olus_stad 10.07.03, 15:10 Zauwazyliscie odrastajace wlosy u Kamila Durczoka? Moze to oznaka, ze juz zdrowieje? Fajnie by bylo:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: Durczok ma sie lepiej? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 10.07.03, 19:48 olus_stad napisał: > Zauwazyliscie odrastajace wlosy u Kamila Durczoka? Moze to oznaka, ze juz zdrow > ieje? Fajnie by bylo:))) Oznacza to, że zdrowieje bo zmienili mu leki. To po lekach włosy wypadają nie przez chorobę. A więc jeśli nie musi brać już to znak, że ma się lepiej jak piszesz. Swoją drogą tacy prezenterzy bardzo uważający są na swoje zdrowie. Kiedy ja poszłam kwalifikowałam się tylko do wycięcia. A;e ja miałam nowotwór tarczycy a jeśli ktoś ma raka mózgu to też może wyciąć? Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Durczok ma sie lepiej? 10.07.03, 19:56 Przypadki raka mózgu też się leczy, czemu nie? Tylko wszystko zależy od lokalizacji i stopnia rozwoju guza... Wiadomo, mózg to rzecz delikatna... A Kamilowi życzę dużo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.z.deszczu Re: Durczok ma sie lepiej? 10.07.03, 23:49 olus_stad napisał: > Zauwazyliscie odrastajace wlosy u Kamila Durczoka? Moze to oznaka, ze juz zdrow > ieje? Fajnie by bylo:))) Mnie tam nie byłoby fajnie, jakby w te i nazad wciąż wałkowano intymny temat mojej bardzo poważnej choroby na publicznym forum między róznymi, delikatnie mówiąc, nieciekawymi wątkami. Pan Durczok wyjasnił raz publicznie to, co chciał wyjasnić - pewno dlatego, by nie posądzano go o to, że z powodu fantazji ułańskiej ogolil głowę, i , wg mnie, chwatit. alex Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline Re: Durczok ma sie lepiej? 11.07.03, 13:55 olus_stad napisał: > Zauwazyliscie odrastajace wlosy u Kamila Durczoka? Moze to oznaka, ze juz zdrow > ieje? Fajnie by bylo:))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=6773199&a=6777558 Odpowiedz Link Zgłoś