Dodaj do ulubionych

A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS?

IP: *.chello.pl 02.07.03, 23:45
BODAJŻE DRUGĄ POLSKĄ TELENOWELĘ, NAWET FAJNY BYŁ SERIAL
Obserwuj wątek
    • Gość: glus filmowiec Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 08:04
      Pamietam, calkiem sympatyczny serial, akcja dla odmiany toczyla sie na
      wybrzezu. Najlepszym watkiem byla dla mnie jakze trudna milosc Antoniego
      Wereszczaki (M.Baka) - mezczyzny z duuuuzym doswiadczeniem zyciowym i Renaty
      Dancewicz - mlodej erudytki wladajacej biegle 3 jezykami obcymi i cytujacej
      klasykow z pamieci. I byla tam Malgosia Foremniak i wcale nie jako
      anestezjolog... Ten serial mial takie specyficzne zdjecia, jakby zamglone, a
      biale przedmioty byly rozswietlone. Szkoda, bo watki skonczyly sie nagle,
      urwane. Pozdrowienia ;)
      • Gość: egon Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: 80.51.247.* 03.07.03, 08:20
        Hehehe... mój ulubiony serial... i to właśnie w nim Małgorzata Foremniak
        zyskała popularność, którą teraz dyskontuje. Dla mnie ten serial jest okazją
        do zobaczenia paru aktorów z Teatru Wybrzeże, których niestety niezbyt często
        mogę oglądać na żywo. Fakt, że teraz się wydaje nieco infantylny, ale swój
        urok ma.
        • Gość: eroll Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.chello.pl 03.07.03, 09:37
          Gość portalu: egon napisał(a):

> Hehehe... mój ulubiony serial... i to właśnie w nim Małgorzata Foremniak
          > zyskała popularność, którą teraz dyskontuje. Dla mnie ten serial jest okazją
          > do zobaczenia paru aktorów z Teatru Wybrzeże, których niestety niezbyt często
          > mogę oglądać na żywo. Fakt, że teraz się wydaje nieco infantylny, ale swój
          > urok ma.
          jacy aktorzy z serialu grają w Teatrze Wybrzeże? Pewnie wśród nich jest pani
          Dorota Kolak (serialowa Wanda) i jej mąż Igor Michalski(serialowy Marek)?
          • krzysztof.moczulski Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? 03.07.03, 09:45
            No i chyba Baka AFAIR
            ------------------------------
            "Nie wiem, czy bym skoczył na bungee, jakoś nie mam do tej gumy zaufania"

Adam Małysz
    • wojtow Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? 03.07.03, 08:31
      Pamiętam też "W Labiryncie" ...
    • Gość: mahoney Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.man.polbox.pl 03.07.03, 16:10
      Gość portalu: EROLL napisał(a):

> BODAJŻE DRUGĄ POLSKĄ TELENOWELĘ, NAWET FAJNY BYŁ SERIAL

EROLL WYŁĄCZ KAPSLOKA
      mahoney
    • Gość: eroll Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.chello.pl 03.07.03, 16:26
      dobra
      • Gość: Wujo Wężyk Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.acn.pl 03.07.03, 21:18
        infantylny to mało powiedziane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka