Dodaj do ulubionych

magiel-przereklamowane gwiazdy

24.06.07, 11:16
zgadzacie sie? :)
bo dla mnie wszystko ok tylko w pierwszej trójce zabrakło najbardziej
przereklamowanej 'gwiazdy' czyli dody!!!
i doda jako jeden znajlepszych wywiadow... no przepraszam bardzo... co ona
takiego powiedziała mądrego? tylko powtarzała jaka to z niej gwiazda, jaka
jest wspaniała, piekna, mądra itd...
Obserwuj wątek
    • j-adore Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 11:33
      To pewnie przez wszechobecne i zauważone już w innym wątku włażenie w tyłek
      Dodzie - jak dla mnie jeszcze bardziej żałosne niż wszystkie lanserki
      krytykowane w Maglu. A za przeżywanie orgazmu nad osobą Dodzi Magiel powinien
      przyznać klape sobie.
      • j-adore Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 11:39
        Aaa, hit odcinka to Korwin-Piotrowska do Dody: tyłek masz bardzo fajny.
        Chyba juz wszyscy uwierzyli w to, że ta wyglądajaca jak transwestyta panna jest
        uosobieniem zgrabności i urody.
        • madziulka1982 Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 12:40
          zapomnieli o dodzie, skrzynce i rubiku

w ogole czuje zniesmaczenie po tym jak KKP powiedziala dodzie ze ma fajny tyłek
          bleeeeeeeeeeeeeeeee tzw włazenie w dupe z wazeliną, lubilam KKP ale ostatnimi
          czasy skłaniam się ku temu by już nieogladać tego programu za jej "zasługą"
          • karolinakp Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 12:42
            ...bo Doda ma naprawdę fajny tyłek. Sama widziałam:).
            • rodis Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 14:41
              i pewnie dlatego tak jest wychwalana w maglu ... spodziewałam się po Pani
              większego intelektu a tu KLAPA.
            • babetka_blue Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 15:03
              To przykre, ale muszę przyznać rację dziewczynom, które Panią tutaj krytykują.
              Czy Pani chce pokazać przez zachwyty nad fizycznością Dody, że intelekt nie
              jest dla Pani najważniejszy, że liczy się ładny "tyłek"? Bo wielokrotnie Pani
              zarzucano, że stawia Pani tylko na to co w głowie, że zazdrości dobrego
              wyglądu, czy teraz chwalenie pupy Dody(nie lubię słowa tyłek, mało subtelne) ma
              zmienić tę opinię o Pani?
              Poza tym, tak na marginesie Dorota Rabczewska wg mnie, nie jest ładna, jest
              mało dziewczęca, jej figura też mnie się nie podoba, ale są różne gusty, jednak
              po Pani spodziewałam się bardziej wyrafinowanego gustu....pozdrawiam.
            • paulinaa Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 19:12
              i dlatego dostała klase? żałośne
    • roarljokelsoey Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 12:59
      Najbardziej pusta i żałosna, inteligentna inaczej (kiedyś opublikowali coś tam,
      i Dodu napisała NADBAGARZ) grająca totalnie gó..aną muzykę zbliżoną do
      disco-polo a oni jej w dupę włażą i się boją odezwać. Kin to wogóle chyba japy
      nie otworzył. Żenułaing :/ Megahipokryzja, jak wszędzie.
      • becikowe5 Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 15:15
        roarljokelsoey napisał:

> Kin to wogóle chyba japy nie otworzył. Żenułaing :/ Megahipokryzja, jak wszędzie.

Otworzył, otworzył. Jego dzisiejszy hit - Herbuś jest wzrostu siedzącego psa.
        Żenada.
        • j-adore Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 18:41
          Wiesz, jeśli ktoś zachwyca sie masywną blondyną o wulgarnej twarzy to trudno
          żeby nie przyczepil się do szczupłej, filigranowej, imho bardzo ładnej dziewczyny.:)
      • niemyliczoslem Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 03.07.07, 14:16
        na ten "nadbagaRZ" to jest proste i szczegolnie popularne wytlumaczenie: mam
        dysgrafie, dysortografie czy inne "dys". po co zapytac, zajrzec do slownika?
        wk.. mnie takie tlumaczenie, szczegolnie gdy ktos w ten sposob tlumaczy byki
        piszac na komputerze(mozna na biezaco sprawdzac, ale po co?) ;-(
        to tak poza tematem,zgadzam sie z opinia na temat Dody:> Najbardziej pusta i
        żałosna, inteligentna inaczej(...)a oni jej w dupę włażą i się boją odezwać<
    • rodis Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 13:50
      Ta lista to jakieś nieporozumienie. Zgadzam się z przedmówcami w pierwszej
      trójce powinna być DODA. Dzień bez informacji o niej to dzień stracony. Co na
      tej liście robi Marcinkiewicz? przecież ten facet od miesięcy jest w cieniu
      innych kolegów z Wiejskiej. Zabrakło mi też wszechobecnego we wszystkich
      możliwych mediach Borysa Szyca. Aktor dobry ale ostatnio bardziej znany z imprez
      niż z ról filmowych. Gdzie Frytka, gdzie Brodzik ?
    • anula_a Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 14:01
      a Liroy ? podajcie mi choć jeden jego przebój ? idąc tokiem myślenia KKP to lekarstwa na raka też nie wymyślił? co ona takeigo zrobił, że tak go wielbią w maglu? i za co ta klasa?
      uważam, że z tego całego grona to jedynie Karolina Malinowska zasłużyła na klasę, bo nawet Chylińska nie wydaje mi się szczera, lecz tylko wulgarna
      • paulinaa Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 24.06.07, 19:11
        tu sie nie zgodze:) chylinska byla swietna:)
    • alka83 Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 25.06.07, 00:57
      Moimzdaniem Doda tym wywiadem po raz pierwszy obnażyła się zupełnie. Dlatego
      jest według mnie dobry i nie dziwię sie, że dostał drugie miejsce. Porównajcie
      inne jej wypowiedzi, a zrozumiecie o czym mówię.
      A co do listy- Marcinkieiwcz co i rusz nadal wyskakuje z telewizora, więc nie
      udawajcie, ze go nie ma.
      Poza tym, jak zaznaczono- podsumowanie odnosi sie do ostatnich 6 miesięcy. A
      Kazio nadal straszy.
      Co do Skrzyneckiej- chyba doszli do wniosku, że dosyć jej przylali, poza tym,
      jaka z niej gwiazda...zresztą zrobiła też Chylińska- "the best of co? K..."
      • jassut Właśnie - oglądajcie ze zrozumieniem 01.07.07, 11:52
        Klasy były za najlepsze WYWIADY. Nie dla tych osób tylko dla wywiadów, z
        których biła bądź szczerość, bądź doszło do obnażenia się, bądź ktoś komuś bez
        żenady przyłożył...
        Co do listy 10-u - była to lista 10. Nie 20 czy 105. Stąd pewne wybory, a że
        takie a nie inne, cóż zostało to już powiedziane - każdy taki wybór jest
        subiektywny i super, że wzbudza kontrowersje.
        PS
        Doda tyłek ma fajny i kto twierdzi inaczej ten kłamie.
        • traktorowa Re: Właśnie - oglądajcie ze zrozumieniem 01.07.07, 12:43
          jassut napisał:

> PS
          > Doda tyłek ma fajny i kto twierdzi inaczej ten kłamie.
          Nie kłamie , tylko wyraża swoje zdanie. Doda tyłek ma taki sobie, średni,
          podobnie jak nogi, twarz itd. Są gorsze o wiele tyłki, są i lepsze.
          Wbrew temu co sie Dodzie wydaje- jest średnią wokalistką robiącą poniżej
          średniej muzykę z grafomańskimi teksami. Urodę też ma średnią, raczej tanią
          plus tandetne opakowanie.
          Przyznawanie klasy za tyłek i gadane głupot? Dziwne.

• stara_dominikowa Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 25.06.07, 10:01
      doda ma iq 156 i stąd całe bałwochwalstwo. różowe ciuszki, krwiste słownictwo i
      wulgarny image w jej przypadku są więc traktowane z pobłażaniem. pewnie jest
      bystra, ale to nie wyklucza głupoty. a z dziennikarzy wyłażą kompleksy.
      • paulinaa Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 25.06.07, 11:06
        jakos nigdy nie udowodnila, ze ma IQ 156:] a wrecz przeciwnie-ciągle udowadnia,
        ze tak nie jest
        np. w programie nauka jazdy z doda, ktory objerzałam 2 razy pokazała jaka to
        ona jest 'inteligentna'...
    • lunatica Jedyne na co zwróciłam uwagę 25.06.07, 10:18
      w ostatnim programie to nogi KKP :-/ które sama bardzo skrzętnie chowała (w
      stylu Elżbiety Jaworowicz <lol>). Jak się nie ma wrunków, to się nóg nie
      eksponuje... Brr...
    • kingapaulina Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 25.06.07, 10:38
      To jeszcze ja dorzucę parę groszy:zdziwił mnie dobór osób na liście. Dlaczego
      nie ma Borysa Szyca, który ostatnimi czasy był krytykowany i to bardzo? co tam
      robi Marcinkiewicz, którego czepiają się za jakiś wywiad sprzed paru miesiący?
      Dlaczego wywiad z Dodą jest na drugim miejscu? Teoria, że jest tak wysoko, bo
      obnażył jej arogancję i głupotę upada w świetle zachwytów pani Karoliny nad tą
      dziewczyną. Podobnie Liroy-nic ciekawego nie powiedział, chyba, że tego nie
      pokazali w tv. Malinowska i Chylińska-zasłużenie, za dystans do siebie i do
      szoł biznesu.
      Na początku Magla oglądałam, bo podziwiałam trafność opinii prowadzących.
      teraz chyba tylko z przyzwyczajenia, bo program bardzo obnizył loty,
      niejednokrotnie odnosiłam wrażenie, że prowadzący toczą jakąś wojne podjazdową
      z tzw. gwiazdą, chamskie komentarze no i podkradanie przez p. Karolinę nie raz
      i nie dwa powiedzonek i wyrażen z forum tak w programie, jak i w feletonach na
      WP, nie podając źródła. Czy to taki wstyd przyznać, że forum jest dla niej
      inspiracją?
      • nietakiprosty Szyc to chociaż dobry aktor 25.06.07, 10:49
        I pewnie dlatego nie ma go na tej liście. To tylko świadczy o nich dobrze, tak
        uważam.
        A Marcinkiewicz wyskakuje nadal z mediów- choćby ostatnio coś bredził z okazji
        szczytu. Więc miejsce na liście zasłużone w pełni.
        • kingapaulina Re: Szyc to chociaż dobry aktor 25.06.07, 11:20
          Co do Szyca, to się zgadzam, dobry z niego aktor, nie o to mi chodziło:)
          natomiast jesli "idzie" o Marcinkiewicza, to ciagle wywlekają ten jeden wywiad,
          którego udzielił dawno temu, mogli swój wybór poprzeć jakimis konkretnymi
          przykładami.
        • rodis Re: Szyc to chociaż dobry aktor 25.06.07, 11:50
          a Maserak to dobry tancerz.
          Parka z MT ewidentnie przedstawiła te typy, ponieważ akurat za tą dziesiątką nie
          przepadają i taka jest prawda.
          • kingapaulina Re: Szyc to chociaż dobry aktor 25.06.07, 11:57
            To prawda, że za nimi nie przepadają
            • rodis Re: Szyc to chociaż dobry aktor 25.06.07, 12:54
              i dlatego ten ranking powinien nazywać się "10 najbardziej nielubianych osób
              polskiego szoł biznesu przez Karolinę Korwin-Piotrowską i Tomasza Kina" ,a nie
              najbardziej przereklamowanych gwiazd.
              • kingapaulina Re: Szyc to chociaż dobry aktor 25.06.07, 12:56
                Słuszna racja;)
                • wieslawa-siemiankowska Re: Szyc to chociaż dobry aktor 25.06.07, 15:03
                  Myslę, że nie ma co się spierać- kazda lista największych gwiazd, najmniejszych
                  gwiazd, najlepiej ubranych gwiazd, najgorzej ubranych gwiazd publikowanych w
                  prasie bądź tv na całym świecie jest subiektywnym odczuciem bądź to jednego
                  dziennikarza, bądź zespołu redakcyjnego. Ot siedzi się i rzuca poszczególne
                  nazwiska na planowaniu a szefostwo tego klepie tamtego nie. Cała prawda:)
                  • kingapaulina Re: Szyc to chociaż dobry aktor 25.06.07, 16:41
                    Prawda czasu, prawda ekranu:)
                    Wiesławo, tego to ja się domyślałam, ale dziwne trochę były uzasadnenia tego
                    tandemu. Ot i wszystko.
                  • mozambique Re: Szyc to chociaż dobry aktor 26.06.07, 11:29
                    czy podobnei jest z rankinkgami Najpiekniejszych aktorek na ten przykład ?

bo uznanie np MAgdy Schejbal , Karoliny Borkowskiej za jedne z najpiekniejszych
                    aktorek młodego pokolenia moze zdarzyc sie chyab tylko po pijaku
                    • alka83 Re: Szyc to chociaż dobry aktor 26.06.07, 12:02
                      A kto tak sądzi???
                      Jezusie...
                      • mozambique Re: Szyc to chociaż dobry aktor 26.06.07, 14:23
                        sądzą tak okałdki tzw pism dla kobiet - rózne Vivy , Gale, Twój Styl czy jaki
                        inny sukces

ostatnio byłą brzydula Szejbal podpisana - jedna z najpięksniejszych aktorek
                        młodego pokolenia
    • moni_011 Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 26.06.07, 12:05
      a ja nie kumam jednej rzeczy, ciagle mowia ze te wszystkie gwiazdy pchaja sie
      na okladki kolorowej prasy czy brukowcow, a przeciez wiadomo, ze wiekszosc tych
      pism zamieszcza zdjecia i artykuly bez wiedzy tych osob, o Kinie czy KKP tez
      czasami pisza, ale o sobie juz nie wspominaja w programie tylko o innych, ze
      maja "parcie na ekran"...
      • alka83 Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 26.06.07, 12:18
        Mówią o sobie- pamietam jak lali na wizji ze zdjęć Kina z KUtyną, że się
        rozstali czy coś - chyba było to w "Fakcie".
        Poza tym więcej ich nie widziałam.
        A widział ktoś?
      • paulinaa Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 26.06.07, 14:12
        tal, ale o jednych 'gwiazdach' piszą częściej a o inncyh rzadziej. myslisz, ze
        to przypadek?
        • irmelin Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 26.06.07, 14:17
          to nie jest przypadek
          • mozambique Re: magiel-przereklamowane gwiazdy 26.06.07, 14:48
            www.kozaczek.pl/plotka.php?id=927
            cała prawda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka