Dodaj do ulubionych

największe żenady w reklamie

IP: 62.29.135.* 22.06.03, 18:21
w ostatniej reklamie bobosoczków dzieci wymachują grzechotkami, żeby je
dostać, starsze wymachują kubeczkiem niekapkiem.......... GERBERA,
oczywiście konkurencyjnej firmy.

znaleźliście też jakieś kwasy reklamowe???

mona
Obserwuj wątek
    • michto.77 Re: największe żenady w reklamie 22.06.03, 21:45
      Nowa reklama Plus GSM z Pazurą i Lubaszenką opierająca się na Seksmisji... -
      żenada
      • marcin_76 Re: największe żenady w reklamie 22.06.03, 22:02
        dokładnie michto.popieram....czysta profanacja!!!
        • Gość: a Re: największe żenady w reklamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.03, 01:35
          marcin_76 napisał:

> dokładnie michto.popieram....czysta profanacja!!!

Bez sensu, bez polotu, bez dowcipu... nie wystarczy wykorzystac motywy ze
          znanego filmu... trzeba miec coś do powiedzenia... zenada

PS: Pazura nadaje sie tylko do 13 posterunku a takim "aktorstwem"
          • frolix Re: największe żenady w reklamie 05.07.03, 00:18
            Gość portalu: a napisał(a):
            > Bez sensu, bez polotu, bez dowcipu... nie wystarczy wykorzystac motywy ze
            > znanego filmu... trzeba miec coś do powiedzenia... zenada

Pocieszam się, że mogło być gorzej. A ta starsza aktorka to jest ta sama, która
            grała w "Seksmisji"?
            • Gość: widz Re: największe żenady w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 13:54
              niestety mylisz się !!! starsza pani, która zagrała w reklamie nie jest aktorką
              jest tylko twarzą do wynajęcia - to także nie jest ta sama osoba, która grała
              starowinkę w Seksmisji...pani z reklamy opowiadała o swoim statystowaniu kiedyś
              w Rozmowach w Toku ( nota bene jest naukowcem, chyba genetykiem lub fizykiem
              jądrowym )
          • Gość: olo Re: największe żenady w reklamie IP: *.szpital-bielany.torun.pl 28.08.03, 14:35
            Gość portalu: a napisał(a):

>
            >
            > > dokładnie michto.popieram....czysta profanacja!!!
            >

do sądu bym ich podał na miejscu machulskiego!!!!!!!!!!!
            • Gość: Biała Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 20:02
              Gość portalu: olo napisał(a):

> Gość portalu: a napisał(a):
              >
              > do sądu bym ich podał na miejscu machulskiego!!!!!!!!!!!

nie może ich podać do sądu, bo sporo mu zapłacili aby się zgodził, żeby na
              podstawie seksmisji zrobili tę reklamę.
            • lunatica Re: największe żenady w reklamie 08.10.03, 22:12
              machulski siedzi cicho, bo zgarnął za to okrągłą sumkę... sadzi się natomiast
              z twórcami kampanii reklamowej rmf'u ze stuhrem... ciemnośc widzę...
              L.
            • Gość: miśka Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:04
              Gość portalu:a napisał(a):
              do sądu bym ich podał na miejscu machulskiego!!!!!!!!!!!

Po co skoro za każdą emisję zbija kokosy!!
        • Gość: olka Re: największe żenady w reklamie IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 09:49
          ta reklama rzeczywiscie jest beznadziejna. Początkowo spodobał mi sie pomysł,
          ale gdy reklama sie skończyła pozostał niesmak. Bo o co tam naprawde chodzi?
          Kto to wymyślał? nie potrafili chyba znaleźć żadnej mysli przewodniej, bo jakoś
          nikt tego nie rozumie. ale cóż Czaruś lubi bezsensowności ;)
        • Gość: Ewwa Re: największe żenady w reklamie IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 07.07.05, 13:11
          No to juz gorsza 100 razy jest ta z tym Wojewódzkim!!!! Normalnie krew troista
          mnie zalewa jak widze tego typa i te kretynska reklame.
      • Gość: mefracko Re: największe żenady w reklamie IP: *.acn.waw.pl 25.07.03, 14:44
        czy panowie Lubaszenko i Pazura są tacy biedni, że muszą dla podreperowania
        budżetów domowych występować w takiej nędznej reklamówce? Powinny dostać skorupę
    • Gość: mona Re: największe żenady w reklamie IP: 62.29.135.* 22.06.03, 23:28
      bardziej chodziło mi o skuchy - tu reklama jednej firmy z wykorzystaniem
      produktu konkurencji. coś jak ciężarówka przejeżdżająca w tle krzyżaków.

a reklama plusa kwas.
      mona
      • michto.77 Re: największe żenady w reklamie 22.06.03, 23:32
        Gość portalu: mona napisał(a):

> bardziej chodziło mi o skuchy - tu reklama jednej firmy z wykorzystaniem
        > produktu konkurencji. coś jak ciężarówka przejeżdżająca w tle krzyżaków.
        >
        > a reklama plusa kwas.
        > mona

Właśnie jak czytałem Twój post zasatnawiałem się nad tym, czy nie chodzi
        czasem o to (czyli skuchy). Ale ze względu na tytuł,napisałem o Plusie:)
        Pozdro
      • frolix Re: największe żenady w reklamie 05.07.03, 00:26

Jeśli się dobrze przypatrzyć, to w reklamie "Najważniejsza jest zaprawa" można
        zauważyć, że siedmiu żołnierzy ma na nogach trampki, a jeden ma plecak z wielką
        butlą gazu, który służy mu za silnik.
      • Gość: mańka Re: największe żenady w reklamie IP: 80.50.196.* 13.07.03, 10:59

Nie widziałam reklamy o której mówisz, ale jeżeli tam chodziło o soczki Bobo
        Fruit, to produkuje je własnie Gerber.
        • uriel1 Re: największe żenady w reklamie 13.07.03, 22:30
          Może to nie żenada, ale cos mnie zastanowiło. W reklamie Pepsi z Shakirą, w
          ostatniej scenie jest widok ludzi stojących przed oknem sklepu, w
          których /świetny/ facet tańczy z tekturowym wizerunkiem tej pani. Na oknie
          sklepu są reklamki towarów z cenami. Szynka jest za 4,50. Nie rozumiem. Gdzie
          jest szynka w takiej cenie. Chętnie kupię.....
          • aguszak Re: największe żenady w reklamie 16.07.03, 13:37
            uriel1 napisała:

> Może to nie żenada, ale cos mnie zastanowiło. W reklamie Pepsi z Shakirą, w
            > ostatniej scenie jest widok ludzi stojących przed oknem sklepu, w
            > których /świetny/ facet tańczy z tekturowym wizerunkiem tej pani. Na oknie
            > sklepu są reklamki towarów z cenami. Szynka jest za 4,50. Nie rozumiem. Gdzie
            > jest szynka w takiej cenie. Chętnie kupię.....

... może jeden plasterek jest za 4,50...? ;)))
            luźna uwaga...
            Pozdrowionka ;)
            • uriel1 Re: największe żenady w reklamie 17.07.03, 23:28
            • uriel1 Aguszaku - 17.07.03, 23:29
              aguszak napisała:
              > ... może jeden plasterek jest za 4,50...? ;)))

To ja już dziękuje. Nie skorzystam. :o)

> Pozdrowionka ;)

i wzajemnie......
          • Gość: j.a. Re: największe żenady w reklamie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 21:59
            no bo ta reklama nie jest polska!!!! ceny za pewne nie są z złotówkach...yhhhh
            • Gość: alef Re: największe żenady w reklamie IP: 193.0.236.* 21.07.03, 18:34
              ostatnio się nawet przyjrzałem dokładniej tej reklamie
              bo byłem ciekaw czy Szakire do polski sciagneli - duże
              napisy sa polskie ( szynka,...) ale te mniejsze juz nie
              pozatym produkty tez sa dziwne - u nas takich nie ma (
              może poza pepsi :)
              • Gość: pawo Re: największe żenady w reklamie IP: *.acn.waw.pl 27.07.03, 00:33
                Tam są polskie napisy na większych planszach, a na mniejszych angielskie. Bo to sklep polonii amerykanskiej hihi :) A Shakira to tak naprawde Siekiera z Greenpointu
          • Gość: widz Re: największe żenady w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 13:57
            też to zauwazyłem !!! ale guuuupki, zostawili amerykańskie ceny tylko nazwy
            produktów zmienili...żenada, lenistwo, ubóstwo umysłowe...
          • lunatica Re: największe żenady w reklamie 08.10.03, 22:16
            hmmm... może w euro... albo w dolarach...
            :-)
            L.
            • lunatica Re: największe żenady w reklamie 08.10.03, 22:17
              żebyśmy wiedzieli ile od 1 maja będzie kosztowała szynka...
      • Gość: : Re: największe żenady w reklamie IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 00:36
    • ew.ka Re: największe żenady w reklamie 23.06.03, 13:20
      Jeśli pisząc "bobosoczki" masz na myśli bobofruty (a tylko z tym to mi się
      kojarzy bobosoczek) to chyba nie wiesz, że bobofruty produkuje właśnie gerber a
      ściślej alima-gerber :-)))
      Pozdrawiam
    • mamosz Re: największe żenady w reklamie 23.06.03, 13:37

a co sądzicie o podpaskach,zaparciach i grzybicy w porze kolacji PYCHA !
      • myszka77 Re: największe żenady w reklamie 24.06.03, 09:51
        po co masz włączony telewizor w trakcie kolacji?
      • Gość: jmp Re: największe żenady w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 08:47
        mamosz napisała:

>
        > a co sądzicie o podpaskach,zaparciach i grzybicy w porze kolacji PYCHA !
        No i jeszcze łupierz lecący prosto do twojego talerza.
    • rispetto Re: największe żenady w reklamie 23.06.03, 15:06
      Może to nie telewizja, ale na bilboardzie widziałem reklamę środka na kaca: "On
      od pawia cię wybawia"
      max :-)))
      • Gość: łezka Re: największe żenady w reklamie IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 23.06.03, 15:18
        rispetto napisał:

> Może to nie telewizja, ale na bilboardzie widziałem reklamę środka na
        kaca: "On
        >
        > od pawia cię wybawia"
        > max :-)))

aviomarin na kaca????ależ skąd-to środek dla osób z zaburzeniami
        lokomocyjnymi.pozdrawiam!a na kaca najlepszy klin;)))
        • Gość: lulu Re: największe żenady w reklamie IP: *.duna.pl 23.06.03, 21:45
          na kaca,to widziałam jakiś soczek w spozywczym "Kacuś":))))
          durna jest taka reklama piwa (chyba Warki)- gdzie wszyscy są rycerzami.jeden
          gość dostaje mandat za za szybką jazdę na koniu. wpada do knajpy, chłepce piwo
          i mówi:"wiecie co mi się przytrafiło??", pokazuje mandat za przekroczenie
          prędkości i jego kumple ryczą:"nam to się nigdy nie przytrafiło,łech,łech,łech"
          i znów następuje golnięcie z kufli.a na koniec widać konie z blokadami
          samochodowymi przy kopytach. co za lipa!!!!po pierwsze mam pytanie: czemu te
          konie mają blokady na nogach skoro ten facet dostał mandat w drodze do knajpy
          za prędkość z jaka galopował na koniu, a nie za złe zaparkowanie konia??!!!po
          drugie: o co chodzi z tymi rycerzami??i czemu,do cholery,oni
          powtarzają 'przytrafiło', 'przytrafiło' blah blah blah....sic!
          • devojce Re: największe żenady w reklamie 25.06.03, 08:47
            Gość portalu: lulu napisał(a):

> a na koniec widać konie z blokadami
            > samochodowymi przy kopytach. co za lipa!!!!po pierwsze mam pytanie: czemu te
            > konie mają blokady na nogach skoro ten facet dostał mandat w drodze do knajpy
            > za prędkość z jaka galopował na koniu, a nie za złe zaparkowanie konia??!!!

To następnym razem jak będziesz oglądał to zwróć uwagę na znak, przy którym
            są "zaparkowane" konie

Mi z całęj tej reklamy podobaja się właśnie tylko te blokady :-)
            • underthebridges Re: największe żenady w reklamie 18.07.03, 13:19
              Dla mnie najbardziej żałosne reklamy to :
              1. Ranigastu (czy może Rennie), gdzie jakaś żałosna parka stwierza, że łączy
              ich zgaga. Okropieństwo, zwłaszcza ten gościu.
              2. Creme Bonjour Ramy - tam pewien obrzydliwiec je kanapkę z tym serkiem w tak
              odrażający sposób, że aż mi niedobrze.
              #. Reklama społeczna aby nie sprzedawać alkoholu nieletnim, wystąpił tam
              Fronczewski, reklama jest tak głupia że aż brak mi słów a najgorsza jest babka,
              która gra sprzedawczynię - żywa mumia.
            • Gość: mm Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 11:30
              popieram, ta reklama tak na prawde jest warta obejżenia dla tych blokad :-
              )))))))))))))))))))))))))))))))))
      • myszka77 Re: największe żenady w reklamie 24.06.03, 09:51
        to nie jest środek na kaca, ale na chorobę lokomocyjną (Aviomarin) ;)))))))
      • Gość: Agulek Re: największe żenady w reklamie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 21:26
        przeciez to nie srodek na kaca, tylko na chorobe lokomocyjna. Jak juz bierzesz
        sie za odpowiedzi to przynajmniej przemysl nim napiszesz
      • Gość: kl Re: największe żenady w reklamie IP: *.polkomtel.com.pl 19.08.03, 10:55
        Owszem, wielki kwas, ale to była reklama Aviomarinu, leku na chorobę
        lokomocyjną...
        • Gość: martyna Re: największe żenady w reklamie IP: *.toya.net.pl 25.08.04, 09:08
          Najgorsza była reklama lays.
          Staruszek wykiwa babcie babcia wykiwa staruszka
          I CZEMU TO MA SŁUŻYĆ?!
          to był szczyt chamstwa
      • Gość: beiu Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 21:32
        znam gościa co to wymyślił dla Plivy:) To jest aviomarin i nie chodzi o kaca
        tylko chorobe lokomocyjną... Aha spróbuj rozpuścić te piguły w browarze:)))
      • Gość: Iza Re: największe żenady w reklamie IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 05.10.03, 03:28
        To nie na kaca, to na aviomarin, chorobę lokomocyjną!
    • Gość: lulu Re: największe żenady w reklamie IP: *.duna.pl 23.06.03, 22:22
      chciałam jeszcze dopisać,bo własnie zobaczyłam tą reklamę. woda mineralna
      danone vitalinea-zauwazyliście,że tak kobieta od wody trzyma odkręconą butelkę
      w torbie???
      • Gość: Kapitan Termos Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 18:45
        Dla mnie najbardziej obleśna reklama jaką teraz można zobaczyć w tiwi to jest
        spot podpasek, chyba olłejs. Staje dziewczynka przed krzywym zwierciadłem i
        mówi" "Niektóre dni są bardziej obfite, a niektóre mniej..." czy coś takiego.
        Słabo mi się robi, jak wyobrażam sobie te "jej dni obfitości"...
        • Gość: chayanne Re: największe żenady w reklamie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 23:26
          Mnie wkurza reklama wody Jurajska, gdzie rajski Adam to kawał chama.Oczywiście
          jeśli ktoś tej wody nie pije zasługuje na takie traktowanie.
          • Gość: ewa Re: największe żenady w reklamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.03, 21:21
            - woda jurajska- jest po prostu dla chamów
        • Gość: goś Re: największe żenady w reklamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.03, 15:24
          Dla mie jeszcze gorsza jest reklama tamponów(gdzie ktoś tłumaczy szkoda że nie
          facet,jak to w czasie miesiączki trudno je włożyć-)tak jakby ktoś wkładał
          kiedy indziej
          A poza tym wkurza mnie pomysł w którym jest wszystkowiedzacy facet który np
          tlumaczy głupim babom co to jest proszek do prania patrz dosia
          • cherrycoke71 Re: największe żenady w reklamie 07.07.03, 10:16
            Tu się nie zgodzę. Ta reklamówka ma elemnt pastiszu. Tym elementem jest
            wszechwiedzący Mądrala - postać pięknie przerysowana, a to końcowe mruknięcie!
            dla mnie mistrzostwo.
            Ten Mądrala nie ma nic wspólnego z Pajacem który doradza kobietom jakich użyć
            lakierów i farb (chyba Schwartzkopf), na marginesie dubbing fatalny.

pozdr
        • Gość: girl!!!7 Re: największe żenady w reklamie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 16:52
          Gość portalu: Kapitan Termos napisał(a):

> Dla mnie najbardziej obleśna reklama jaką teraz można zobaczyć w tiwi to jest
          > spot podpasek, chyba olłejs. Staje dziewczynka przed krzywym zwierciadłem i
          > mówi" "Niektóre dni są bardziej obfite, a niektóre mniej..." czy coś takiego.
          > Słabo mi się robi, jak wyobrażam sobie te "jej dni obfitości"...
          wiesz co może poprostu nie rozumiesz tej reklamy jak jesteś facetem to nie
          komętuj tej reklamy bo to nie są dla ciebie !!!!
        • Gość: Mary Re: największe żenady w reklamie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 16:57
          Dla mnie najgorszą reklamą jest reklama "Dosi", SZAMPONU "Shamtu" i chyba tyle!
          • kitti Re: największe żenady w reklamie 16.07.03, 17:03
            Gość portalu: Mary napisał(a):

> Dla mnie najgorszą reklamą jest reklama "Dosi", SZAMPONU "Shamtu" i chyba
            tyle!

Kto wymyślił spędy kobiet w reklamie DOSI i która kobieta jest tak głupia by
            nie zedrzeć naklejki zasłaniejącej nazwę proszku. Reklama nudna jak flaki z
            olejem

• Gość: kpk NIECO INNE PYTANIE IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 22:46
      A kto z Was w ogole nie oglada reklam?
      Ja osobiscie gdy zaczynaja sie reklamy po prostu przelaczam na inny kanal. Wiec nawet nie mam pojecia jak wygladaja te reklamy o ktorych mowa :)

• Gość: es_ka Re: NIECO INNE PYTANIE IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 29.06.03, 20:06
        Ja także

Gość portalu: kpk napisał(a):

> A kto z Was w ogole nie oglada reklam?
        > Ja osobiscie gdy zaczynaja sie reklamy po prostu przelaczam na inny kanal.
        Wiec
        > nawet nie mam pojecia jak wygladaja te reklamy o ktorych mowa :)
        >
      • Gość: brian Re: NIECO INNE PYTANIE IP: *.defbank.com.pl 30.06.03, 09:49
        Z reguły nie oglądam. Czasami jednak, podczas przerwy reklamowej zwyczajnie nie
        chce mi się ruszyć z fotela ( ta starość ;))))). Wówczas korzystam z wyłącznika
        głosu w pilocie. No bo reklamy, jak reklamy ale te komentarze ( dialogi )....
        • Gość: jjoollkkaa Re: NIECO INNE PYTANIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 23:27
          Gość portalu: brian napisał(a):

> Z reguły nie oglądam. Czasami jednak, podczas przerwy reklamowej zwyczajnie
          nie
          >
          > chce mi się ruszyć z fotela ( ta starość ;))))). Wówczas korzystam z
          wyłącznika
          >
          > głosu w pilocie. No bo reklamy, jak reklamy ale te komentarze ( dialogi )....

W pewnej mierze mogę się z tym zgodzić. Chodzi mi o ostatnią reklamę
          Heinekena. Tu dopiero wizja w połączeniu z fonią w pełni obrazują niski poziom
          tej reklamy- jej nachalność skojarzeniową doprowadzającą do refleksji: "czy ja
          napewno powinnam pić Heinekena?"
      • klaudynka_colette Re: NIECO INNE PYTANIE 08.10.03, 13:26
        Ja też ich nienawidziłam, ale od kiedy są te reklamy z Michnikiem to nic nie
        robię tylko namiętnie na nie poluję, no i przy okazji naoglądałam się tego
        różnego gówna:) Okropna jest ta w której facet prowadzi schizofreniczny monolog
        wewnętrzny:
        - Rozdwajasz się?
        - Eee tam!
        - A ja się rozdwajam!
        I to "eeee tam!" jest powiedziane takim pseudomłodzieżowym tonem, że chce mi
        się rzygać...
      • Gość: mirAs Re: NIECO INNE PYTANIE IP: *.kim.pl / 80.50.18.* 09.10.03, 14:28
        Nie oglądam bo mnie smucą. Czasem, przypadkiem zobaczę i słabo mi się robi.
        Nałęczowianka z jaskiń i kapiące krople... Woda pochodzi ze złoża
        przesączalnego, czyli z mokrego piachu!!!!.
      • paskudek1 Re: NIECO INNE PYTANIE 21.11.03, 08:20
        w domu mam jedynie 7 kanałów (zwykła antena za oknem) i kiedyś własnie chciałam przełączyć kanał jak zaczęły się reklamy, na SZEŚCIU programach z siedmiu leciały w tym samym czasie reklamy. Na 7 - Pulsie był jakiś religijny programik. Pozostawało wyłączyć telewizor.
        Sytuacje w których spoty lecą jednocześnie na TVN, Polsacie i TV4 miałam tysiące:)
        • Gość: ala Re: NIECO INNE PYTANIE IP: *.server.somewere.in.the.world / 217.96.22.* 02.07.04, 17:22
          zgadzam sie oni to chyba robią specyjalnie:(
    • Gość: BasiamamaAdasia Re: największe żenady w reklamie IP: *.net.kn.pl / 10.102.8.* 04.07.03, 22:27
      hej, ja jestem mloda mama i wszelki asortyment zupek, soczkow, kaszek itd, mam
      w malym palcu - wiec Ci powiem, ze to zaden kwas - wlascicielem marki Bobofrut
      jest firma Gerber...
      • mamamona Re: największe żenady w reklamie 05.07.03, 19:35
        taaa, już ktoś to wyjaśniał, jasne jest
    • Gość: kiszczu Re: największe żenady w reklamie IP: *.cyberx.pl / 192.168.100.* 07.07.03, 23:52
      Bardzo denerwuje mnie reklama Ekonovinki (chyba tak sie pisze) co za
      beznadzieja normalnie jak sie zaczyna to az mi sie chce plakac.
    • Gość: ann Re: największe żenady w reklamie IP: 213.17.236.* 11.07.03, 10:23
      Dla mnie szczytem beznadzieji jest reklama Atlasu- kleju do glazury. Jak
      widziałam żołnierzy czy tego parszywego krakowiaczka to miałam ochotę rzucić
      czymś w telewizor. A największą żenadą są reklamy różnych kosmetyków ( choć
      nie tylko) z taaaaakim dubbingiem, że aż głowa boli- coś typu: aktorka już nie
      rusza ustami, a my ją wciąż słyszymy...
    • Gość: ann Re: największe żenady w reklamie IP: 213.17.236.* 11.07.03, 10:25
      Acha, jeszcze mi się przypomniało: jak często chodzicie do pracy i na różne
      spotkania z Vanishem przy sobie?
      • Gość: Lola Re: największe żenady w reklamie IP: *.pekao.com.pl 11.07.03, 17:10
        ja nie moge wytrzymac "rzadkiej kupki", ktorej na pampersach jest mniej. pzdr.
      • Gość: ecie-pecie Re: największe żenady w reklamie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.05, 13:12
        no widac wszyscy z nas powinni chodzic z proszkami do prania i plynami do
        plukania ubran, bo zawsze mozecie spotkac jakas znajoma, ktora ma ubranie szare
        a nie czarne:) tak przynajmniej by wynikalo z reklamy chyba Perwollu:)
    • Gość: godfat Re: największe żenady w reklamie IP: *.infinity.net.pl 12.07.03, 00:02
      moim zdaniem należącą do najbardziej beznadziejnych reklam była reklama Gazety
      Prawnej. po prostu podchodzi klient ubrany w szary płaszcz do klasycznego
      kiosku Ruchu (box 2x4) i mówi magiczne słowa wyjaśniające wszystko: "poproszę
      Gazetę Prawną". jak na mój gust była to total-klapa, zupełnie bez polotu i
      pomysłu.
      a tak poza tym to nowa seria reklam Plusa pt. "Plusmisja" (chyba się nie mylę?)
      jest najzwyczajniej beznadziejna. aż się płakać chce -niestety nie ze śmiechu.
      • Gość: dm Re: największe żenady w reklamie IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 05.11.03, 23:22
        Czy Wy też o pół do 10 rano jecie KNOPFERS?????????/;-))))))))))))))
        • anikl Re: największe żenady w reklamie 12.11.03, 21:48
          A ta reklama jakiegoś auta ze śpiewem: aj- law- ju MMMMMMUUUUUUM ?
          (ta sama melodia co w reklamie piwa ze zzieleniałymi ludźmi?)

obie są błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (:()

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    • Gość: spaślak Re: największe żenady w reklamie IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 00:15
      Żenady w reklamie: koles z żonką który zabiera dziwke na stopa (reklama
      wentylacji samochodowej) i pedal jadący do KFC na obiad.
      • Gość: joana Re: największe żenady w reklamie IP: podolszyce:* / 10.200.16.* 15.07.03, 21:26
        Zgodze sie z tym facetem co bierze tę lale z mojego samochodu to by juz dawno
        wyleciała - żenada. Az zniechęca do kupna tego samochodu
      • Gość: Pawel Re: największe żenady w reklamie IP: 195.136.98.* 15.10.03, 10:23
        wolę pedała niż spaślaka
    • Gość: fanta9 Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 12:44
      dla mnie max dobijajaca jest ta z dwoma facetami w banku. jeden mówi
      drugiemu: "To teraz przejdźmy do spraw osobistych" i obaj zaczynaja sie
      rozbierać...ja rozumiem, tolerancja, ale ...sorrry dla mnie to dwóch biurowych
      gejów...
      • frolix Re: największe żenady w reklamie 16.07.03, 16:39
        Gość portalu: fanta9 napisał(a):

> dla mnie max dobijajaca jest ta z dwoma facetami w banku. jeden mówi
        > drugiemu: "To teraz przejdźmy do spraw osobistych" i obaj zaczynaja sie
        > rozbierać...ja rozumiem, tolerancja, ale ...sorrry dla mnie to dwóch
        biurowych
        > gejów...
    • Gość: j.a. Re: największe żenady w reklamie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 22:02
      beznadzieja jak baba lezy w lozku i mowi "Antonio, zimno".. to jakiejs herbatki
      mrozonej.
      • Gość: sexxx Re: największe żenady w reklamie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 22:03
        woda Arctic.....oh tak, dis is maj sikret...
        • Gość: pawo Re: największe żenady w reklamie IP: *.acn.waw.pl 27.07.03, 00:46
          Najśmieszniejsze jest ja Cindy C. mówi:
          TFUUj dżiń TFFoja wouda.
          Rekalma prymitywna a słyszałem że sprzedaż poszła dużo dużo w górę, heh takie mamy społeczeństwo, lubia oglądać gówno, analogicznie ma sie do tego Lepper.
          Pozdrawiam
          • Gość: asia Re: największe żenady w reklamie IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 16:01
            zdecydowanie! Tfuy dżien Tfoya foda - wymiata. To jest najlepsza reklama ever -
            do tej pory mnie bawi!
    • Gość: aniczka Re: największe żenady w reklamie IP: *.acn.pl 17.07.03, 23:52
      A co powiecie na reklame "BIEDRONKI"??? Mnie szlag trafia jak ja widze.I ten
      stały tekst: "Jakie to szczescie miec Biedronke". Ja nie wiem jakie, ja mam
      chyba wyzsze idee.
      • uriel1 Re: największe żenady w reklamie 17.07.03, 23:56
        Gość portalu: aniczka napisała:

> A co powiecie na reklame "BIEDRONKI"??? Mnie szlag trafia jak ja widze.I ten
        > stały tekst: "Jakie to szczescie miec Biedronke".

To idzie jakoś tak: "Jakie to szczęscie, ze Biedronka jest tak blisko".
        ===

> Ja nie wiem jakie, ja mam chyba wyzsze idee.
        Aniczko, reklama jest prosta. I nudna. Po prostu. Ale masz rację - głupawa.
        • Gość: mm Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 11:36
          a najgorsze jest to ze jak się trafi tę reklamę z rańca, to nie ma siły zeby do
          wieczora nie podśpiewywać " biedronka, ah biedronka..."!!!!!
        • Gość: Monio Re: największe żenady w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:50
          A co sądzicie o opinii, że reklamy z założenia są głupawe, aby bardziej
          zapadały w pamięć?
          • Gość: yorke Vanisz "A teraz obleje panią olejem" IP: *.chello.pl 09.07.04, 11:45
            podbiega jakas pinda i bogu ducha winna kobiecine oblewa butelką oleju... jakby
            mi takie cos zrobił to by w zęby dostała
    • Gość: Ziula Re: największe żenady w reklamie IP: *.tkb.net.pl 18.07.03, 02:19
      Trojkat, gdzie jest trojkat! Nie no...delikatnie mowiac szlag mnie trafia kiedy
      to widze. Koncert, baba siedzi i gra na trojkacie, wyciaga torebeczke z
      kisielem,sekunde pozniej ma ten kisiel w kubku, a potem dyrygent przerywa
      koncert i pyta o ten debilny trojkat i wszyscy klaszcza. Nie...no sorry. Cale
      szczescie ktos wymyslil swietna reklame Laysow przy ktorej sie smieje za kazdym
      razem. Ale ja tam nie ogladam reklam ;)
      • dziad_borowy Re: największe żenady w reklamie 18.07.03, 09:55
        Gość portalu: Ziula napisał(a):

> Cale szczescie ktos wymyslil swietna reklame Laysow przy ktorej sie smieje za
        kazdym razem.
        Chodzi Ci o te reklame w pociagu? Nie jestem w stanie przelaczyc na niej na
        inny kanal. Musze obejrzec do konca i basta. I za kazdym razem ryje ze smiechu
        na widok wrednej satysfakcji tej dziewczynki:-))))) Idealnie to zagrala:-)
        dzierżbór Laysy!!!
        • Gość: sara Re: największe żenady w reklamie IP: *.neonet.gliwice.pl 18.07.03, 10:02
          Co prawda post jest o skuchach, ale nie mogę się powstrzymać aby pochwalić
          reklamę Laysów - jest nie do pobicia. Jak również, chyba, turecka reklama,
          chyba, Renaulta - ta ze słoniem
          • timit Re: największe żenady w reklamie 18.07.03, 10:07
            ??moze chodzi ci o peugeot??koles tuninguje swoj samochod m.in. za pomoca
            slonia;>
            • Gość: sara Re: największe żenady w reklamie IP: *.neonet.gliwice.pl 18.07.03, 16:26
              otóż to - swoją drogą, po co firmy wydają miliony na reklamę, skoro ja zamiast
              peugota zapamiętałam muzyczkę i słonia? A skąd mi się wziął renault? haha
              • timit Re: największe żenady w reklamie 18.07.03, 16:30
                sadze ze jednak jest duzo osob ktore samochod zapamietalo.aalbo jak uslysza
                muzyke to im sie przypomni auto...albo jak je na ulicy zobacza skojarza z
                reklama itd...
                • Gość: Mort Re: największe żenady w reklamie IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 18:29
                  Mnie wyprowadzają z równowagi dwie reklamy (oprócz paru takich, które są po
                  prostu żenujące,ale nie mam ochoty podczas nich rzucać czymkolwiek w odbiornik
                  TV),mianowicie ta, w której kobieta jęczy pod prysznicem, uprzednio wygłosiwszy
                  odę do szamponu oraz reklama morlinek - banda dzieciaków plujących jedzeniem
                  (skąd ta kobieta ma tyle dzieci? :)).Te naiwne, dziecięce głosiki zupełnie nie
                  pasują do ich twarzy, a poza tym byłam wychowywana w domu, w którym wpajano mi
                  szacunek do czyjejś pracy (gotowanie:)) i do jedzenia...Brzmi może
                  staroświecko, ale jednak...
              • Gość: widz Re: największe żenady w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 14:02
                renault jak renault, ale skąd Ty wzięłaś tą Turcję???? przecież to Indie jako
                zywo i muzyczka trance hinduski !!!
              • Gość: Agulek Re: największe żenady w reklamie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 21:38
                bo sa dwie reklamy ze sloniem - renowki i Cytrynki. Ale ta z tuningowaniem jest
                super
              • Gość: mm Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 11:41
                moze renault zrobił tę reklamę i są w niej elementy tzw. reklamy podprogowej ?
                (nie widzisz a jest) i właśnie chodzi oto aby ci sie z renaultem kojarzyło :-)

ja jeszcze uwielbiam reklamę nowego kit-kata jak gość w jakimś arabskim kraju
                jedzie taryfą a kierowca "śpiewa" jakąś swoją piosenke "uuuulaaama, mmaaaaaama,
                u laaaaaama, uuuuaa" i gość go ucisza batonikiem, ale tylko na chwilkę bo
                uradowany kierowca włącza radio z ta samą piosenką :-))) dla mnie total!
          • Gość: Asik Re: największe żenady w reklamie IP: 213.241.19.* 01.08.03, 15:07
            Reklama ze słoniem to nie renault to konkurencja peugeot....
          • Gość: Cymr Re: największe żenady w reklamie IP: 195.205.144.* 25.09.03, 17:34
            Chodzi oczywiscie o Peugeota 206. Reklama ze sloniem raczej nie jest turecka, a
            gosciu , ktory "klepie sobie" peżota z jakiejs indyjskiej "syrenki" jest w
            Indiach bardzo znanym i lubianym piosenkarzem.
            Wg mnie najlepsza reklama tego roku (do tej pory).
            • Gość: kasia Czy są reklamy, które Wam się podobają? IP: 217.153.26.* 05.11.03, 12:52
              Czy widziałeś może najnowszą reklamę Peugeot 206? Jak ci się podobała?

Ja uważam, że niektóre reklamy są na prawdę błyskotliwe :)
              Podam kilka przykładów:

- prawie wszystkie reklamy IKEA
              - reklama Vizir (dzieci wpadające w pościel, którą nie było widać bo ma kolor
              śniegu) – genialne, szczególnie na tle innych nudnych proszkowych reklam!
              - ostatnia reklama Renault Clio
              - reklamy z głuchoniemymi (czy na prawde jesteśmy inni?)
              - reklamy czekolady Milka ze świstakami ;)

Może są jakieś reklamy, które Wam się podobają?
              • aniczka_z Re: Czy są reklamy, które Wam się podobają? 18.05.05, 10:38
                Mi osobiście bardzo podobały sie reklamy Reed'sa które leciały jakiś czas temu.
                Miały swój klimat i jeszcze ta dowcipna gra słów... No cóż ale teraz Reed's
                schodzi na psy bo ta reklama z cięzarówką piwa i ciężarówką malin wjeżdżającymi
                do tunelu jest fatalna.
                A tak poza tym to może dużo osób się ze mną nie zgodzi ale podoba mi się
                jeszcze reklama jakiegoś środka na grzybicę czy coś takiego... właściwie to
                najbardziej podoba mi się w niej postac Wkrętka :) Jest nieźle wykręcony...

A z tych najgorszych to dobijają mnie reklamy stylizowane na wiadomości uhhh
                nie znosze takich... No i jeszcze reklama z p Hanką Bielicką... Hanka ok ale
                teksty ta renegocjacja i re cośtam... No i jeszcze to sztuczne przejęzyczenie
                tego gościa...
            • Gość: szoko Re: największe żenady w reklamie IP: *.chomiczowka.net.pl 05.09.04, 14:01
              Po pierwsze - "real z dwoma pajaczkami reklamujacymi proszek omo", po
              drugie "Los mnie swedzi" zdrapki lotto czy jak tam sie zwa (bylam w tak
              glebokim szoku, ze nie zapamietalam, po trzecie - reklama proszku w ktorej
              aniolki utytlaly sobie ubranka a jakis stary dziadek ze skrzydlami za pomoca
              transparentnej pralki - wypral im ciuszki w stopniu "nieskazitelnym"...
              Generalnie rzecz biorac trudno juz o dobra reklame, wiekszosc jest tak
              zenujaca, ze jedynym sposobem by nie dac sie obrazic lub co najmniej - mocno
              zniesmaczyc - jest przelaczenie na inny kanal...Ps. miernota pachna
              rowniez "biedronka", "cilit bang", "nowy vanish gdzie jakas nawiedzona, rozbita
              emocjonalnie kobieta szamocze sie miedzy ludzmi i wylewa na nich roznego
              rodzaju substancje... nie mowiac juz o meritum sprawy - nie jest niemozliwoscia
              wywabienie plamy ktora wnika w tkanine nie dluzej niz 5 sek, niech ta
              entuzjastka sprobuje wywabic cos co lezy za lozkiem mojej bratanicy przez
              tydzien nim ujrzy swiatlo dzienne... Pozdrawiam
              • Gość: szoko Re: największe żenady w reklamie IP: *.chomiczowka.net.pl 05.09.04, 14:09
                No i bylabym zapomniala - reklama chipsow curly i peppies - gdzie dwoje
                sztywniakow probuje udawac luzakow co skutkuje dosc nieprzyjemnym efektem -
                czuje sie jakbym miala przed soba 2 plastikowe lale, tak mocno zniesmaczone i
                sztywne ze pozwalam sobie sadzic iz ktos umiescil im cos sporego o zmiennym
                ladunku elektrycznym tam gdzie nie powinien...
                • Gość: retiro Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:24
                  W reklamie serka almette wszystko ma podkreślać jego puszystość, ale zestaw
                  fruwającego pierza i kociej sierści w pobliżu sera wywołuje odruch wymiotny! I
                  jeszcze to dziecko - głaszcze kota, a zaraz pewnie chwyci za kromkę - no nie...
              • aniczka_z Re: największe żenady w reklamie 18.05.05, 15:09
                na serio te reklamy z vanishem sa poje..e - kumajcie podchodzi do was jakas
                nawiedzona babka rozlewa na was jakies zrobione przed chwilka gowno a wy "co
                pani robi " + usmiech oczywiscie :| nie wiem to chyba jakis pojeb wymyslil :|
                nie wspominajac juz o tych biednych wyglodzonych pieskach ktore po prostu z
                glodu rzucaja sie na "pyszne" jedzonko pedegree :/ albo ze znam mojego kota
                dlatego dostaje whiscas :|a Tesco ?? dla ciebie dla rodziny ?? mam od razu
                skojarzenie z lumpeksem Snickers tez poje..y ... w dodatku podwojnie mnie
                wku..a!! najpierw zajefajny ?? <hahaha> a teraz jakis poje..y gosciu ktory
                sie wgryza w dupe obcej babie :| jakis zwyrol z niego jest :| a reklama " to co
                gozdzikowej ?? " etopiryna ku.. to chyba tylko polska potrafi wymyslic ..
                zreszta co tu duzo pisac prawie wszystkie reklamy sa zje..e ... ale tesco
                przebija wszystko :P:P:P:P:P:P
          • Gość: j,c Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 19:15
            po pierwsze ta reklama jest peugeota a po drógie widać że jest udawana bo jak
            z sedana zrobić hachbacka nie niszcząc świateł
          • Gość: asia Re: największe żenady w reklamie IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 16:03
            tak, tak, no tojak chwalimy to ja chciałam pochawlić reklamę Triady - "szła
            dzieweeeeczka do laseeeeeczka..." - to jest definitywnie najlepsza polska
            reklama - gratulacje i oby takich wiecej!
            • Gość: martyna Re: największe żenady w reklamie IP: *.toya.net.pl 25.08.04, 09:29
              ale zawsze podobała mi sie reklama masmixu
              "A ŁYŻKA NA TO NIEMOŻLIWE!!!!!!!!"

• Gość: beiu Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 21:41
          RACJA, DZIECI SĄ ZŁOŚLIWE
    • Gość: m Re: największe żenady w reklamie IP: *.org / 192.168.0.* 21.07.03, 21:41
      kiedys kochalem truskawki...

kiedys...
      • Gość: cherem Re: największe żenady w reklamie IP: *.acn.pl 29.08.03, 23:07
        Gość portalu: m napisał(a):

> kiedys kochalem truskawki...
        >
        > kiedys...

NO NIE MÓW!! to jak dorośniesz NIE CHCESZ ZOSTAĆ OWOCEM JOGOBELLI?? zdrajca...
    • Gość: ja Re: największe żenady w reklamie IP: *.pgi.waw.pl 22.07.03, 14:49
      "Wiodące proszki". Dokąd one wiodą i kogo?
      Inspekcja robotniczo-chłopska sprawdzająca twardość wody.
      "To nie może być Dosia". Pewnie, że nie bo nadaje się ona do prania szarych skarpetek.
      "Te nowoczesne tkaniny czasem brzydko pachną". No jasne, szczególnie jak się ktoś nie domyje.
      Jęcząca pani pod prysznicem.
    • Gość: aja Re: największe żenady w reklamie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 22:16

> w ostatniej reklamie bobosoczków dzieci wymachują
      grzechotkami, żeby je
      > dostać, starsze wymachują kubeczkiem
      niekapkiem.......... GERBERA,
      > oczywiście konkurencyjnej firmy.
      >
      > znaleźliście też jakieś kwasy reklamowe???
      >
      > mona
      Nie wiem czy wiesz, ale bobofruty( teraz moze
      bobosoczki...) produkuje wlasnie Gerber(dawniej Alima)...
    • Gość: MIA Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 12:28
      ZDECYDOWNIE "TRÓJKĄT, GDZIE JEST TRÓJKĄT" NO KTO TO SŁYSZAŁ ŻEBY PODCZAS
      KONCERTU JEŚĆ KISIEL , KTÓRY NA DODATEK PARUJE JAKBY CO DOPIERO GO WODĄ
      ZALAŁA . TO NA DOBRĄ SPRAWĘ KTOŚ MOGŁBY KRZYKNĄĆ "GDZIE JEST CZAJNIK"
      BEZNADZIEJNA REKLAMA A KISIEL TEŻ NIE ZA DOBRY!!!
      • Gość: aniczka Re: największe żenady w reklamie IP: *.acn.pl 24.07.03, 22:48
        Popieram Cie.Choc wczesniej napisalam ze reklama Biedronki tez mnie
        denerwuje.Reklama o ktrorej mowisz z trojkatem i tym nieszczesnym kisielkiem
        przypomina mi reklame jakis platkow do mleka.Byly chyba zlociste i podobnie
        rozgrywalo sie to chyba na jakims przyjeciu.To byl dla mnie koszmar.Niestety
        nazwy feralnych platkow nie pamietam.Moze to i dobrze...?
        • Gość: poznanianka Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 09:38
          Najbardziej idiotyczne reklamy to zdecydowanie reklamy telezkupów Mango!!
          Maskara w 100%!! "Paaanie, daj pan spokój - tu, lampa solar green" ta
          naturalność.... ach...
          bez kitu...
          an poza tym to biedronka i bóle menstuacyjne!
          bleee
          acha!!!!! i dosia z idiotkami-babami i PRZEDE WSZYSTKIM reklama Rexony - Idol
          jak tak poroniona baba stoi i spiewa przed lustrem = ladudidoda aaa
          liluli...!!!! brehhhh.... :[
          • Gość: poznanianka Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 09:40
            i jeszcze ta: "mam brać?" z tymi facetami ześpiewających fortepianów
            • paskudek1 Re: największe żenady w reklamie 21.11.03, 08:28
              reklama "mam brać" jest oparta na starych tekstach z "Kabaretu Olgi Lipińskiej". Dawne czasy kiedy Turecki (Gajos) "sam zgryzał" kawę bo młynka nie mieli, a pan Czesio własnie pytał Pana Janeczka "Panie Janeczku mam grać???" i cała rodzina ryczała przed telewizorem. Gwóniara wtedy byłam ale pamiętam, kabaret leciał dosyć późno :)
              Niestety wiele młodych osób albo tego wogóle nie widziała, albo nie pamięta. Co starsi wiedzą o co chodzi
            • marius17 Re: największe żenady w reklamie 10.12.03, 17:00
              a jak wam sie moja reklama podoba
          • Gość: klubik Re: największe żenady w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 10:20
            I jeszcze jedna perełka z telezakupów: "Taki gryll to jest gryll!"
      • Gość: Andy Re: największe żenady w reklamie IP: 62.181.175.* 21.08.03, 12:58
        Apropos Trójkąta... Jeśli już muszą robić muzyczną reklamę, niech wezmą na
        dyrygenta kogoś, kto ma przynajmniej elementarne poczycie rytmu i wie jak
        trzymać batutę. Nie wystarczy wyglądać jak wk... Maksymiuk. A poza tym żaden
        dyrygent nie powiedziałby "trójkąt" tylko raczej "triangiel", a pewnie i tak by
        nic nie zauważył. Dobrze przynajmniej, że reszta towarzystwa (poza
        słodkochwilową panienką) nie udaje, że umie grać - to autentyczni muzycy
        (ciekawe ile dostali za taką "chałturkę")
    • Gość: Hoob Re: największe żenady w reklamie IP: *.citicorp.com 25.07.03, 14:03
      Absolutny hit, reklama pampersow, ktore wchlaniaja tez rzadka kupke...
      Przestalem ogladac telewizje przy sniadaniu. Moze to i lepiej.
      • Gość: Tom Re: piękne pachy... IP: 213.77.14.* 25.07.03, 14:22
        ..."wchłania intymny zapach.." ,
    • Gość: agatak Adax - iMac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 11:57
      Mi sie rzucila w oczy prasowa reklama kompuutera Adax - na
      zdjeciu dzieciaki siedzialy przed iMac'iem. Trochu jednak innej firmy
      sprzet...
      • Gość: łezka Re: Adax - iMac IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 29.07.03, 09:08
        może to nie zenada,ale nie moge patrzeć na tę niesypmatyczna babę w reklamie
        sosu chińskiego "Knorra".jak przychodzi do domu i z ta wredna miną
        pyata"chińskie danie???", to mam wrażenie,że zaraz zdzieli męża scierą,że znowu
        żarcie z proszku zaserwował;)))strasznie wydaje mi sie babsztyl
        niesympatyczny,i do tego ten obrażony ton głosu.a fe!
    • Gość: motyl69 Re: największe żenady w reklamie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 02:26
      Fajnie jest jak widzę pierwsze ujęcia reklamy "pyralginium".Te stare pudło....
      Niech ktoś mnie oświeci-skąd słowo :pyralginum? PZDR Paweł
      • Gość: motyl69 Re: największe żenady w reklamie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 02:27
        Gość portalu: motyl69 napisał(a):

> Fajnie jest jak widzę pierwsze ujęcia reklamy "pyralginium".Te stare pudło....
        > Niech ktoś mnie oświeci-skąd słowo :pyralginum? PZDR Paweł

Oczywiście "FAJNIE JEST"
        • devojce militaria.pl 30.07.03, 08:17
          Ostatnio widziałam na regionalnej chyba. Siedzi koleś przy biurku i do bólu
          sztucznym głosem mówi, że nie wiedział co tacie kupić w prezencie ale żona
          poleciła mu strone www.militaria.pl i kupił wiatrówkę. No dla mnie bomba.
          Znaczy może lepiej było bombę kupić, jądrową. Produkt fantastyczny, a wykonanie
          jeszcze lepsze.

Pozdrawiam
          D.

P.S.: Było coś jeszcze ale nie pamiętam w tej chwili.
          • timit "moj maz robi najlepsze szyby" 30.07.03, 09:12
            reklama firmy "megal-bezpieczny swiat bez krat!~" na dawnym wot!reklama ma
            pewnie wiecej niz 10 lat i z zenady stala sie cool oldschoolem, pokazujacym
            klimat reklam z poczatku lat 90tych...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka