Dodaj do ulubionych

KTO MANIPULUJE TYM FORUM??

IP: *.demon.nl 13.12.01, 17:55
Jestem na tym forum od miesiecy i takiej eksplozji zachwytu nad Marzena nigdy
bym sie nie spodziewala. Jeszcze do niedawna przewaznie byla to krytyka,
wyzywanie od idiotek, niechlujow, rozczarowanie itp. Tymczasem ostatnio ktos tu
na sile chce wszystkich przekonac, ze TYLKO MARZENA. Ludzie, nie dajcie sie
zmanipulowac, bo zaczynam podejrzewac, ze jej chlopak wysyla te wszystkie maile
o wspanialosci Marzeny, bo ktoz by inny. Nie wierze, ze tutejsi forumowicze,
wielbiciele Irka i Ilony nagle dostali klapek na oczach i kompletnej sklerozy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Emi Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: 10.0.6.* 13.12.01, 18:19
      Nie zauwarzyłaś że już wszyscy opuścili dom BB inie ma nad kim się zachwyc?
    • Gość: Wiedźmin Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 18:21
      Nie zgadzam się z Tobą.Ja opowiadam się za Marzeną,bo szczerze nie cierpię
      Dawida i Wojtka i uważam,że oni jej do pięt nie dorastają i to byłaby klęska
      gdyby któryś z nich wygrał(zwłaszcza kubańczyk).Marzena jest
      zabawna,wesoła,ciekawa,co z tego,że nie operuje słownictwem Agnieszki?Zwróć
      uwagę jak mówi Dawid,który mieszka w Polsce 13 lat a ja gdybym o tym nie
      wiedział pomyślałbym,że on przebywa u nas od co najwyżej pół roku.Marzena nie
      jest moją ulubioną osobą drugiej edycji(dla mnie finał to Aga,Ilona,Irek)
      jednak naprawdę myślę,że w tej sytuacji jaka zaistniała tylko ona zasługuje na
      500000.I ja powiem Ci,że dziwię się ludziom którzy są po stronie Dawida,bo wg
      mnie ten facet to totalny prymityw i wieśniak.Pozdrawiam.
      Fan Marzy(ciotki)
      • Gość: pan laga Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:21
        Gość portalu: Wiedźmin napisał(a):

> Nie zgadzam się z Tobą.Ja opowiadam się za Marzeną,bo szczerze nie cierpię
        > Dawida i Wojtka i uważam,że oni jej do pięt nie dorastają i to byłaby klęska
        > gdyby któryś z nich wygrał(zwłaszcza kubańczyk).Marzena jest
        > zabawna,wesoła,ciekawa,co z tego,że nie operuje słownictwem Agnieszki?Zwróć
        > uwagę jak mówi Dawid,który mieszka w Polsce 13 lat a ja gdybym o tym nie
        > wiedział pomyślałbym,że on przebywa u nas od co najwyżej pół roku.Marzena nie
        > jest moją ulubioną osobą drugiej edycji(dla mnie finał to Aga,Ilona,Irek)
        > jednak naprawdę myślę,że w tej sytuacji jaka zaistniała tylko ona zasługuje na
        > 500000.I ja powiem Ci,że dziwię się ludziom którzy są po stronie Dawida,bo wg
        > mnie ten facet to totalny prymityw i wieśniak.Pozdrawiam.
        > Fan Marzy(ciotki)

Nie lubisz, gdy ktoś (Dawid) ma większe od Ciebie muły ?
        Nie lubisz, gdy ktoś (Wojtek) jest od ciebie bogatszy ?
        A na dodatek dostajesz od cioty darmowe bilety na jej, pożal sie Boze, wystepy w
        szkolen z okazji Dnia Dziecka ?
        Taaaaa.
        Rozumiem.
        pan laga
    • Gość: 8888 Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 19:51
      Nie zachwycam się nad Marzenką. Ale szlak mnie trafi gdy wygra któryś z tych
      dwu dupków.
    • Gość: Ktośtam Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: 192.168.3.* 13.12.01, 19:57
      A kim mamy się zachwycać. Tymi dwoma nie do końca określonymi płciowo, którzy
      pałętają się przy Marzenie?
    • Gość: . a)kosmici b)osama .bin c)geje d)uop IP: *.toya.net.pl 13.12.01, 20:23
      .
    • Gość: pan laga Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:03
      Gość portalu: Alla napisał(a):

> Jestem na tym forum od miesiecy i takiej eksplozji zachwytu nad Marzena nigdy
      > bym sie nie spodziewala. Jeszcze do niedawna przewaznie byla to krytyka,
      > wyzywanie od idiotek, niechlujow, rozczarowanie itp. Tymczasem ostatnio ktos tu
      >
      > na sile chce wszystkich przekonac, ze TYLKO MARZENA. Ludzie, nie dajcie sie
      > zmanipulowac, bo zaczynam podejrzewac, ze jej chlopak wysyla te wszystkie maile
      >
      > o wspanialosci Marzeny, bo ktoz by inny. Nie wierze, ze tutejsi forumowicze,
      > wielbiciele Irka i Ilony nagle dostali klapek na oczach i kompletnej sklerozy.

Doszedłem do takiego samego wniosku, Allu (Allo ).
      Jej facet i znajomi to ludzie siedzący w Internecie często - stąd ten napływ
      zgnilizny w postaci ich postów zachwalających to, czego chwalic szczerze nie da
      rady, bo niczego w Marzce sucharze do chwalenia nie ma...
      Sama wiesz, Kochanie, Ty tak cudownie dziewczęca, piękna, zadbana i gustownie
      ubrana, ze już sam wygląd suchara, moze przyprawić o mdłości. Gdyby choc nic nie
      mówiła i nie robiła min ! Ale te miny....i to : "Mój Boże..." - mogą zabijać swą
      ohydą.
      A gdy jeszcze zapyta się ją o coś, np. o rok rozpoczęcia II wojny światowej, a
      ona w odpowiedzi schowa sie w rozciagniety sweter, rozpłacze lub powie, by jej
      nie pytac, bpo będzie czerowona, to już mozna iść wtedy tylko piechotą na
      Madagaskar, byle dalej od takiej pokraki...
      Pozwól, Moja Śliczna, ze zatem zakrzykne gromko : Spierdalaj Rafale oraz
      przybywający tu na odsiecz sucharowi twoi krewni i znajomi krolika !
      caluję w czułko i niesforny kosmyk przy uszku zarózowionym dzis slicznie
      oddany
      pan laga

• Gość: Alla Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.demon.nl 14.12.01, 12:37
        Dzieki za dobre slowo, bez wzgledu na to czy bylo ironiczne czy nie. Dzieki, ze
        nie nabluzgales w odpowiedzi. Zgadzam sie z toba w wiekszosci twoich postow.
        Czy wobec siebie tez jestes tak krytyczny??
        Pozdrawiam
        Alla
        • Gość: pan laga Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 19:49
          Gość portalu: Alla napisał(a):

> Dzieki za dobre slowo, bez wzgledu na to czy bylo ironiczne czy nie. Dzieki, ze
          >
          > nie nabluzgales w odpowiedzi. Zgadzam sie z toba w wiekszosci twoich postow.
          > Czy wobec siebie tez jestes tak krytyczny??
          > Pozdrawiam
          > Alla

Moje dobre słowo nie było ironią.
          Wiem o Tobie więcej i czytam dłuzej to, co tu piszesz, niż mogłabyś sie
          spodziewać.
          Nie powinnas dziekować za to, ze Ci nie posyłam bluzgów - bluzgi wobec Ciebie
          były by świństwem tak, jak świństwem byłoby pozostawianie wielu tutejszych postów
          bez bluzgów. Po prostu - niektorzy są tu już na takim dnie intelektualnym, ze
          nalzey się im terapia wstrząsowa - albo bluzgi im pomogą sie otrząsnąć, albo
          pogrązą ich do reszty dzialając jak eutanazja.......
          caluje, MOje Ślicznosci w usteczka słodkie
          pan laga wielce oddany
          • Gość: Alla Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.demon.nl 15.12.01, 09:20
            Kim jestes? Zaintrygowales mnie w pewien sposob.
            To juz koniec BB i pewnie tez tego forum. Podaje wiec moj mail:
            jlanzing@poczta.onet.pl
            Pozdrawiam swiatecznie i zycze wielu pieknych dni w Nowym Roku.
    • Gość: Jula Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:24
      Nie kochana!To nie jej chłopak!Po prostu beznadziejność BB2 stwarza takie
      jajczarski sytuacje!A może szczurek Witczak jest lepszy?W czym niby,pytam?
      ewentualnie David,ale jeśli wygra Marzena,to bedą na serio super Big Jaja!!!
    • Gość: fd Re: KTO MANIPULUJE TYM FORUM?? IP: *.toya.net.pl 14.12.01, 04:00
      zasrany pan laga
    • Gość: Rafał Re: Rafał pozdrawia fanów Marzenki IP: *.zanet.pl 14.12.01, 23:17
      Zachwyt nad Marzeną jest wynikiem jednoczesnej niechęci do pozostałych dwóch
      mieszkańców. Teraz nie ma w domu BB innych lubianych na forum mieszkańców.

Niech wygra Marzenka!!!! Czekam na nią, aż wróci do mnie. Codziennie rozmawiam
      o niej z jej przyjaciółmi z teatru. Wszyscy wiemy, że wygra! Sms'ów już nawet
      nie liczymy, ale zwrócą się z nawiązką...
      Pozdrawiam forumowiczów i fanów mojej Marzenki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka