Gość: Nikodem Poplawski, Indiana IP: *.dhcp-129-79.indiana.edu 12.06.03, 21:42 Czesc Jego pamieci! Byl jednym z najwspanialszych aktorow w historii i dobrym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darkness Re: Zmarł Gregory Peck IP: 80.50.20.* 12.06.03, 21:48 cZEŚĆ JEGO PAMIECI, BYŁ WIELKI ZA ZYCIA , NIE BYŁ PLASTIKOWYMAKTOREM, JEGO POSTAĆ NAPEWNO PRZETRWA DŁUGO.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZ Re: Zmarł Gregory Peck IP: 152.75.141.* 13.06.03, 15:35 Krótkie sprostowanie. W "Zabić drozda" grał postać Atticusa Fincha a nie Mulligana. Ale to w końcu drobiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazyli Re: Zmarł Gregory Peck IP: 80.244.129.* 12.06.03, 22:14 Sztuka filmowa poniosła ogromną strate... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ross Miał 1,55 cm bez i 165 cm w kapeluszu. Piękność? IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 22:29 tak się składa że wszyscy jesteśmy śmiertelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herr_flick Re: Miał 1,55 cm bez i 165 cm w kapeluszu. Piękno IP: 62.233.204.* 12.06.03, 23:00 za imdb.com - 6'3'' - to chyba prawie 190cm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaD Re: Miał 1,55 cm bez i 165 cm w kapeluszu. Piękno IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 07:30 porazajaco blyskotliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ava Re: Miał 1,55 cm bez i 165 cm w kapeluszu. Piękno IP: *.porta-complex.com.pl 13.06.03, 08:21 Zobaczymy, jak będziesz wyglądał w wieku 80 lat! Gregorym zainteresowała mnie moja mama; to był jej idol. A ja - spojrzałam raz - i do tej pory jest dla mnie ideałem męskiej urody: męski, chmurne spojrzenie, szlachetna twarz i postawna sylwetka, niezmiernie pociągający. Wszystkie dzisiejsze męskie gwiazdki Holywood powinny się schować. To archetyp mężczyzny, o grze aktorskiej nie wspominając - wystarczy obejrzeć którykolwiek film z jego udziałem (ale może Cię to zmęczyć: mało fajerwerków, efektów specjalnych, dużo czerni i bieli)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neverhood Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 12.06.03, 22:31 Żegnaj Gregory. Będzie nam Ciebie brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajw Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.wholenet.net 12.06.03, 22:35 Jak to teraz mowi sie na internecie w Polsce: "Jednego amerykanskiego kutasa mniej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efi Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.icpnet.pl 12.06.03, 22:43 Gość portalu: ajw napisał(a): > Jak to teraz mowi sie na internecie w Polsce: "Jednego > amerykanskiego kutasa mniej". sam żeś kutas za przeproszeniem. Dla mnie skończyła sie epoka w filmie. Po obejrzeniu "Ostatniego Brzegu" nie mogłem spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażony Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 02:03 Gość portalu: efi napisał(a): > Gość portalu: ajw napisał(a): > > > Jak to teraz mowi sie na internecie w Polsce: "Jednego > > amerykanskiego kutasa mniej". > ...a kutas piszący powyższe słowa żyje kurwa, i głosuje na Leppera, Wrzodaka i innych prąci'ów oraz jest przeciwko wstąpieniu Polski do UE. Tylko jak posługuje się komputerem???? > > sam żeś kutas za przeproszeniem. Dla mnie skończyła sie epoka w filmie. Po > obejrzeniu "Ostatniego Brzegu" nie mogłem spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zmarł Gregory Peck IP: 213.22.169.* 12.06.03, 22:52 Gość portalu: ajw napisał(a): > Jak to teraz mowi sie na internecie w Polsce: "Jednego > amerykanskiego kutasa mniej". Do tej pory miło czytało mi się komentarze. Niestety internet ma to do siebie, że dostęp do niego może mieć każdy. Nawet taki prostak - autor wypowiedzi zamieszczonej na początku. Słów mi zabrakło jak to przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJW Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.wholenet.net 13.06.03, 00:54 Mnie tez Joanno zabraklo slow gdy ktos z moich rodakow w Polsce skomentowal w ten sposob smierc kolejnych amerykanskich zolnierzy w Iraku...Mnie oczywiscie rowniez jest zal G.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zmarł Gregory Peck IP: 217.97.177.* 13.06.03, 08:45 przykre ale to jest ''prawdziwy kulturalny człowiek''wstyd za takiego gnoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażony Re: DO AJW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 02:08 a ty kutas'ie(ico)żyjesz kurwa i głosujesz na Leppera,Wrzodaka, Pęka i im. podobnych prąci'ów, oraz jesteś przeciwko wstąpieniu Polski do UE. Tylko jak takie coś posługuje się komputerem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb sposob na debili, idiotow i imbecyli IP: *.proxy.aol.com 13.06.03, 11:59 WSTYDZIC SIE ZA IDIOTOW? ...PALKA W LEB GADA I JUZ NIE POGADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 12:03 Gość portalu: ajw napisał(a): > Jak to teraz mowi sie na internecie w Polsce: "Jednego > amerykanskiego kutasa mniej". JESTEŚ ŻAŁOSNYM GNOJEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masala dosa Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.teleton.pl 12.06.03, 22:56 bardzo przykro bo zmarl chyba ostatni co tak poloneza wodzil...wielki aktor...czesc jego pamieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Zmarł Grzes... IP: *.proxy.aol.com 12.06.03, 23:28 ...grzesiek byl the best...pamietam...ile ze mnie wycisnol lez...jak ledwo co sie szwedalem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELF Re: Zmarł Grzes... IP: *.mapster-net.com.pl 13.06.03, 02:22 Skończyła się pewna epoka. Był jednym z niewielu wielkich kina amerykańskiego i światowego. To naprawdę smutna informacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Zmarł Gregory Peck IP: 157.25.88.* 13.06.03, 07:21 (^) (^) (^) Cześć jego pamięci, szkoda tylko, że to już historia. Jako dziecko, śledziłam jego role z wypiekami na twarzy i jak każda niemal nastolatka byłam w nim zakochana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 07:46 Gość portalu: Ewunia napisał(a): > (^) (^) (^) Cześć jego pamięci, szkoda tylko, że to już historia. > Jako dziecko, śledziłam jego role z wypiekami na twarzy i jak > każda niemal nastolatka byłam w nim zakochana. Ja też i tak mi pozostało i pozostanie :-) Myślę, ze w pewnym sensie można mu pozazdrościć - pozostawił po sobie wiele dobrych wspomnień. I tam na górze też mu kumple zgotowali owacyjne przyjęcie, gdziekowliek to jest :) A palanci - autoirzy niektórych porażająco błyskotliwych wypowiedzi, bez mózgów, ale za to z komputerami niech się zwyczajnie w d*** pocałują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Zmarł Gregory Peck IP: 192.88.212.* 13.06.03, 07:57 To byl jeden z nielicznych aktorow, ktoremu slawa nie uderzyla do glowy. Tym co pozostawil na tasnie filmowej zyskal sobie niesmiertelnosc. I jak ktos slusznie napisal "skonczyla sie pewna epoka w sztuce filmowej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drakkar Mulligan a nie Atticus Finch przypadkiem ? IP: 212.244.31.* 13.06.03, 09:05 Odpowiedz Link Zgłoś
punia68 Re: Mulligan a nie Atticus Finch przypadkiem ? 13.06.03, 10:03 Mulligan to nazwisko rezysera tego filmu, ale to taki drobiazg... Odpowiedz Link Zgłoś
kubama Re: Zmarł Gregory Peck 13.06.03, 09:27 Kolejna legenda odchodzi na druga strone poranka. To byl Gosc! Qb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 09:49 CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI, Odszedł ostatni z wielkich symboli złotej ery kina! Spoczywaj w pokoju. Dziękuję za wszystkie wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysz Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.net.external.hp.com 13.06.03, 10:06 szkoda.... żegnaj Grzesiu... Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Zmarł Gregory Peck 13.06.03, 10:12 Smutne jak cholera. Umarł Człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgana Re: Zmarł Gregory Peck IP: *.tele2.pl 13.06.03, 10:34 Piękny mężczyzna. Piękny człowiek. Wspaniały aktor,w którym czuło sie duszę. I wreszcie mężczyzna męski ale bez cienia macho. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka2 Re: Zmarł Gregory Peck 13.06.03, 10:44 Smutne aczkolwiek ciesze sie,ze zmarl w taki sposob,poprostu zasnal.Ilu ludzi umiera w cierpieniach trawiacej organizm chorobie.Sama zyczylabym sobie wlasnie takiej smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Zmarł Gregory Peck 13.06.03, 13:35 Dla mnie był jednym z tych nielicznych ludzi w których można się było dopatrzeć kwintesencji człowieczeństwa. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Zmarł Gregory Peck IP: 195.94.218.* 13.06.03, 15:41 Byl najwspanialszym aktorem swiatowej kinomatografii. Zdolny, czarujacy i przystojny, takich aktorow juz nie ma. Odszedl wielki czlowiek i wielki aktor. Odpowiedz Link Zgłoś