Gość: eroll IP: *.chello.pl 14.07.03, 19:10 zapendowska,cygan,prokop,maleńczuk i leszczyński którego miało nie być, boże nigdy nie śpiewałem przed tak szeroką publicznością Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 14.07.03, 19:27 a to spiewanie przynioslo jakis efekt? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 14.07.03, 19:47 ja dopiero będe śpiewał na castingu w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maitreya Re: 5 osób w jury idola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 19:28 pisałam o tym w temacie "Kuba olała idola i..." o 18:57 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: 5 osób w jury idola IP: gil:* / 192.168.0.* 14.07.03, 21:35 To Leszczu jednak został? A tak się żalił, że go tak źle potraktowali, bo przez telefon go powiadomili, i że tacy nieprofesjonalni, bo on już to miał zaplanowane. i odwołał inne obowiązki służbowe (ciekawe jakie, fuchy w marnych dyskotekach nad morze;?) itd. Może jakichś prawników na nich nasłał? Za grosz honoru ten Leszczu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 14.07.03, 21:45 ja tam się cieszę że jest bo jego opinie w poprzednich edycjach były mi najbliższe, jako jedyny zarzucił małej ali infantylność podczzas gdy reszta jury nawet kuba się nią zachwycali. jak odważę się tam iść i leszczu mnie ostro opieprzy to może zmienię zdanie, nie ma to jak subiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: 5 osób w jury idola 15.07.03, 09:10 Dziwię Ci się, że po obejrzeniu dwóch edycji Idola jeszcze masz złudzenia, że program ten wybiera utalentowanych ludzi. Ja tej żenuarii już nie strawię. Flinta kiepska. Makowiecki taki sobie, stylizują go cały czas na niedomytego. Zalewski popłynie. Jak można jeszcze wierzyć w Idola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: 5 osób w jury idola IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 09:59 teraz z pol godziny beda gadali swoja ocene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 10:16 a ja tam wierze w idola i sie do niego modle przeciez to jest dla ludzi utalentowanych przeciez w finale byl Damian!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 10:27 rozumiem negatywne opinie ale pokażcie mi ludzi młodych wcześniej nieznanych którym udało się zaistnieć na polskim rynku w ostatnich latach. Flinta(płytę nagrała taką sobie ale głos ma bardzo dobry)i Makowiecki moim zdaniem najlepsi uczestnicy gdyby nie wystąpili w idolu nie mieliby takiej promocji i nikt by nie zwrócił na nich uwagi, co prawda Tomek był w szansie na sukces i chyba nawet wygrał ale program ten dziś niewiele daje bo kto ze zwycięzców ostatnich edycji wydał płytę. Program ten pomógł jedynie Steczkowskiej i Stankiewicz, ostatnio ania świątczak która kiedyś wygrała program została wokalistką ich troje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 14:28 nie no ja sobie robie podsmiechujki z boskiego Damiano generalnie IDOLa bardzo lubie chociaz na weryfikacje jego roli w kreowaniu gwiazd trzeba bedzie jeszcze chwilke zaczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: 5 osób w jury idola IP: 193.128.25.* 15.07.03, 10:45 devojce napisała: > Dziwię Ci się, że po obejrzeniu dwóch edycji Idola jeszcze masz złudzenia, że > program ten wybiera utalentowanych ludzi. A ja gratuluje Errollowi. Moze on wcale nie marzy o karierze, tylko chce się sprawdzic? ;-) Ja tez mogę iść na casting. I co? Nie chce mi się, czy sie boję? A może jedno i drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 12:12 dzięki, oczywiście że nie marzę o karierze muzycznej bo jak się przekonacie śpiewać nie umiem, idę bo chcę się przekonać jak to jest, talentu wokalnego nie mam ale mam nadzieję że nie zrobią ze mnie "gwiazdy" typu gabi albo ten pan co śpiewał dary losu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 14:30 to po co idziesz skoro sam w siebie nie wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 15:07 powtórzę bo chciałbym zobaczyć jak to jest być w tym programie i stanąć przed jury, ktoś tu chyba napisał że jesteś znawcą tego programu więc pewnie nie raz widziałeś w nim ludzi którzy uważali że świetnie śpiewają że są najlepsi a wychodzili z płaczem, by po programie stać się sławnym trzeba albo świetnie śpiewać albo zrobić z siebie idiotę nie uda mi się ani to ani to bo wydaje mi się natomiast że wybrałem dobrą piosenkę z której trudno się śmiać. ps ty pisałeś o damianie aleksandrze? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Eroll :) 15.07.03, 16:11 Mam nadzieję, że bedziesz nas informował o swoich postępach w poszczególnych etapach :) Trzymam kciuki :)) P.S. Jak Maleńczuk w komisji, to pewnie będą szukali jakiegoś dziwoląga scenicznego teraz...? A tego Prokopa, to nie znam. Kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Eroll :) IP: *.chello.pl 15.07.03, 17:09 dzięki, będe was informował choć tych etapów raczej wiele nie będzie. Chcę zaśpiewać piosenkę "Benjamin" Wilków co o niej sądzicie? Ciekawe czy przez to że Maciek jest w jury ktoś zaśpiewa "wolność słowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Eroll :) IP: *.chello.pl 16.07.03, 02:10 sorry za kubissimo to tez ja nie wylogowalem sie po wyjsciu z prywatnego forum :) hmmm nie wiem czy Benjamin jest dobra piosenka ale nie chce rozwijac watku, bo to ma byc Twoja decyzja sam dobierz sobie repertuar do swoich mozliwosci, do swojej barwy, temperamentu, etc. poza tym wydaje mi sie, ze chyba powinienes umiec odpowiedziec na pytanie "DLACZEGO chcesz w tym wystartowac?" czy spiewanie jest tym, co chcesz robic w zyciu? bo jak nie, to oszczedz sobie stresu a innym czasu :) a jezeli tak, to rob to z przekonaniem :) zycze powodzenia ps tak chodzilo mi o Damiana pps ja znawcą? buhaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Eroll :) IP: *.chello.pl 16.07.03, 08:37 śpiewanie nie jest tym co chcę robić i dlatego nie jestem zestresowany bo jak nie przejdę dalej to nic się nie stanie, dla wielu ludzi idących do tego programu śpiew jest całym życiem, chcą to robić i w tym programie widzą swoją szansę bo jeśli przejdą dalej mają szansę nagrania płyty ewentualne szybkie odpadnięcie jest dla nich katastrofą, są też ludzie którzy idą do rogramu by przeżyć coś fajnego, nie myślą o nagraniu płyty itp ja należę do tej grupy, podchodzę do tego wszystkiego z dystansem uda się będzie super a jak nie to nie pójdę rzucić się na tory. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Eroll :) 16.07.03, 12:32 Gość portalu: eroll napisał(a): > dzięki, będe was informował choć tych etapów raczej wiele nie będzie. Chcę > zaśpiewać piosenkę "Benjamin" Wilków co o niej sądzicie? Ciekawe czy przez to > że Maciek jest w jury ktoś zaśpiewa "wolność słowa"? Ambitnie podchodzisz do sprawy, ale nie jestem obiektywna, bo twórczość Gawlińskiego baaardzo lubię i szanuję... a poza tym nie wiem, jak śpiewasz, jakie masz możliwości :))) Poza tym myślę, że wile osób ma szansę dostać się do programu, bo Maleńczuk powiedział, że nie trzeba wcale umieć śpiewać... czy to dobrze - pokaże czas... Pozdrowionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Eroll :) IP: 81.219.67.* 18.07.03, 12:46 Gość portalu: eroll napisał(a): > dzięki, będe was informował choć tych etapów raczej wiele nie będzie. Chcę > zaśpiewać piosenkę "Benjamin" Wilków co o niej sądzicie? Piękna piosenka :)) Mam wielką słabość do Wilków (szczególnie ze starszego okresu), jak i Gawła solo. Hmmm, gdyby Wojewódzki był w jury, być może za sam wybór repertuaru miałbyś u mniego dodatkowego plusa, on przecież trzyma z Gawlińskim nie od dziś... No, ale może tak czy siak Ci się powiedzie :) Powodzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Eroll :) IP: *.chello.pl 18.07.03, 12:54 no właśnie żałuję że kuby nie ma choćby z tego powodu ale z tego co wiem Robert kumpluje się też z Maleńczukiem, fajnie że są tu fani Wilków. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Eroll :) 18.07.03, 14:50 Gość portalu: eroll napisał(a): > fajnie że są tu fani Wilków. Ależ oczywiście. Są bardzo oryginalni, niepodrabialni i tworzą niepowtarzalny klimat - świetna instrumentalnie muzyka łączy się z niebanalnością tekstów - poza tym mam z tymi piosenkami związane wspaniałe wspomnienia z czasów liceum - ech! te sentymenty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Eroll :) 16.07.03, 01:44 jezeli sie nie myle to Marcin Prokop to taki czlowiek z prostokatna, troche za duza twarza, ktory od jakiegos czasu prowadzi MTV SELECT :) szczerze mowiac to wolalbym juz Beate Sadowska, bo przynajmniej mielibysmy jedna ladna twarz w jury, bo tak sobie pomyslalem, ze jezeli chodzi o urode to nasze jury w starym i nowym skaldzie raczej nadaje sie do radia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: 5 osób w jury idola 16.07.03, 08:47 Gość portalu: eroll napisał(a): > ja tam się cieszę że jest bo jego opinie w poprzednich edycjach były mi > najbliższe, jako jedyny zarzucił małej ali infantylność podczzas gdy reszta > jury nawet kuba się nią zachwycali. To musi być niezły obserwator, żeby zarzucić infantylność niepełnoletniej dziewczynie. Nikt o tym nie mówił, bo to rzucało się w oczy. Mam nadzieję, że będzie ciekawie. Stawiam, że pierwsi pozabijają się Prokop i Leszczyński ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 16.07.03, 09:44 ja tez mysle, ze leszczu i prokop sie nie polubia ;) chociaz moze na zyczenie producenta beda sie starali to ukryc, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 16.07.03, 10:19 mało znam Prokopa ale wydaje mi się że będzie zachowywał się pokornie wobec reszty jury, ciekawe kto będzie teraz dogryzał eli? Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: 5 osób w jury idola 18.07.03, 01:31 no ciekawe , ciekawe , barvo eroll za decyzje , dokladnie tak jak piszesz zobaczyc jak to jest , zobaczyc to od srodka , to ciekawe szkoda ze ja jestem taki tchorz bo moze tez bym poszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziula Re: 5 osób w jury idola IP: *.tkb.net.pl 18.07.03, 02:08 Ja bardzo bym chciala, i namawiam zeby na casting szlo jak najwiecej osob ktore nie potrafia spiewac. Im gorzej tym lepiej. Przeciez te pierwsze programy w ktorych pokazuja eliminacje sa absolutnie najlepsze. Usmiac sie mozna po pachy:) Ja przeciez tych darow losu do konca zycia nie zapomne...Trzeba korzystac poki pozwalaja, w stanach zeby szanowni jurorzy byli laskawi na ciebie spojrzec trzeba najpierw zabulic $300. I tam juz nie jest tak smiesznie...Polski Idol de best! Odpowiedz Link Zgłoś