieje z resztą? Nie wiem.

• prowokatorka Re: Do WIRTUALNEJ RODZINIKI 03.12.01, 00:16

> A rodzinki jak nie ma tak nie ma.

Droga Myszko ,
                                                wprawdzie mnie też nie zapraszałas do swojego wątka , wiec z gory przepraszam ,że
                                                ośmielam się tu wejść.
                                                Nie było mnie kilka dni w kraju , a ponieważ bardzo lubię Cię czytywać , więc
                                                z zapałem , otworzywszy komputer prawie natychmiast po wejściu do domu ,
                                                odszukałam posty podpisane przez Ciebie.

To co przeczytałam w tym wątku poprostu mną wstrząsnęło !
                                                To chamstwo włazi nam już , z buciorami , do naszych umysłów i dusz !
                                                Proszę nie przejmuj się tym !
                                                A najważniejsze : nie podejmuj rozmowy z " tym czymś " !
                                                Zacytuję tu Pana P.Piskorskiego : nie można schodzić do poziomu tego Śmiecia !!
                                                Na litość Boską ! O to im chodzi !
                                                Przecież to widac ,że szlag ich trafia , bo nikt nie chce podejmować z nimi
                                                dyskusji! Produkują sie więc tam , gdzie spokojni i kulturalni ludzie , wymieniaja
                                                swoje poglądy LICZAC NA TO ZE KTOS , SPROWOKOWANY ICH CHAMSTWEM, WRESZCIE NIE
                                                WYTRZYMA I ZNIZY SIE DO NICH , pozwalając im dać upust ich głupocie i
                                                wulgaryzmowi!

Nie będę Cię dłużej zanudzać!
                                                Pisz dalej to co myślisz i nie reaguj na zaczepki !
                                                Kocham taką muzykę jak TY! ( W większości , bo także i inne jej odcienie!)
                                                Całuję mocno ,
                                                pa
                                                • Gość: Rybitwa Re: Do MYSZKI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 00:43
                                                  I co? Tak się martwiałaś? Po co ????? Każdy Cię lubi !!!!!

Dobranoc wszystkim
                                                • hi-hi Uwaga !!! 03.12.01, 02:25
                                                  UWAGA
                                                  prowokatorka to myszka !

sama siebie chwali !!!

..............

żartuję ;-)

aby potwierdzić że
                                                  są osoby które
                                                  lubią myszkę

powiem tyle
                                                  że ja ją kocham

szczerze i olłejs ;-)

.........
                                                  3maj sie Myszko

to fakt - lepiej nie podejmować tematu
                                                  z imbecylami
                                                  .........

nio to
                                                  paaaaa
                                                  ..............

ps. czemu w nocy nikogo nie maaaaaaaaaaa
                                                  na forum

wszyscy musicie spać ????
                                                  ..........

hi-hi
                                                  pzdr
                                                  • Gość: Myszka Re: Uwaga !!! DO HI, HI!!! IP: 195.82.169.* 03.12.01, 11:41
                                                    Chyba cię uduszę za chwilę!!!!!!!!
                                                    Nie, żartuję.
                                                    To byłaby niepowetowana strata dla forum, jesteś taki nieprzewidywalny.
                                                    Ja także Ciebie bardzo kocham i kto wie może z tej miłości spędzę z Tobą
                                                    wirtualną noc w internecie.Buźki.
                                                • Gość: Myszka Re: Do WIRTUALNEJ RODZINIKI-DO PROWOKATORKI! IP: 195.82.169.* 03.12.01, 11:28
                                                  Dzięki za miłe słowa, które przeczytałam dopiero dzis rano i od razu zrobilo mi
                                                  się przyjemnie.
                                                  Nie musisz pukac, aby wejśc do naszej rodzinki, dla miłych, szczerych i
                                                  rozrywkowych ludzi drzwi stoją otworem.
                                                  • Gość: Myszka Re: Do WIRTUALNEJ RODZINKI-DO RYBITWY! IP: 195.82.169.* 03.12.01, 12:00
                                                    Gdzie ktoś podpisał sie twoim nikiem? Ja tez miałam podszywaczke na Onecie.
                                                    W każdym razie chyba rzeczywiście zacznę ignorowac wszystkich popaprańców, bo
                                                    szkoda nerwów.
                                                    Ponadto mnie nie chodzi o to aby udowodnic sobie i światu, że jestem lubiana.
                                                    Nie po to jestem na tym forum i nie bedę juz pisała po co, bo kto chce to wie.
                                                    Piszę co mysle i chce tylko by polemizowanie z moim zdaniem odbywało sie w
                                                    sposób ludzki, a nie od razu "spierdalaj", "do dziury", "stara matrona" itd.
                                                    Wcale nie wstydzę się przyznać do tych epitetów, one świadczą tylko o ich
                                                    autorach.

PS. O muzyce Rybitwo już pisałysmy, jaki temat nastepny?
                                                  • Gość: Rybitwa Re: Do WIRTUALNEJ RODZINKI-DO MYSZKI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 21:20
                                                    Chyba trochę zaczyna mnie wkurzać to forum, nawet doczepili się do hi hi, moim
                                                    nickiem podpisał się ktoś wysyłając post: No sucharku - bądź gotowa dziś do
                                                    drogi.
                                                    Nie warto się tym przejmować !!!

Chętnie pogadam na jakiś temat ( choć, jeśli nagle zniknę to znaczy, że muszę
                                                    jeszcze popracować )Fajnie by było dowiedzieć się co robisz w normalnym życiu
                                                    ale tu jest to niemożliwe !!! Jestem wstrząśnięta wczorajszym programem "Pod
                                                    napięciem" Dzisiaj pół dnia o tym myślałam. Własnymi rękami udusiłabym ludzi
                                                    którzy za to odpowiadają.

Co powiesz na temat dzisiejszych nominacji???
                                                  • Gość: Myszka Re: Do WIRTUALNEJ RODZINKI-DO MYSZKI IP: *.necik.pl 03.12.01, 21:45
                                                    Dzięki, że nareszcie się ktos odezał do mnie z Rodzinki, tak bylo mi juz
                                                    smutno. Od rana szukam Was po forum. Także chętnie pogadałabym normalnie, może
                                                    coś wymyslimy, jest jeszcze GG, czad prywatnie, co Ty na to?
                                                    Forum także zaczyna mnie wkurzac, juz nawet sobie pomyslałam, że
                                                    przeniesliście się gdzieś indziej.
                                                    Hi, hi to bardzo ciekawa postać, co poniektórzy obchodzą sie z nim ostro, a
                                                    on przeciez nikogo nie obraża.
                                                    Dzisiejsze nominacje wcale mnie nie zaskoczyly. Arek mial jak w banku
                                                    wszystkie glosy, Jurek to także byl pewniak, a Marzena... dobrze sie sklada,
                                                    bo już denerwuja mnie hektolitry wylanych przez nią łez.
                                                    Nie oglądałam wczorajsze goprogramu, bo widziałam zapowiedz i nie chciałam
                                                    patrzec na maltretowane zwierzęta. W ogole nie lubię takich programów, zła i
                                                    tak jest za duzo. O czym dziś porozmawiamy, o ile i mnie nie oderwą jakieś
                                                    obowiązki?
                                                  • Gość: MAK Witaj Mycha!!! IP: *.acn.waw.pl 03.12.01, 22:03
                                                    Widziałem jak dzisiaj działasz, ale coś majstrują mi w łączach, mówią, że ma
                                                    być szybciej. Na otwarcie strony czekałem po 15 min.
                                                    Mam nadzieję, że będziesz uczestniczyć w "Nocnych Chi-chach"?

Pozdrowienia
                                                  • Gość: Myszka Re: Witaj MAK!!! IP: *.necik.pl 03.12.01, 22:10
                                                    U mnie też cos powolutku idzie.
                                                    Jak juz pisalam chciałabym, ale nie wiem czy dam radę.
                                                    Czytałam twój post andrzejkowy do mnie, czy mogę przypuszczac, że Ty to...
                                                  • Gość: MAK Re:do Myszki. IP: *.acn.waw.pl 03.12.01, 22:29
                                                    MAK, to moje inicjały. Właściwie powinno być AKM, lecz miałem skojarzenia z bin
                                                    Ladenem, więc zmieniłem kolejność. To A to jak myślisz...?
                                                  • Gość: Rybitwa Re: Witaj MAK !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 22:19
                                                    Jak miło, ze jesteś !!!
                                                  • Gość: MAK Re:Ciebie też witam Rybitwo! IP: *.acn.waw.pl 03.12.01, 22:33
                                                    Zostajesz na wieczorek?
                                                    Mogę mieć przerwy w odpowiedziach, źle wszystko chodzi, no i trochę tak piszę z
                                                    doskoku, bo inne jeszcze zajęcia.
                                                  • Gość: Rybitwa Re:MAK !??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 22:38
                                                    U mnie tez coś nawalało koło 18 - tej. Chyba muszę jeszcze trochę popracować,
                                                    więc tak jak już pisałam Myszce jeśli zniknę to nie miejcie pretensji.

GDZIE BYŁEŚ JAK CIĘ NIEBYŁO ?????????????????????????
                                                  • Gość: Rybitwa Re: Do WIRTUALNEJ RODZINKI-DO MYSZKI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 22:27
                                                    Cholera mnie bierze z tą pracą, niedługo już nie będę wiedziała jak się nazywam.

Program niestety obejrzałam ( choć też jak widziałam zwiastuny, to mówiłam NIE )
                                                    Może pogadamy o filmie ? Co lubisz oglądać ? Mnie bardzo interesują filmy
                                                    katastroficzne, kocham polskie kino, komedie zwłaszcza te z lat 70-80 - tych.
                                                    Misia znam na pamięć, a Rejs mogę oglądać dniem i w nocy
                                                  • Gość: Myszka Re: Do WIRTUALNEJ RODZINKI-DO Rybitwy IP: *.necik.pl 03.12.01, 22:42
                                                    Gość portalu: Rybitwa napisał(a):

> Cholera mnie bierze z tą pracą, niedługo już nie będę wiedziała jak się nazywam
                                                    > .
                                                    >
                                                    > Program niestety obejrzałam ( choć też jak widziałam zwiastuny, to mówiłam NIE
                                                    > )
                                                    > Może pogadamy o filmie ? Co lubisz oglądać ? Mnie bardzo interesują filmy
                                                    > katastroficzne, kocham polskie kino, komedie zwłaszcza te z lat 70-80 - tych.
                                                    > Misia znam na pamięć, a Rejs mogę oglądać dniem i w nocy

Np. Płonący wiezowiec, co? Super, jak na tamte lata doskonale zrobiony. A z
                                                    nowszych bardzo podobał mi się Armaggedon. Nie jestem specjalnie mocna w
                                                    katastroficznych, ogladam je chętnie, ale wolę jak ja to nazywam "zdrową
                                                    sensację" typu Gorączka, Ronin, Siedem.
                                                    Polskie kino tez, przepadam za Lindą, Psy i Krolla znam na pamięć no i ta
                                                    muzyka. Zwracam na nia szczególną uwagę bo to ona buduje cały klimat obrazu.
                                                    Najpiekniejsza jaką dotychczas słyszałam była w Gladiatorze.
                                                    A wszystkie filmy Bareji są super.
                                                    PS. Obawiam się, że nie zostało mi wiele czasu dzisiaj. Jak wygladasz z czasem
                                                    jutro miedzy 15 a 17.00? a może tak jak proponowałam gadu gadu albo e-maile?

• hi-hi Re: Do WIRTUALNEJ RODZINKI-DO Rybitwy 03.12.01, 22:49
                                                    hej
                                                    zaraz uciekam na jakis czas

ale jak przyjde to moze pogadamy w nowym
                                                    watku ?
                                                    bedzie mozna wyswietlać
                                                    all posty

>>> mi sie podoba taka
                                                    fajna scenka
                                                    z Supermena
                                                    gdy leci w próżni kosmicznej

i powiewa mu jego płaszczyk ;-)

nio to paaaa

hi-hi
                                                    ;-)
                                                  • Gość: Rybitwa Re: Do WIRTUALNEJ RODZINKI-DO Rybitwy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 22:54
                                                    Proponuję czat ( gdzie, i jak się umówimy, dam Ci znać ) W biurze nie mam
                                                    czasu, więc tylko jak jestem w domu mogę wygospodarować chwilę.

Lindy nie lubię - w każdym filmie jest taki sam, chociaż PSY to naprawde niezłe
                                                    kino,
                                                    Siedem - nieobejrzałam do końca, ( mimo moich zamiłowań do ostrych
                                                    dreszczowców )

Uwielbiam BRIDGET JONES - zwłaszcza wieczorami
                                                  • Gość: Myszka Re: Do WIRTUALNEJ RODZINKI-DO Rybitwy IP: *.necik.pl 03.12.01, 23:05
                                                    Czekam na znak i na razie dobranoc. Życzę Ci spokojnej nocy.
                                                  • Gość: Rybitwa Re: Do MYSZKI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 23:10
                                                    Kolorowych snów Ci życzę !!!

Myśle, że wszystko już powiedziałam co do naszego spotkania. Dodam tylko, że
                                                    onet jest do dupy, chyba, że wieczorami.....

Pa, pa ..... śpij dobrze !!!!
                                                  • Gość: MAK Re: Do MYSZKI IP: *.acn.waw.pl 03.12.01, 23:17
                                                    Dobranoc!
                                                    Ale nie odpowiedziałaś nam , co to za dyżur, gdzieee...?

Pozdrawim serdecznie
    • Gość: kumek Re: DO Myszki IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 09:13
      Witaj Myszko,dzięki za "marzenia senne"??? Miło że pamiętasz,choć trochę mnie
      nie było....a cudem tylko chyba jestem. W nidzielę po powrocie ze zlotu Calibra
      Team przesiadłem się do Sprintera i pojechałem do pracy na kontrol...było
      ślisko,zakręt...no i obruciło mnie tak fatalnie, że uderzyłem w drzewo bokiem i
      wyleciałem w pole. Na szczęście zadziałała poduszka...samochód do kasacji a ja
      oprucz kilku zadrapań i stłuczeń -żyję. Mam teraz doła,bo uświadomiłem sobie,
      że tak nie wiele brakowało....
      Pozdrawiam gorąco Ciebie i pozostałą "rodzinkę"

kumek... mam nadzieję że nadal ten sam...
      • Gość: Myszka Re: DO KUMKA IP: 195.82.169.* 04.12.01, 12:18
        Ale mam nadzieje, że wszystko jest OK. Trzeba bardzo uważać, zresztą co ja
        Tobie bedę to mówiła. Chwała Bogu, że żyjesz i jesteś cały, a samochód... no
        cóz. Ja także lubię jeździć, praktycznie wszędzie poruszam się autem, jakbym
        mogła to do kiosku tez bym jechała. I bardzo bym chciała jeździc motorem,
        najchętniej Virago, nawet się przymierzałam, ale cholera za ciężka. Mogłabym
        miec trudności w utrzymaniu jej, bo jechać to jakoś by poszło. Widzę, że i
        Twoje życie prywatne i zawodowe kręci się wokół motoryzacji.
        Bardzo się cieszę, że sie odezwałeś.
        • hi-hi Re: DO KUMKA 04.12.01, 12:23
          hejka

witam wszystkich
          i ciebie Myszko i kumka

przed chwila wstałem
          i juz musze spadać

niestety byłaem sam w nocy ;-(

a kumek
          mam nadzieje że sie nam nie
          rozbijesz tej zimy

;-)

hi-hi
          3majcie sie
        • Gość: Myszka Re: DO MAKA IP: 195.82.169.* 04.12.01, 12:26
          A więc Ty to Ty, tak jak przypuszczałam.
          Bardzo lubie to imię i wszystkich których znam są bardzo sympatyczni.
          W zwiazku z powyższym wychodzi na to, że pomijając K mamy te same inicjały.Pa.
          • Gość: Myszka Re: DO MAKA IP: 195.82.169.* 04.12.01, 14:57
            Co to za dyżury? nawet hi,hi się nad tym zastanawia.Vide posty "Kto dziś bedzie
            ze mną od 24 do 5 rano", kilka linijek niżej.
            • Gość: MAK WITAM WSZYSTKICH!!! IP: *.acn.waw.pl 04.12.01, 18:57
              Mam drugi dzień zamarznięty internet, nie wiem co się dzieje. Teraz zaczęło
              trochę szybciej, więc korzystam z okazji.
              1. Myszko, może źle skojarzyłem, ale z rozumiałem, że musisz iść, bo idziesz na
              jakiś dyżur - nie wiem skąd to się wzieło, nie moge znaleźć.

2. Rybitwa nie lubi mojego miasta.

3. Kumek - nie śniłes mi się, ale i tak fajnie, że wróciłeś.

4. do Mychy - o M nie pytam. Co znaczy A........?

• Gość: Myszka Re: DO MAKA I RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 04.12.01, 19:47
                A to znaczy... jeszcze 3 literki, taka sama na końcu.

Nie będę niestety z Wami dzisiaj, bo jak wróciłam do domu to sie okazało, że
                wyłączyli mi gaz.
                Jestem bez ogrzewania, jedzenia i ciepłej wody i skostniałymi już palcami
                klepię w klawaiturę.
                O ile nie zamarznę przez noc, to jutro powitam Was znowu.
                Swoją drogą to ludzie z administracji są kompletnie bez wyobraźni, chcą nam
                teraz wymieniać rury gazowe.
                Życzcie mi tylko ciepłych snów, bo nie wyobrażam sobie jutrzejszego poranka.
                Pa.
                • Gość: MAK Re: Do Mychy!!! IP: *.acn.waw.pl 04.12.01, 19:58
                  WIEM - Asia?
                  Ałła?
                  Nie!!!!
                  ANNA!!!???
                  • Gość: Myszka Re: Do Mychy!!! IP: *.necik.pl 04.12.01, 21:46
                    Juz prawie wygladam jak sopelek, ale musiałam tu zajrzec choc na chwile gnana
                    oczywiście ciekawościa, czy zgadłeś. Brawo!!! Choc nie było to takie trudne,
                    prawda? Do jutra MAK. Pa.
                    • Gość: MAK Re: Do Mychy!!! IP: *.acn.waw.pl 04.12.01, 21:58
                      Do jutra "Anno EM".
              • Gość: Rybitwa Re: DO MAKA !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 21:22
                Ja nie lubię Twojego miasta ??? Nic takiego nie powiedziałam ( poprostu poszłam
                spać ) Lubię Twoje miasto, nawet tam będę prawdopodobnie w przyszłym tygodniu
                przez całe trzy dni.

Pozdrawiam
                • Gość: MAK Re: Do Rybitwy. IP: *.acn.waw.pl 04.12.01, 22:06
                  To dobrze, w takim razie nie burzę Kolumny Zygmunta.
                  • Gość: Rybitwa Re: Do Rybitwy. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 22:14
                    To super, zobaczę ją kolejny raz !!!

Twoja żona juz ogląda Szamana na żywo na onecie ???

Pozdrawiam

• Gość: MAK Re: Do Rybitwy. IP: *.acn.waw.pl 04.12.01, 22:35
                      Nie widać Szamana. Cały czas malują bombki.
                      • Gość: Rybitwa Re: Do Maka. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 22:52
                        Dawno nie byłam na onecie. Moze sie przejdę, zobaczę jak ziewaja na Forum ???
                        Coś dzisiaj wszyscy smutni? Myszki nie ma; mam nadzieję, ze nam nie zamarznie
                        bo chciałabym z nią jeszcze trochę porozmawiać na różne tematy. Cieszę się, że
                        Kumek się odezwał, nie wiem zupełnie co dzieje sie z naszą "duszą towarzystwa"
                        dżastiną?

Oj, smutno !!!
                        Chyba pójdę spać !!!

Pozdrawiam
                        • Gość: MAK Re: Do Rybitwy. IP: *.acn.waw.pl 04.12.01, 23:03
                          Jeżeli coś się wydarzy to Ci opowiem. Ja też uciekam, ale wrócę za godzinkę.
                          Do jutra.
      • Gość: beasia Re: DO Myszki IP: *.*.*.* 04.12.01, 15:04
        Jednym zdaniem: miałeś szczęście. Cieszę się, że znów się odezwałeś i mam
        nadzieję na dalsze spotkania na forum jak dojdziesz do siebie po takich
        przeżyciach. Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam.
        • Gość: Myszka Re: DO KUMKA OD BEASI IP: 195.82.169.* 04.12.01, 15:40
          Gość portalu: beasia napisał(a):

> Jednym zdaniem: miałeś szczęście. Cieszę się, że znów się odezwałeś i mam
          > nadzieję na dalsze spotkania na forum jak dojdziesz do siebie po takich
          > przeżyciach. Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam.

Kumek przekazuję ci ten post, bo to chyba nie do mnie.Myszka

• Gość: beasia Re: DO MYSZKI OD BEASI IP: *.*.*.* 04.12.01, 15:46
            Sorki Myszko za pomyłkę i dzięki za przekazanie postu. Pozdrawiam.
      • Gość: Rybitwa Re: DO KUMKA IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 17:18
        Witaj w wirtualnym świecie !!!

Wracaj do zdrowia i nie myśl o tym co by było gdyby? Ważne, że jesteś cały, a
        samochód ? Jeśli jest to jakiekolwiek pocieszenie to pod koniec sierpnia
        zmieniłam auto, a rozbiłam trzy tygodnie temu. Nowe, wymarzone, cacane...
        Samochód jest naprawiony, a ja cała szczęśliwa, że nic mi się nie stało. ( Szok
        jest ale szybko mija )

Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: kumek Re: DO Myszki,Beasi,Rybitwy i Maka oraz hihi IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 19:50
          Dzięki serdeczne za pozdrowienia i ciepłe powitanie,dobrze mieć takich
          internetowych przyjaciół.
          Będę się starał być obecny wsród Was.

Pozdravki dla całej "rodzinki".
      • Gość: sza28 Re: DO Kumka IP: *.krakow.pl 04.12.01, 20:15
        Życzę powrotu do zdrowia
        • Gość: abc Re: DO Kumka IP: 10.128.131.* 05.12.01, 00:13
          ja też !!!!!!
    • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: 195.82.169.* 05.12.01, 08:36
      Witam Was w ten mroźny poranek, a jeżeli witam to znaczy, że nie zamarzłam
      dzisiejszej nocy.
      W tej chwili jest mi już duzo cieplej, bo nie jestem oczywiście w domu.
      A w domu było niezbyt przyjemnie, szczególnie rano, mam nadzieję że sprawa
      zostanie załatwiona jeszcze dziś i wrócimy "z jaskini do cywilizacji."
      A teraz piję kawkę i jem ciacho, bo moja koleżanka z pracy ma urodziny.
      Muszę Wam jeszcze o czymś napisać, co mnie wczoraj nie tyle zaszokowało ile
      oburzyło. Mój młodszy został w szkole uderzony piórnikiem w głowę przez kolegę,
      na tyle poważnie że potrzebna była pomoc higienistki. Stało się to przed lekcją
      religii prowadzoną przez "za przeproszeniem" panią katechetkę. Dzieci zauważyły
      krew we włosach mojego dziecka i powiadomiły panią. A pani na to do mojego
      syna "Dobrze ci tak że rozwaliłeś głowę, to za to że byłeś niegrzeczny na
      religii" i kazała wszystkim usiąść do ławek bo "religia jest ważniejsza niz
      jakaś rozwalona głowa". Nie bedę tego komentować na forum, bo to się nie nadaje
      do publikacji. Walczę z tą katechetką od zeszłego roku, ale widzę że nie ma z
      kim rozmawiać. Całe szczęście, że moje dziecko należy do tych które sobie
      doskonale radzą pomimo 10 lat, wstał i sam poszedł do higienistki.
      Ale coś chyba z tym szkolnictwem jest nie tak.
      A na razie życzę Rybitwie, Dżastinie, Beasi, Kumkowi, hi,hi, i A.EM /czy się
      domyslisz że o Ciebie chodzi?/ oraz nieosiągalnemu Mortonowi, który z
      niewiadomych przyczyn nas zostawił, miłego dnia.Pa.
      • Gość: kumek Re: DO Myszki IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 08:47

> Witam Was w ten mroźny poranek, a jeżeli witam to znaczy, że nie zamarzłam
        > dzisiejszej nocy.
        > W tej chwili jest mi już duzo cieplej, bo nie jestem oczywiście w domu.
        > A w domu było niezbyt przyjemnie, szczególnie rano, mam nadzieję że sprawa
        > zostanie załatwiona jeszcze dziś i wrócimy "z jaskini do cywilizacji."
        > A teraz piję kawkę i jem ciacho, bo moja koleżanka z pracy ma urodziny.
        > Muszę Wam jeszcze o czymś napisać, co mnie wczoraj nie tyle zaszokowało ile
        > oburzyło. Mój młodszy został w szkole uderzony piórnikiem w głowę przez kolegę,
        >
        > na tyle poważnie że potrzebna była pomoc higienistki. Stało się to przed lekcją
        >
        > religii prowadzoną przez "za przeproszeniem" panią katechetkę. Dzieci zauważyły
        >
        > krew we włosach mojego dziecka i powiadomiły panią. A pani na to do mojego
        > syna "Dobrze ci tak że rozwaliłeś głowę, to za to że byłeś niegrzeczny na
        > religii" i kazała wszystkim usiąść do ławek bo "religia jest ważniejsza niz
        > jakaś rozwalona głowa". Nie bedę tego komentować na forum, bo to się nie nadaje
        >
        > do publikacji. Walczę z tą katechetką od zeszłego roku, ale widzę że nie ma z
        > kim rozmawiać. Całe szczęście, że moje dziecko należy do tych które sobie
        > doskonale radzą pomimo 10 lat, wstał i sam poszedł do higienistki.
        > Ale coś chyba z tym szkolnictwem jest nie tak.
        > A na razie życzę Rybitwie, Dżastinie, Beasi, Kumkowi, hi,hi, i A.EM /czy się
        > domyslisz że o Ciebie chodzi?/ oraz nieosiągalnemu Mortonowi, który z
        > niewiadomych przyczyn nas zostawił, miłego dnia.Pa.

Ja też piję kawkę w pracy i życzę miłego i "ciepłego" dnia.

Pozdravki
        • Gość: dżastina Re: DO KUMKA IP: *.acn.waw.pl 05.12.01, 09:05
          Hej Kumek, słuchaj przeczytałam o Twoim wypadku - bardzo mi przykro, brachu,
          mam nadzieję, że nie połamało Cię za bardzo po meetingu z drzewem, choć pewnie
          jesteś odrobinę podłamany? Ale chyba warto było jechać na zlot Calibry, prawda?
          Pododa tylko do bani. Z tymi dzikimi bryczkami trzeba uważać zwłaszcza teraz.
          Musisz obiecać, że będziesz uważać na siebie, oki? :)
          Póki co kuruj się Kumek, pij kawkę, słuchaj fajnej muzy i trzymaj się ciepło.
          A co z Twoją bryczką?

Ja jestem teraz tak zawalona robotą że śpię po 3, 4 godziny i kompletnie nie
          mam czasu na net. We krwi mam już tyle kofeiny, że czuję się ekspress do kawy.
          Nie oglądam też BB. Podobno Szaman dziabnął Jurasa, a Juras - słownie -
          dziabnął Arasa hahahaha.
          Na onet nadałam post do Luki - tak się ucieszyłam, że się odezwał, że ....
          wykupiłam babiloński kod na 1 dzień (mea culpa!) żeby odpowiedzieć na jego
          post - kazałam mu natychmiast przenosić się tu na gazetę.

pozdravki i narka
          • Gość: kumek Re: DO KUMKA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 13:41
            Witaj Dżastino,miło że odezwałaś sie wkońcu,brakuje mi Twoich słonecznych
            postów . Ze mną wszystko wporzo ,moja Cali cała -jesteśmy na fotkach ze zlotu!.
            Impreza udała sie wyjątkowo dobrze,pogoda dopisała,wróciłem bezpiecznie tylko
            moja nadgorliwość została ukarana ,bo wybrałem sie wieczorkiem do pracy na
            kontrol Sprinterem ....no i do kasacji busa mam. Drzewo ustąpić pierwszeństwa
            nie chciało no i weszło bokiem prawie do środka...
            No ale "jasiek" ....zadziałał ,było prawie ....przyjemnie,teraz zmieniam tylko
            plastry na nosie i nie mrawo wstaję rano z łóżka.

Na necie słabo działam ,bo i w temacie tak samo stoję,mogę jedynie śledzić
            pozostałą rodzinkę.
            Dzięki za pozdravki i liczę na szybki Twój powrót do ..."prania brudów"
            w "rodzinnym" gronie.

Pozdravki serdeczne
            • Gość: kumek Re: DO Dżastiny IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 13:44
              Gość portalu: kumek napisał(a):

> Witaj Dżastino,miło że odezwałaś sie wkońcu,brakuje mi Twoich słonecznych
              > postów . Ze mną wszystko wporzo ,moja Cali cała -jesteśmy na fotkach ze zlotu!.
              > Impreza udała sie wyjątkowo dobrze,pogoda dopisała,wróciłem bezpiecznie tylko
              > moja nadgorliwość została ukarana ,bo wybrałem sie wieczorkiem do pracy na
              > kontrol Sprinterem ....no i do kasacji busa mam. Drzewo ustąpić pierwszeństwa
              > nie chciało no i weszło bokiem prawie do środka...
              > No ale "jasiek" ....zadziałał ,było prawie ....przyjemnie,teraz zmieniam tylko
              > plastry na nosie i nie mrawo wstaję rano z łóżka.
              >
              >
              > Na necie słabo działam ,bo i w temacie tak samo stoję,mogę jedynie śledzić
              > pozostałą rodzinkę.
              > Dzięki za pozdravki i liczę na szybki Twój powrót do ..."prania brudów"
              > w "rodzinnym" gronie.
              >
              > Pozdravki serdeczne

• Gość: MAK Re: Do Mychy!!! IP: *.acn.waw.pl 05.12.01, 11:43
        Przykra sprawa z tą katechetką.
        Nie bardzo wiem co Ci odpowiedzieć.
        Ja swojego chłopaka nie posłałem,
        bo w "naszej szkole" uczy moja "dobra znajoma"
        i wiem, że jej lekcje to strata czasu.
        Ale jeżeli trafi się na dobrego nauczyciela,
        to te lekcje mogą być bardzo pożyteczne.
        Zastanawiam się, czy przymus chodzenia
        na religię, nie jest przyczyną tak wielkiej niechęci
        młodych do KK (patrz wypowiedzi na tych stronach)?
        Dość, bo to jest forum BB i boję się, że dyskusja
        skręci w nieodpowiednim kierunku.

Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Mycha Re: Do MAKA!!! IP: 195.82.169.* 05.12.01, 12:53
          Jest przyczyną niechęci, tym bardziej jeżeli zajęcia prowadzą niekompetentni
          ludzie. Podobny problem mam z drugim synem, ale jego uczy ksiądz, który nie
          potrafi wzbudzić autorytetu wśród mlodych - i wtedy kończy się zainteresowanie
          przedmiotem. Właśnie, religia sprowadzona do roli przedmiotu, mnie sie to nie
          podoba.
          To tyle, mamy sie tu rozsmieszac a nie debatowac o wyższości salek nad klasami.
          Napisałam to tylko po to, żeby podzielic sie jakims tam moim niewielkim
          problemem, bo oczywiście nie zostawie tego jak jest, a pani katechetka naraża
          mi się coraz bardziej. A wszystko zaczyna sie od tego, że ona nie lubi mojego
          dziecka.
          Wracając do moich dyżurów, nadal zachęcam do szukania idąc tropem postów hi,hi
          "23.40 kto z hi, hi do 5 rano". Pozdrawiam.
      • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 17:44
        Witam Cię i pozostałych gorąco !
        Przeczytałam o Twoich "szkolnych" problemach i jest to faktycznie przerażające,
        ale zapewniam Cię, że gdybym Ci tu opisała co dzieje się w szkole u mojej
        córki, byłabyś bardzo zszokowana.
        Jechałam dzis do pracy prawie dwie godziny, wracałam 45 minut ( normalnie jadę
        góra 15 ) Całe miasto rano było nieprzejezdne. Lodowisko !!! Jak jutro też tak
        będzie to super, bo zapowiada mi się wyjazd. Mam nadzieję, że będę miała wiecej
        szczęścia niż Kumek. W pracy okazało się, że mój kolega złamał noge, więc
        zostaje z całym bajzlem sama. W domu zastałam kartkę z podwyżką czynszu (
        fundusz remontowy ? ) Moje dziecko ma niewielką gorączkę i jutro ważny występ w
        szkole.

Mam dosyć !!!!!!!!

I jeszcze mam dziś wieczorem spotkanie z jakimś DUPKIEM i moim Szanownym
        Szefem. Idiotyzm totalny.

Pozdrawiam

• Gość: Myszka Re: DO RYBITWY!!! IP: *.necik.pl 05.12.01, 19:16
          Witam Cie równie goraco, choc ja w tej chwili trzęsę się z zimna, bo już nie
          mamy czym ogrzac pokoju, w którym stoi komputer, a jest to pokój mojego
          starszego syna. On jest w tej chwili bardzo nieszczęsliwy bo musi przebywać z
          tym mlodszym/ wiesz jak to jest r rodzeństwem/. Palce mam tak zziębniete, że
          szkoda mowić.
          Szkoła i nauczyciele najwyraxniej dają popalic nie tylko dzieciom, ale i
          uczniom. Ja walcze z nauczycielami odkad moj pierwszy poszedl do szkoły i
          powiem ci tak - bitwę możesz wygrać, ale wojny nie. Oni nadal uwazają że są
          pierwsi po Bogu /tak jest odkąd ja skonczyłam szkołę/. I ostatnio wpadła mi do
          glowy taka myśl, że im w tym wszystkim chodzi nie o dzieci, tylko o wychowanie
          rodziców.
          W pracy mam jutro znowu dyżur, na dodatek pewnie jutro też bedzie mój szef. To
          bardzo miły facet, ale jak go nie to jest dużo spokojniej.
          Nadal jestem bez gazu, ciepłej wody i kuchenki, dobrze że mam czajnik
          elektryczny. Ale dzis wypowiedzieliśmy wojnę administracji i podobno w piątek
          mają usunąć awarię. W domu jak w igloo, to sie nie da opisać, bo jak dwoma
          grzejniczkami mam ogrzać 100m2?
          Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień bedzie lepszy czego i Tobie życzę. A jak już
          wszystko wróci do normy to mam nadzieję nawspomnianego wcześniej czata.
          Pozdrawiam ciepło. Przemarźnięta Myszka.
          • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 22:38
            Wróciłam z durnowatego spotkania, i mam wszystkiego dosyć. Otwarłam butelkę
            wina ( którego nie znoszę, ale nic lepszego w domu na tą chwilę nie posiadam ),
            i mam zamiar się odstresować.

Właź pod pierzynę, i śpij dobrze !!! Włącz sobie Żebrowskiego - napewno jego
            głos Cię wyciszy, uspokoi i rozgrzeje !!!

Pozdrawiam
            • hi-hi Re: DO do Do dO - od hi-hi 05.12.01, 23:34
              hejka

A te wino to jakieś dobre ?
              Jestem smakoszem win
              nie mówiąc o piwach ;-)

Pewnie już śpicie ?
              Bo ja dopiero zaczynam żyć

hi-hi
              ;-)
              • Gość: Rybitwa Re: DO hi-hi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 23:40
                Wino białe wytrawne, cos strasznego !!!! Ale dzis wypiję, bo mam na to
                ochotę !!! Tak kiepskiego dnia nie miałam dawno.....

Piwo uwielbiam, i uwielbiam Cię czytać, bo zawsze się wtedy usmiecham.
                • Gość: Myszka Re: DO RYBITWY I HI,HI!!! IP: 195.82.169.* 06.12.01, 08:36
                  Przeżyłam kolejny dzień i noc w igloo, jeszcze jedna doba przede mna i mam
                  nadzieję, że od jutra bedę miała wszystko to czego tak pragnę.
                  Na razie grzeję się w pracy i bede tu aż do 17.00 więc bedzie mi ciepło.
                  Wina białego wytrawnego tez nie lubię, jeżeli juz musze to czerwone słodkie.
                  Ale najbardziej baccardi z lodem albo whisky z colą.
                  Może hi, hi chciał się przyłączyc do "babskiego popijania", on biedniutki całe
                  noce sam spędza. A ciepło ci przynajmniej hi,hi?
                  W szkole u moich dzieci Mikołajki, mam nadzieję że ten dzień minie spokojnie
                  czego i Wam życzę.
                  • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 21:30
                    Witam serdecznie !!!
                    U mnie dzisiaj o wiele spokojniejszy dzień niż wczoraj. Jestem zmęczona, ale to
                    normalne. Mam nadzieję, że Twoje problemy niebawem się skończą, i nie będziesz
                    juz marzła. U mnie wprawdzie grzeją, ale obie z córą i tak sie telepiemy z
                    zimna.
                    Co się dzieje z hi-hi?
                    Nie moge pojąć tego chamstwa które się tu ostatnio rozgościło na tym forum.
                    Przeraża mnie to! Jaki to ma sens? Ludzie chcą o czymś pogadać, a tu się nie
                    da. Chyba zrezygnuje z tej zabawy i wrócę do czytania, tak jak robiłam to do
                    tej pory.

Pozdrawiam
                    • Gość: Myszka Re: DO RYBITWY!!! IP: *.necik.pl 06.12.01, 21:44
                      Witam Cię!!!
                      Na temat chamstwa na forum juz nawet sie nie wypowiadam, szkoda słów.
                      Marznę niestety nadal i to coraz bardziej, ale podobno jutro już ma być lepiej.
                      Tak jak przypuszczalam, mój szef wrocil dzis i oczywiście zrobiła sie zadyma,
                      na dodatek dyżurek mi sie troche przedłużył, a wiozłam obiad do domu, więc
                      chlopaki troche zglodnieli.Na dodatek jeszcze pracuję w sobotę. Oby ten
                      tydzień sie skonczyl.
                      Hi. hi kilka linijek niżej napisał post do rodzinki o spotkaniu, podalam mu
                      swoj nr GG, może ma racje, może tam bedzie latwiej pogadać. Przynajmniej nikt
                      nie "słucha".
                      Mnie niedlugo rodzina odstawi od stołu i łoża, bo co wieczór siadam przed
                      kompem i stukam, to jest chyba uzaleznienie, co?
                      Nie opuszczaj tylko nagle forum, zostaw jakis slad, dobrze mi sie z Tobą
                      gawędzi i szkoda by było gdybyś tak nagle zniknęła. Już wystarczy,że Mortona
                      nie ma, a fani Jego zapisków czekają.
                      Jak masz GG to może tam przejdziemy i czasami poklikamy do siebie. Pozdrawiam
                      z domowego igloo.
                      • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 22:00
                        Mnie na szczęście z domowego ogniska moze wypisać tylko córka, ale o tej porze
                        juz śpi, więc wszystko ok.
                        Czytałam Twoją, MAKA i innych dyskusję na temat "artykułu" Fotografa. Popieram
                        jego wypowiedź, a z drugiej strony się mu dziwię, że zajmuje się "panem lagą" (
                        którego w życiu nie będę nazywać panem; w dodatku jak co niektórzy piszą z
                        dużej litery ?! )
                        Nie zniknę, napewno będę tu cały czas obecna, ale nie mam zamiaru wdawać się w
                        dyskusję. Z Rodzinką i paroma osobami mozna pogadać, i za to Was cenię, że mimo
                        odmiennych zdań nie skaczemy sobie do gardeł. Reszty mam dosyć !!!

Pozdrawiam
                        • Gość: MAK Do Rybitwy i Myszki. IP: *.acn.waw.pl 06.12.01, 22:28
                          Ja nie dziwię się zainteresowaniu Fotografa
                          panem lagą, a zwłaszcza jego wcześniejszym
                          klonem, crakiem 66. Odrzućcie jego wulgarne
                          odzywki i przeczytajcie jeszcze raz, uważnie.
                          Facet jest inteligentny, tyle, że ma skrzywioną
                          psychikę, a Fotograf widzi w nim godnego przeciwnika.
                          Tak mi się wydaje.

Pozdrawiam serdecznie

• Gość: Rybitwa Re: Do MAKA !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 22:49
                            Zgadzam sie!!!!
                            Nie mam nerwów do tego komputera; dziś ja mam problemy.

Pozdrawiam Cię serdecznie....
                            • Gość: kumek Re: DO Myszki,Rybitwy i Maka IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 07:02
                              Kochani piszcie tutaj więcej,reszta jest nie do strawienia ,juz nie tylko
                              wulgarna ale i totalnie ....pusta. Wasze życiowe tematy i problemy dnia
                              powszedniego są o wiele bardziej refleksyjne i "interesujące" niż 97% tego
                              forum. Pozdrawiam was serdecznie i czytam regularnie ,nie rezygnujcie - niech
                              Moc bedzie z Nami...(wirtualna rodzinką).

Pozdravki gorące!!!!
                              • alien? Re: DO Myszki,Rybitwy i Maka 16.12.01, 12:41
                                a
    • Gość: Adam Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 13:23
      Czesc
      Sluchajcie...czemu nie moge wejsc na forum onetu??...nie bylo mnie tam
      wieki ...czyzby jakies zmiany?...a moze zbyt wielu ludzi odstapilo od zakupu
      kodu dostepu ...i zakodowali rowniez wstep na forum?...Jesli mam racje to juz
      przeginaja z ta kasa ....Pozdro...Aaaaaa...kumek ty nie wypadkuj ...i szybko
      zdrowiej:)

Ps .ale u mnie snieg napadal....jest tak pieknie ze przykleilem sie do okna na
      pol godz:)))....czy u Waszaczal sie juz szal przedswiateczny?
      • prowokatorka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! 07.12.01, 08:56
        Witam Was , szczerze zazdroszcząc bycia w koalicji!
        Walka z panem lagą dała efekty - wyraznie spuścił z tonu
        i tłumaczy ,że ktoś używa jego nicku!
        Najbardziej dokuczył mu fotograf - walczył bezpardonowo ,
        używając jego broni!

Pozdrawiam ,życząc owocnych dyskusji, a sobie dajac prawo
        ich czytania i kontemplowania się ich urokiem.

Z forumowym pozdrowieniem. :)))
        • Gość: beasia Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.*.*.* 07.12.01, 09:13
          Witaj prowokatorko,
          Coś mi mówi, że to nie fotograf...
          Miłego dnia i owocnych dyskusji na forum, a o to coraz trudniej, bo tak mało
          się dzieje.
          • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: 195.82.169.* 07.12.01, 12:21
            Sorry, że tak szybko wczoraj odpadłam, ale skostniałam okropnie przy kompie i
            nawet pies nie chciał spać na swoim ulubionym fotelu właśnie w tym pokoju.
            Widzę, że dyskusja o Fotografie przeniosła się juz do naszej rodzinki, ale ja
            już jestem zmęczona polemiką z Nim.Tak jak Mu napisałam - nadajemy na innych
            falach i tyle. Znacznie lepiej rozmawia mi sie tutaj, może dlatego że nie
            staramy się jeden przed drugim udowadniać swoich zyciowych mądrości, tylko do
            wszystkiego podchodzimy naturalnie i szczerze /mam nadziej/.
            Dlatego Kumek, jak pisze teraz że mi podpadłes za ten tekst o Gulczasie, to
            jest to najświętsza prawda:)
            Dzielimy się ze sobą cząstką swojego życia, swoimi zainteresowaniami,
            przemysleniami i to jest bardzo miłe. Nie wyobrażam sobie co będzie dalej, jak
            BB sie skonczy.
            Hi, hi juz do mnie na GG napisal, to jest dużo swobodniejsza wymiana zdań.
            Pozdrawiam Was.
            • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 15:05
              Widzę, że coraz więcej ludzi drażni wulgarność i brak własnego umotywowanego
              zdania. Cieszy mnie fakt, że bywalcy forum, odwiedzają naszą wirtualna
              rodzinkę.
              Za godzinę wychodzę z pracy. BOSKO !!!! Dwa dni laby !!! Nic nie biorę do domu,
              nie mam żadnych spotkań, umówionych telefonów, a do tego idę dziś na imprezkę.
              Życie jest czasami fantastyczne !!!

Pozdrawiam
        • Gość: MAK Re: Do Prowokatorki IP: *.acn.waw.pl 07.12.01, 16:19
          prowokatorka napisał(a):

> Witam Was , szczerze zazdroszcząc bycia w koalicji!

Nie ma żadnej koalicji.

> Walka z panem lagą dała efekty - wyraznie spuścił z tonu
          > i tłumaczy ,że ktoś używa jego nicku!

Laga gadał sam ze sobą
          i napewno o nim jeszcze usłyszymy.

> Najbardziej dokuczył mu fotograf - walczył bezpardonowo ,
          > używając jego broni!

To nie fotograf, tylko znowu - laga

> Pozdrawiam ,życząc owocnych dyskusji, a sobie dajac prawo
          > ich czytania i kontemplowania się ich urokiem.

Ja również pozdrawiam i zapraszam,
          nie tylko do czytania, ale aktywnego udziału.

Ps. W wątku o witczaku nie odpowiadałem,
          nie chcąc aby dyskusja zeszła na inny tor.

• Gość: Adam Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 13:08
      Taaa...a ja siedze w domu i serwuje mlodziezy (3 i 4 lata) zastrzyki....dom
      zamienil sie w tymczasowy szpital....jakbym mial go malo...do kompa
      dopuszczaja mnie sporadycznie wiec nie zawsze moge nadgonic za Waszymi
      wypowiedziami.....czytalem posty Myszki...czy nie sadzicie ,ze sa jak z bajki
      wziete?:)))...Myszko a moze powinnas zajac sie pisaniem ksiazek dla
      dzieci ...chyba masz do tego predyspozycje...Kumkowi chyba sie
      polepszylo ,mniemam tak po jego poscie na temat Gulczasa...hehe..Trzymajcie
      sie i nie chorowac mi:))
      Pozdro
      • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO ADAMA!!! IP: 195.82.169.* 07.12.01, 14:43
        Dlaczego uwazasz, że moje posty są jak z bajki? takie nierzeczywiste i
        niedzisiejsze, o to chodzi? Dla mnie jest to jedyny sposób odgrodzenia sie od
        drapieznego świata, przynajmniej na chwile, bo przeciez musimy jakoś
        egzystowac. Wole wiec pisac bajecznie niz dokładac wulgaryzmów.
        A ksiązke juz napisałam, nie jest bajka, ale wesoła.
        PS. Czy Ty też z biednej służby zdrowia / idę tropem zastrzyków/?
        Pozdrawiam.
        • Gość: Adam Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! Do Myszki!!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 15:00
          Chyba mnie zle zrozumialas....mnie to nie razie ...wrecz przeciwnie bardzo
          podoba...masz indywidualny styl pisania...i kazdy Twoj post wprowadza
          czytajacego w kraine np.basni:)))A co do ksiazki chetnie bym ja
          przeczytal...Pozdro

Ps. tak ...biedna panstwowa sluzba zdrowia
          • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! Do ADAMA!!! IP: *.necik.pl 07.12.01, 19:52
            Gość portalu: Adam napisał(a):

> Chyba mnie zle zrozumialas....mnie to nie razie ...wrecz przeciwnie bardzo
            > podoba...masz indywidualny styl pisania...i kazdy Twoj post wprowadza
            > czytajacego w kraine np.basni:)))A co do ksiazki chetnie bym ja
            > przeczytal...Pozdro
            >
            > Ps. tak ...biedna panstwowa sluzba zdrowia

Dobrze Cie zrozumiałam, to były pytania pomocnicze , a Twój post sprawił mi na
            prawde duża przyjemnośc. Ksiązke owszem napisałam, niestey nie można już jej
            kupić, bo to było 4 lata temu i nie wznowili, ale jak na debiut to i tak poszło
            mi nieźle. W kazdym razie uważam, że pisanie to cięzki kawałek chleba i piszesz
            tylko dla swojej i czytelników przyjemności, bo pieniązków z tego nie ma
            praktycznie żadnych, a przynajmniej nie w takiej ilości jak sobie to inni
            wyobrażają. Pa.
    • Gość: rtr Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.de.deuba.com 07.12.01, 15:08
      • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 07.12.01, 19:53
        Kim jesteś?
        • hi-hi Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! 07.12.01, 20:03
          Zobacz na inne wątki

już koleś obraża !!!

jakiś niespełniony on chyba

(watek "...normalnie")

hi-hi
          ;-)
    • Gość: Adam Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!!do Myszki IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 11:23
      Ufff...no to mi ulzylo...a juz myslalem ,ze obrazisz sie na mnie za ten
      post...a wracajac do ksiazki (Twojej) napisz mi cos o niej ,jesli
      mozesz ...aaa...jeszcze cos: napewno Cie to ucieszy ,ale masz jeszcze jednego
      fana Twoich postow.....mojego syna....wrocilem rano z dyzuru ,a on trzymal
      warte przy drzwiach i pytal kiedy bedziemy czytac listy Myszki ...ale musialem
      troche odespac (wyjatkowo ciezka noc byla)..i odpisuje dopiero
      teraz .....teraz zmykam do sklepu ,bo zonie obiecalem ...dzis czeka mnie dzien
      rekreacyjny....jutro mam wolne wiec moge chociaz jakies piwo wypic...Trzymaj
      sie cieplutko...Pozdro

Wierni fani Adam & Mateuszek
      • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!!DO ADAMA!!! IP: 195.82.169.* 08.12.01, 12:37
        Witam cie serdecznie i Twojego synka również!
        Zazdrośzcze ci dzisiejszego wolnego dnia, bo ja od rana w służbie, mamy
        pracującą sobotę, ale za to Wigilia i Sylwester będzie wolny.
        Jeżeli Twoje dziecko czyta moje posty, to rzeczywiście powinnam pomyslec o
        bajkach dla dzieci :)))
        Ale np. moja książka wcale nie jest bajką, tylko bardzo poważnie smiesznym
        kryminałem o kradzieży i przemycie samochodów z Zachodu na Wschód. Wtedy to był
        temat nr 1. Ponadto miałam podpore w moim mężu, który byl konsultantem
        niektórych wątków. Do dzis bardzo mile wspominam ten czas, gdy to pisałam,
        fantastyczny ubaw, a jeszcze lepszy jak książke zobaczyłam w ksiegarniach,
        niesamowite przeżycie.
        Zyczę Twojej Rodzinie miłego i spokojnego weekendu. Podrowienia.
        Szkoda, że nie mam na to czasu, może na stare lata wrócę do pisania :)
        • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!!DO MAKA!!! IP: *.necik.pl 08.12.01, 16:31
          Podalam zly nr - dwie ostatnie cyfry na odwrót. Sorry!!!
          • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!!DO ADAMA!!! IP: *.necik.pl 08.12.01, 17:19
            Bajka dla Mateuszka!!!
            U podnóża wysokich gór rozciągała sie piękna malowniczo położona dolina.
            Zachodzące słońce żegnalo ją czerwonym blaskiem, kładąc ostatnie ciepłe
            promienie na zboczach gór i przykrywając kołdrą nocy wszyskie mieszkające tam
            stworzonka. Poranek natomiast witał ich słonecznymi refleksami zachęcając do
            zabawy i beztroski. A tę niewielką łąkę nieopodal jeziora zamieszkiwały bardzo
            interesujące zwierzątka.Pierwsza była Dżdżowniczka, śliczna, kolorowa, z dumą
            prezentująca swoje tęczowe włoski. Nieopodal na łodyżce trawy usiadły dwie
            Biedronki.
            - Cześć - przywitała je Dżdżowniczka.
            - Cześć - odpowiedziały jednocześnie - to moja córka - dodała Biedronka z 6
            kropkami wskazując na mniejszą z 4.
            Nie zdążyły jednak powiedzieć nic więcej, bo w pobliżu pojawił sie Żabek.
            Przyjechał ogromnym samochodem i z piskiem opon zatrzymał sie przed nimi. Auto
            lekko dotknęło trawę i obie Biedronki wpadly na tylne siedzenie.
            - Chyba trochę za daleko odjechałem od wody - zauważył Żbaek rozgladając się
            dookola - nie wiecie w którą stronę powinienem pojechać?
            - Nie wiem - Dżdżowniczka uniosła sie lekko.
            Biedronki nic nie odpowiedziały zajęte liczeniem wlasnych kropek.
            - Jezioro jest tam - odezwał się cichy głosik i wszyscy zobaczyli czarny
            nosek, długie wąsy, czarne duże oczka, szare futerko i piękny ogonek.
            - Ratunku, to mysz, ona mnie zje - krzyknela Dżdżowniczka.
            - Owszem jestem Mysz, ale nie jadam dżdżownic - odpowiedziala dumnie - mogę
            was natomiast zaprowadzić do jeziora.
            - Doskonale - ucieszył się Żabek - wskakujcie do mojej limuzyny, bo za chwilę
            umrę z pragnienia.
            Jezioro było tak samo piękne jak wszystko dookoła, srebrna tafla wody iskrzyła
            się w słońcu tysiącem diamentów. Zatrzymali sie niedaleko brzegu i wysiedli z
            auta.
            - Przepraszam - usłyszeli nagle nad sobą czyjś glos - państwo do kogo?
            Wszyscy spojrzeli w góre. Nad nimi, na wysokiej łodydze rozpościerał swe
            czerwone płatki dostojny Mak.
            - My tylko... do wody - odważyła się odezwać Mysz - Żabek zaraz umrze, jak
            nie bedzie mógł wejść do jeziora.
            - W takim razie zapraszam - uśmiechnął się Mak i szturchnął lekko rosnącego
            obok mniejszego maczka - ukłoń się synu.
            Nikt z nich jednak nie wiedział, ze nieopodal schowany obserwował ich duży
            czarny pająk, który nie miał odwagi podejść, żeby ich nie wystraszyć, a bardzo
            chciał się z nimi zaprzyjaźnić. Na razie jednak postanowił nie ujawniać się i
            w tajemnicy, żeby nikt nie widział, gdy nadeszła noc, rozciągnał nad całą łąką
            swoja pajęczynę bezpieczeństwa.
            Ale nikt z nich także nie wiedział, że wyjątkowo jadowita żmija szykuje się do
            ataku".
            PS. Nie wiem czy to wlasciwy przedzial wiekowy. Autorka.
            • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO MYSZKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 19:01
              BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM !!!!!!!!

Mam nadzieję, że CDN ??????

Pozdrawiam
              • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO RYBITWY!!! IP: *.necik.pl 08.12.01, 19:06
                Nie wiem, ale zainspirował mnie mały Mateusz, no i musiałam spróbować swych
                sil w bajce. A czy nie doszukujesz się przypadkiem czegoś innego w tej
                bajeczce?
                Takie pisanie to dla mnie radość, to osłona gruba jak mur chiński przed
                chamstwem.
                Najważniejsze żeby adresatowi się spodobało, dla dorosłych może być cos innego.
                Pozdrawiam.
                • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! DO MYSZKi !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:54
                  Sorry,ale zasnęłam - wróciłam bardzo późno z imprezy.

Oczywiście, że się doszukałam myślę, że wszystkiego czego według Ciebie
                  powinnam, i tym bardziej mi się spodobało. Dla syna Adama to fajna bajka, dla
                  mnie super zabawa. Czekam na ciąg dalszy i bajke dla dorosłych. Zawsze Twoje
                  posty są "naj", ale dziś sprawiłaś mi wielką frajdę. Dodam tylko, że moja
                  siedmioletnia Magda przeczytała samodzielnie, bardzo jej się podobało tylko
                  stwierdziła, " to tylko tyle?"

Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: MAK Do Myszki! IP: *.acn.waw.pl 08.12.01, 21:22
      A Twoje słonko wciąż
      zachodzi na czerwono.
      • Gość: MAK Re: Do Myszki! IP: *.acn.waw.pl 08.12.01, 21:55
        Szukałem wszędzie dwóch
        pomylonych cyferek
        i reszty ich koleżanek,
        ale schowały się gdzieś...
        Przede mną?
        • Gość: Rybitwa Re: Do MAKA !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:30
          Witam Cię serdecznie ! ( choć pewnie już śpisz )

Ja też szukałam numeru Myszki. Nie wiem gdzie oni sobie te cyferki podali ???
          Dziś pewnie Myszka zniknęła razem z hi-hi na GG. Tak myślę .....

Pozdrawiam
          • Gość: MAK Re: Do Rybitwy IP: *.acn.waw.pl 08.12.01, 23:40
            Nie śpię nie śpię. Oglądąm
            20 raz "Łowcę androidów",
            pierwszy raz z moim synem.
            Obserwuję, jak fikcja powoli
            staje się rzeczywistoscią.
            • Gość: Myszka Re: DO RYBITWY I MAKA!!! IP: *.necik.pl 09.12.01, 15:43
              Wczoraj kochani padłam jak kawka upojona ciepłem bijącym od kaloryferów.
              Nreszcie włączyli nam gaz. Widzicie co to znaczy solidarnośc lokatorów
              przeciwko gryzipiórkom i bezduszności urzędników. Mam więc juz prawie wszystko
              co potrzebne ażeby czuc się dobrze we wlasnym mieszkaniu.
              Dzięki za miłe słowa w sprawie bajeczki, dla dorosłych przygotowałam coś
              innego, takie małe "co nie co" w moim ulubionym temacie miłości.
              Z hi hi na GG nie bylam, bo jemu tez podalam zly nr i pewnie nie umial go
              znalezc, albo pelnil dyżur na forum.
              Jeżeli macie ochotę to odezwijcie się na nr 2006076 czynny po poludniu, tego
              sprzed poludnia nie pamietam i nie chce znowu narozrabiac.
              Rybitwo, pomylilam kropeczki na małej biedronce /ale skąd moglam wiedziec/
              powinno ich być chyba 7?
              Wczoraj nie bylo mnie tu, bo pracowalam, a wieczor poświęcilam rodzinie, bo na
              prawdę zagrozili pełną odstawką.
              Tak więc ogladałam najnowszy film z Bradem Pittem i Julią Roberts "Mexico",
              taka sobie komedyjka.
              Życzę milej niedzieli. Pa.
              • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI !!! I IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 22:05
                Witam !!!
                Jest mi tak zimno, że nie mogę zebrac myśli. Spędziłam godzinę na mrozie
                czekając na mojego byłego męża, aż odwiezie Magde. Teraz u mnie w domu nie wiem
                co się dzieje, bo kaloryfry są letnie - zamarzniemy tu obie. Jak ty wytrzymałaś
                bez ogrzewania tyle czasu???
                Czekam na bajkę dla dorosłych ( poważnie; bardzo czekam!!! ) i mam nadzieję, że
                będzie kontynuacja bajki dla syna Adama.
                Co powiesz na temat wyjścia Jurka??? Wiesz, zastanawiam się, czy to faktycznie
                nie jest jakaś manipulacja, i czy Arek nie jest osobą protegowaną przez kogoś z
                TVN-u? Lubię go i nic do niego nie mam, ale jest to dla mnie zagadka: nowy i
                tak sobie świetnie radzi przy każdej nominacji ( patrz procentowy rozkład
                głosów ) ??? Nigdy tak się nie zdarzyło !!!

Pozdrawiam
                • Gość: Myszka Re: DO RYBITWY!!! I IP: 195.82.169.* 10.12.01, 08:10
                  Pozdrawiam cie bardzo goraco.Nie wiem czy od razu uda mi sie wsyzstko napisac,
                  bo jak wiesz jestem w pracy a na dodatatek rozwalilam srodkowy palec prawej
                  ręki i mam trudności w klepaniu w klawiaturę.
                  Wspólczuje ci z tego zimna, tylko gzrejniczek, grube skarpetki, gorąca
                  czekolada i cos co rozgrzeje twoje serce /muzyka, ksiązka, film/. Ja mam w
                  domy trzech facetów, oni sa jak żywe kalofyfery już swoją obecnością
                  podgrzewają powietrze w domu.
                  Bajka dla dorosłych będzie, jak się odważę ja napisać, to raczej takie krótkie
                  opowiadanko, gdzie każdy może sobie dopisac zakonczenie.
                  Wyjście Jurka... trochę smutno, bo poza domem juz byl calkiem innym facetem,
                  obral złą drogę do wygranej i byl przy tym denerwujący.
                  Arek ma szanse, ale myslę, że większe ma Marzena. I jżeli juz bym miała
                  wybierać to wolę Marzenkę, bo Carlos jest jak cieple kluchy a Dawidek nadaje
                  się do przedszkola w opuszczonych gaciach i porozpinanych pepegach.
                  A slyszałaś, jaki nietakt popełnil Sołtys w stosunku do Agnieszki? Ja bym mu
                  tego nie darowała, po prostu ją obrazil i widac że mine miala nie tęgą.
                  Życzę ci miłego dnia i jeśli mozna to chcialabym sie dowiedzieć co myslisz o
                  GG, tam sie na prawde lepiej rozmawia i bezpieczniej.
                  A ponadto mamy kilka zaległych tematow. Pa.
                  • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 08:51
                    Witam !!!
                    Dotarłam dopiero teraz do pracy, chyba mnie rozkłada jakaś grypa. O GG myślę i
                    podam Ci numer, ale to jak będę w domu.
                    Żałuję, że Jurek odpadł. Faktycznie był momentami wkurzający, ale mimo wszystko
                    lubiłam go. Nie mam w tej chwili mocnego fawotyta w domu BB, bo wszyscy Ci
                    którym kibicowałam już sobie poszli. Ciekawi mnie tylko jak daleko zajdzie
                    Arek ? Co do Sołtysika; widziałam minę Agnieszki, ale i on chyba ugryzł się w
                    język gdy to mówił. Przegięcie totalne !!!!!!!
                    Pozdrawiam Cię narazie bardzo serdecznie, muszę jednak coś popracować!

Strasznie źle się czuje. Czy służba zdrowia zna fantastyczne lekarstwo które
                    postawi mnie na naogi w błyskawicznym tempie??????
                    • administrator_forum do was 10.12.01, 08:54
                      o co chodzi z agnieszka i sołtysikiem ?
                      • Gość: kumek Re: do ciebie IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 09:12
                        administrator_forum napisał(a):

> o co chodzi z agnieszka i sołtysikiem ?

A jak myślisz?
                        Facet ma wciąż ...."nadzieję"!!!!
                    • Gość: Myszka Re: DO RYBITWY!!! IP: 195.82.169.* 10.12.01, 13:50
                      Hej, moje starsze dziecko od wczoraj kaszle i nie wiem czy to efekt tej zimnicy
                      w domu, a oprocz tego on nosi czapke...w kieszeni. Juz od wczoraj faszeruje go
                      antybiotykiem, bo teraz gorący okres w szkole i nie bardzo może sobie pozwolić
                      na absencje.
                      Ja na grype czy jakiekolwiek przeziebienie biore Coldrex do picia z wit.C i
                      gorącą herbate z cytryną i sokiem malinowym.A najwazniejsze to nie przemarznąc.
                      Kuruj się, bo Swieta niedługo i Sylwester i to nie pora na chorowanie. Pa.
                      • Gość: Rybitwa Re: Do Myszki !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 19:28
                        Już mi trochę lepiej !!! Nafaszerowałam sie taką ilością lekarstw, że jest OK !

Co z bajką? Zobacz same komplementy w tym kierunku, wszyscy czekają, a tu
                        nic ???

Oczywiście żartuję; wiem że jak znajdziesz chwile to napewno napiszesz !!!

Pozdrawiam
    • Gość: Adam Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!!do Myszki IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 11:45
      Dzieki za bajke....super...mysle ze nastapi ciag dalszy:))))...dzis nie bede
      sie rozpisywac ...ale jutro wejde na dluzej to pogadamy..aaa.Mateusz ma 4 lata
      co prawda zna alfabet ale nie potrafi czytac zlepek literowych...wiec
      wykorzystuje mnie do tego celu....pozdro....Trzymajcie sie do juterka
      • Gość: BG Re: DO Myszki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.12.01, 14:42
        qrde, bombowa ta bajeczka ;)
        przeczytalem ją mojemu mlodszemu, chce jeszcze.....

no.. nareszcie zaczełas pisac myszko...
        i pamietaj ignoruj dupkow!!!

Pozdrowionka
        BG
    • hi-hi hi-hi do e-rodziny ;-) 11.12.01, 04:27
      Mam pytanko do was
      co robicie na sylwestra ?

mi sie marzy zakopane, może rybitwa kiedyś tam była na
      sylwka, masz tam tak blisko ?

Chyba zmienie nick
      bo sie mnie strasznie czepiają
      chyba za dużo pisze
      choć głównie w nocy !!!
      i to im przeszkadza
      moje nocne wątki !!!!
      Ale dzięki nim
      poznałem was i wcale tego nie żałuję

teraz ide spać
      boje sie już zaczynać
      kolejny wątek
      bo znowu mnie "przejadą" na całego ;-(

hi-hi
      ;-(
      • Gość: Rybitwa Re: Do hi-hi !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 08:23
        Sylwestra w górach spędzałam nie jeden raz. Jest super !!! W tym roku mam
        zamiar jechać do Bukowiny Tatrzańskiej bo Zakopane mnie przeraża ilością ludzi
        w okresie międzyświątecznym. Mam zaprzyjaźniony dom właśnie w Bukowinie, więc
        kto wie może po nowym roku coś wymyślimy !!!
        Co osły piszą na Twój temat, poprostu zlekceważ, i absolutnie nie zmieniaj
        nicka bo wyjdzie na to, że uciekasz przed nimi. Pamiętaj, że masz wielu dobrych
        znajomych na tym forum !!!!!!

Jadę do pracy !

Pozdrawiam
        • hi-hi hi-hi do rybitwy ! 11.12.01, 08:27

> Sylwestra w górach spędzałam nie jeden raz. Jest super !!! W tym roku mam
          > zamiar jechać do Bukowiny Tatrzańskiej bo Zakopane mnie przeraża ilością ludzi
          > w okresie międzyświątecznym. Mam zaprzyjaźniony dom właśnie w Bukowinie, więc
          > kto wie może po nowym roku coś wymyślimy !!!
          > Co osły piszą na Twój temat, poprostu zlekceważ, i absolutnie nie zmieniaj
          > nicka bo wyjdzie na to, że uciekasz przed nimi. Pamiętaj, że masz wielu dobrych
          >
          > znajomych na tym forum !!!!!!
          >
          > Jadę do pracy !
          >
          > Pozdrawiam

..........

a masz może
          jeszcz wolen miejsca w bukowinie !!!!

szybka odp.
          mile widzxiana !!!!

albo gdzieś okok ?

hi-hi
          pzdr
          • Gość: Rybitwa Re: Do hi hi ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 09:11
            Chcesz się wybrać na Sylwestra? To trochę za późno, teraz to już ciężko coś
            załatwić. Może w Poroninie lub Białce, chociaż wątpie.

Bajka Myszki jest między dialogiem Adama i Myszki " Bajka dla Mateuszka"
            Polecam.
    • hi-hi hi-hi do Myszki 11.12.01, 08:30
      Myszka gdzie jest
      ta twoja bajka ?

bo tak jej szukam i szukam

a widze tylko komentarze do niej !@!!!!! @$$%#$%%#$@%%%@%%%#$

hi-hi
      pzdr
      • Gość: sza28 Re: do hi-hi IP: *.krakow.pl 11.12.01, 09:10
        Hi-hi bajka Myszki jest w "Wirtualnej rodzince" post z 8.12 z godz. 17.19.
        Miłej lekturki.
        • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: 195.82.169.* 11.12.01, 11:03
          Witam wszystkich!
          Strasznie sie zaczerwieniłam po Waszych postach, ale skłamałabym, gdybym
          napisała, że nie jest mi miło.
          Co prawda sama teraz zaczynam się obawiać tego co zrobiłam, bo dzieci chcą cd.,
          a ja niestety muszę czekać na natchnienie.
          Pisanie dla dzieci jest niezwykle trudne, moje już wyrosły z bajek i nie mam z
          kim się konsultować.
          Ponad to mam znowu jakis problem z komputerem i jestem odcięta chwilowo i nie
          wiem czy nie skonczy sie to ponownie przeinstalowaniem.
          U mnie w mieście zimno, pełno sniegu, lód na jezdniach, a ja dzis w pracy do
          17.00.
          Na dodatek mój starszy ma zapalenie oskrzeli i nie chodzi do szkoły, z czego
          jest bardzo zadowolony.
          Życzę Wam miłego dnia. Pa.
          • Gość: MAK Re: Do Myszki. IP: *.acn.waw.pl 11.12.01, 20:07
            Witaj Myszko!

Dorośli też czekają niecierpliwie, ale na
            tą wersję bajki z czerwonym kwadracikiem.
            A może coś w stylu "sekretnych zapisków"?

Twoje oba słoneczka, to poranne i to popołudniowe
            nadal czerwone.
            Hi Hi też nie może sie doczekać.

Przeinstaluj komputer jak najszybciej (może zamarzł)
            i wracaj na forum.

Pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: Myszka Re: Do MAKA!!! IP: 195.82.169.* 12.12.01, 08:26
              Poranne słoneczko nie jest czerwone i nic sie nie zmieniło, wieczorne owszem,
              bo komp się rozłożył na całego i odstawiamy go do fachowca. Myśle, że na dniach
              będzie dobry.
              Moja krótka opowieść nie jest z czerwonym kwadracikiem i prosze nie oczekiwać
              pikantnych scen /może bardziej romantycznych/.
              Trzeba będzie trochę poczekać na nią, bo tutaj nie mam warunków pisania /jest
              za głośno/, no i nie bardzo wypada.
              Pozdrawiam Cię.
              • Gość: MAK Re: Do Myszki IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 08:40
                Ale ja właśnie liczę na coś romantycznego,
                a ten kwadracik to taki ;-))

Pozdrawiam również
          • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI I!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:00
            Witam !

Na temat bajeczki, wszystkie komplementy sa uzasadnione. Przestań się
            czerwienić tylko napisz nam co Ci potrzebne do tego Twojego natchnienia ?!
            Napewno Panowie coś wymyślą, a ja z przyjemnościa im w tym pomogę.
            Pamiętaj, ze czekamy......
            Pozdrawiam Twojego starszego syna, i życzę mu powrotu do zdrowia.
            Teraz ja marznę, w Krakowie w mojej dzielnicy jest awaria i od 15-tej mam
            zimno.
            Mam nadzieję, że Twój komputer zacznie niedługo żyć, bo jakoś tu pusto i smutno
            bez Ciebie.

Pozdrawiam
            • Gość: Myszka Re: DO RYBITWY!!! IP: 195.82.169.* 12.12.01, 08:32
              Witam cie serdecznie.
              Mój komp juz ulegl na tyle poważnej awarii, że odjechal do informatyka, mam
              nadzieje że na krótko, bo opowieśc romantyczna o miłości jest juz prawie
              gotowa. Tobie może sie spodobac, panowie pewnie liczą na mocniejsze sceny :)
              Dziś nie mam nadzwyczajnego humoru, choć zima piekna nastała, a do pracy
              jechałam 20km/h tak było slisko, moja matka oczywiście od razu dzwoniła czy sie
              gdzies nie roztrzaskałam po drodze.
              Ale dzis jakos wyjątkowo porzebuję ciszy i odosobnienia co jest o tyle
              utrudnione, że moje koleżanki należą do osób niezwykle głośnych. Trudno,
              człowiek musi sie przyzwyczaić.
              Pozdrawiam Cię serdecznie. Mnie również jakoś smutno bez Was.
              • Gość: MAK Jeszcze do Myszki - pilne!!! IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 08:58
                Wykasował mi się (sam!) ten Twój pierwszy nr GG do pracy,
                jeżeli możesz to podaj jeszcze raz, albo połącz sie na chwilkę ze mną
                albo z Kumkiem, on tez podał nr.
              • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 22:10
                Witam !!!
                Zamarzam !!! Podobno już usunęli awarię ( tak mówili w "Faktach" ) ale jakoś ja
                tego narazie nie czuję. Coś strasznego, jak Ty wytrzymałaś w takiej
                temperaturze? Zawiozłam Magde do mojego byłego, bo jutro w szkole lekcje są
                skrócone, więc nie ma sensu żeby szła do szkoły - tam u niego przynajmniej jest
                ciepło.
                Obejrzałam Ring. Ty pewnie też. I co powiesz?
                Według mnie program był dziś dosyć zabawny. Ale cóż, finałowa trójka jest dla
                mnie mało ciekawa. Jakoś nie mam przekonania do nikogo z nich. Wszyscy którym
                kibicowałam - odeszli.

Wiem, że przeczytasz to jutro! Szkoda, ale cóż zrobić?!

Pozdrawiam bardzo serdecznie

• Gość: marta Re: do hi-hi IP: 192.168.4.* 12.12.01, 19:24
        hi-hi
        wiesz co, mam pytanie z zupełnie innej beczki - ile godzin sypiasz?
        bo tak patrzę na godziny, o której wysyłasz posty (jeden o 4.27, drugi o 8.27)i
        jestem zadziwiona....
        a przy okazji, gdybyś był w Bukowinie Tatrzańskiej, to stołuj się w Halniaczku,
        jest tam najpyszniejsze jedzenie na świecie
        • hi-hi Re: do hi-hi 15.12.01, 01:56
          Gość portalu: marta napisał(a):

> hi-hi
          > wiesz co, mam pytanie z zupełnie innej beczki - ile godzin sypiasz?
          > bo tak patrzę na godziny, o której wysyłasz posty (jeden o 4.27, drugi o 8.27)i
          >
          > jestem zadziwiona....
          > a przy okazji, gdybyś był w Bukowinie Tatrzańskiej, to stołuj się w Halniaczku,
          >
          > jest tam najpyszniejsze jedzenie na świecie

.............
          hej
          ;-)

już kiedys komuś pisałem
          że ja śpie 2-3 razy dziennie po 2-3 godz

co daje około 6 h snu na dobe

;-)

taki ze mnie nocny marek ;-)

a ty ?

hi-hi
          pzdr
    • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 13.12.01, 20:36
      Bajki cd.
      "Rankiem pajęczyna utkana przez pająka lśniła kropelkami rosy. Pająk obudził
      się pierwszy i cichutko zwinął pajęczynę w kłębuszek. Ale jedna kropelka rosy
      oderwała sie i upadła prosto na nosek 4-kropkowej Biedroneczki.
      - Ach - pisnęła i otworzyła oczka.
      Mama Biedronka obudziła sie natychmiast.
      - Czy cos się stało? - zaniepokoiła sie.
      - Nie, ale chyba pada deszcz - odpowiedziała Biedroneczka.
      Obie spojrzały ku górze, ale na błękitnym niebie nie było ani jednej
      chmurki. "Dziwne - pomyślały".
      W chwilę potem obudziła się Mysz. Pokręciła wąsikiem i ruszyła na poszukiwanie
      przyjaciół. Idąc przez łąkę przypomniała sobie, że miała okropny sen. ŚŚnił jej
      się jakis potwór na 6 nogach, cały czarny, który chodził po łące i coś mruczał.
      Ale, że dzien wstawał taki piekny równie szybko zapomniała o złym snie. Z
      daleka usłyszała znajomy warkot samochodu Żabka i po chwili ujrzała go za
      kierownicą.
      - Witaj - ucieszyła się na jego widok - już wczoraj miałam się ciebie spytać co
      to za auto?
      Żabek zakumkał, co miało oznaczać, że głęboko mysli i powiedział:
      - Wiesz... nie pamietam dokładnie, chyba nazywa sie jak jakiś ptak. Nie papuga,
      nie skowronek... o już wiem...kolibra.
      - Chyba nie ma takiego ptaka - Myszka skrzywiła się - musiałes cos pomylić. Ja
      sie na tym nie znam, ale chyba nie tak.
      - No widzisz - Żabek pokiwał głową - nigdy nie mogę zapamiętać tej nazwy. Może
      Dżdżowniczka albo Mak będą cos wiedzieli.
      Wsiedli do auta i pojechali w stronę jeziora zabierając po drodze Biedronki.
      - Może wy wiecie, moje drogie, jak nazywa się samochód Żabka? - spytała Mysz.
      Obie pokręciły glowami i wróciły do liczenia kropek.
      - Dlaczego stale je liczycie? - spytał Żabek - to musi być strasznie nudne.
      - No wiesz - oburzyła sie Mama Biedronka - a jak byśmy jedną zgubiły, to wiesz
      co by się działo?
      Żabek pokręcił głową.
      - Byłybyśmy wybrakowane Biedronki - wytłumaczyła strasznym głosem Mama
      Biedronka.
      - Miałabym brzydka sukienke - dodała jej córka.
      - Rodzina biedronek wyrzekła by się nas...
      - I wszyscy by się z nas smiali...
      -... i pokazywali palcami. To by była tragedia!!!
      - To tak, jakby Mysz zgubiła ogonek, albo Żabek... - Mama Biedronka urwała i
      zastanowiła sie.
      Wszyscy spojrzeli na Żabka, który niewiele przejmował sie rozmową i z zapałem
      kręcil kierownicą, aby bezpiecznie ominąć gromadę żuczków, które szły na spacer.
      - No własnie, co Żabek mógłby zgubić? - podchwyciła Mysz.
      - Swoje auto - krzyknęła Biedroneczka - albo wodę - dodała po chwili.
      - Kolibra nigdy nie zgubię - zaprzeczył.
      - Jakiego kolibra? - spytała Mama Biedronka.
      Mysz opowiedziała jej o swojej rozmowie z Żabkiem.
      - Jestem tylko Biedronką i nie znam sie dobrze na tym, ale takiego ptaka na
      pewno nie. O tym wiem na pewno, bo znam wszystkie ptaki na świecie.
      - A skąd je znasz? -zaciekawiła sie Mysz.
      - Musze - Mama Biedronka posmutniała - musze przeciez wiedzieć kto mnie zje,
      jak nadejdzie moja ostatnia godzina.
      W samochodzie zapanowała cisza.
      - Każdy z nas musi uważac - powiedzial po chwili Żabek - ja na żmije, Mysz na
      kota, wy na ptaki. Takie życie.
      Samochód Żabka powoli dojeżdżał do jeziora".
      • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:51
        Poczekaj,
        muszę złapać oddech, i przeczytać jeszcze raz
        • Gość: Myszka Re: DO RYBITWY!!! IP: *.necik.pl 13.12.01, 21:27
          Chwała Bogu, nareszcie jesteś.
          Latam po całym forum i szukam kogos z rodzinki.Boje sie cokolwiek napisac,bo
          jak przeczytalam zakonczenie dyskusji przy porannej kawie w wykonaniu pana lagi
          to mnie zmrozilo.
          Załóz GG to jest bezpieczniejsze.
          Kumek zdal test na odszyfrowanie postaci ukrytych pod zwierzatkami, a jak by
          Tobie poszlo?
          • Gość: Rybitwa Re: Do Myszki !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:41
            Miałam jakiś problem z internetem, ale moi dzielni Panowie z sieci już go
            usunęli.
            Kochana jestem pod wrażeniem dalszego ciągu bajeczki, i bardzo mnie ciekawi co
            też wydarzy sie nad tym jeziorem?
            Numer GG podam Ci jutro, żebyśmy mogły spokojnie pogadać przez sobotę niedzielę.
            Przejmujesz się lagą? Po co? Daj spokój, nie warto. Jeśli będziemy go ignorować
            to wkońcu sam zrezygnuje !!!
            Wracajac do boskiego Żebrowskiego, to może powiem tak: najmniej podoba mi
            się "Między Nami nic nie było" Reszta jest super!!!!
          • Gość: Luka Re: DO MYSZKI I RYBITWY!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:22
            Nie przejmujcie się drogie Panie p."Dawidem Copperfieldem"-takie określenie
            pasuje do tych,którzy mieli zasmarkane dzieciństwo i zamiast palnąć sobie w łeb
            z rozpaczy dziwią się,że jeszcze żyją.Post,który napisał był adresowany do
            mnie,jednakże podobne bzdury nie spowodują,że wdam się w dyskusję z
            osobą,której"zawsze"się zdaje,że wie całą prawdę?!
            "Róbmy swoje",natomiast Pana/o którym wspominała Myszka/,którego wewnętrzny
            konflikt powoduje szereg różnych sytuacji/od agresji skierowanej na zewnątrz po
            agresję skierowaną do samego siebie/pozostawmy specjalistycznej opiece
            psychiatrycznej.Polemika na poziomie przez Niego zaproponowanym w krańcowej
            najbardziej drastycznej formie tylko pogłębi Jego frustrację i zagubienie-On
            tylko chce zwrócić na siebie uwagę.
            Ps.Niestety nie pamiętam Waszych sympatii na forum bb,ale Wasze nick'i są mi
            znajome,a temat"Wirtualna rodzinka"-rewelacyjny!!!
            Pozdrawiam!!!
      • Gość: sza28 Re: Do Myszki IP: *.krakow.pl 14.12.01, 09:27
        Witaj Myszko,
        idąc tropem, znalazłam dalszą część Twojej bajki. Bajka cudowna.
        Co do pana L, to się nie przejmuj. Ignorujmy go a przestanie istnieć.
        Pozdrawiam, czekam na dalszy ciąg bajeczki.
        PS. Mojej córeczce też sie podoba.
      • Gość: Rybitwa Re: DO MYSZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 15:48
        Co się z Tobą dzieje???
        Nie byłaś na porannej kawie?!
        Coś się stało???

Pozdrawiam
        • Gość: kumek Re: DO Rybitwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 16:22

> Co się z Tobą dzieje???
          > Nie byłaś na porannej kawie?!
          > Coś się stało???
          >
          > Pozdrawiam

Upss....
          Ja ....wiem...

Podasz swoje GG to będzie wszystko jasne!
          Pozrdavki
          • Gość: Myszka Re: DO Rybitwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.necik.pl 14.12.01, 18:37
            Kumek ma racje /jak zwykle/ On wie, ale ja nie wiem czy mogę o tym mówić.
            Czekamy na GG. Wiesz,że On tez zna Zebrowskiego.
            • Gość: Rybitwa Re: DO Rybitwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 19:51
              Teraz Kochani będe przez chwilę, potem dopiero później lub jutro.
              2076053

Pozdrawiam
    • Gość: Luka Re: Do Myszki!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:25
      cd.tematu"DO MYSZKI I RYBITWY"
      Dotyczy mojego ps-u.
      Twój nick był mi znany,jednakże Twoje post'y na forum bb/onetu/-nie.
      Wstyd mi!!!Przepraszam!!!
      Nie dawało mi to spokoju.Przejrzałem Twoje wypowiedzi...i okazało się,że
      własnego tyłka od łokcia nie rozróżniam.Cóż Panie Ł.latka lecą i pamięć już nie
      ta-to oczywiście dygresja do mnie samego.
      Jest już trochę późno-zatem"do usłyszenia"!!!
    • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! IP: *.necik.pl 15.12.01, 20:21
      I w ten oto sposób zostalam sama odcieta od świata i od ludzi.
      Internet ledwo chodzi tak że trudno mi cokolwiek napisać, nie mówiąc już o GG.
      Życzę Wam miłych pogaduszek, szkoda że mnie tam nie ma.Pa
      • Gość: Rybitwa Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! Do Myszki! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 21:51
        Mam gości z Koszalina do niedzieli więc jestem tu z doskoku.
        GG u mnie dzisiaj też martwe ( podałam numer troszke wyżej )

Trzymaj się ciepło, pozdrawiam
        • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! TOO LATE... IP: *.necik.pl 16.12.01, 01:58
          "Nie powinien był za nią jechać. Wiedziała o tym bardzo dobrze, a jednocześnie
          nie zrobiła nic, żeby go powstrzymać. Może dlatego, że czula się kompletnie
          zaskoczona jego decyzją.
          Pierwsza wyszla z bdynku i skierowała sie w stronę swojego samochodu. W chwilę
          potem, wyszedł on. Pożegnał się jak zwykle, zycząc milego weekendu i wsiadł do
          auta. Ale nie odjeżdżal. Marta uśmiechnęła się lekko do siebie i powoli ruszyła
          w kierunku wyjazdu z parkingu. Wtedy zauważyła, że srebrna Honda jedzie za nią.
          Włączyła kierunkowskaz w prawo i spojrzała w lusterko. Jechał za nią, powoli,
          wyczekująco.
          Zatrzymała sie na pierwszych światłach. Widziała jego poważną twarz i dłonie
          mocno zaciśnięte na kierownicy. W tej chwili nie wiedziała co ma o tym myśleć.
          Przecież powninien był skręcić w lewo, chyba że przypadkowo jedzie w tę samą
          stronę. Światło zmieniło się na zielone i Marta ruszyła, Honda za nią. Postoje
          na kolejnych skrzyżowaniach upewniły ją, że Robert jedzie po prostu za nią.
          Myśli galopowały jej przez glowe z prędkoscią huraganu, nie potrafiła skupić
          sie na prowadzeniu samochodu i nie umiała opanowac dyskretnych spojrzeń w
          lusterko. Wiedziała,że teraz już bardzo chce, żeby tak razem jechali, że każde
          spojrzenie wstecz i widok Roberta w samochodzie powoduje mocniejsze uderzenie
          serca i jakieś dziwne uczucie,że razem zmierzają gdzieś, gdzie nie powinni się
          znaleźć.
          Już od jakiegos czasu zaobserwowała,. że nie jest mu tak całkiem obojętna, choc
          był bardzo oszczędny i w słowach i w gestach. Ale spojrzenie jego pieknych
          głębokich oczu, kiedy spotykali się wzrokiem powodowało, że serce bilo mocniej.
          To nie były spojrzenia oczu rozesmianych ani czułych. Robert patrzył tak, że
          ginęła w jego spojrzeniu.
          Nie padło miedzy nimi żadne niepotrzebne słowo, mijali sie na korytarzu,
          usmiechali, ich rozmowy dotyczyly przewaznie spraw słuzbowych, a mimo to Marta
          z przerażeniem stwierdzała, że jego obecność, nawet bliskość jest dla niej
          miłym doznaniem. Jej kobieca intuicja podpowiadała, że Robertowi także nie jest
          to obojętne. Nie potrafiła okreslic tego co czula. Dobrze wiedziała, że między
          nimi a realnym życiem istnieje niewidzialna granica.
          Czyżby oboje zmierzali do jej przekroczenia?
          Kolejne skrzyżowanie i kolejne spojrzenie w lusterko. Robert tym razem lekko,
          prawie niezauważalnie usmiechnął się i Marta zobaczyła to. I nagle wszystko
          stało sie łatwe. Decyzja należała teraz tylko do niej.
          Marta skręciła w krótką wąską uliczką. Zatrzymała samochód, wyłączyła silnik,
          zgasiła światła. Robert ustawił auto obok i wysiadl. Marta zrobiła to samo.
          Oparła sie o samochód i drżącą reką zapaliła papierosa. Nie przeszkadzało jej,
          że Robert na pewno to zobaczył. Zaciągnęła sie mocno i spojrzała nie niego,
          który oparty rekami o dach samochodu bawił się kluczykami. Nadal na twarzy miał
          ten delikatny uśmiech. Marta nie odwróciła oczu, nawet wtedy gdy poczula, że
          Robert patrzy na nia jak na swoją własność. Trudno jej było pozbierac myśli,
          nie przypuszczała, że kiedykolwiek dojdzie do takiej sytuacji. Robert schowal
          kluczyki do kieszeni i ruszył w jej strone.
          - Wyrzuć papierosa - poprosil stojąc na wprost niej.
          Zrobiła to bez wahania i ponownie spojrzała na niego. Stał tak blisko jak nigdy
          przedtem. Czuła jego cieplo, słyszała spokojny równy oddech. Przecież teraz nie
          musiał się juz spieszyć.
          Robert dotknął jej dłoni, bardzo delikatnie.Nie odsunęła jej, pozwoliła aby ich
          rece splotly sie razem.
          - Tak po prostu? - spytała cicho.
          - Tak - odpowiedzial.
          Pokręciła przecząco głową.
          - To chyba jednak nie bedzie takie proste - szepnęła.
          - Nawet nie wiesz jak bardzo.
          - A może nie chcę wiedzieć?
          Przyjrzał sie jej uwaznie.
          - Chcesz Marto - przyciągnął ją delikatnie do siebie.
          - Nie rób tego - powstrzymała go - jestes zbyt blisko mnie, zbyt niebezpiecznie
          blisko - usmiechnęła sie lekko.
          - Musisz mnie wysłuchać - poprosił - od pierwszej chwili gdy cie zobaczyłem nie
          mogę przestac o tobie myleć. Masz w sobie coś, co przyciąga wzrok mężczyzn.
          Początkowo myślałem, że to tylko zainteresowanie kimś nowym, ale szybko
          zrozumiałem, że coraz trudniej wracac mi do domu...bo tam nie ma ciebie...
          - ...ale jest twoja żona i synowie - przerwała mu.
          - Ale nie ma ciebie - powtorzyl - więc nie mów mi teraz, że nie chcesz o tym
          wiedzieć.
          - Wiesz o czym ja marzylam? - spytała tak jakby nie słyszała tego co
          powiedzial - żebym mogła sie do ciebie przytulić - wyznała cichutko - bo w
          twoich ramionach otulona twoim plaszczem będę bezpieczna.
          Robert przygarnął ją do siebie. Poddała sie jego sile i nagle znalazła sie
          blisko jego twarzy. Wtuliła sie mocniej. Bylo jej dobrze. Cały świat przestal
          istnieć na tę jedną jedyną chwilę, która została im podarowana przez los.
          Nie słyszeli gwaru miasta, przejeżdżajacych samochodów.
          Stali wsłuchani w siebie, w niewypowiedziane jeszcze słowa."
    • hi-hi spis powszechny !! 24.04.02, 18:35
      do 200 i koniec !!

;-)

hi-hi
      pzdr
      • Gość: perli The Doors !! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.04.02, 10:03
        Te dwa wykrzykni są jak chińskie pałeczki w zestawie perkusyjnym :)
        Można spokojnie zamówić ryż z pikantnym sosikiem ( na ten przykład Red Hot
        Chili Peppers ).
        Nie wiem czemu ale słowo koniec kojarzy mi się właśnie z tytułową kapelą.
        Podświadomość kurcze nie śpi i ( w tym konkretnym kurcze przypadku ) nie wiem
        czy to kwestia świadomych budzików istniejących w pdświadomych swiatach czy też
        może kwestia tak zwanych fascynacji muzycznych. Też mi się wydawało podczas
        drugiej krucjaty Wielkiej Brylantyny, że po wybrylantowaniu będzie the endik
        ale spotkałam erodzinkowiczów. I to był początek. Trochę to zamglone jak sądzę
        lecz wina to tylko bezrumowej nesskusi. No i zapominać nie należy , że jestem
        ino amebą i do tego z jasno bląd czupryną!!!!!
        Nie wiem czemu tak wspaniała liczba jak 200 ( 200 lat, 200 oddechów wiosny, 200
        myśli Bardzo Bitewnej Brukselki, 200 poarańczy bezpartyjnych, 200 itd.) sprawia
        że nucę ( strasznie głośno , strasznym głosikiem ) thisis di end ( straszną
        angielszczyzną ) ?? Tyż dwa. I jedna kropa. I pięć :)))))
        Można zawsze założyć nowy wątek tu -,czy też wysłając wątkową sondę- w
        kosmicznej ciszy pełnej jąkajacych się komet ;) ( a komety szaleją, szaleją,
        szaleją i .....) Wszystko się może zdarzyć ( przynajmniej dzisiaj tak mi się
        wydaje ) ale dosyć. Wpadm chyba w objęcia trującego bluszczu i te listki
        smutku.....

pozdrawki dla wszystkich
        perli
        • Gość: Myszka Re: The Doors !! spis powszechny IP: 195.82.169.* 25.04.02, 17:02
          W takim razie rozpoczynam odliczanie /czy doliczanie?/ bo juz sama nie wiem, a
          po przeczytaniu postu Perli zrobiło mi się smutno - 200 i co dalej?
          Na razie mamy 173. Pozdrawiam.
      • Gość: bietka Re: spis powszechny !! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 25.04.02, 18:37
        Zabrzmiało jak wyrocznia!!!!
        ale sie nie boję
        Niniejszym informuję,ze kometa o wdzięcznej nazwie "200" z warkoczem złozonym
        2oo mln wspomnień tak łatwo nie ginie w galaktyce :):):)
        Pozdrawki z mgławicy "eRo"
        • Gość: Rybitwa Re: spis powszechny !! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:47
          hejj dziewczyny !!!

Wspomnienia nie gina. W"eRo" nic nie ginie:))))
          Sie smutnawo zrobiło ale to tylko chwilowe;)
          Co słychać moje drogie, dawno sie z Wami nie widzialam ?:)

• Gość: bietka Re: spis powszechny !! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 25.04.02, 18:54
            Witaj Rybitwo!!!
            Dalej nosisz ten płaszcz????
            • Gość: Rybitwa Re: spis powszechny !! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:59
              Bietkaaa !!! To naprawde Tyyyy??:)))))))
              Nic a nic się nie zmienilaś !!!
              • Gość: bietka Re: spis powszechny !! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 25.04.02, 19:05
                bo widzisz.....moja mgławica niezmienną jest
                bez wybuchów jądrowych !!Spokój i cisza z małą domieszką kosmicznego
                eRoszaleństwa
                Pozdravki
          • Gość: Myszka Re: spis powszechny !! IP: *.necik.pl 25.04.02, 19:19
            Witaj Rybitwo!
            Jak to miło znowu spotkac Cie tutaj. Piszesz o wspomnieniach, och tak, trochę
            ich sie nazbierało, wystarczy przeglądnąc posty...
            Teraz nie zostało nic innego jak czekac na resztę "eRo", mam nadzieję ze
            wkrótce dołączą. Pozdrawiam.
            • Gość: npojazd Re: spis powszechny !! IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 25.04.02, 21:10
              Witam gorąco w czwartkowy, jakże miły wieczór. Przeczytałem sobie po raz
              kolejny tą wymianę zdań, głównie pomiędzy Myszką a Rybitwą:)
              W końcu to nie tak dawno temu było, a teraz już wszyscy się spotkają.
              Zazdroszczę i mam nadzieję że relacje ze zjazdu zostaną zamieszczone w wiadomym
              miejscu.
              • Gość: perli Sioł mast go on !! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.04.02, 21:50
                Znajdujemy się w galaktyce Kłin grejtest chits ( straszną odmianą
                łangielszcyzny tubylcy się posługują :) I tam jednak w odległych alienckich
                cywilizacjach łowiony jest, jak płaszczka na niepłaską muszkę wędkówkę sygnał
                Toksycznej Victory Niskokalorycznej.
                Poczekalnia dla najwytrwalszych wielomackowych fanów Biegnących Bystro
                Bioenergoterapełtów pęka w nadprzestrzennych szwach. Magnes komerchy działa na
                czułki, ssawki i alienacką wyobraźnię. I tak za 200 lat świetlnych kosmici ze
                swoją ( czytaj obcą ) myślą biomechaniczną zawładną realnie każdym ziemskim
                reality kurcze siołem .
                Bo sioł... itd na skalę międzygalaktyczną.!!

Pozdrawki :))
                p.s. tak, tak wiem ...bełkot to moja specjalność !!
                • Gość: Rybitwa Re: Do Perli :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 12:19
                  Kochana Perli, no cóż...rozwalasz mnie tym bełkotem:)))

Proszę o wiecej !!!!!!!

Pozdrawiam eRobardzo :)))
                • mawyr Re: Sioł mast go on !! 26.04.02, 12:42
                  Gość portalu: perli napisał(a):

>
                  > za 200 lat świetlnych kosmici ze
                  >
                  Najmocniej przepraszam ale "200 lat świetlnych" to jest odległość choć tak ładnie
                  brzmi jako czas. Pozostałe ok.
                  • Gość: perli Re: Sioł mast go on !! :) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.04.02, 13:37

Nie przepraszaj kurcze!! Masz rację z asto..(coś tam, coś tam :) punktu widzenia.
                    Czasami tak unosi i unosi mnie ta moja bełkotliwa fantazja w durną mgielność.
                    Może dostałam kiedyś bardzo dawno temu w odległej Galaktyce Wielkiego Bladolicego
                    jakimś meteorytem .
                    Prosto między niebieskawe łoczy !!

pozdrawki dla wszystkich

mawyr napisał(a):

> Gość portalu: perli napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > za 200 lat świetlnych kosmici ze
                    > >
                    > Najmocniej przepraszam ale "200 lat świetlnych" to jest odległość choć tak ładn
                    > ie
                    > brzmi jako czas. Pozostałe ok.

• mawyr Re: Sioł mast go on !! :) 26.04.02, 13:46
                      Lub Bajkami Robotów Lema .A propos :przychodzi baba do lekarza i mówi: stale
                      widzę Gwiezdne Wojny. A lekarz Kiedy się to zaczęło ? Baba: Dwano ,dawno temu w
                      odległej galaktyce.
      • Gość: żuczek Re: spis powszechny !! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 15:49
        niby nikt nie odwiedza forum bb, a częściej Szanowną Rodzinkę tutaj można
        znaleźć.
        Aha, coś nasze forum się pop...o (popsuło). Chciałem coś pisać i włącza mi się
        jakieś republikowe ustrojstwo. Tak czy siak i tak wyjeżdżam. Do następnego
        poniedziałku. si ja erodzinka.
        • Gość: Rybitwa Re: Do żuczka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:35
          żuczku u nas chwilowa awaria, dziś zostanie usunięta !!!
          ...czy częściej Nas tu można znaleźć? chyba się ciutek mylisz ;)
          Wypoczywaj i wracaj cały i zdrowy.
          Kawusia na Ciebie czeka...z koniaczkiem rzecz jasna;)

Pozdrawiam eRobardzo
        • Gość: kama Re: spis powszechny !! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.04.02, 20:54
          Zuczku, żeby prawdą stało się Twoje słowo popełaniam ten wpis:)))
          Nie zapomnij o mojej prośbie:)))))

• Gość: Auala Re: spis powszechny !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 21:10
            skoro spis to spis :)
      • Gość: Bru Re: spis powszechny !! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 26.04.02, 23:18
        O rany! Znalazłam swoje posty!
        Naprawdę byłam nietrzeźwa jak je pisałam. Przepraszam wszystkich, których
        uraziłam, czy zdenerwowałam umieszczając je w tym fantastycznym wątku.
        Przy okazji wyjaśniam, że nie jestem rozmemłaną właścicielką czerwonego nosa i
        amatorką papierosów „popularne” Piję piwko mniej więcej raz na 2 tygodnie, a
        robię to przy komputerze, ponieważ w przedziwnej mieścinie w której teraz
        mieszkam, mam jeszcze bardzo niewielu znajomych i w dodatku nie bardzo mogę
        wyjść z domu. Buuuuuuuu......... Pocieszcie mnie!

Strasznie mnie zdenerwowała ta wczorajsza awaria. Miałam okazję poczatować
        trochę dłużej, a tu klapa!

• Gość: Myszka Re: spis powszechny !! Do Bru!! IP: *.necik.pl 27.04.02, 10:25
          Gość portalu: Bru napisał(a):

> O rany! Znalazłam swoje posty!
          > Naprawdę byłam nietrzeźwa jak je pisałam. Przepraszam wszystkich, których
          > uraziłam, czy zdenerwowałam umieszczając je w tym fantastycznym wątku.
          > Przy okazji wyjaśniam, że nie jestem rozmemłaną właścicielką czerwonego nosa i
          > amatorką papierosów „popularne” Piję piwko mniej więcej raz na 2 ty
          > godnie, a
          > robię to przy komputerze, ponieważ w przedziwnej mieścinie w której teraz
          > mieszkam, mam jeszcze bardzo niewielu znajomych i w dodatku nie bardzo mogę
          > wyjść z domu. Buuuuuuuu......... Pocieszcie mnie!
          >
          > Strasznie mnie zdenerwowała ta wczorajsza awaria. Miałam okazję poczatować
          > trochę dłużej, a tu klapa!
          >
          Witaj Bru!
          Ja także przeczytałam swoje posty i tak jakos mi sie miło zrobiło na sercu, tym
          bardziej teraz cieszę sie, że możemy zrobić "Powtórkę z rozrywki".
          Ja mam wielu znajomych, a z domu i tak nie zawsze mogę wyjść - taki nasz los
          kobiecy. Nie martw się, odbijemy to sobie na spotkaniu "eRo".Pozdrawiam.

• Gość: Rybitwa Do Bru :))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 14:17
          Kochana Bru !!!
          Daję słowo, że już Ci w życiu nie powiem...a po co? :)))
          ...a nietrzeźwe już niebawem będziemy obie;)
          ojjj wtedy sobie pogadamy !!!

Pozdrawiam
        • Gość: :) Re: spis powszechny !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 14:31
          Gość portalu: Bru napisał(a):

> O rany! Znalazłam swoje posty!
          > Naprawdę byłam nietrzeźwa jak je pisałam. Przepraszam wszystkich, których
          > uraziłam, czy zdenerwowałam umieszczając je w tym fantastycznym wątku.
          > Przy okazji wyjaśniam, że nie jestem rozmemłaną właścicielką czerwonego nosa i
          > amatorką papierosów „popularne” Piję piwko mniej więcej raz na 2 ty
          > godnie, a
          > robię to przy komputerze, ponieważ w przedziwnej mieścinie w której teraz
          > mieszkam, mam jeszcze bardzo niewielu znajomych i w dodatku nie bardzo mogę
          > wyjść z domu. Buuuuuuuu......... Pocieszcie mnie!
          >
          > Strasznie mnie zdenerwowała ta wczorajsza awaria. Miałam okazję poczatować
          > trochę dłużej, a tu klapa!
          >

przechodząc z boku tak sobie patrze i oczy nie mogą się nadziwić. Jednak niech
          tam i tak będzie. Ja nie czuje się niczym urażony bo starego używanego konia nie
          można miczym urazić. Powodzenia życze.
    • sza28 Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! 28.04.02, 20:29
      Witam erodzinkę,
      po tygodniowym boju z prozą życia, nareszcie znalazłam czas aby zrobić wpis.
      Widzę, że szanowni członkwie rodziny już szykują się na majowe spotkanie. Oj
      będzie się tam działo. Czy podzielicie się potem wrażeniami? Bo ja niestety nie
      mogę z Wami się spotkać i jest mi z tego powodu bardzo przykro. Pozdrawiam
      wszystkich i życzę wspaniałej zabawy.
      sza28
    • hi-hi Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI!!! 30.04.02, 18:28
      watek "opada"
      a jeszcze 200 nie ma !

Do roboty , wszak już niedługo Święto Bezrobocia 1 maja

;-)

hi-hi
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka