Gość: Trexx IP: 217.153.114.* 31.05.01, 09:45 Zalosne. Zaraz wysle na niego SMSa. Alicja przyjmuje godnie juz czwarta nominacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ttt Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 11:36 dokładnie-jest żałosny,wywalić go!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.01, 11:45 I co cycu znalazłeś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.tele2.pl 31.05.01, 11:56 Wyszło szydło z worka !! Zrobił nas wszystkich w buca, napewno mu się odwdzięczę SMSem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 212.244.171.* 31.05.01, 12:04 To fakt, jest zalosny. Powinien byc wywalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J&PICMKR Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 157.25.69.* 31.05.01, 12:17 Bez Gulczasa to miernota , teraz wyszło , ile w tym duecie był wart Piotrek , a ile Klauduś. Popatrzcie , ośmielili się głosować na niego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mIRO Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 212.160.106.* 31.05.01, 12:27 NADZIWIC SIE NIE MOGE CO SIE POROBILO W TYM PROGRAMIE - JAK DLA MNIE TERAZ MOZE WYGRAC GOSIA .....KLAUDIUSZ JEST BEZNADZIEJNY W SWOIM ZALAMANIU - NAWET NIE POTRAFI ZROZUMIEC , ZE TYLKO ON MOGL STAWIC CZOLO ALICJI - MOGL , ALE NIESTETY JEMU TEZ SIE NIE UDA I TO JEST FENOMEN ALICJI...hRABIA VON sEVKOVIC - BARDZO DOBRE OKRESLENIE - TO BEDZIE NAJGORSZE WYJSCIE OBRAZONEGO KSIECIUNIA - AZ ZAL BEDZIE PATRZEC NA TEN RING.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISSKITY KLAUDIUSZ! GET THE HELL OUT OF THE HOUSE! IP: *.devs.futuro.pl 31.05.01, 13:37 Klaudiusz wyraźnie podpadł w momencie kłótni o piwko! Potem musiał iść SIUSIU podczas talkshow'u a teraz to już totalna załamka! CO do Gosi, to nie zupełnie się zgadzam! Przecież ona stała się bardzo fałszywa! Do każdego się przymila i każdego obgaduje, zazdrości ALi wyglądu i poparcia publiczności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tassman Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.pgnig.com.pl 31.05.01, 12:37 Ten koleś miał czelnośc obrazic sie na domowników którzy wystawili go nominacji. A kim ten łysol jest ? Nikim , zerem które pokazało swoje prawdziwe oblicze w momencie gdy dowiedział sie ze zbliza sie jego szybki koniec. Już nie rzuca "sznikersami", nie odwala striptizu, nie mówi ze jest "cool"....Prysła jego pewnośc jak banka mydlana. Nie zdziwiłbym sie gdyby ta miernota sama w ostrym stresie opuściła dom.Nastepna w tej kolejce do wylotu widze "przyjacielską" Gosię........ Postarajmy sie o to..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGI Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 194.92.194.* 31.05.01, 12:41 Wiecie ludzie ciesze sie, że nominacja Klaudiego przyszła teraz. Pomyślcie gdyby nie to do konca bysmy wierzyli, że to naprawde niezły facet (przynajmnie ja tak myslałem). A tak, koniec cyrku Herr Sevkovic, pora pakowac manatki. Nie przepadam za Alice, ale babka lepiej to znosi niz ta miernota Klaudio. Czy wyobrażacie sobie jak on by przyjął kolejne nominacje. Toż musiałby wynieśc się chyba do kurnika, bo tak by sie obraził na resztę. A więc tworzmy front, by pozbyć się "obrażonego hrabiego"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.*.*.* 31.05.01, 12:49 Tylko nie do kurnika, tam jest pamiętnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGI Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 194.92.194.* 31.05.01, 12:59 Fakt, sorry, obraziłbym Orwella, mam nadzieje, ze mi wybaczy, a wiec do ...basenu (chyba, że Macias tam umieści swego bohatera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISSKITY JA TEŻ JESTEM ZA ALĄ! IP: *.devs.futuro.pl 31.05.01, 13:33 Klaudiusz trochę mnie wkurzył, też mam juz dość jego seplenienia, głosuję na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tassman Re: JA TEŻ JESTEM ZA ALĄ! IP: *.pgnig.com.pl 31.05.01, 13:38 Gość portalu: MISSKITY napisał(a): > Klaudiusz trochę mnie wkurzył, też mam juz dość jego seplenienia, głosuję na > niego! Ale zeby wyszedł czy zeby został ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: JA TEŻ JESTEM ZA ALĄ! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 16:30 Oczywiscie, ze jestm za Ala, ale nie wiem czy ma szanse z Klaudim:-(. Baaardzo bym chciala zeby wywalono Klaudia, ale... zobaczymy. Gosia jest wstretna. Dojdzie do pierwszej trojki, ale i tak nie wygra. A wydaje mi sie, ze te dwie osoby, ktore przegraja w finale maja najgorzej. Nie maja nawet swojego show. Beda najwiekszymi przegranymi programu. I dobrze tak Gosce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Pokaza? jaki jest naprawde˛. IP: *.pl 01.06.01, 11:56 A swoja droga, jak Goska wyjdzie i to wszystko przeczyta, to chyba do konca zycia nie wyjdzie na ulice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boyar Re: Pokaza? jaki jest naprawde˛. IP: 10.40.130.* 01.06.01, 12:58 Fakt - Klaudiusz zachowuje się jak dziecko, to prawda. Ale z kolei nie przesadzałbym z tymi nominacjami Alicji. Dwie pierwsze nominacje to dla niej bułka z masłem, dopiero w trzeciej miała ciężką przeprawę. A kto wygra - oczywiście Janusz! Juz od pierwszych programów zwrócił na siebie moją uwagę swoją pidżamą i spodniami podciągniętymi po same pachy - taki sympatyczny, niazeleżny fizol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf123 Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 13:39 Pipa kwadrat, nie mężczyzna tylko jego załosna karykatura. Prostak, prymityw i pustostan intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozais Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 195.187.41.* 01.06.01, 16:58 Gość portalu: Raf123 napisał(a): > Pipa kwadrat, nie mężczyzna tylko jego załosna karykatura. Prostak, prymityw i > pustostan intelektualny. Cwierc inteligent to dla niego komplement. Zachowuje sie jak naburmuszony szczyl. Bez Gulzasa wyszedl z niego nedzny siusiak i prostak. Najbardziej jednak wspolczuje jego zonie - wyglada na inteligentna, bystra i sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.grey.com.pl 01.06.01, 17:10 Gość portalu: Mozais napisał(a): > Gość portalu: Raf123 napisał(a): > > > Pipa kwadrat, nie mężczyzna tylko jego załosna karykatura. Prostak, prymit > yw i > > pustostan intelektualny. > > Cwierc inteligent to dla niego komplement. Zachowuje sie jak naburmuszony szczy > l. > Bez Gulzasa wyszedl z niego nedzny siusiak i prostak. Najbardziej jednak > wspolczuje jego zonie - wyglada na inteligentna, bystra i sympatyczna. > Ale przeciez sama sobie wybrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurakko Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 19:23 Gość portalu: Tweed napisał(a): > Ale przeciez sama sobie wybrala. srała :) zaciagnal ja naplet jeden do swojego haremu i na tym sie skonczylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rOsE Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.chello.pl 01.06.01, 21:59 od początku bardzo polubiłam Klaudiusza ,bo wydawał sie taki szczery i miły.Jednak prawdziwy charakter wcześniej czy później zawsze wyjdzie,żeby nie wiem jak się pilnować no i proszę .Zmieniałam zdanie o nim.Wiadomo nikt nie jest idealny,ale teraz już nie chcę żeby wygrał.I sama nie wiem komu teraz kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malla Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.gazeta.pl 01.06.01, 22:05 Ja też na początku go bardzo lubiłam. Był może niespecjalnie inteligentny, ale zabawny, sympatyczny. Przestałam po awanturze o piwo. Uważam, że już wtedy pokazał, jaki jest naprawdę. Zachowanie po nominacji tylko to potwierdziło. Odpowiedz Link Zgłoś