bm_ka 15.06.07, 21:49 Boże ... ten Panasewicz za chwile zejdzie na scenie! Ledwie chłop dyszy ... Oj, dziadki dobrze graliście, gralIŚCIE i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:50 uwilbiam lady pank ale dzisiaj niestety zal sluchac jak sie panasewicz meczy nie dociaga chlopina Odpowiedz Link Zgłoś
rutaga Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:51 Wątpię żeby zszedł. ZNIOSą GO! Żenada, kolejny odgrzewany kotle TVP:-( Co drugi wers w piosence nakazuje śpiewać publiczności... smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:52 zranil butelką gnojas fanke i biedny sie przejmuje :)haha Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:53 obraz nędzy i rozpaczy!!! Niektórzy to powinni spocząć na laurach i zmaknąć się na cztery spusty... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:53 Mam wrażenie że zaraz cos się stanie z Panasewiczem, jestem przerażona ... Odpowiedz Link Zgłoś
furino Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:54 Tego sie nie da słuchać. Im dłużej dziś grają tym gorzej. Oby się tylko faktycznie chłop nie przekręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:56 a co takiego z nim sie teraz dzieje >co wy chrzanicie?spiewa jak zwykle przeciez.. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:59 nieprawda bylam niedawno na ich koncercie i spiewal rewelacyjnie a dzisiaj az przykro sluchac po prostu szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:59 Panas siedzi i łapie oddech, ależ kładzie takie cudne kawałki... "Już teraz wiem że dni są tylko po to by do ciebie wracać każdą nocą złotą ..." Mam dreszcze. I wspomnienia. Tak Was kochałam, moje Lady Pank.:( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:01 bm_ka napisała: > Panas siedzi i łapie oddech, ależ kładzie takie cudne kawałki... > "Już teraz wiem że dni są tylko po to by do ciebie wracać każdą nocą złotą ..." Czy wspomnieli autora tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 21:56 Tragedia, przez pierwszą piosenke myślałam, że dźwiek w telewizorze mi sie psuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:00 Jak mu sie potwornie rece trzesa... Ale Borysewicz w formie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta9 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:06 Panasewicz wskrzesił w Opolu piękną tradycję piosenki dziadowskiej! "Strach się bać!" Na studniówce w tym roku jeden zapiewajło śpiewał "Minej niż zero" i brzmiało to milion razy lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:05 Cos złego działo sie z dźwiękiem, teraz brzmia lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rutaga Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:07 nie żartuj. patrz jaki spocony, to delirium:-) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Lady Pank w Opolu 16.06.07, 09:22 Też odnoszę wrażenie że koleś jest po prostu alkoholikiem. To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:07 Jak dla mnie jest super. To z dzwiekiem na Jedynce jest cos nie tak. Cos strzela (?). Gdy oglądam na TV Polonia to slysze roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:07 No i jest u Maxima w Gdyni:) A jednak mam do nich słabość, bo pod Policeów jechali;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:12 przecież panasewicz jest ewidentnie pod wpływem... nie wiem czy jeszcze nie wytrzeźwiał czy coś sobie zapodał przed koncertem, ale ewidentnie ma problem z kontrolowaniem siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rutaga Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:12 no i dobra pointa na bis: Mniej niż zero:-) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:14 a kto Jankowi BO to słomiane cudo na łbie obstalował, hę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek a gosia andrzejewicz kiedy?? 15.06.07, 22:18 A KIEDY GOSIA ANDRZEJEWICZ BEDZIE? Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: a gosia andrzejewicz kiedy?? 15.06.07, 22:19 jak dla mnie to może wcale jej nie być;) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.was Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:18 Szacunek mam za czasy przeszłe, ale Panas to chyba powinien zwinąć interes, w ciągu 40 minut spocił się jak mysz kościelna. Jedynie Bo trzyma poziom. Gdzie Rzym a gdzie Krym! --- I umieć nie spaść, kiedy piersi pęd rozpiera A spadłszy, szepnąć jeszcze — equus polonus sum! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:23 heeh wszyscy z zespołu po koncercie rozmawiają a panasa brak!! chyba go reanimują. Albo na wytrzeźwiałkę wiozą... A nie pojawił się!!! i bez okularów!!! nie boi się przepitych oczu pokazać?? ooo pan dziennikarz jednak panuje nad sytuacją, nie dopuścił panasa do glosu, musowo go lubi i nie pozwolił na kompromitację :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 22:40 "Na co komu dziś"...wczorajsze gwiazdy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka78 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 23:15 Jak dla mnie koncert występ był świetny, Panas znakomicie interpretował teksty i dał czadu w swoim stylu. Niestety problemy z dźwiękiem zakłóciły odbiór i zepsuły ogólny efekt... Szkoda, że nie zaśpiewali więcej kawałków z nowej płyty - prawdziwej kopalni hitów. Może chcą, żeby ta płyta była wciąż zaskoczeniem dla nowych jej odbiorców, zaskoczeniem bardzo pozytywnym i dowodem na to, że zespołowi jeszcze daleko do wypalenia i emerytury ... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 23:23 Ej, jamajka ..? My chyba oglądałyśmy różne koncerty. Panas po prostu odchodził na scenie, spocił się jak mysz i ledwie oddychał udając że prosi publikę o śpiew. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Lady Pank w Opolu 15.06.07, 23:45 Nie rozumiem ale chyba dwa telewizory macie jeden TVN, a drugi to ten beee TV1 Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: Lady Pank w Opolu 16.06.07, 15:38 Mam poważną wątpliwość czy wydobywające się z Panasa dźwięki wahające się między rykiem jelenia na rykowisku a rzężeniem kogoś tkniętego ciężkim atakiem astmy, można nazwać interpretacją. Panie Bo, wokalista się panu kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Lady Pank w Opolu 16.06.07, 07:20 bm_ka napisała: > Boże ... ten Panasewicz za chwile zejdzie na scenie! Ledwie chłop dyszy ... > Oj, dziadki dobrze graliście, gralIŚCIE i to by było na tyle. dokłądnie. zastanawiałam się, czy nie będzie to jego ostatnie śpiewanie, serio, momentami miałam wrażenie, ze umrze. Nie mam o to do nikogo pretensji, widocznie zdrowie mu juz nie pozwala, ale było to po prostu dziwne, oglądac coś takiego. Zamiast sie powzruszać starymi kawałkami, człowiek się bał normalnie, że chłop wykorkuje ws którymś momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski100 Re: Lady Pank w Opolu 16.06.07, 07:43 Już nie przesadajcie. po prostu odzwyczailiście się od artystów grających na żywo. a spocona to sama byłam przed ekranem TV, choć nie biegałam po scenie (28stopni C) Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Lady Pank w Opolu 16.06.07, 09:16 Panas ma osttnio zwidy przed oczami. Bidak daje za ostro w rurę. W dodatku robi się agresywny. Niedobrze. Zawsze miał "heralook" i tak mu zostało, tyle ze już chyba nie bardzo kontroluje dawki i litraże. Pozabierali chłopinie butelki ze sceny i się meczył. Może to perspektywa odsiadki tak go przeraziła że rozum traci? Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Lady Pank w Opolu 16.06.07, 11:41 Ja się dziwię że ludzie nie wyszli, bandytów słuchac i za to bulić to zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Lady Pank w Opolu 16.06.07, 12:48 coś strasznego;/,nie ten glos nie te lata;/,moze powinni zatrudnic jakiegos nowego wokaliste? nie przesadzam ,wczorajsze wycie skutecznie zakłócilo mi przyjemnosc sluchania ich dawnych utworow. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: youtube - rzut butelką 17.06.07, 11:02 www.plotek.pl/plotek/1,78646,4220998.html a. Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Re: Lady Pank w Opolu 17.06.07, 16:38 To mój ulubiony zespół, a drżałem w obawie o doszczętną kompromitację cały koncert. Ale zauważcie, że Panas zszedł na chwilę ze sceny chyba w czasie solo do zostawcie Titanica, wrócił i już śpiewał świetnie. Bez wódki już nie potrafi śpiewać, czy co? Oj, długo to on już nie powystępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Lady Pank w Opolu 17.06.07, 23:52 Przegapiłam ten fragment w czasie koncertu, teraz na jedynce radiowej dają powtórkę, serio tak czysto i mocno zaspiewał po tej solówce w środku, że nasuneło mi się podejrzenie, że coś łyknął. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Lady Pank w Opolu 18.06.07, 07:57 MIałąm podobne wrażenie. jakby mu tchu brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś