Dodaj do ulubionych

Łukasz Wiewiórski - KEN

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 17:15
czy ktoś wie co dzieje z wyżej wymienionym jegomościem?? Miał podobno powstać
po BBB jakis film, coś w stylu 'jeden dzień z zycia Kena' czy jakos tak...
Tak mnie naszło, nie jestem żadnym fanem ani nic w tym stylu.. po prostu
pytam. W Poznaniu o Brenasie cicho sza.
pzdr

'bo mnie nagła krew zaleje'
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 17:39
      Gość portalu: sonny napisał(a):

> czy ktoś wie co dzieje z wyżej wymienionym jegomościem?? Miał podobno powstać
      > po BBB jakis film, coś w stylu 'jeden dzień z zycia Kena' czy jakos tak...
      > Tak mnie naszło, nie jestem żadnym fanem ani nic w tym stylu.. po prostu
      > pytam. W Poznaniu o Brenasie cicho sza.
      > pzdr
      >
      > 'bo mnie nagła krew zaleje'

Hehehe postać warta pzrypomnienia.Najnormalniejsza osoba w domu BB.
      Poza tym nieźle można było z niego polewać.Niestety nic nie wiem o
      jego losach.Były plotki,że prowadził jakiś sextelefon dla pań.....
      To byłoby żałosne.O Brenasie "twardym a nie miętkim" też cisza za to
      Koziołek wystapiła conajmniej dwa razy u Drzyzgi w roli eksperta.
      • Gość: sonny Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 17:44
        Koziołek to ta XXXXXXXL??? Jaką ona xywę miała?? eh, ten BBB :-))

'bo mnie nagła krew zaleje'
        • Gość: fart Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 28.06.03, 19:11
          zołza!
          chyba...
      • Gość: papapat Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 20:48
        niedawno u drzyzgi widzialem Frytke
        ma robic jakąś rewię ciekawe jak jej to wyjdzie
        • Gość: verte Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 21:14
          Gość portalu: papapat napisał(a):

> niedawno u drzyzgi widzialem Frytke
          > ma robic jakąś rewię ciekawe jak jej to wyjdzie

Frycie widziałem kiedyś na okładce Polityki,ale nie kupiłem i nie wiem co tam
          robiła.Jedno jest pewne nos ma nadal krzywy jak klamka a myślałem,że zrobi coś
          z tym jak zarobi trochę kasy.
          • Gość: trampek smrodek Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.it-net.pl 01.07.03, 22:26

>
            > Frycie widziałem kiedyś na okładce Polityki,ale nie kupiłem i nie wiem co tam
            > robiła.Jedno jest pewne nos ma nadal krzywy jak klamka a myślałem,że zrobi coś
            > z tym jak zarobi trochę kasy.

nos ma krzywy bo gach jej pił i ją bił ;)
            • Gość: eroll Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.chello.pl 01.07.03, 23:46
              Frytka wzięła się za śpiewanie, niebawem do radia trafi kawałek jaki nagrała ze
              śp Waldkiem Goszczem.
    • michto.77 Re: Łukasz Wiewiórski - KEN 28.06.03, 21:33
      Czytałem gdzieś, jak się żalił że nikt mu nie zaproponował roli w filmie ani
      nigdzie nie zaprasza...i powiem szczerze,że bardzo mnie po podbudowało.
    • Gość: Łukasz Wiewiórski odpowiadam mojemu fanowi IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 28.06.03, 22:31
      aktualnie możesz mnie spotkać na ulicy Warszawskiej w Krakowie. szukaj uważnie,
      bo usunąłem zarost z twarzy, klaty i nóg, a mój strój jest innym niż ten do
      którego przywykłaś oglądając mnie w BB.
      a tak w ogóle to za 50 złotych pokażę ci tylne wrota raju. pa!

Łukasz
      • Gość: plastuga Re: odpowiadam mojemu fanowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:54
        Gość portalu: Łukasz Wiewiórski napisał(a):

> aktualnie możesz mnie spotkać na ulicy Warszawskiej w Krakowie. szukaj
        uważnie,
        >
        > bo usunąłem zarost z twarzy, klaty i nóg, a mój strój jest innym niż ten do
        > którego przywykłaś oglądając mnie w BB.
        > a tak w ogóle to za 50 złotych pokażę ci tylne wrota raju. pa!
        >
        > Łukasz

A ja slyszalam, jak Frycia donosiław telewizorze, ze ma faceta, co nie
        przeszkadzało jej się pochwalić, iż : _ U Łukasza bywam w weekendy, a on robi
        mi śniadania do łóżka...
        Wychodzi na to, że Łukasz boy`em hotelowym Fryci został...
        Zgadza się?
        • Gość: Łukaws Re: odpowiadam mojemu fanowi IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 29.06.03, 11:22
          Gość portalu: plastuga napisał(a):

> A ja slyszalam, jak Frycia donosiław telewizorze, ze ma faceta, co nie
          > przeszkadzało jej się pochwalić, iż : _ U Łukasza bywam w weekendy, a on robi
          > mi śniadania do łóżka...
          > Wychodzi na to, że Łukasz boy`em hotelowym Fryci został...
          > Zgadza się?
        • Gość: Łukasz Wiewiórski Re: odpowiadam mojemu fanowi IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 29.06.03, 11:26
          Gość portalu: plastuga napisał(a):

> A ja slyszalam, jak Frycia donosiław telewizorze, ze ma faceta, co nie
          > przeszkadzało jej się pochwalić, iż : _ U Łukasza bywam w weekendy, a on robi
          > mi śniadania do łóżka...
          > Wychodzi na to, że Łukasz boy`em hotelowym Fryci został...
          > Zgadza się?

Fryta nie spełnia moich oczekiwań. Ma za duży cellulitis i harmider w głowie.
          Nie ubierając w słowa - jest tendencyjną tandetną blondynką. Ja pozostaje
          atrakcyjnym brunetem wydepilowanym gdzie trzeba i związek z Frytą mógłby
          znacznie obniżyć moje notowania na rynku matrymonialnym. Przypominam raz
          jeszcze: tylne wrota raju do nabycia w telezakupach Bagno za jedyne 50.99!
          Burdel i Cevkowicz już przetestowali. A ty?
    • Gość: alina1 Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 09:32
      Czytałam gdzieś, że Ken spotykał się z finalistką/uczestniczką? Miss. Plany na
      życie miał dużo, jak jest dziś nie wiem.
      • Gość: verte Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 15:23
        Google mówi,że Ken został prezesem jakiejś Agencji PR,która organizuje castngi
        dla młodych dziewcząt a potem wysyła te cyt."najpiękniejsze rodzynki" do pracy
        za granice.Mam nadzieję,że to nie jest to o czym myślę,jakaś kryminalna sprawa.
        Poza tym wieczorami KEN dorabia jako barman w warszawskim klubie Upstairs.
        Fajna to musi być firma,której prezes dorabia po nocach jako barman.
        • Gość: schabowy Re: Łukasz Wiewiórski - KEN IP: *.crowley.pl 30.06.03, 16:08
          niedawno byłem w warszawskiej klubo-knajpie 'apsters' i ten kolo stał za barem
          i nalał mi piwko.
          • alex.z.deszczu Re: Łukasz Wiewiórski - KEN 01.07.03, 00:08
            Gość portalu: schabowy napisał(a):

> niedawno byłem w warszawskiej klubo-knajpie 'apsters' i ten kolo stał za
            barem
            > i nalał mi piwko.

Ale to chyba dobrze, ze pracuje...
            Za to akurat, że ktoś pracuje czy w klubie, czy w biurze czy jako dozorca,
            krytyka zjadliwa chyba się nie należy...
            Jest młody.
            Taka praca w klubie może mu się calkiem podobać...
            alex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka