Dodaj do ulubionych

NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 08:10
Witam wszystkich, wlasnie uslyszalam w radio (hi hi), ze schwarzenegger mial
wypadek motocyklowy . Zgdanijcie ile on ma lat ( to tez podali) .... NO ,
prawie, otoz: 54 latka stuknely Panu Arnoldowi. Na moich oczach starzeja sie
idole moich "znajomych" :)))
Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Geralt Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 08:14
      Witam !
      Dziś Meve naraża się Nali. Ho, ho.
      Ja tam zawsze wolałem Sylwka Stalone. Ten włoski styl:-)
      Ludzie gadają że Arek przegra z Marzeną. Co o tym sądzicie drogie Panie ?
      Pozd
      Geralt
      • Gość: Meve Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 08:34
        Nie smaialabym sie narazac Nali, chyba w tym samym czasie zalozylysmy watek.
        Mysle, za eMarzenka wygra ten szol, ku mojej rozpaczy:))))
        • Gość: Nala Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 08:40
          Gość portalu: Meve napisał(a):

> Nie smaialabym sie narazac Nali, chyba w tym samym czasie zalozylysmy watek.
          > Mysle, za eMarzenka wygra ten szol, ku mojej rozpaczy:))))

Wybaczam Ci wspaniałomyślnie ! Niech Ci będzie !!! :o)))
          Zostajemy na Twoim wątku !
          Narażę się Tobie, ale jakoś wolę Marzenkę niż Arka. Może i jest niegłupi ale taki
          jakiś, no nie wiem, rozlazły???, nie wiem jak to określić ?

• Gość: Meve Dziekuje IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 10:08
            Bardzo mi milo, ze mam tak uprzejma kolezanke, ktora wybacza i przechodzi na
            moj watek. Pzdr serdecznie :))))
    • hi-hi Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX 11.12.01, 08:19
      a jest radio hi hi

jeśli tak to zaczne go słuchac ;-)

hi-hi
      pzdr
      ;-)
      • Gość: Meve Radio IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 10:33
        Nawet jesli jest, to nic o nim nie slyszalam. Hi Hi - to u mnie taki
        rodzaj "mysiego smiechu" hi hi
    • Gość: Ina Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.12.01, 08:37
      Dzień dobry wszystkim. Dziś juz chyba po kacu. Jak tam nominacje???? Glowa nie
      pozwoliła ma wczoraj na włączanie tv :)
      • Gość: Nala Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:45
        Gość portalu: Ina napisał(a):

> Dzień dobry wszystkim. Dziś juz chyba po kacu. Jak tam nominacje???? Glowa nie
        > pozwoliła ma wczoraj na włączanie tv :)

Witaj !
        Czemu masz taki grobowy nastrój ????? :o)))
        Rozumiem że kac, ale to było wczoraj !?
        Dzięki za załączniki, są świetne. Potem coś więcej napiszę.
        Kogo obstawiasz do finałowej trójki.
        Ja ;
        Marzenkę, Davida i oczywiście mojego faworyta Wojtka !
        Pozdrawiam. Nala.

• Gość: Meve Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:52
        Ina, hej, cos po tym kacu Ci sie poczta rozlazla:))) Dostalam 6 nagrobkow i 6
        grobowcow. Hmm, to ma byc jakas aluzja????
        :)))))))00
        • Gość: Geralt INA !!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 10:04
          Ina !
          Ja też dostałem 2 wiadomości trzy razy. Zdjątka zabawne ale razy 3 ?
          Albo serwer szaleje albo Twoja skrzynka.
          • Gość: Nala Re: INA !!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 10:16
            Ina chyba dzisiaj goni "w piętkę" ! :o)
            Kac kacem, ale żeby aż tak ?????????????
            Ja miewałam zdecydowanie inne objawy !
            Ale potrójnie widzałam raczej w trakcie picia, a nie po ! :o)))
            Inuś, spytam jak dobry! psycholog. Chcesz o tym porozmawiać ??? :o)))

• Gość: Meve Potrojne widzenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 10:39

> Ja miewałam zdecydowanie inne objawy !
              > Ale potrójnie widzałam raczej w trakcie picia, a nie po ! :o)))
              Ja tez mialam inne objawy - latajace helikoptery. Mam zawsze taki test na to, czy
              juz jestem dostyatecznie pijan - jezeli smieje sie sama do siebie w ubikacji
              (miedzy jednym drinkiem a drugim) to oznacza, ze juz powinnam przestac. Smnieszy
              mnie wszystko: kafelki albo ich brak, kolor papieru toaletowego(albo brak
              papieru :)), to, ze sa drzwi itd. Wiem, ze zenujace, ale ten test zawsze
              dziala:))))
        • Gość: monia Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: 217.97.138.* 11.12.01, 10:36
          Dzień dobry wszystkim! Poranek jest dosć biały, ale jakis taki mokrawy, brrr. Jak ja nie lubię wstawać
          wczesnie rano w takie dni. A jak już wstanę, z taką mało zachęcającą miną i kiwam się smętnie nad
          kubkiem herbaty, to zazdrosnie spoglądam na moją łaciato-kosmatą lalunię, która tupie
          zniecierpliwiona łapami (na pewno!) i mysli: no, kiedy oni wreszcie sobie polezą w chorobę i zostawią
          moją kanapę!
          Szczerze mówiąc, nie wiem kto odpadnie przy tych nominacjach. Wydaje mi się, że szanse są dosć
          wyrównane. Natomiast od paru dni mam takie delikatne wrażenie, że Marzena coraz lepiej się
          zaczyna prezentować. Lepiej uczesana, lepszy makijaż itp. No i częsciej wypowiada się (albo ją
          częsciej pokazują w TV).
          • Gość: Meve Mokrawo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 10:44
            Gość portalu: monia napisał(a):

> Dzień dobry wszystkim! Poranek jest dosć biały, ale jakis taki mokrawy, brrr. J
            >
            Ohyda, wiem, co czujesz - taka plucha mnie nastraja mocno depresyjnie (oczywiscie
            nie tak jak Pirxa:))))

> Natomiast od paru dni mam takie delikatne wrażenie, że Marzena coraz
            > lepiej się
            > zaczyna prezentować. Lepiej uczesana, lepszy makijaż itp. No i częsciej wypowia
            > da się (albo ją
            > częsciej pokazują w TV).

O wlasnie, ten lepszy makijaz tez zauwazylam, spryciara, no nie?
            Czy sie wypowiada nie wiem, bo nie mialam czasu, aby to stwierdzic, moja Mala ma
            etap na ogladanie zdjec z albumu - godzinami non-stop.
            • Gość: Geralt Me wrażenia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 11:29
              Ja kibicuje Arasowi.
              Marzena to dla mnie antyteza kobiecości. Mogła by bez charakteryzacji grać
              czarownicę.
              Co nie zmienia faktu ze jeśli sympatie rozłożą sie tak jak w zeszłym tygodniu
              to padnie Arek. niestety.
              Porównując mój stan emocji tuż przed finałem BB1 (nie cierpiałem wprost Alicji)
              to teraz właściwie tylko przyglądam się jak będzie. Zarówno wtedy jak i teraz
              nie dzwoniłem na to ich audiotele i teraz tez nie zadzwonię.
              Chrzanić ich.
              Pozd
              Geralt
              • Gość: Meve Re: Me wrażenia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 11:35
                Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Ja kibicuje Arasowi.
                > Marzena to dla mnie antyteza kobiecości. Mogła by bez charakteryzacji grać
                > czarownicę.
                Ooooooo, podobne wrazenia. Tylko jej taniec mi sie bardzo podobal.

> Porównując mój stan emocji tuż przed finałem BB1 (nie cierpiałem wprost Alicji)
                >
                > to teraz właściwie tylko przyglądam się jak będzie. Zarówno wtedy jak i teraz
                > nie dzwoniłem na to ich audiotele i teraz tez nie zadzwonię.
                > Chrzanić ich.
                No, wreszcie normalna i prawidłowa reakcja :)))))
          • Gość: Nala Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 11:38
            Gość portalu: monia napisał(a):

> Dzień dobry wszystkim! Poranek jest dosć biały, ale jakis taki mokrawy, brrr. J
            > ak ja nie lubię wstawać
            > wczesnie rano w takie dni. A jak już wstanę, z taką mało zachęcającą miną i kiw
            > am się smętnie nad
            > kubkiem herbaty, to zazdrosnie spoglądam na moją łaciato-kosmatą lalunię, która
            > tupie
            > zniecierpliwiona łapami (na pewno!) i mysli: no, kiedy oni wreszcie sobie polez
            > ą w chorobę i zostawią
            > moją kanapę!
            > Szczerze mówiąc, nie wiem kto odpadnie przy tych nominacjach. Wydaje mi się, że
            > szanse są dosć
            > wyrównane. Natomiast od paru dni mam takie delikatne wrażenie, że Marzena coraz
            > lepiej się
            > zaczyna prezentować. Lepiej uczesana, lepszy makijaż itp. No i częsciej wypowia
            > da się (albo ją
            > częsciej pokazują w TV).

Cześć Monia !!!
            "Wcześnie rano" ??? - czy chcesz przez to powiedzieć że dla Ciebie wcześnie rano
            to jest godz. 10:30 ?????????
            Czegoś tu nie rozumiem ??? :o)
            Jeżeli dla Ciebie "skoro świt" to południe, to co ja mam powiedziedzieć ?
            I podejrzewam że parę innych osób na naszym prywatnym forum ?????
            Oj Monia, Monia ! Rozbawiłaś mnie ! Już sobie wyobrażam jak otwierasz oczęta i z
            obrzydzenieniem stwierdzasz (cały czas ok. 10:00) że właściwie to Ci się nie chce
            wstawać taaaak wczeeeśnieeee !
            Ty śpiochu !!!!!!
            Wcale się nie dziwię Twojej kosmatej mordzie że się tak niecierpliwi ! Biedna
            psina chce się położyć a tu jej miejsce zajmują !
            Z moją czekoladową mordą nie ma takiego problemu bo śpi na łóżku !!! I wcale tego
            nie ukrywam !!! Taka jest rozpaskudzona !
            Pozdrawiam. Nala
            • Gość: monia Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: 217.97.138.* 11.12.01, 12:00
              Oj Nala, złosliwcze! gdybym ja wstawała o godzinie 10, to w przypadku jakiegokolwiek narzekania
              kopnęłabym sama siebie w tyłek! 10.30 to jest godzina, o której mogę oddać się prywatnym
              rozrywkom na służbowym komputerze, natomiast wstaję o godzinie 7.00. Pewnie, zawsze mogłoby
              być gorzej, ale ja po prostu nie lubię rano wstawać, zwłaszcza zimą. Niezależnie od tego, o której się
              kładę, rano jestem "warkliwa" i tyle.
              A suka jest beszczelna i ma za dobrze - tak twierdzi Jej Pan. Jego zdaniem pies powinien
              profilaktycznie obrywać w tłusty łaciaty kuper przynajmniej raz dziennie, ponieważ z włażeniem na
              kanapę nie jest nawet uprzejma zaczekać aż wyjdziemy.
              Oj, no podpadłas mi z tym wstawaniem, ale i tak pozdrawiam!
              • Gość: Nala Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 12:23
                No już dobrze, dobrze, nie złość się tak ! :o)
                W każdym razie zabrzmiało (a może raczej wyglądało) tak, jakbyś dopiero
                wstała ! :o))) Ciężko obrażona na cały świat i ludzi !!! :o)

Monia, kto lubi wcześnie wstawć ? Powiedz mi ! Ja nikogo takiego nie znam !
                I co, dalej się będziesz dąsać ?
                Pozdrowienia dla mordy "szurpatej" od czekoladowej !
                P.S.
                A tak w ogóle, to żadnych kuprów, łaciatych czy nie, to się nie godzi
                bić !!! :o)))

• Gość: Meve Zimowe poranki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 12:59
                  Oj, Monia, Ty chyba jesteś ten ciężki przypadek, co ja:)))
                  Ostatnio ciągle spóźniam się do pracy - po porstu nie mogę wstać:))
                  Szef patrzy w miarę przychylnie ( co jakiś czas przekupuje go ciatskami).
                  Jak wstaje, to jestem wściekła, ze nie mogę, zgodnie z rytmem natury:)))),
                  poleżeć sobie w ciepłym łóżeczku:)))
                  Ale po godzinie mi zazwyczaj mija.
                  Latem nie ma takiego problemu, chyba, że nocka ostro zarwana:)))))

• Gość: Geralt ble ble ble ble IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 13:01
                    Nikogo tu nie ma gadam sam do siebie ble ble ble
                    • Gość: Meve Re: ble ble ble ble IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 13:08

> Nikogo tu nie ma gadam sam do siebie ble ble ble
                      Geralt, czuję sie obrażona - wpisuję wpis za wpisem, narażając się na ochrzan
                      bossa, a Ty mówisz, że gadasz sam do siebie. Mam tam do Ciebie podkoczyć i
                      ofukać, tak, jak żona Pirxa przywołuje go rano do porządku = normalnego
                      funkcjonowania???
                      Pozdrawaim i czekam na pogawędkę :))))))

• Gość: Geralt Re: ble ble ble ble IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 13:42
                        Gość portalu: Meve napisał(a):

> Gość portalu: Geralt napisał(a):
                        >
                        > > Nikogo tu nie ma gadam sam do siebie ble ble ble
                        > Geralt, czuję sie obrażona - wpisuję wpis za wpisem, narażając się na ochrzan
                        > bossa, a Ty mówisz, że gadasz sam do siebie. Mam tam do Ciebie podkoczyć i
                        > ofukać, tak, jak żona Pirxa przywołuje go rano do porządku = normalnego
                        > funkcjonowania???
                        > Pozdrawaim i czekam na pogawędkę :))))))
                        >

Kurka ale na mnie krzyczycie.
                        Meve zawsze lepszy Boss niż Bossowa:-)
                        Nie strasz tym podskoczeniem bo ja się przyzwyczaiłem że nie pracujemy w jednej
                        firmie a tu znowu strach:-)))
                        sam się nie za często wpisuję bo myslałem że Was nie ma. Parodia.
                        Można by zrobić jakieś zakłady: kto wygra BB. Co myślicie Babki ?
                        Geralt

• Gość: Meve Re: ble ble ble ble IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 13:58

> Kurka ale na mnie krzyczycie.
                          > Meve zawsze lepszy Boss niż Bossowa:-)
                          No nie wiem, nie wiem:))))))
                          > Nie strasz tym podskoczeniem bo ja się przyzwyczaiłem że nie pracujemy w jednej
                          >
                          > firmie a tu znowu strach:-)))
                          Nie, chyba raczej nieeeeeeee. Ale może chociaż na tym samym osiedlu???
                          > sam się nie za często wpisuję bo myslałem że Was nie ma. Parodia.
                          > Można by zrobić jakieś zakłady: kto wygra BB. Co myślicie Babki ?

Babka Meve: Myślę, że wygra Marzenka
                          Chcę: Dvidka na zwyciezce

• Gość: Nala Re: ble ble ble ble IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 13:16

> Nikogo tu nie ma gadam sam do siebie ble ble ble

Myślałby kto ???
                      Pojawiasz się raz na godzinę i jeszcze masz pretensje że nikt się do Ciebie nie
                      odzywa !!! Coś Ci się "pokićkało" !!! Meve ma rację, trzeba Cię chyba zdrowo
                      opieprzyć !!! :o)))
                      Ja już się żegnam, pa, pa - do jutra !
                      Nala
                      • Gość: monia Re: ble ble ble ble IP: 217.97.138.* 11.12.01, 14:43
                        Nala zrobiła "pa, pa" a czy ktos jeszcze został?
                        Ja obstawiam Wojtka - on sam siebie już chyba też obstawia (czepiam się chyba dla zasady, bo lubię
                        faceta).

• Gość: monia Re: NALA<INA<MONIA<GERALT<PIRX IP: 217.97.138.* 11.12.01, 15:10
                  Czyli wszyscy już sobie poszli? To idę i ja! Pa, pa wszystkim!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka