mon.dan 08.09.07, 20:22 dla mnie to jest zastanawiające, że ta dziewczyna ma program tylko dla siebie w super dobrym czasie antenowym. Formuła programu jak w PRLu na sylwestra, wszedzie jej twarz. O co chodzi? Czy Józefowicz ma aż taką moc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrocek71 Re: Przebojowa Noc 08.09.07, 21:55 mon.dan napisała: Formuła programu jak w > PRLu na sylwestra Bo tylko takie programy umie "reżyserować" pan Józefowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Przebojowa Noc 09.09.07, 23:52 mon.dan napisała: > Formuła programu jak w PRLu na sylwestra właśnie! po tym, czego fragment zobaczyłam w tv, aż zajrzałam w kalendarz, czy dziś nie jest aby 31. grudnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda325 Kto to był? 10.09.07, 13:04 Kim był ten osobnik,siedzący na czerwonej kanapie, z którym rozmawiał Józefowicz???? Odpowiedz Link Zgłoś
tulejka_lejka Re: Kto to był? 11.09.07, 14:53 Pan Rysio A tak naprawdę Pan Rysia To długoletni fan Józefowicza i Teatru Buffo Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kto to był? 11.09.07, 15:23 ojacie, Jozek zaprosil Rysie???? ze tez to przegapilem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Przebojowa Noc 10.09.07, 13:27 Ja się od razu przyznam, że programu nie widziałam i oglądać nie zamierzam. Ale kiedy słuchałam zachwytów dyrektor TVP1 (chyba, M. Raczynskiej), nad tym programem, to byłam zdziwiona, bo formuła wydawała mi sie co najmniej wtórna i nudna. No i słowa Raczyńskiej, ze już dawno marzyła by sprowadzić "Nataszkę" do TVP...No jakby co najmniej o Madonnie mówiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Przebojowa Noc 10.09.07, 15:06 gocha221 napisała: > No i słowa Raczyńskiej, ze już dawno marzyła by sprowadzić "Nataszkę" > do TVP...No jakby co najmniej o Madonnie mówiła :) z daleka jej ściągać nie musiała: tvp1.. polsat.. ledwo dwa kanały dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 promocji ciag dalszy 11.09.07, 09:56 Dziś rano w Poznaniu widziałam 4 Smarty, całe oblepione plakatem Przebojowej Nocy z Nataszka i Józkiem!! TVP na promocję nie żałuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kapka2 Re: promocji ciag dalszy 11.09.07, 11:09 Pare dni temu w Warszawie widzialam przejazd ok 20 takich Smartow .... Ciekawe na ile w sumie starczylo z naszych abonamentow... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: promocji ciag dalszy 11.09.07, 12:32 Nie z mojego :) Ale jak słyszę, że trzeba płacić, bo TVPis ma misję, to i tak mnie jasny szlag trafia. W Pniu kierowca jednego ze smartów wysiadł na światłach i strzelił fotkę pozostałym, ustawionym równiutko na pasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Autoocena 12.09.07, 10:07 Józefowicz: Może jestem artystą elitarnym? BARBARA SOWA: Jest pan zadowolony z wyników "Przebojowej nocy"? Oglądało ją dwa razy mniej widzów niż "Taniec z gwiazdami". JANUSZ JÓZEFOWICZ: To nowy format i ludzie muszą go trochę poznać, zobaczyć, usłyszeć. Po premierowym odcinku mamy materiał do reklamowania kolejnych i myślę, że dopiero następny odcinek będzie poważnym sprawdzianem. Poza tym ci ludzie, na których opinii najbardziej mi zależy, dzwonili z gratulacjami po programie. Może więc jestem artystą elitarnym. A na opinii TVP panu nie zależy? Szefostwo stacji nie jest zadowolone i chce wprowadzić zmiany... Zmiany to należałoby wprowadzać w zarządzaniu tą instytucją. To mój program, choć oczywiście jestem otwarty na sugestie. Ponoć premierowy odcinek był dla szefostwa "Jedynki" dużym zaskoczeniem i znacząco się różnił od scenariusza, który akceptowano? Ten program ciągle się rozwija i zmiany są tego naturalnym następstwem. Pierwszy odcinek był bardziej informacyjny, wprowadzający. Uważałem, że tak powinien właśnie wyglądać. W następnych pojawią się formy interaktywne, konkursy. Poza tym jestem artystą zaskakującym. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Autoocena 12.09.07, 11:57 Urbańska Natasza, prezes też Urbański-może to tylko zbieżność nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Autoocena 12.09.07, 13:48 Nie tylko elitarnym, lecz także zaskakujacym!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Autoocena 12.09.07, 15:09 no to racja, czuję się bardzo zaskoczona jego przekonaniem o swojej elitarności ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jane795 Re: Przebojowa Noc 12.09.07, 22:50 A mnie się najbardziej podobała,ta przy każdej okazji wymieniana "Nataszka" nawet do M.Yorka.Ciekawe,czy on zrozumiał,co to ta Nataszka??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Przebojowa Noc 13.09.07, 09:36 www.lansik.pl/1892/przebojowa-noc-chcieli-zdjac-z-anteny-po-1-odcinku/ Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Przebojowa Noc 15.09.07, 16:06 słuchałem jej w polsacie i w zwiastunach na tvp1 -ona nie ma głosu w dolych rejestrach szczególnie, skoki na batucie w obciętych rajsto pach wywołują mdłości,a w dzisiejszym replayu ktoś śpiewał "biełyje rozy" na na tle fikających wilków-żulików,co to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Przebojowa Noc 15.09.07, 22:52 no,niestety,machanie marynarą nie pasuje do tej scenografii Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka ho, ho :))) 15.09.07, 22:58 Oj dzieje się, dzieje...wieś tańczy, wieś śpiewa! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Przebojowa Noc 16.09.07, 09:53 kto wymyślił tę formułę: jak śpiewją amatorzy o znanych z tv twa- rzach,jak reżyser wkręca śrubki,jak scenarzysta je kotlety na lodzie i zrobił z tego program cykliczny i jeszcze zażyczył sobie aby to się podobało ? Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: chcecie do Unii czy nie? 16.09.07, 10:24 W kazdym kraju europejskim,w kazdej wiekszej stacji krajow Unii jest taki program rozrywkowy w sobote.Tylko u nas byla kicha,sama slyszalam jak niejednokrotnie cudzoziemcy dziwili sie ze leca u nas w sobote filmy wojenne czy amerykanska sieczka łubudu albo polityka a w weekend powinno byc relaksowo raczej.Jaki jest poziom taki jest ale przynajmniej jest to rozrywka . Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: chcecie do Unii czy nie? 16.09.07, 10:54 nie powołujmy się na tzw. wielki świat,bo to niczego nie uzasadnia, ludzie mają kablówki,satelity i mogą sobie obejrzeć,jeżeli zechcą, relaksują się na dyskotekach i w restauracjach. To nie jest rozrywka tylko męczarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: chcemy do Unii, ale 16.09.07, 11:00 chcemy oglądać nowoczesnie zrealizowane programy rozrywkowe, z tempem, dynamiką, a nie ramoty w stylu PRL. Osobiscie uważam, że Jozefowicz inaczej nie potrafi po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: chcemy do Unii, ale 16.09.07, 12:50 wrocek71 napisał: > chcemy oglądać nowoczesnie zrealizowane programy rozrywkowe, z > tempem, dynamiką, a nie ramoty w stylu PRL. To moze podaj przyklady takich nowoczesnych programow bo ja jakos nie widze roznicy miedzym tym polskim a niemieckimi czy francuskimi,wrecz te ostatnie sa dla mnie o wiele gorzej zrobione,wlasnie bezz tempa i dynamiki,z jakimis dennymi dyskusjami pomiedzy wykonawcami. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: Przebojowa Noc 16.09.07, 10:31 zainteresowanym polecam magiel towarzyski, gdzie Sylwester Latkowski wyjaśnia jak lansuje się Nataszę U., jest też informacja w TT nr 37 str 43: "Polski show" - program wymyślił Janusz Józefowicz, jest jednym z najdroższych programów tvp1 w ostatnich czasach - koszt to ok 20 milionów zł, warunkiem jest ogladalność na poziomie: 20-25 procent widzów Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Przebojowa Noc 16.09.07, 10:57 ostatnio widzę w tvp wielu,którzy chcą wyjąć pieniądze,które są do wzięcia,tylko oglądać tego się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś