Dodaj do ulubionych

Korwin-megakompleks-Piotrowska

17.06.07, 21:28
Najbardziej zakompleksiona baba w Polsce, to Korwin-Potrowska. Starzejąca
się, brzyska, łysawa, niezgrabna, niechciana. Ale to pół biedy. Korwin-
Piotrowska mózg ma jak orzeszek(laskowy), ale uważa się za intelektualistkę.
I z tej pozycji niby-mózgowca gaje dowody nieskończonej głupoty, arogancji i
zawiści. Klasa tygodnia? Chamstwo roku, to nagroda dla tej biednej,
nieszczęśliwej starzejącej się skazanej na staropanieństwo dziewoi. Tratuje
piękne kobiety, które nazywa głupimi, tylko dlatego, że mężczyźni ich
pożądają. Pani KKP nie wie co to być pożądaną i nigdy się nie dowie. Ale
czuje. Czuje, że to coś, co odczuwają normalne kobiety. Tamte mają członki
męskie do dyspozycji, ta dostaje wierszówkę za obsrywanie tych, które są
kobietami, a nie korzystają z tego przydomka wyłacznie w dokumentach do
wypełnienia. Karolinko, koszmarze niepowtarzalny, umieraj w swej
przekwitającej antykobiecości, frustruj się dalej, pluj, strzelaj jadem. I
myśl, że w tym momencie normalne kobiety z normalnymi mężczyznami uprawiajaą
coś, co znasz z książek-miłość. AAAcha-fizyczną.
Obserwuj wątek
    • mrs_zyta Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:33
      KKP wydaje mi się bardzo sztuczna ze swoimi reakcjami, nie przekonuje mnie jej historia
    • s.u.n.d.a.y Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:35
      Dobra, fakt faktem że KKP jest jaka jest, czasem przegina, ale zdecydowanie
      mogłas wyrazić to grzeczniej i kulturalniej ;/
    • lotta79 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:37
      Chyba jakas gwiazdeczka obsmarowana w maglu pojawiła sie na forum, jestesmy
      zaszczyceni.
    • lew-salonowy Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:38
      Nie, bez przesady. Z pewnością pani Karolinie nie jedno można zarzucić, ale nie
      aż tyle. Dziwne, że wywołuje aż takie emocje :).
    • alka83 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:38
      Jezu, kobieto, ale pojechałaś po bandzie. Chłopa ci odbiła albo skrytykowała
      twoją działalnośc na jakimś polu? Skrytykowała wywiad? Płytę? Pewnie tak, bo
      tak jedziesz. Matko święta, nikt nie jest ideałem ona też, ale sposób w jaki
      wyraziłaś swoją niechęć do KKP jest zwyczajnie totalnie chamski.
    • paulinaa Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:39
      ciekawe ktoz to przybyl na nasze forum :))
      • sztuka_konwersacji Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:41
        łał! ciekawe ktoz to :))
      • nietakiprosty obstawiam Herbuś, Wałęsówna, Skrzynecka... 17.06.07, 21:42
        • lotta79 Re: obstawiam Herbuś, Wałęsówna, Skrzynecka... 17.06.07, 21:45
          A moze Gosia Andrzejewicz za te 3 cytryny z ostatniego odcinka? ;)
          • alka83 stawiam na cytrynową Gosię Andrzejewicz 17.06.07, 21:47
            • nietakiprosty Górniak? 17.06.07, 21:59
              jeszcze wpadłam na GÓRNIAK. Po ostatnim programie, gdzie wspomniano o liczbie
              mnogiej od słowa "książki"...
              Górniak lubi internetowe występy. Mocna w tym jest, jak pamiętamy.
              • janinaniezbedna3 Re: Górniak? 17.06.07, 22:05
                nooo,na miejscu Górniak ja bym o wykształceniu i postawie- pseudointelektualnej
                niby- Karoliny milczała:)))))
                • janinaniezbedna3 Re: Górniak? 17.06.07, 22:37
                  acha, na miejscu Górniak nie wypominałabym KKP też braku dyszących z zachwytu
                  mężczyzn, skoro pani Górniak za towarzysza życia ma łysiejącą, grubawą pyzę:
                  pana Krupę.
                  No, niezły gitarzysta- to może kręcić.;)Rozumiem;)
                  Chociaż ja akurat nie przepadam za pantoflarzami z nadwagą i łysinką z plerezą
                  w tak młodym wieku;)
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Górniak? 17.06.07, 22:40
                    janinaniezbedna3 napisała:

> acha, na miejscu Górniak nie wypominałabym KKP też braku dyszących z zachwytu
                    > mężczyzn, skoro pani Górniak za towarzysza życia ma łysiejącą, grubawą pyzę:
                    > pana Krupę.
                    > No, niezły gitarzysta- to może kręcić.;)Rozumiem;)
                    > Chociaż ja akurat nie przepadam za pantoflarzami z nadwagą i łysinką z
                    plerezą
                    > w tak młodym wieku;)

btw pan krupa to powinien zostać odznaczony Złotym Krzyżem Zasługi, że
                    wytrzymuje z czymś tak popapranym jak jego druga połowa.
        • paulinaa Re: obstawiam Herbuś, Wałęsówna, Skrzynecka... 17.06.07, 21:53
          na skrzynecką to juz chyba za pozno:)
    • bm_ka Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:41
      ostro pojechałaś ale niestety prawda bije po oczach w Twoim poście.
      Wczoraj pisałam o tym samym w innym wątku. To nieszczęśnica bez szans na odmianę
      życia i zadowolenie które mogłoby ją uczłowieczyć. :-)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=64320893&a=64321509
      Gazeta.pl : Forum : Telewizja
      • wieslawa-siemiankowska Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:48
        Ło matko! A któraż z to z gwiazdeczek jasno nam świecących tym razem się
        pojawiła na gościnnych występach ?:P
        • lew-salonowy Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:51
          A po czym to widać, że to gwiazdka była? :)
          • paulinaa Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:53
            to sie czuje:)
            • janinaniezbedna3 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:56
              Prawdę powiedziawszy wypowiedź mipasuje do tej popiskującej Andrzejewicz, czy
              jak jej tam, tej z syfem na twarzy;)
              • paulinaa Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:57
                KKP naraziła sie wielu gwiazdkom wiec to moze byc wiele osob :)
                • janinaniezbedna3 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:02
                  Ale ta tu szczególnie zwraca uwagę na porządanie mężczyzn (a raczej na to ,że
                  KP go brak):)))
                  A ta niedoszła Monroe z piskliwym głosikiem i szpiszastym nosem właśnie sobie
                  przecież pseudo-sexi sesyję zrobiła, co jej wypomniano w Maglu. Więc ja
                  obstawiam Andrzejwicz ze zmianą (rakową?- marsz do dermatologa) na twarzy;)
                  Poza tym styl i polszczyza- średniej miary;)
                • wieslawa-siemiankowska Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:03
                  Obstawiam szurniętą indianko-cygankę:P Poziom i słownictwo to samo:))
            • lew-salonowy Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:58
              Mam słaby węch, w takim razie ;))
    • janinaniezbedna3 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 21:51
      Pojechałaś za ostro, kbieto.
      Co nie zmienia faktu,że craz bardziej dziwi mnie, czemu kobieta o takim
      wykształceniu i doświadczeniu jak ma Karolina, zawodowo zajmuje się tym , czym
      się zajmuje.
      Po prostu niezmiernie mnieto dziwi.
    • pipkazakom Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:03
      Nie pojechałam, ale pojechałem. Pani megaKOMPLEKS nigdy po mnie nie pojechała,
      bo ja nie z jej świata. Po chamsku? Tak. Tak jak ona po fajnych ludziach,
      których gnoi, żeby odreagować swe uzasadnione megafrustracje. Po chamsku, nie
      znaczy bez głowy. Pod tym co napisałem, jeszcze raz się podpisuję. Wstrętne
      babsko odgrywa się na Bogu ducha winnych ludziach za swe nieudane i skazane
      na "nieudaność" życie. Niech antykobieta nie ocenia czyjejś kobiecości, bo ona
      nie ma żadnej miary, by to zmierzyć. Powtarzam-niechciana, łysawa, niezgrabna,
      otyła, arogancka, antypatyczna, nieciekawa, półinteligencka-KKP w całej
      nieokazałości.
      • wieslawa-siemiankowska Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:06
        Oj tyś z tego świata, tyś z tego świata:))) Za dużo emocji wkładasz w swoje
        wypowiedzi, wyluzuj, złap dystans i walnij kielicha na uspokojenie.
      • nietakiprosty Gośka, wyluzuj... 17.06.07, 22:06
        To, że pojechała po twej pseudo kobiecości a la MMonroe w Gali, to jedno, a to,
        że jesteś chamska, to drugie.
        • trrruskawa Re: Gośka, wyluzuj... 18.06.07, 17:01
          Dobre:D:D:D " Gośka, wyluzuj" hahahahahahahaha:)))
      • janinaniezbedna3 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:07
        bumtarara, chłop by tego nie napiał. w dodatku Forum Gazety identyfikuje płeć.
        Kobita jesteś i tyle.
        A ty ile włosów masz?
        Jakie wykształcenie?
        Ilu kochanków?
        • nietakiprosty Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:09
          Właśnie, kwestia wykształcenia naszej gwiazduni mnie bardzo interesuje...
          NO i ta ilość kochanków. Oraz męskich członków, o których tak wspomina.
          • janinaniezbedna3 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:12
            Z przykrością stwierdzam,że nie każda piękna kobieta jest mądra (no i dla mnie
            wtedy mocno na urodzie traci) ale jakoś dziwnym trafem KKP zawsze te piękne i
            mądre docenia:)
            • woda.utleniona Re: To jeszcze nie rozszyfrowaliście kto to ? 17.06.07, 22:14
              Hahaha, toż to nasz VIP ukochany, Elcia- wcześniej jako LolekJaworek i Karolina
              Coś tam:))Rozpoznać można po stylu i slownictwie.
              • janinaniezbedna3 Re: To jeszcze nie rozszyfrowaliście kto to ? 17.06.07, 22:16
                eeee, Panią Elę to Magiel olewa nie ma powodu się do ich przyczepiać;)
                • sztuka_konwersacji Re: To jeszcze nie rozszyfrowaliście kto to ? 17.06.07, 22:17
                  musze oddac posciel do magla, zaczynam sie bac....
                • woda.utleniona Re: To jeszcze nie rozszyfrowaliście kto to ? 17.06.07, 22:18
                  janinaniezbedna3 napisała:

> eeee, Panią Elę to Magiel olewa nie ma powodu się do ich przyczepiać;)

No właśnie dlatego, że olewa- nawet na obrobienie d.. trzeba gdzieś zaistnieć.
                  Ona, ona bankowo.
      • bm_ka Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:14
        pipkazakom napisała:

/ciach/

DROGA PIPKOZAKOM, niestety nie wierzymy Ci. :-))))) Jeszcze bardziej po Twoim
        powyższym poście (w ktorym starasz się nas przekonać że jestes facetem!) sądzę
        że jesteś ostatnio obłozoną g.ównem przez KK-P, gwiazdeczką.

Nie jesteś mężczyzną - chyba ze w momencie zakładania konta zmieniłas płec na
        chwilkę albo tez jesteś dwupłciowa/wy. Bezlitosna maszyna zapodała Cię
        w żenskiej formie tak oto, /cytuję po literkach/:
        >pipkazakom napisała:<
        Co nie zmienia faktu że masz racje CAŁKOWITĄ I ABSOLUTNĄ co do KK-P! :-)))
        • woda.utleniona Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:17
          to nie jest ostatnio obłożona gównem gwiazdeczka- tylko " vip" Elcia, którą KKP
          ma w d.., bo nawet na obsmarowanie trzeba sobie zasłużyć:P
          • bm_ka Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:22
            Dlaczego więc sama ją owym g.ównem okłada na naszym forum?
            Chce wyprowadzic KK-P z rownowagi a tym samym sprowokowac do obłożenia? :-)))
            Czy to taka sama frustratka jak KK-P?
            Eeeee , nie ... ja wierzę ze to pokrzywdzona.
            • sztuka_konwersacji Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:25
              bm_ka napisała:

> Eeeee , nie ... ja wierzę ze to pokrzywdzona.

Duzo na to wskazuje :)
              • wieslawa-siemiankowska Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 22:31
                Jedno jest pewne- ten ktoś potrzebuje pomocy psychiatrycznej.
    • pipkazakom [...] 17.06.07, 22:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • elzbieta.jedrzejewska Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 17.06.07, 23:42
      pipkazakom napisała:

(...)

Bardzo mocne słowa, ale... prawdziwe.
      • oko.na.widelcu Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 18.06.07, 08:38
        Hehe, nie ma co się tak rzucać, toż to czysta prawda o KKP. Nareszcie ktos
        prosto z mostu napisał. POdziwiam, że nie ma ciekawszych zajęć niż babranie się
        w cudzych życiorysach. Proponuję migrację do Fucktu, tam prrzynajmniej nie
        trzeba by na nią patrzec i słuchac jej skrzekliwego głosu. Nie trawię tego babona!
    • twinnings Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 18.06.07, 11:35
      Taaaak, grunt to mieć członka do dyspozycji, przecież tylko o tym marzą
      wszystkie kobiety. Oprzytomnij durnoto - większośc jeszcze marzy aby w pobliżu
      nikłego zwykle wacka orbitował mózg i to niekoniecznie wielkości fistaszka. A
      przy okazji skąd znasz tak świetnie życie seksualne KKP - spuściła cię na
      drzewo ?
    • corgan1 KKP intelektem, klasą i kobiecością 18.06.07, 20:17
      mogłaby obdzielić tuzin prostych dziewoj z Kielc, Ziębic, Bielska-Białej albo
      Gdańska (zwłaszcza ul. Polanki) które usidlają ostatnio wszystkie nasze media z
      lodówką wyłącznie.
      • wyrko2 Re: KKP intelektem, klasą i kobiecością 18.06.07, 20:20
        corgan1 napisał:

> mogłaby obdzielić tuzin prostych dziewoj z Kielc, Ziębic, Bielska-Białej albo
        > Gdańska (zwłaszcza ul. Polanki) które usidlają ostatnio wszystkie nasze media
        z
        >
        > lodówką wyłącznie.

Aleś mnie rozbawił, normalnie ROTFL. Szczególnie tą "klasą i kobiecością".
        LOL, LOl, LOl

• rosa.de.luks Dość trafne 18.06.07, 21:43
      Dość trafne. Szkoda, że KKP wykorzysta to zapewne w swoim programie w wątku pt.
      "Popatrzcie jaka jestem znienawidzona przez mówienie prawdy". Oczywiście:
      nagonka i zazdrość he he he.

A może lepiej Karolino wyciągnąć wnioski z krytyki tego forum? Jako jedna z
      pierwszych zauważyłam, że chwalisz i wyśmiewasz zgodnie z opcją tego forum. Od
      dłuższego czasu ludzie mediów liczą się z forum GW. Szukają tutaj inspiracji i
      poparcia. Ty poszłaś za daleko. Nie dajesz nic od siebie, tworzysz program POD
      gusty forumowiczów. Bo tak bezpiecznie, bo tak można liczyć na ich pozytywne
      opinie i... w końcu jakoś porządniej zaistnieć.

Zaistnialas, szczesliwa?
      • ja.jagna a ja mysle, ze to Doda 18.06.07, 22:00
        moglo ja poniesc po tym, gdy przyznano klase tygodnia a.przybylskiej, z
        komentarzem, iz zrywa ona z wizerunkiem typowej biusciastej blond zony
        pilkarza, jakby dla kontrastu wobec tego co kilka minut wczesniej prezentowala
        w rozmowie Doda
    • confused.girl Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 00:11
      o kurde...:|
      Ale w Tobie dużo frustracji... Ulżyłaś sobie?
      • romcia.p Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 00:43
        Ottek to jest fajny kolo
        najmniejszej wzmianki o serialu nie toleruje,ale takie wątki mu sie podobają
        • sher.khan Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 06:41
          KPP to jedyna kobieta w tivi, która ma odwagę obnażyć prymitywizm naszych, z
          przeproszeniem, "vipów" i jednodniowych gwiazd.Jak ktoś się się staje znany
          publicznie to musi liczyc się z ocena jego zachowań i to robi Piotrowska.
          Jak ktoś nie umie się obronić lub polemizować, to atakuje wygląd i zycie
          seksualne - typowe, niskie, chamskie zagranie frustrata(tki).Na nieszczęście
          dla takich gwiazdek co to matury nie zdążyły zrobić ale są pikne i mają chłopa -
          bo to sens życia wg załozycielki tego watku - KPP jest nie tylko inteligentna
          ale tez ma szlacheckie pochodzenie. Zdaje się, że jej prababcia była Gabriela
          Zapolska.
          • szalona_marchewka Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 10:02
            > KPP jest nie tylko inteligentna ale tez ma szlacheckie pochodzenie

uuuu - aaaaa- ohhhh - to rzeczywiście wszystko zmienia :-)))
            • nioma Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 11:49
              KKP jak to sie mowi - wali prosto z mostu - uwypukla wady polskich
              pseudogwiazdek z parciem na szkielko, wysmiewa w sposob bezlitosny ich glupie
              zagrania bez klasy ale ma racje
              jak widac prawda w oczy kole
              i to cholernie bardzo
          • totalny_brak_nicka Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 04.07.07, 21:44

"KPP jest nie tylko inteligentna ale tez ma szlacheckie pochodzenie"
            Tak, jak wiadomo noblesse oblige. W mysle tego, tez w rodzinie chyba nawet
            wyżej "stojącej"( w rodzinie hrabiów:) znalazł się kapuś i przemytnik
            narkotyków.
            Do czego to doprowadziła komuna....
            • sher.khan Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 05.07.07, 07:17
              totalny_brak_nicka napisała:

>
              > "KPP jest nie tylko inteligentna ale tez ma szlacheckie pochodzenie"
              > Tak, jak wiadomo noblesse oblige. W mysle tego, tez w rodzinie chyba nawet
              > wyżej "stojącej"( w rodzinie hrabiów:) znalazł się kapuś i przemytnik
              > narkotyków.
              > Do czego to doprowadziła komuna....
              >

Sarkazm nieuzasadniony. Jak wiadomo, (może tylko niektórym?),Gabriela Zapolska
              słynęła z ciętego języka i obnażania kołtuństwa w naszym społeczeństwie. KPP po
              prostu podtrzymuje rodzinna tradycję, nic więcej...
              • oko.na.widelcu Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 05.07.07, 09:02
                Nie obrażaj Zapolskiej z łaski swojej!!!!
                • totalny_brak_nicka Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 05.07.07, 14:23

No nie wiem czy do mnie to było czy do sherkan, ale prawda jest taka, że i
                  zapolską i kpp cechuje obsesyjna niechęć ( u Gabrieli do facetów, a u KPP chyba
                  do ładnych i atrakcyjnych panienek - i w tym jest różnica)
    • lotta79 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 13:58
      kobieta.wp.pl/kat,58074,title,Grube-Baby,wid,8941903,wiadomosc.html
      "Życzyłabym tym, co wypisują złośliwe brednie na temat czyjejś tuszy, aby w
      wolnej chwili od wypisywania idiotyzmów na plotkarskich forach i w brukowych
      gazetach, pooglądali sobie zdjęcia swoich matek, ciotek, zrobione w ich
      młodości. Kiedy jeszcze nie narzucano ludziom idiotycznych, chorych,
      odrealnionych wzorców. Kiedy nie wmawiano, że tylko chude, niedożywione, wręcz
      chore, jest piękne, seksowne, godne pożądania. Kiedy terroryzowano innych w
      imię osiągnięcia nieosiągalnego.
      Albo niech chociaż czasem spojrzą na siebie w lustro. Jeśli je jeszcze mają."

Amen :)
      • nioma Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 14:29
        a niwe mowilam?
        KKP to madra kobieta jest i basta
        • janinaniezbedna3 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 15:42
          Wszystko byłoby oki, gdby Karolina jednocześnie innych za to samo (czyli
          wygląd) nie krytykowała i aż tak natręnego photoszopa nie używała (tak ,
          widziałam to zdjęcie z WP). Konsekwencji brak.
          No i te klasy za konkret nadawała, a nie w ramach rekompensaty czy podlizu.
          Wróć Karolino do jakiejś gazety, bądź naczelną jak dawniej, będę Twój magazyn z
          lubością czytać- w tym co teraz imidżu Ci coraz mniej do twarzy.
          Skończ póki jeszcze możesz, szkoda talentu i osobowości.

O Tomciu nic nie napiszę, bo on taki mały szwagier jest.
          • lotta79 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 19:18
            Co prawda nie oglądam już Magla tak często i uważnie jak kiedys więc może mi
            umkneło, ale nie zauwazyłam żeby Karolina krytykowała złośliwie czyjś wygląd.
            Już na pewno nie w spoób tak uwłaczający, jadowity i pogradliwy jak osoba,
            która załozyła ten watek. Nie wielbie Karoliny bezkrytycznie, wkurza mnie
            czasem brak konsekwencji, zbytnie jechanie po jednych i schlebianie nadmierne
            innym (zwłaszcza Kubie W. - czego jej nie moge wybaczyć) ale ma kobieta
            charakter, nie boi sie iść pod prąd wbrew temu co niektórzy jej tu zarzucają, i
            potrafi jedna wykazać się klasą, której brak założycielce tego watku.
            • paulinaa Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 21:58
              dlaczego denrwuje cuie schlebianie Kubie W.? ja go bardzo lubie:) i uwazam, ze
              to inteligntny facet:) tylko nie wiem po co robi z siebie takiego idiote
              • lotta79 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 20.06.07, 12:17
                No własnie, bo robi z siebie idiotę ;-) nie lubię go i już, uważam, że jest nie
                warty tych zachwytów.
    • alka83 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 21:29
      ŁooooMatko...
      ale się nagadali...
    • madziulka1982 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 19.06.07, 21:52
      no prosze niema mnie kilka dni a tu taki cudny wątek !!:)
      Dla mnie niech sobie wyglada jak chce, ale nie lubię jej za chamstwo,
      hipokryzje i wmawianie ludziom kto jest super a kto jest be i ta jej świadomość
      że tylko ona ma racje i napuszenie bleeeeeeeeeeeeeee
    • brundlefly Ulżyło ci? 20.06.07, 00:05
      Dawno na forum nie widziałem takiego ładunku frustracji i prostactwa, jaki nam
      tu pokazałaś.

A Korwin-Piotrowska to bardzo fajna kobieta, która trafnie recenzjuje zjawiska
      kulturalne i uważam ją za bardzo atrakcyjną babkę.
    • dzika_zdzicha Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 21.06.07, 08:27
      a może ta kobieta musi taka być na potrzeby programu? może to tylko poza?

myślę, że Twój post mógłby ją rozśmieszyć, gdyby go przeczytała. kawałek o
      członkach do dyspozycji - miodzio! na miejscu KKP, wysłałabym Ci nagrodę za ten
      przezabawny, robiący reklamę KKP tekst. :))))))
    • francin0 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 21.06.07, 22:30
      tygodnik.onet.pl/3405,1367510,felieton.html :>:>
      • confused.girl Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 21.06.07, 23:15
        francin0 napisała:

> tygodnik.onet.pl/3405,1367510,felieton.html :>:>

Nic dodać, nic ująć:)
    • ledzeppelin3 Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 22.06.07, 11:56
      Normalne kobiety mają męskie członki? Stanowczo za dużo zioła i enerdowskich
      filmów porno
    • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Korwin-megakompleks-Piotrowska 23.06.07, 21:19
      chyba KKP pojechala po Tobie, znana kobieto ;)
      • alka83 Herbuś przereklamowana 23.06.07, 22:05
        To jak nic musi być Edyta Herbuś.
        Właśnie ogłosili ją w ostatnim przed wakacjami "Maglu" najbardziej
        przereklamowaną gwiazdą szołbiznesu w Polsce.
        I pojechali strasznie:)
    • corgan1 a nie jesteś przypadkiem Maserakiem? :) 23.06.07, 22:18
      po nim KKP i TK też lubią sobie pojeżdzić :)
      • schabomil Re: a nie jesteś przypadkiem Maserakiem? :) 23.06.07, 22:24
        Napewno nie!
        Bo to ja nie jestem przypadkiem Maserakiem.

Nie przypadek Maserak.
        • dorjana1 brak slów 24.06.07, 00:09
          Czemu wszyscy w tym kraju muszą być tacy sami żeby sie podobać?Pani Karolina
          powinna niektórym pokazac na wizji wielkiego F...
          Cholera,robi to co lubi,ma z tego niezly fun,nabijają sie równo z
          pseudogwiazdek a że robi to z miną przejętej prezeski-taka opcja
          programu.Ludzie oglądają chętnie program-po co sie czepiać i aż tak przeżywać?
          Super program rozrywkowy,dla mnie kabaret.I bardzo trafne uwagi.

Dziwnym jesteśmy spoleczeństwem
          Malinowska przyszla do programu z zalożeniem że powie coś takiego co ją wyróżni-
          bo na tą chwilę już nie ma co pokazać.Męża widać i owszem (coraz mniej bo sie
          upodabniają obydwoje do patyków na wyścigi chyba )a jej nie.Więc postanowila
          powiedzieć coś np o swojej koleżance Felicjańskiej.I to co powiedziala to byl
          szczyt chamstwa bo wyśmiala osobę o której wiedziala że miewala ogromne
          klopoty ,że tyła po 20 kg-i mimo tego byla w stanie walczyć i jeszcze
          wykorzystać swój wizerunek dla pracy charytatywnej.Wyśmiala ją- a na forum
          pojawily sie glosy pozytywne o tym wystąpieniu.Że zna swoją wartość.Bo
          skrytykowala krytykę gwiadek mediów.
          I dla mnie jest to szokiem że taka postawa byla cool...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka