Dodaj do ulubionych

5 osób w jury idola

IP: *.chello.pl 14.07.03, 19:10
zapendowska,cygan,prokop,maleńczuk i leszczyński którego miało nie być, boże
nigdy nie śpiewałem przed tak szeroką publicznością
Obserwuj wątek
    • Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 14.07.03, 19:27
      a to spiewanie przynioslo jakis efekt?
      :)
      • Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 14.07.03, 19:47
        ja dopiero będe śpiewał na castingu w Warszawie
    • Gość: Maitreya Re: 5 osób w jury idola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 19:28
      pisałam o tym w temacie "Kuba olała idola i..." o 18:57 :-)
    • Gość: MC Re: 5 osób w jury idola IP: gil:* / 192.168.0.* 14.07.03, 21:35
      To Leszczu jednak został? A tak się żalił, że go tak źle potraktowali, bo przez
      telefon go powiadomili, i że tacy nieprofesjonalni, bo on już to miał
      zaplanowane. i odwołał inne obowiązki służbowe (ciekawe jakie, fuchy w marnych
      dyskotekach nad morze;?) itd. Może jakichś prawników na nich nasłał? Za grosz
      honoru ten Leszczu nie ma.
      • Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 14.07.03, 21:45
        ja tam się cieszę że jest bo jego opinie w poprzednich edycjach były mi
        najbliższe, jako jedyny zarzucił małej ali infantylność podczzas gdy reszta
        jury nawet kuba się nią zachwycali. jak odważę się tam iść i leszczu mnie ostro
        opieprzy to może zmienię zdanie, nie ma to jak subiektywizm.
        • mahoney Re: 5 osób w jury idola 15.07.03, 02:15
          no no no
        • devojce Re: 5 osób w jury idola 15.07.03, 09:10
          Dziwię Ci się, że po obejrzeniu dwóch edycji Idola jeszcze masz złudzenia, że
          program ten wybiera utalentowanych ludzi. Ja tej żenuarii już nie strawię.
          Flinta kiepska. Makowiecki taki sobie, stylizują go cały czas na niedomytego.
          Zalewski popłynie. Jak można jeszcze wierzyć w Idola?
          • Gość: papapat Re: 5 osób w jury idola IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 09:59
            teraz z pol godziny beda gadali swoja ocene
          • Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 10:16
            a ja tam wierze w idola i sie do niego modle
            przeciez to jest dla ludzi utalentowanych
            przeciez w finale byl Damian!!!
            ;)))
            • Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 10:27
              rozumiem negatywne opinie ale pokażcie mi ludzi młodych wcześniej nieznanych
              którym udało się zaistnieć na polskim rynku w ostatnich latach. Flinta(płytę
              nagrała taką sobie ale głos ma bardzo dobry)i Makowiecki moim zdaniem najlepsi
              uczestnicy gdyby nie wystąpili w idolu nie mieliby takiej promocji i nikt by
              nie zwrócił na nich uwagi, co prawda Tomek był w szansie na sukces i chyba
              nawet wygrał ale program ten dziś niewiele daje bo kto ze zwycięzców ostatnich
              edycji wydał płytę. Program ten pomógł jedynie Steczkowskiej i Stankiewicz,
              ostatnio ania świątczak która kiedyś wygrała program została wokalistką ich
              troje.
              • Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 14:28
                nie no
                ja sobie robie podsmiechujki z boskiego Damiano
                generalnie IDOLa bardzo lubie
                chociaz na weryfikacje jego roli w kreowaniu gwiazd trzeba bedzie jeszcze
                chwilke zaczekac
            • devojce Re: 5 osób w jury idola 16.07.03, 08:10
              Kubu, jesteś okropny ;-)
          • Gość: Jo Re: 5 osób w jury idola IP: 193.128.25.* 15.07.03, 10:45
            devojce napisała:

> Dziwię Ci się, że po obejrzeniu dwóch edycji Idola jeszcze masz złudzenia, że
            > program ten wybiera utalentowanych ludzi.

A ja gratuluje Errollowi. Moze on wcale nie marzy o karierze, tylko chce się
            sprawdzic? ;-) Ja tez mogę iść na casting. I co? Nie chce mi się, czy sie boję?
            A może jedno i drugie?
            • Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 12:12
              dzięki, oczywiście że nie marzę o karierze muzycznej bo jak się przekonacie
              śpiewać nie umiem, idę bo chcę się przekonać jak to jest, talentu wokalnego nie
              mam ale mam nadzieję że nie zrobią ze mnie "gwiazdy" typu gabi albo ten pan co
              śpiewał dary losu
              • Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 14:30
                to po co idziesz skoro sam w siebie nie wierzysz?
                • Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 15.07.03, 15:07
                  powtórzę bo chciałbym zobaczyć jak to jest być w tym programie i stanąć przed
                  jury, ktoś tu chyba napisał że jesteś znawcą tego programu więc pewnie nie raz
                  widziałeś w nim ludzi którzy uważali że świetnie śpiewają że są najlepsi a
                  wychodzili z płaczem, by po programie stać się sławnym trzeba albo świetnie
                  śpiewać albo zrobić z siebie idiotę nie uda mi się ani to ani to bo wydaje mi
                  się natomiast że wybrałem dobrą piosenkę z której trudno się śmiać.
                  ps ty pisałeś o damianie aleksandrze?
                  • aguszak Eroll :) 15.07.03, 16:11
                    Mam nadzieję, że bedziesz nas informował o swoich postępach w poszczególnych
                    etapach :)
                    Trzymam kciuki :))
                    P.S. Jak Maleńczuk w komisji, to pewnie będą szukali jakiegoś dziwoląga
                    scenicznego teraz...? A tego Prokopa, to nie znam. Kto to taki?
                    • Gość: eroll Re: Eroll :) IP: *.chello.pl 15.07.03, 17:09
                      dzięki, będe was informował choć tych etapów raczej wiele nie będzie. Chcę
                      zaśpiewać piosenkę "Benjamin" Wilków co o niej sądzicie? Ciekawe czy przez to
                      że Maciek jest w jury ktoś zaśpiewa "wolność słowa"?
                      • Gość: kubu Re: Eroll :) IP: *.chello.pl 16.07.03, 02:10
                        sorry za kubissimo
                        to tez ja
                        nie wylogowalem sie po wyjsciu z prywatnego forum :)

hmmm
                        nie wiem czy Benjamin jest dobra piosenka
                        ale nie chce rozwijac watku, bo to ma byc Twoja decyzja
                        sam dobierz sobie repertuar do swoich mozliwosci, do swojej barwy,
                        temperamentu, etc.

poza tym wydaje mi sie, ze chyba powinienes umiec odpowiedziec na
                        pytanie "DLACZEGO chcesz w tym wystartowac?"
                        czy spiewanie jest tym, co chcesz robic w zyciu?
                        bo jak nie, to oszczedz sobie stresu a innym czasu :)
                        a jezeli tak, to rob to z przekonaniem :)

zycze powodzenia

ps tak chodzilo mi o Damiana
                        pps ja znawcą? buhaha :)
                        • Gość: eroll Re: Eroll :) IP: *.chello.pl 16.07.03, 08:37
                          śpiewanie nie jest tym co chcę robić i dlatego nie jestem zestresowany bo jak
                          nie przejdę dalej to nic się nie stanie, dla wielu ludzi idących do tego
                          programu śpiew jest całym życiem, chcą to robić i w tym programie widzą swoją
                          szansę bo jeśli przejdą dalej mają szansę nagrania płyty ewentualne szybkie
                          odpadnięcie jest dla nich katastrofą, są też ludzie którzy idą do rogramu by
                          przeżyć coś fajnego, nie myślą o nagraniu płyty itp ja należę do tej grupy,
                          podchodzę do tego wszystkiego z dystansem uda się będzie super a jak nie to nie
                          pójdę rzucić się na tory. Pozdrawiam.
                      • aguszak Re: Eroll :) 16.07.03, 12:32
                        Gość portalu: eroll napisał(a):

> dzięki, będe was informował choć tych etapów raczej wiele nie będzie. Chcę
                        > zaśpiewać piosenkę "Benjamin" Wilków co o niej sądzicie? Ciekawe czy przez to
                        > że Maciek jest w jury ktoś zaśpiewa "wolność słowa"?

Ambitnie podchodzisz do sprawy, ale nie jestem obiektywna, bo twórczość
                        Gawlińskiego baaardzo lubię i szanuję... a poza tym nie wiem, jak śpiewasz,
                        jakie masz możliwości :)))
                        Poza tym myślę, że wile osób ma szansę dostać się do programu, bo Maleńczuk
                        powiedział, że nie trzeba wcale umieć śpiewać... czy to dobrze - pokaże czas...

Pozdrowionka :))
                      • Gość: Oleńka Re: Eroll :) IP: 81.219.67.* 18.07.03, 12:46

> dzięki, będe was informował choć tych etapów raczej wiele nie będzie. Chcę
                        > zaśpiewać piosenkę "Benjamin" Wilków co o niej sądzicie?

Piękna piosenka :)) Mam wielką słabość do Wilków (szczególnie ze starszego
                        okresu), jak i Gawła solo. Hmmm, gdyby Wojewódzki był w jury, być może za sam
                        wybór repertuaru miałbyś u mniego dodatkowego plusa, on przecież trzyma z
                        Gawlińskim nie od dziś... No, ale może tak czy siak Ci się powiedzie :)
                        Powodzenia :D
                        • Gość: eroll Re: Eroll :) IP: *.chello.pl 18.07.03, 12:54
                          no właśnie żałuję że kuby nie ma choćby z tego powodu ale z tego co wiem Robert
                          kumpluje się też z Maleńczukiem, fajnie że są tu fani Wilków.
                          • aguszak Re: Eroll :) 18.07.03, 14:50
                            > fajnie że są tu fani Wilków.

Ależ oczywiście. Są bardzo oryginalni, niepodrabialni i tworzą niepowtarzalny
                            klimat - świetna instrumentalnie muzyka łączy się z niebanalnością tekstów -
                            poza tym mam z tymi piosenkami związane wspaniałe wspomnienia z czasów liceum -
                            ech! te sentymenty :)))
                    • kubissimo Re: Eroll :) 16.07.03, 01:44
                      jezeli sie nie myle to Marcin Prokop to taki czlowiek z prostokatna, troche za
                      duza twarza, ktory od jakiegos czasu prowadzi MTV SELECT
                      :)
                      szczerze mowiac to wolalbym juz Beate Sadowska, bo przynajmniej mielibysmy
                      jedna ladna twarz w jury, bo tak sobie pomyslalem, ze jezeli chodzi o urode to
                      nasze jury w starym i nowym skaldzie raczej nadaje sie do radia ;)
        • frolix Re: 5 osób w jury idola 16.07.03, 08:47
          > ja tam się cieszę że jest bo jego opinie w poprzednich edycjach były mi
          > najbliższe, jako jedyny zarzucił małej ali infantylność podczzas gdy reszta
          > jury nawet kuba się nią zachwycali.

To musi być niezły obserwator, żeby zarzucić infantylność niepełnoletniej
          dziewczynie. Nikt o tym nie mówił, bo to rzucało się w oczy. Mam nadzieję, że
          będzie ciekawie. Stawiam, że pierwsi pozabijają się Prokop i Leszczyński ;-)
          • Gość: kubu Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 16.07.03, 09:44
            ja tez mysle, ze leszczu i prokop sie nie polubia ;)
            chociaz moze na zyczenie producenta beda sie starali to ukryc, no ale zobaczymy
            co z tego wyjdzie :)
            • Gość: eroll Re: 5 osób w jury idola IP: *.chello.pl 16.07.03, 10:19
              mało znam Prokopa ale wydaje mi się że będzie zachowywał się pokornie wobec
              reszty jury, ciekawe kto będzie teraz dogryzał eli?
              • mahoney Re: 5 osób w jury idola 18.07.03, 01:31
                no ciekawe , ciekawe ,
                barvo eroll za decyzje ,
                dokladnie tak jak piszesz zobaczyc jak to jest ,
                zobaczyc to od srodka ,
                to ciekawe
                szkoda ze ja jestem taki tchorz bo moze tez bym poszedl :)
    • Gość: Ziula Re: 5 osób w jury idola IP: *.tkb.net.pl 18.07.03, 02:08
      Ja bardzo bym chciala, i namawiam zeby na casting szlo jak najwiecej osob ktore
      nie potrafia spiewac. Im gorzej tym lepiej. Przeciez te pierwsze programy w
      ktorych pokazuja eliminacje sa absolutnie najlepsze. Usmiac sie mozna po
      pachy:) Ja przeciez tych darow losu do konca zycia nie zapomne...Trzeba
      korzystac poki pozwalaja, w stanach zeby szanowni jurorzy byli laskawi na
      ciebie spojrzec trzeba najpierw zabulic $300. I tam juz nie jest tak
      smiesznie...Polski Idol de best!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka