Dodaj do ulubionych

Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisujcie.

08.07.07, 19:31
Wpisujcie swoich "faworytow" przy ktorych macie ochote rzucic czyms w
telewizor albo wylaczyc dzwiek.
Moi kandydaci:
Reklamy Biedronki za idiotyzm i zalosny dowcip.
Reklamy Plusa za ilosc, co wlaczy sie tv to tam reklama plusa.
Persil czy jakos tak, za ten debilny spiew pod koniec reklamy.
Merci - gdy slysze tego slicznie i slodko spiewajacego goscia to zbiera sie na
mdlosci
Heyah - sprofanowali wielki przeboj Szczepanika "Goniac Kormorany" i ogolnie
idiotyczne (a zapewne mialo byc smieszne no ale coz nie wyszlo) zachowanie tej
"slodziutkiej" pary wsrod upiorow.
Obserwuj wątek
    • mlekodwuprocentowe Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 08.07.07, 21:09
      dla mnie najgorszym koszmarek jest reklama kostki bodajze knorra, konkretnie
      moment, w kotym panna slodkim głosem zwierza się : a ja od razu zrobiłam bitki!
      wrzuciałm kostkę, poddusiłam..itd.
      nie mogę bambetla słuchać ...
      • corgan1 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 12:06
        > dla mnie najgorszym koszmarek jest reklama kostki bodajze knorra,
        akurat chodzi o winiary >:)

ale też nie znosze tego głosu "a ja od razu zrobiłam bitki" "poddusiłam, ale
        zapach!" aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!11

• baba67 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 14:26
          Dzidzia piernik,kura domowa z horyzontem trawniczka.
          Czekam na kolejne reklamy z ta pania:
          " wanienke wyszorowalam ,gatki upralam, sedesik wyczyscilam"brrrr
    • markus.kembi Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 08.07.07, 21:28
      Ta reklama gum do żucia, chyba Airwaves, ze niby odbywa się kasting. Większość
      reklam jest głupia, ale tak durna jak tamta to już chyba przegięcie, wstydziliby
      się coś takiego pokazywać, nawet w telewizji publicznej, gdzie zazwyczaj nadają
      głupie głupości.
      • ewe-kostka Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 08.07.07, 22:45
        reklama jakiegos środku na prostate, z kobietą która jezdzi na koniu...ble;/
        • mozambique Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 15:51
          na byku !!!
        • ivone7 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 25.07.07, 22:08
          hihi na potencje..nie na prostate..
    • auto_robex Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 08.07.07, 23:16
      mnie dobijają reklamy sprite pragnienie bla bla masakra,a tak ogolnie
      zastanawiam się kiedy do gazety dostanę lodówke gratis..
    • jhbsk Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 07:53
      Większość jest tak durna, że chyba łatwiej wymienić te, które głupie nie są.
      • l1k2 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 10:43
        reklama napoju fruti
        i ostatnio reklama w której dziewczyna oblała się colą, to obrzydliwe :]
        • virgo7771 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 11:13
          reklama,w której pani z "Klanu" nie może pielęgnować bonsai,bo ją boli kręgosłup
    • corgan1 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 12:17
      kostka mięsna Winiary
      "a ja od razu zrobiłam bitki!" "poddusiłam, ale zapach"

"Nie Basia tylko ketopron"

nieśniertelnie "Goździkowa"

Reklamy programów na Discovery
      Leci wieczorem taki program o jakis obrzydliwych zawodach i są pokazane jego
      urywki w a nich - wchodzenie do oślizgłej kanalizacji, zbieranie setek robaków,
      glist, jakiś zgniłych glutów i mięsa, żygający facet, zarośniety sedes... Tylko
      dlaczego te zajawki lecą w porach jedzenia?

Reklamy na TVN serialu MagdaM
      Niski męski glos mówi "MagdaM ma poważny dylemat". Po czym na ekranie pojawia
      się Brodzikowa i mówi z miną zbitej owcy "Kocham Piotra ale nie mogę z nim
      być". AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wiotka_trzpiotka Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 13:59
      reklama figury- herbatki na zaparcia
      z paniami wychodzącymi z toalety i mówiącymi zbolałym glosem "nie"
      jakoś defekacja nie wydaje mi się szczególnie fotogeniczna...
    • panteerka81 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 09.07.07, 14:10
      Nie Basia tylko ketoprom- nowe imię żeńskie należy wpisać w księgę imion
      Compensa- jak głupia blondi drze japę, bo obleśny staruch ma mordę w
      keczapie-obrzydliwe do kwadratu
      Ja sprite ty pragnienie- wszelkie wersje- trzeba mieć skrzywioną psychikę, żeby
      coś takiego wymyśleć
      To jest jak lokata- ile można tego słuchać??
      Axe- trzeba być głupią c... żeby polecieć na gościa bo "ładnie" pachnie- chociaż
      lepsze to niż miałby waniać starym serem
      Wszelkie proszki cify itp oraz "ale ja mam pranie"
      I cała sterta innych
      Ale żeby nie być tylko na nie to poprzednią reklamę kropli bez kitu z "lift me
      up" Moby'ego mogłam oglądać często- bo mi się muzyczka podobała. I jeszcze
      "rozprzestrzeniam choroby, mam sprawdzone sposoby by wszyscy byli chorzy" :D
    • 18_lipcowa1 jogobella 09.07.07, 15:47
      "jogobella, jogobella - tyle słonca musi byc" - czy jakos tak....
      dno
    • omphalos reklama media markt 09.07.07, 21:11
      tylko dla idiotów
      • azza4 Re: reklama media markt 10.07.07, 06:43
        Makarony Lubella.!"15 minut i obiad gotowy!!!" A wsadz ty se w buty taki obiad!
        • sher.khan Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 10.07.07, 07:22
          Reklama jakiegos dezodorantu (skoro nie pamiętam jakiego, to chyba durna!)
          w której pani się rzuca na manekina, albo w innej wersji, prawym sierpowym z
          zazdrości - oczywiście o owego manekina - powala inna panią.
          A gdyby tak zrobili wresję zapachu dla mężczyzn, że niby facet rzuca się na
          dmuchaną lalę?
        • baba67 Re: reklama media markt 10.07.07, 10:44
          W duzej czesci domow obiadokolacja sklada sie z jednego dania. I rzeczywiscie
          potrafie zrobic ja w 15 minut-wszyscy sie najadaja(mam trzech chlopow).
          ale fakt, sprzatania nie licza :-)
    • wyssana.z.palca Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 10.07.07, 08:27
      no, te powyzsze.. ale ostatnio szalu dostaje jak widze reklame "almette"..
      brrr... poranek, ogordek, wszysyc szczesliwi, dmuchaja sobie dmuchawce i
      nakladaja puszyste serki jednym pociagnieciem noza. o muzyce nie wspomne :/
    • panteerka81 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 10.07.07, 12:01
      Zapomniałam dodać activia- "już nie dugo". Co to w ogóle za paranoja jakaś? Że
      niby bardziej dla ludzi jak po polskiemu mówią?
      I dlaczego tylko kobiety mają biegunkę oraz zaparcia (skutecznie a nie gwałtownie).
      A już w ogóle mnie obrzydzenie bierze jak widzę tą paskudną babę o rybich oczach
      (chyba im ją konkurencja podesłała)- czy jest i to jaka! razem z Marcysią. Dla
      nie/wtajemniczonych- tina taka jak ja.
      Jeszcze jednej rzeczy nie rozumiem. Mianowicie- kobitka ma ostatnią zieloną
      tabletkę i już ma złapać doła aż tu nagle olśnienie, bo sprzedają je teraz w
      większym opakowaniu. To te większe się nie skończą czy jak??
      "Reklama,reklama- pranie mózgu już od rana"
    • ingerman Cos się porobiło z reklamami AXE 10.07.07, 19:28
      wczesniejsze były zabawne, te obecne są niesmaczne.
      • billy.the.kid Re: Cos się porobiło z reklamami AXE 11.07.07, 18:17
        za to genialna jest-"jeszcze się książę ponajeżdża".
        • wiolaszym1 Re: Cos się porobiło z reklamami AXE 11.07.07, 21:07
          Książę jest debeściak.
          Najobrzydliwsza jaką widziałam to reklama jakiejś gumy do żucia.
          Facetowi rosną sutki i zachowuje się jak jakiś świrus.
          Kiedy to widzę to mam odruch wymiotny!
    • pepsic Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 12.07.07, 14:02
      Mnie denerwuje reklama, w której grupka zkretyniałych dorosłych podlizuje się
      niemowlakowi - prezesowi.
    • olu87 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 12.07.07, 20:04
      Durne jest jakieś 98% reklam, ale ostatnio prym wiedzie spot zachwalający "Tinę"
      - duet: wrzeszczący babsztyl & Stużyńska Magdalena. Aaaaaaaaa!!! zdjąć toto z
      anteny! ale już!
      • sterlitz Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 16.07.07, 18:27
        Tym bardziej, ze przy tym babsztylu nawet żaba jest synonimem piękna i urody ;)
        • rozmowy_kontrolowane Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 16.07.07, 20:09
          Najgłupsza jest reklama Activii: "Lubię się podobać" czy jakoś tak.
          I jeszcze ta o cofających się dziąsłach.
      • the_dzidka Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 30.07.07, 14:22
        Tja.... cały kiosk wytapetowany "Tinami", a pani Magda wchodzi i pyta: "Czy
        jest Tina?"
        Skoro jest ślepa, to po co jej gazeta? :D
    • brak-pomyslu Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 18.07.07, 10:59
      a jak wam sie podoba reklama środka na grzygice stóp? Ja rozumiem że to ludzka
      rzecz ale żeby tak zawsze trafiało to na mnie przy posiłku?
      • adi0075 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 18.07.07, 20:53
        > a jak wam sie podoba reklama środka na grzygice stóp? Ja rozumiem że to ludzka
        > rzecz ale żeby tak zawsze trafiało to na mnie przy posiłku?
        Jest obrzydliwa, a jak puszczaja przy kolacji reklamy na kobiece wzdecia czy
        inne dolegliwosci to tylko rzucic mlotkiem w telewizor albo najlepiej za balkon.

Apropo lekow niby kobiecych tutaj podobnie jak jedna uzytkowniczka wspomniala
        dziwi mnie to ze jak jest reklamowany lek na biegunke badz wzdecia to biora w
        nim udzial wylacznie kobiety.
        Albo ta cala activia.Czy to tylko dla kobiet ? I chyba juz wszystkich wkurza
        przy koncu reklam leku to powtarzanie "Przed uzyciem zapoznaj sie.... " juz
        nawet przy jakims szamponie do wlosow tez to mowia.Niedlugo zacznia przy
        probiotycznych jogurtach czy soczkach.I z soczkami czy gumami do zucia bedziemy
        zapier.... do lekarza.
        • corgan1 faceci puszczają bąka i się nie krępują 19.07.07, 00:00
          więc nie muszą łykać jakiś durnych tabletek na wzdęcia. A kobiety musza być
          zawsze piekne więc ich gazy też muszą być ładne, subtelne i . Pewnie następnym
          krokiem będą zapachowe tabletki na wzdecia. Kobiety będą puszczać bąki o
          zapachu lawendy, morskim albo lesnego runa >:))

Albo taka biegunka. Rozumiem, że to choroba typowo kobieca? Facetów to nie
          dotyczy?

Z drugiej strony - większość reklam z jedzeniem batoników, lodów, czekoladek,
          przekąsek pokazuje kobiety. Które jedzą i jedzą. No więc dziwne nie jest że
          potem mają biegunkę albo wzdecia.
          • tou Re: faceci puszczają bąka i się nie krępują 19.07.07, 19:38
            Mnie okropnie denerwuje reklama Actimela, jak to facet idzie z dzieckiem na
            ryby, a baba takim durnym głosem:
            "Już nic na nie zasko....." urywa, na widok złotej rybki w worku.

Ogólnie, to DENERWUJĄ mnie wszystkie reklamy actimelków, jogurtów: "Jogurt się
            je, żeby być zadowolonym" <-
          • baba67 Re: faceci puszczają bąka i się nie krępują 20.07.07, 21:52
            A nie bo jest jeden facet co go tak wzdelo, ze sie az unosi w powietrzu.
        • haudh_en_nirnaeth Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 24.07.07, 07:46
          Ale znowu leki na grzybicę stóp reklamują tylko faceci więc jest jakaś
          sprawiedliwość :)
          Ja nie znoszę wszelkich reklam poniżających kobiety: piorących, gotujących i tak
          dalej, jakby tylko kobiety to robiły i na dodatek było to spełnienie ich marzeń.
    • dziewczyna-szamana Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 19.07.07, 22:48
      reklama Persila (na końcu taka piosenka tylko Persil, zawsze Persil)
      wszystkie z kurami domowymi
      środek na biegunkę (to ta wczorajsza rybka) oraz inne na wzdęcia/zaparcia itp
      reklama zapachu do kibla z małym japończykiem mówiącym ale smierdzi
      reklama Lecha z helikopterem- szowinistyczna wrrrr (przepraszam czy kobieta nie
      ma prawa wypić piwa w piątek wieczorem?)
    • tou Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 20.07.07, 10:10
      No z tą reklamą Lecha to się zgodzę, aczkolwiek muzyka jest tam fajna :)
      Mnie jeszcze denerwuje "ziarenka smaku", że niby rosół ma "płaski smak"
      Mózg tej baby jest płaski, jak ona sama !!
      Kapota
      • zixin Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 20.07.07, 21:16
        a właśnie jak nazywa się ten kawłek z reklamy Lecha , ktoś wie...?
        • dziewczyna-szamana Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 20.07.07, 21:28
          ach no i zapomniałam o jesazcze jednej mojej ulubionej
          Ela z Klanu opowiada jak to dostała drzwko bonsai i nie może go podlewać
          skręca mnie na widok tej kobiety a ona to mówi tak rozwlekłym głosem że ta
          reklama mnie irytuje !!
          • ivoncja Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 08.02.08, 00:08
            dziewczyna-szamana napisała:

> ach no i zapomniałam o jesazcze jednej mojej ulubionej
            > Ela z Klanu opowiada jak to dostała drzwko bonsai i nie może go podlewać

Niech SE na telewizorze postawi...
    • miela Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 20.07.07, 12:26
      Nienawidzę reklamy Lotto pt. "każdy marzy o czymś innym". Jest wyjątkowo irytująca.
    • madzialena22 woda Tymbark wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr 20.07.07, 20:57
      Ogólnie nie przepadam za wieloma reklamami..
      z tańczącymi gośćmi po spożyciu gumy do żucia, reklam z Hajzerem (a może przez
      "ch"?nie wiem), Vanisha, środków na zaparcia, Bris-jak małolat wali kupę,sprite,
      mogłabym wymieniać wiele..

jednak obecnie po prostu mnie WKU..... reklama wody źródlanej Tymbark.. jezuuuu
      ta muzyka.. mam ochotę rzucić czymś w telewizor..po prostu jakaś masakra.. moje
      uszy tej reklamy nie znoszą !!!!!!!!!!!
      • paczka111 Re: woda Tymbark wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 22.07.07, 12:41
        My w Skandynawii...
        • baba67 Re: woda Tymbark wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 22.07.07, 22:07
          Reklama w Skandynawii nie jest taka zla, ja bym akurat zaliczyla ja do
          udanych(chodzi o bank, nie pozyczke).Bank akurat malo wiarygodny niedawno
          hakerzy podprowadzili stamtad spore sumy, ale niech tam.
          Kolo jest calkiem sympatyczny, jest jakas dobra energia w tej reklamie.
      • princessofbabylon która Tymbarku?? jakos nie moge nic skojarzyc 23.07.07, 12:28

• asiek101 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 22.07.07, 13:17
      Dopisuję się, bo nikt nie wymienił jeszcze najdurniejszej reklamy jaką
      widziałam w życiu czyli zupek Vifon, jak dwóch debili siedzi w kuchni i
      pier....li że ostre szybciej dochodzą itp. podteksy. Ale jest gorzej w wersji
      radiowej gdy koleś wykrzykuje: "z taką nu -tką" czegośtam głosem kastrata,
      normalnie wkurwu dostaję.
      • gyroscope chcecie mieć hit? 22.07.07, 18:40
        nie mogę:)
        • tou Neostrada i TPSA 23.07.07, 15:33
          Wszelkie reklamy Neostrady i TPSA mnie irytują na maksa !!
          Wrrrr

Oni, to zawsze muszą dobrać fajne piosenki do głupich reklam, tym samym
          sprawiając, że po takich reklamach mam już uraz to tych piosenek i nie chcę ich
          słuchać, bo kojarzą mi się właśnie z Neostradą albo TPSA hehe.
    • mean_jo Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 24.07.07, 21:33
      Pan Chajzer z namagnesowanym Vizirem.

Wszystkie reklamy dotyczące wzdęć, biegunek i innych fascynujących zjawisk.
    • corgan1 "powoli, powoli cos tam zaczeło się dziać" 25.07.07, 01:11
      to z reklamy Danonowego jogurtu. "Zaczęło się dziac" a potem cza zaiwaniać w
      podskokach jak kangur do apteki po pigułki na biegunkę albo na wzdęcia. >:)

Nie lubię też reklamy Actimela z Martyną Wojciechowską i jej "aktywnym zyciem"
      i "chaosem codziennego dnia". Pewnie gdyby karmiła Actimelem swoją ekipę
      himalaistów i szerpów wtedy nikt by nie zginął w "chaosie codziennego dnia"....
      • tou Najpiękniejsze jest to, co w Tobie naturalne :/ 25.07.07, 10:11
        Hipokryzja w reklamie szminek Loreal. Jak trzy aktoreczki-gwiazdy twierdzą, że:
        "Najpiękniejsze jest to, co w Tobie naturalne". Ciekawa jestem gdzie u nich jest
        coś naturalnego? Tapeta na mordzie, włosy farbowane, solarium, wiele zabiegów i
        ona ma czelność mówić: "Nuta brązu ociepla cerę brunetek", pewnie taka z niej
        naturalna brunetka jak z koziej dupy trąba.
        • offon "Ludzie, pienądze wam się należą!!!" 25.07.07, 18:16
          Wstyd ING BŚ! No koszmar po prostu, koszmar. Tak durnej , zakłamanej,
          niemoralnej wręcz reklamy dawno juz nie widziałem. współczuję biedakom, którzy
          wezmą to na poważnie i uwierzą... A wierzcie, ze wielu jest takich.
          • vela Re: "Ludzie, pienądze wam się należą!!!" 29.07.07, 20:54
            Zgadzam sie w 100%! A oprócz kwestii moralnej to doprowadza mnie do furii sam
            głos oraz to kiedy mówi "czy coś takiego". Niedobrze mi sie robi na myśl o ING.
            Aż wstyd, że kiedyś chciałam sobie tam konto założyć... takiej antyreklamy nie
            wymyślono od czasów sutków mentosa
        • olu87 Re: Najpiękniejsze jest to, co w Tobie naturalne 29.07.07, 20:39
          o tym samym pomyślałam, kiedy trafiłam na tę reklamę :]
    • lilith76 Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 26.07.07, 12:56
      Przychylam się do większości wpisanych tu typów.
      Reklama "Tiny" z panią, z wytrzeszczem i nadekspresją też mnie dobija. Ale ta sama kobieta występuje w reklamie pewnego środka do mycia podłóg (wytrzepuje dywan na balkonie, zrzuca na jadący dołem samochód) i tam wygląda ok. Swoją drogą - ile z was trzepie zakurzony chodnik na balkonie, nad chodnikiem???
    • neovol Re: Najglupsze i najdurniejsze reklamy w tv.Wpisu 26.07.07, 13:53
      Reklama płynu do prania PERWOL w której oraz wszystkich proszków do prania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka