Gość: EROLL IP: *.chello.pl 02.07.03, 23:45 BODAJŻE DRUGĄ POLSKĄ TELENOWELĘ, NAWET FAJNY BYŁ SERIAL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glus filmowiec Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 08:04 Pamietam, calkiem sympatyczny serial, akcja dla odmiany toczyla sie na wybrzezu. Najlepszym watkiem byla dla mnie jakze trudna milosc Antoniego Wereszczaki (M.Baka) - mezczyzny z duuuuzym doswiadczeniem zyciowym i Renaty Dancewicz - mlodej erudytki wladajacej biegle 3 jezykami obcymi i cytujacej klasykow z pamieci. I byla tam Malgosia Foremniak i wcale nie jako anestezjolog... Ten serial mial takie specyficzne zdjecia, jakby zamglone, a biale przedmioty byly rozswietlone. Szkoda, bo watki skonczyly sie nagle, urwane. Pozdrowienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: 80.51.247.* 03.07.03, 08:20 Hehehe... mój ulubiony serial... i to właśnie w nim Małgorzata Foremniak zyskała popularność, którą teraz dyskontuje. Dla mnie ten serial jest okazją do zobaczenia paru aktorów z Teatru Wybrzeże, których niestety niezbyt często mogę oglądać na żywo. Fakt, że teraz się wydaje nieco infantylny, ale swój urok ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.chello.pl 03.07.03, 09:37 Gość portalu: egon napisał(a): > Hehehe... mój ulubiony serial... i to właśnie w nim Małgorzata Foremniak > zyskała popularność, którą teraz dyskontuje. Dla mnie ten serial jest okazją > do zobaczenia paru aktorów z Teatru Wybrzeże, których niestety niezbyt często > mogę oglądać na żywo. Fakt, że teraz się wydaje nieco infantylny, ale swój > urok ma. jacy aktorzy z serialu grają w Teatrze Wybrzeże? Pewnie wśród nich jest pani Dorota Kolak (serialowa Wanda) i jej mąż Igor Michalski(serialowy Marek)? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.moczulski Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? 03.07.03, 09:45 No i chyba Baka AFAIR ------------------------------ "Nie wiem, czy bym skoczył na bungee, jakoś nie mam do tej gumy zaufania" Adam Małysz Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? 03.07.03, 08:31 Pamiętam też "W Labiryncie" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.man.polbox.pl 03.07.03, 16:10 Gość portalu: EROLL napisał(a): > BODAJŻE DRUGĄ POLSKĄ TELENOWELĘ, NAWET FAJNY BYŁ SERIAL EROLL WYŁĄCZ KAPSLOKA mahoney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.chello.pl 03.07.03, 16:26 dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujo Wężyk Re: A KTO PAMIĘTA RADIO ROMANS? IP: *.acn.pl 03.07.03, 21:18 infantylny to mało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś