Gość: papapat Re: TopTrendy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:07 mnie nie bardzo 1. niby śmieszny pazura 2. beznadziejny jak zwylke kaczyński 3. nie bylo wiśniewskiego fak .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukerro Re: TopTrendy IP: *.chello.pl 06.07.03, 11:18 Gawlinski sie nacpal i zaspiewal Baska miala fajne cyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nix Re: TopTrendy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 14:31 Gość portalu: cukerro napisał(a): > Gawlinski sie nacpal i zaspiewal > Baska miala fajne cyc... Kasia nie lepiej wyglądała i śpiewała -dla mnie jedno wielkie rozczarowanie,beznadzieja i ka-pucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahila i chomisia Re: TopTrendy IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 06.07.03, 11:55 nam też się nie podobało. Tyle oczekiwań na jakieś dobre widowisko i takie wielkie rozczarowanie. Po co użądzać festiwal, jeżeli główni nagrodzeni w ogóle się nie zjawiają. Może następnym razem organizatorzy bardziej zadbają o dogodny, dla wszystkich artystów, termin. Pozdrawiamy K. i Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elen Re: TopTrendy IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.03, 14:32 Hmm.. Pazura - byłby niezły gdyby nie ta nadgestykulacja - czy on w każdej sytuacji musi zachowywać sie jak w 13tym posterunku? :/ Co do zespołów - było ok, I guess, ale brakowło mi jakiegoś 'show', ciekawej oprawy. Szkoda że nie było A.M. Jopek. A dzis chyba Brainstorm (niestety) i Edyta Gorniak? I kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: TopTrendy 06.07.03, 16:28 czy tylko ja zauważałam,że ewidentnie Edycie G.siadł głos?Poza tym jakoś dziwnie dla mnie brzmiały słowa z jej ust,że pomysłodawcą tego festiwalu jest jej agent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasik Re: TopTrendy IP: *.bmj.net.pl 06.07.03, 17:06 podobno publiczna nie zgodziła sie na wystep jopek i ich troje (no bo u konkurencji) a co do samego koncertu nie widzialem i jakos nie żałuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: TopTrendy IP: *.chello.pl 06.07.03, 21:26 Pierwsza część koncertu Trendy świetna. Skąd Leszczu wytrzasnął Oxygen ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: TopTrendy IP: *.stoginet.csc.pl / 192.168.1.* 07.07.03, 00:18 znikąd nie musi8ał wytrzaskiwać. kto sie interesuje muzyką to ich zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: TopTrendy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 09:46 nizely byl ten koncert tylko dlaczego prowadzil to maciek rock? czyby to mialo byc podobne do idola czy co? fajnie wypadly te wszystkie zespoly i wogole lepszy byl ten drugi koncert tylko za dlugo grali brainstorm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: TopTrendy IP: 217.11.142.* 07.07.03, 11:24 koncert trendy był super Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: TopTrendy 07.07.03, 18:55 Gość portalu: papapat napisał(a): > nizely byl ten koncert tylko dlaczego prowadzil to maciek rock? > czyby to mialo byc podobne do idola czy co? > fajnie wypadly te wszystkie zespoly i wogole lepszy byl ten drugi koncert > tylko za dlugo grali brainstorm Był podobny do Idola,bo i cała ekipa realizująca była z niego ściągnięta.St ąd jak sądzę obeność Wojewódzkiego,Leszcza,Rocka i Adamusa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: TopTrendy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 22:39 czyli to byla zapowiedz idola 3? tzn przedsmak :D nie moge sie juz doczekac az znow sobacze macka rocka bleah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: TopTrendy IP: *.artinfo.com.pl / 10.131.27.* 08.07.03, 13:41 Nie było najgorzej. Niestety reklamy zabiły cały ten festiwal.Tego się przez te nieszczęsne "WERBUNGI" nie dało oglądać. Lepiej żeby wypowiedziały osoby które były w operze i widziały to wszystko na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: TopTrendy 08.07.03, 17:40 ja oglądając transmisję odniosłam wrażenie,że pod koniec koncertu publicznośc była już znudzona i śpiąca...W końcu każdy śpiewał po 3 utwory+Brainstorm godzinę,czyli sporo się tego zebrało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: TopTrendy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 11:21 ja nie wiedzialem ze brainstorm ma tyle piosenek:D Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: TopTrendy 09.07.03, 16:55 ciesz się,że nie zagrali piosenek ze wszystkich płyt wydanych tylko na Łotwie;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: TopTrendy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:42 nio ciesze siem:D Odpowiedz Link Zgłoś