ikam10 08.06.07, 09:12 Czy ktoś widział Małaszyńskiego w roli księdza? Czy był wiarygodny? To chyba jego pierwszy film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Re: biała sukienka 08.06.07, 09:41 ikam10 napisała: > Czy ktoś widział Małaszyńskiego w roli księdza? Widział. > Czy był wiarygodny? O tyle, o ile. > To chyba jego pierwszy film. Zależy, co masz na myśli... Z tak rozbudowaną rolą to pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: biała sukienka 08.06.07, 10:32 Księdzem to on tam jest przez otatni kwadrans.;) Przecież dowcip tego filmu polega na tym, że nie znamy jego zawodu przez większość czasu. A sam film bardzo lubię, jest naprawdę niegłupi i nieźle zagrany - nawet go sobie na dvd kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: biała sukienka 08.06.07, 10:55 To jest najlepszy film z serii "Swieta polskie" Jak widzialam ten film po raz pierwszy to Malaszynskiego odebralam jak naprawde super faceta i aktora. Dziwne, ze w ogole tego nie mialam ogladajac "M jak Milosc" i jego pozniejsze dokonania. A teraz koles troche przytyl, troszke wylysial, zdane z niego ciacho. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: biała sukienka 08.06.07, 12:41 > To jest najlepszy film z serii "Swieta polskie" Tu moglibysmy sie sprzeczac. "Zolty szalik" dla mnie lepszy. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: biała sukienka 08.06.07, 12:42 dziad_borowy napisał: > > To jest najlepszy film z serii "Swieta polskie" > > Tu moglibysmy sie sprzeczac. "Zolty szalik" dla mnie lepszy. > Dzierżżż!!! O! Wlasnie! A w ogole go nie puszczaja w tv :] Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: biała sukienka 08.06.07, 11:04 Film całkiem niezły i Małaszyński wypadł nieźle. Nie wiem czemu jego późniejsze role są takie sztuczne(magda m) a czasem nawet przerysowana(oficerowie) Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: biała sukienka 08.06.07, 15:12 Bo pierwszy z tych seriali jest sztuczny, a drugi przerysowany. Odpowiedz Link Zgłoś
ikam10 Re: biała sukienka 08.06.07, 15:32 to który wg ciebie jest sztuczny, a który przerysowany i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: biała sukienka 08.06.07, 15:37 jarka63 napisała: > Bo pierwszy z tych seriali jest sztuczny, a drugi przerysowany. W takim razie czekam na film/serial, w którym Małaszyński będzie mógł udowodnić, że dobrze zagrana rola w "Białej sukience" nie była przypadkiem ;) Zresztą nie mogę się zgodzić, że to wina seriali. Dobry aktor nawet w gniocie nieźle wypadnie:P Ale to tylko moje skromne zdanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ikam10 Re: biała sukienka 08.06.07, 15:41 ok, przekonamy się. On chyba ostatnio dużo gra, tak więc będzie szerokie pole do porównań. Słyszałam, ze mozna go zobaczyć również w teatrze w Kwadracie. Tam chyba najlepiej mozna wyczuć talent aktorski. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: biała sukienka 08.06.07, 19:57 ikam10 napisała: Słyszałam, ze mozna go zobaczyć również w teatrze w Kwadracie. Tam > > chyba najlepiej mozna wyczuć talent aktorski. Błędnie zakładasz, że wszyscy forumowicze są z Warszawy :> Odpowiedz Link Zgłoś
curioulisious Re: biała sukienka 10.06.07, 21:19 ten film co roku puszczaja w Boze Cialo, juz mam dosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: biała sukienka 11.06.07, 11:18 mój ulubiony film, z całej serii!!! : ] Odpowiedz Link Zgłoś