malange 10.09.07, 21:59 Coś chyba przegapiłam. 1. Od kiedy ma wadę wymowy? 2. Od kiedy jest wyznawcą kabały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sher.khan Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 06:51 Kiedyś Kayah występowała dość często w takim programie "Rebusy" i okazuje się ,latka minęły a ona dalej prymitywna, spięta,drętwa i mało dowcipna /co kogo obchodzi że na filmie z wesela nakręcili kieliszki?/generalnie nie nadaje się do tv, poza śpiewaniem i pokazywaniem nóg /są świetne rzeczywiście/ za to Prokop - świetny refleks i kontrolowany luz. Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 09:12 Nie była ani prymitywna ani spięta ani drętwa, ani mało dowcipna, jestes wyjątkowo zle usposobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 09:25 sher.khan napisał: > Kiedyś Kayah występowała dość często w takim programie "Rebusy" i > okazuje się ,latka minęły a ona dalej prymitywna, spięta,drętwa i > mało dowcipna to znamy różne Kayah'e (kurde, jak to w l. mn. napisać?:) chyba.. najbardziej ciekawi mnie jej rzekomy prymitywizm: czym on się przejawia? (gdybyś mógł wytłumaczyć) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 09:58 Ja się zastanawiam, czemu tyle kobiet, za ciężką kasę dodatkowo, robi sobie taką krzywdę w suta. Górna warga Kayah nie dość, że wyraźnie powiększona, to jeszcze właściwie sie nie ruszała podczas mówienia... Efekt straszny.. Co do jej występu, to chyba nie ma daru opowiadania, jakoś przynudza.. Odpowiedz Link Zgłoś
m_bovary Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 12:48 Kayah ma lekką wadę wymowy - i słychać to w jej "r", ale nie taką jak wczoraj przecież. To brzmiało dziwacznie bardzo. Myślałam przez chwilę, że może ma aparat na zębach, ale nie... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 13:38 Pewnie przez ta usztywnioną górną wargę właśnie. Moja kuzynka kiedyś zjadła brzoskwinię i po niej miała uczulenie i gigantycznie opuchnięte wargi: wyglądała jak po 3 dawkach kolaganu i mówiła też dość niewyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 13:39 też mi się wydała spięta, drętwa i lekko zmanierowana Odpowiedz Link Zgłoś
valentine02 Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 18:29 a co to były za nawoływania do ex męza i wyliczanie rocznicy slubu oraz te weselne opowiesci?po diabla jej wspomnienia jak juz rozwiedziona po wielkich traumach i placzach?jakies reminiscencje czy tak "tu w tvn taka wielka familija to i ja zaznacze jaka mam swietna pozycje?".dziwne to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 19:39 kayah nie ma rozwodu ze swoi mezem, mowila o tym ostatnio w miescie kobiet w sms wypadła srednio, ale i tak lepiej niz w sopocie Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 22:34 malange napisała: > Coś chyba przegapiłam. > > > 2. Od kiedy jest wyznawcą kabały? Chodzi o te czerwona niteczke?Podejrzewam,ze nastapilo to troche po Madonnie i Britney;) Zreszta co to ma wspolnego z kabala?Tyle co scjentologia z nauka,czyli money,money,money... Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: Kayah u Majewskiego 11.09.07, 23:30 Jakas taka niska inteligencja sie wykazala.I gadala bez sensu. Tylko :"Seks" krzyknela i to,ze lubi czarnych.No i uwielbia Afryke. Chciala pokazac jaka z niej jest wyluzowana kobieta ale wyszlo wrecz odwrotnie.Jakas taka dretwa.Wydaje mi sie taka wyniosla gwiazdeczka. A te usta juz od poczatku programu wydaly mi sie jakies sztuczne,znieksztalcone i cos z nimi nie tak bylo...A to silikon mowicie... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: Kayah u Majewskiego 12.09.07, 07:54 Raczej kolagen. A poza tym zgadzam się z Tobą w 100%. To już Prokop ma większe poczucie humoru i dystans do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś