Dodaj do ulubionych

INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 07:46
Dzień dobry wszystkim !!!
MAM JUŻ POWYŻEJ USZU TEJ ZIMY !!!!!!!!!!!!
U nas mrozy jak na Syberii !!! :o) W nocy było -19 0 C. Zwariować można !
Ja stąd wyjeżdżam !!!
Pozdrawiam. Nala
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 07:55
      Gość portalu: Nala napisał(a):

> Dzień dobry wszystkim !!!
      > MAM JUŻ POWYŻEJ USZU TEJ ZIMY !!!!!!!!!!!!
      > U nas mrozy jak na Syberii !!! :o) W nocy było -19 0 C. Zwariować można !
      > Ja stąd wyjeżdżam !!!
      > Pozdrawiam. Nala
      Gdzie jedziesz, Nala?
      Ja dzisiaj wygladalam jak mnich albo jakiś inny Blade Runner:))) - długi, szeroki
      płaszcz, kaptur - no krótko mówiąc brakowało mi miecza albo przynajmniejjakiegoś
      Magnum ileśtam.
      Wczoraj zmartwiłam się wyjściem Arka. Wolę też psy od ryb - ryby lubię jeść :))
      P.S. Czy zauważyliście, że obejrzałam wczoraj dłuższy kawałek BB? :))))))

• Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 08:40
        Gość portalu: Meve napisał(a):

> Gdzie jedziesz, Nala?
        > Ja dzisiaj wygladalam jak mnich albo jakiś inny Blade Runner:))) - długi, szero
        > ki
        > płaszcz, kaptur - no krótko mówiąc brakowało mi miecza albo przynajmniejjakiego
        > ś
        > Magnum ileśtam.
        > Wczoraj zmartwiłam się wyjściem Arka. Wolę też psy od ryb - ryby lubię jeść :))
        > P.S. Czy zauważyliście, że obejrzałam wczoraj dłuższy kawałek BB? :))))))

Meve, jak to gdzie ? Tylko do Australii !!! Tam jest teraz lato !!! :o)
        A mnie taka zakapturzona postać kojarzy z Lordem Vaderem ! :o)
        Ja też wolę psy od ryb. Szczególnie, że z psami moża się dogadać !!! Dosłownie !!!

Co Ci stało że oglądałaś wczoraj BB ? Skąd taka zmiana upodobań ? :o)

• Gość: Meve Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 09:04

> Meve, jak to gdzie ? Tylko do Australii !!! Tam jest teraz lato !!! :o)
          > A mnie taka zakapturzona postać kojarzy z Lordem Vaderem ! :o)
          > Ja też wolę psy od ryb. Szczególnie, że z psami moża się dogadać !!! Dosłownie
          > !!!
          >
          > Co Ci stało że oglądałaś wczoraj BB ? Skąd taka zmiana upodobań ? :o)
          Hi hi, po prostu byłam wczoraj u mojej mamy,a u niej była moja siostra - namiętna
          fanka BB i tych innych Łysych i Blondynek:)))
          A tak na poważnie to pierwszy raz od dłuższego czasu zainteresowałam się, kto
          wyjdzie. I niepotrzebnie bo nie chciałam, zeby wyszedł Arek.
          P.S. - Australia powiadasz, hmmm, mam tam jakąś rodzinę - gdyby nie to, że bardzo
          dawno temu było to iejsce, gdzie Imperium Brytyjskie zsyłało swoich kryminalistów
          (albo "niepokornych")to nie miałabym żadnych zastrzeżeń do tego uroczego
          państwa:)))))
          >
          >
          >
          >

• Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 10:17
            Dzie....dzień..dddd..ddddoobbbrryyy!!!! Brrr, zizizimmmnno!!!!
            Jest ok. - 17 stopni, słonecznie, biało i wietrznie. Ogólnie rzecz biorąc slicznie, pod warunkiem, że nie
            trzeba czekać np. na autobus. Australia - może być, też mam tam rodzinę. Ale tam podobno są jakies
            takie paskudztwa, pająki i inne jadowite bestie, a ja się tego boję.
            Kretyński BB na czele z Sołtysikiem zeźlił mnie wczoraj do żywego. Gwiazdę wieczoru sobie z
            Szamanka zrobili, czubki jedne! Biedny czterołap ogłupiał ze stresu, a głąb Sołtysik oczekiwał że co? -
            zejdzie psisko tanecznym krokiem po schodach RINGU i może jeszcze łapą pomacha, co? A potem
            jeszcze "Dziękujemy ci Rafale, ale psa to jednak wyprowadź na zewnątrz"! Pewnie, że na zewnątrz, po
            kiego go w ogóle tam ciągnęli? Wrrr!!! Uff!!!! To już druga ofiara BB , trzecią będzie karp - obstawiam,
            że zadaniem dla finalistów będzie zamordowanie go na wigilię BB!! Pozdrawiam!
            • Gość: Meve Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:42
              Gość portalu: monia napisał(a):

> Kretyński BB na czele z Sołtysikiem zeźlił mnie wczoraj do żywego. Gwiazdę wiec
              > zoru sobie z
              > Szamanka zrobili, czubki jedne! Biedny czterołap ogłupiał ze stresu, a głąb Soł
              > tysik oczekiwał że co? -
              > zejdzie psisko tanecznym krokiem po schodach RINGU i może jeszcze łapą pomacha,
              > co? A potem
              > jeszcze "Dziękujemy ci Rafale, ale psa to jednak wyprowadź na zewnątrz"! Pewnie
              > , że na zewnątrz, po
              > kiego go w ogóle tam ciągnęli? Wrrr!!! Uff!!!! To już druga ofiara BB , trzecią
              > będzie karp - obstawiam,
              > że zadaniem dla finalistów będzie zamordowanie go na wigilię BB!! Pozdrawiam!
              No , zapomniałam właśnie o tym napisać, że i z Szamana i z Rafała zrobili łosi,
              biednego psa niepotrzebnie na stres narazili. Dobrze chociaż, że mu POP'a nie
              dali:)))
              A w ogóle to oni wszyscy mnie wkurzają: jak WB mówi "więcej magii" , a oni się
              wydurniają , to jest to w miarę śmieszne, ale jak poraz czwarty robią z siebie
              posłuszne dzieci w przedszkolu to już nie mogę na to patrzeć. Moje dziecko ma
              więcej asertywności od tych podporzadkowanych WB, kasie i publice braderowiczów.
              Pozdrawiam!

• Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 10:52
                Ale Rafał chyba za radosny nie był - no bo jak mu z psa idiotę robią...A pies to co najwyżej mógł
                dostać od Sołtysa nie POP-a lecz kopa, brr pomysł okrutny lecz Sołtys nie wygląda na goscia
                kochającego zwierzaczki, nikt taki nie wwymysliłby takiego kretyństwa! O!!! Jeszcze bardziej
                pozdrawiam!!!!!
            • Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:52
              Gość portalu: monia napisał(a):

> Dzie....dzień..dddd..ddddoobbbrryyy!!!! Brrr, zizizimmmnno!!!!
              > Jest ok. - 17 stopni, słonecznie, biało i wietrznie. Ogólnie rzecz biorąc slicz
              > nie, pod warunkiem, że nie
              > trzeba czekać np. na autobus. Australia - może być, też mam tam rodzinę. Ale ta
              > m podobno są jakies
              > takie paskudztwa, pająki i inne jadowite bestie, a ja się tego boję.
              > Kretyński BB na czele z Sołtysikiem zeźlił mnie wczoraj do żywego. Gwiazdę wiec
              > zoru sobie z
              > Szamanka zrobili, czubki jedne! Biedny czterołap ogłupiał ze stresu, a głąb Soł
              > tysik oczekiwał że co? -
              > zejdzie psisko tanecznym krokiem po schodach RINGU i może jeszcze łapą pomacha,
              > co? A potem
              > jeszcze "Dziękujemy ci Rafale, ale psa to jednak wyprowadź na zewnątrz"! Pewnie
              > , że na zewnątrz, po
              > kiego go w ogóle tam ciągnęli? Wrrr!!! Uff!!!! To już druga ofiara BB , trzecią
              > będzie karp - obstawiam,
              > że zadaniem dla finalistów będzie zamordowanie go na wigilię BB!! Pozdrawiam!

Czczczczcześśśćććć Monia ! Mnie też przejmują dreszcze na samą myśl o tym, co
              dzieje się na zewnątrz. Tu, gdzie siedzę jest milutko i cieplutko. Chyba zostanę
              do wiosny. :o) Jeżeli oczywiście nie zdecyduję się na moją wymarzoną
              Australię ! :o)))
              Też nie lubię pająków i takich innych kosmatych "insektów" ale Australię kocham
              nad życie !!!
              Widzę że Ciebie też zirytowało zachowanie bałwana Sołtysika względem Szamana.
              Faktycznie, ciekawe jak ten kretyn wyobrażał sobie zachowanie zestresowanego i
              ogłupiałego psa ??? Ale powiedz, czego wymagać od takiego ........, nie chcę się
              wyrażać !!!
              Czy też (tak jak Meve) czujesz się rozczarowana wyjściem Arka ? Bo ja
              niespecjalnie. Wolę Marzenkę.
              Co się dzieje z Iną ? Nie "widziałam" jej od wtorku ? Masz jakieś wiadomości ?
              Gdzie podziewa się Geralt ? Też go nie ma.

• Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 11:30
                Czesć, czesć!!!
                Powiem szczerze - końcówkę tej edycji BB oglądam bez specjalnych emocji. Arek zrobił sporo -
                przede wszystkim "odstrzelił" Jurka, przy słuchaniu którego zawsze dostawałam wysypki. W sumie
                osiągnął również niemało - przetrzymał kilka nominacji ze "starymi". A Marzena - nie przepadałam za
                nią, bo wydawała się taka...bezpłciowa. Ale od jakiegos czasu zaczęłam się zastanawiać, czy
                realizatorzy programu nie "skrzywili"nieco jej wizerunku, pokazując ją jako osobę bezbarwną i
                asekurancką w wypowiedziach. W końcu, umówmy się - to jest TV, wszystko jest możliwe. Poza tym -
                dobrze że została, bo, jak sama stwierdziłą - "czym byłby swiat bez kobiet?"
                Ina ukryła się gdzies i nie daje żadnego znaku, nawet życia. Może trzeba ją głosno zawołać, albo co...
                • Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 11:46
                  c.d. u Geralta zas jest w zwyczaju chyba "odpadać" w połowie tygodnia i wracać w poniedziałek.
                  A Sołtysik to głąb - moja łaciata stwierdziła, że niech się sam ugryzie w tyłek, bo żaden szanujący się
                  pies tego nie zrobi, i tyle!
                  P.S. Czy jest możliwosć otrzymania Twojego i-mail'a?
                  P.S. 2 Pozdrawiam!
      • Gość: monia Re: DO WSZYSTKICH!!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 14:06
        Czy w ogóle ktos jeszcze ze mną został, bo cos tak cicho się zrobiło....Proszę dać głos!!!
    • Gość: Pirx40 Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:41
      Wolę karpie od psów..... jako danie, a psy od karpii do pogaduszek.
      Jestem przekonany, że z Szamanem można mądrzej pogadać niż z Sołtysikiem.
      Poza tym pies głupio się nie śmieje, a Sołtysik... matko zachowaj.
      • Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 10:44
        Witaj ulubiony pesymisto nasz! Czy u Ciebie też jest bardzo ładnie i bardzo zimno?
        • Gość: npojazd do Moni IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.12.01, 11:26
          Cześć to ja mały podglądywacz:)))
          U mnie tylko temperatura -9 i śniegu jak na lekarstwo. Trochę dziwne, jeżeli ma
          się jeszcze widok z okna na góry.Pozdrawiam zwarźluszki:)
          • Gość: Meve Re: do npojazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 11:49
            Sorry, że się wtrącam - bo wyraxnie jest, że do Moni - ale zaintrygowało mnie:
            1. j.gora w adresia
            2. Tylko -9 stopni
            3. Widok na góry
            Hmm, czy dobrze się domyślam, że stukasz z Jastrzebiej Góry, która wiadomo,
            jest nad morzem, a tam klimat bardziej morski niż kontynentalny, co tłumaczy
            to "ciepło", a poza tym w Jastrzebiej sa ładne klify - czy to może ten widok na
            góry??
            Pzdr
            Detektyw Domorosły
            • Gość: npojazd Re: do npojazd IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.12.01, 13:33
              Gość portalu: Meve napisał(a):

> Sorry, że się wtrącam - bo wyraxnie jest, że do Moni - ale zaintrygowało mnie:
              > 1. j.gora w adresia
              > 2. Tylko -9 stopni
              > 3. Widok na góry
              > Hmm, czy dobrze się domyślam, że stukasz z Jastrzebiej Góry, która wiadomo,
              > jest nad morzem, a tam klimat bardziej morski niż kontynentalny, co tłumaczy
              > to "ciepło", a poza tym w Jastrzebiej sa ładne klify - czy to może ten widok na
              >
              > góry??
              > Pzdr
              > Detektyw Domorosły

Już tłumaczę skarbie:)
              j.góra to rzeczywiście Jelenia Góra a ja mieszkam 70 km od tego szacownego
              miasta , z okien widzę odległe Góry Izerskie a śniegu naprawdę nie ma.
          • Gość: monia Re: do Moni IP: 217.97.138.* 13.12.01, 11:53
            Czesć, podglądywaczu, mam nadzieję, że nie czujesz się zawiedziony tym, co "widzisz".
            Zero sniegu mówisz? Czyli mniej slicznie, ale za to cieplej.Góry masz za oknem? Oj, to ci zazdroszczę
            widoku. Ale ja też nie narzekam, bo parę lat temu wyprowadziłąm się z Warszawy na tzw. zadupie
            (wybacz) i dzięki temu zamiast szarych betonowych paskudztw mam za oknem brzezinkę i łączkę i
            bardzo to sobie chwalę! Cieplutko pozdrawiam!
    • Gość: Nala Re: WOŁANIE DO INY I GERALTA !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 11:46
      Gdzie jesteście ???
      Jeżeli Was zasypało, dajcie znać. Zorganizujemy akcję ratunkową !!!
      Pozdrowienia.
      • Gość: Meve Re: WOŁANIE DO INY I GERALTA !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 11:54

> Gdzie jesteście ???
        > Jeżeli Was zasypało, dajcie znać. Zorganizujemy akcję ratunkową !!!
        > Pozdrowienia.

Dołączam się!!!
        Mogę zorganizować napoje rozgrzewające - w razie tego..ten...hmmm. odwodnienia:)))
        Przy aneksie w kuchennym mam jeszcze łopatę do odsnie żania - służę:)))
        • Gość: monia Re: WOŁANIE DO INY I GERALTA !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 11:57
          A łopatą to tak po plecach czy po sniegu? Jestem za herbatą z rumem i cytryną!!!
          • Gość: Meve Re: WOŁANIE DO INY I GERALTA !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:06
            Deroga Ciociu Moniu - łopatą do ODŚNIEŻANIA, a nie bicia po plecach.
            Ja nie wiem skąd u Cioci takie agresywne słowa:)))
            Herbata z rumem i cytryną to jedno, a czysta wódka to drugie. Ja proponuję
            Finlandię w piersiówce - potrzebny jest nam tylko bernardyn:)))
            Najlepiej z Wintherturu:)))
            • Gość: monia Re: WOŁANIE DO INY I GERALTA !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 12:08
              O tak, ja chcę berniego - to takie słodziaki!!! A Finlandia - czy może być smakowa?
              • Gość: Meve Re: WOŁANIE DO INY I GERALTA !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:13
                Proponuję porzeczkową - my favourite,
                ale odbiegamy powoli od tematu odratowania Geralta i Iny. A może sa gdzuieś
                razem zakopani (Geralt: to tylko żart :)))) )i może nie chcą być wcale
                odnalezieni :)))?
                • Gość: monia Re: WOŁANIE DO INY I GERALTA !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 13:28
                  Meve, twoja sugestia, w kontekscie ostatnich inowych maili trąci makabreską (he, he)!
                  A może przeniesli się do Sękocina na Wielki Finał?
                  • Gość: monia Re: WOŁANIE DO NALI! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 13:48
                    Nala, jestes jeszcze ?
    • Gość: Pirx40 Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 14:26
      Pod niektórymi względami jestem konserwatystą.
      NIE MA JAK CZYSTA Żytnia 45%
      Ale kiedyś w Bułgarii trafiłem niezły wynalazek, choć w pierwszej chwili
      wydawało mi się, że okrutnie śmierdzi, jednak trunek nie otrząsał, a po
      pierwszym kieliszeczku ( ok 100 gram ) zapach trafiał do przekonania.
      Całość była okrutnie przyjemna, a zwłaszcza ten gorąc rozpływający się
      po ciele i stan w którym wzrok się wyostrza, wszystko jest jakby piękniejsze,
      a przybytek sił pozwala przetańczyć całą noc ... , a i więcej.
      Wiecie co piłem ???
      Mastikę 55%.
      O, kurcze ale się rozochociłem.
      • Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, GERALT, PIRX - CZWARTEK !!! IP: 217.97.138.* 13.12.01, 14:35
        Pirx! Mnie do uzyskania podobnego stanu wystarczy nawet 18 % wino! Niestety, wzrok w pewnym
        momencie mętnieje, krok staje się niepewny i...dalej przemilczę. Ale twój opis brzmi ciekawie.
        P.S. Cieszę się, że się odezwałes - czułam się porzucona.Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka