cassius.clay 24.03.04, 21:33 zobaczymy kto wygra ale chce aby wygrał Real Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gleszek Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:39 monaco prowadzi z realem 1:0 no i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolgeniusz Złudna potęga Realu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:00 Real, Real, Real, Real. Tak zapewne wykrzykują kibice w Madrycie, ale ich klub to jest zespół przeciętyny. Oglądając mecze różnych klubów zauważyłem, że gwiazdy w danym klubie nic nie znaczą bez parobków. Weźmy wspmniany wyżej Real. Czym jest Real bez geniusza zwanego Makalele. Odpowiedź jest rosta: po prostu niczym. Gwiazdy są leniwe i nie lubią gonić tej piłki po całym boisku i najczęściej się nie cofają. Wspomniany zawodnik Chelsea, biegał po całym boisku podawał piłkę Zidanowi i najczęściej wtedy padał gol. Real może nie jest najlepszym klubem na świecie, ale napewno najbardziej medialnym. O nim już się pisze legendy. Jak wszyscy wiemy naszpikowany jest on gwiazdami. Powtórzę słowa ludzi znających się n piłce, że to im nic nie daje. Jeżeli jakiś gracz zlapie kontuzję to nie mają go kim zastąpić. Popełniają jeszcze jeden wielki błąd. Ich średnia wieku w podstawowej jedynastce jest chyba bliska 30 lat. Nie tak jak w Ajaksie około 24. Wracając do skaładu tego klubu. To nawet sam trener zauważył, że sposób kupowania nowych piłkarzy jest beznadziejny. Co im da 6 gwiazd jak wyniki meczów pozostawiają wiele do życzenia. Według mojego przekonania najlepszymi klubami na świecie są Arsenal i Milan. Arsenal opiera swój skład na młodych zdolnych piłkarzach. Ma bardzo dużą ławkę rezerwowych i jedną bardzo wielką jak na mnię gwiazdę: Henry'ego. Jest to według mnie najlepszy piłkarz grający w tym czsie. Milan ma bardzo dobry równy skaład. Co prawda jego obrona nie jest za młoda. Weźmy za przykład Maldiniego, ale jeszcze pogra parę ładnych lat. Jest to klub kilka razy lepszy od tak zwanych (nie wiem dlaczego) królewskich. P.S.: Jeżeli podobała się wam moja wypowiedź to czekajcie za innymi. Mam tylko 14 lat, ale o piłce co nieco wiem. Przepraszam za błędy ortograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Złudna potęga Realu. IP: *.echostar.pl 24.03.04, 22:18 niezła wypowiedź zwłaszcza jak na 14-latka - a błędów ortograficznych nie zauważyłem (przynajmniej na pierwszy rzut oka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Złudna potęga Realu. IP: *.wmgalicja.krakow.pl 25.03.04, 13:46 twoja natomiast jest absolutnie na temat a pomijajac ile wniosles do polemiki to napisz na podstawie czego wnioskujesz ze gosc ma 14 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Złudna potęga Realu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:12 co Ty pier...isz gówinarzu, Makalele od niejaiego czasu gra w Londynie, w Chelsea i jakoś nie przysłużył się wybitnie do nawet tego nędznego dzisiejszego remisu; nie zabieraj głosu bez pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Złudna potęga Realu. IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.04, 23:30 Ty lepiej zobacz co i jak Ty p*** do 14-stolatka. Hamuj sie troche, czubku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Złudna potęga Realu. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.03.04, 00:46 Hehe. G*** wiesz :D 1) Makalele gra w Chelsea 2) Idz sie lepiej pouczyc - REAL Madrid - z czym ci sie kojarzy "krolewscy" "krolewski" itd.? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Złudna potęga Realu. IP: *.pkobp.pl 25.03.04, 09:14 Tobie tez przydalaby sie nauka- z rozumienia slowa pisanego. Przeciez maly napisal wyraznie, ze Makalele gra w Chelsea :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Re: Złudna potęga Realu. IP: 82.146.225.* 29.03.04, 01:27 no widac ze masz 14 lat, synku, makelele to zaden geniusz, wystarczy spojrzec jak spisuje sie w chelsea. Nie rozumiem dlaczego tak wspaniala druzyna jak REAL ma zdaje sie wiecej wrogow niz fanow, czy to przez to ze jesty najlepsza? my polacy nie lubimy najlepszych, z gory przypisujemy im pyche itd, a milan, MU, co z tymi druzynami?? Skarzy sie obrone krolewskich tymczasem genialny slagado to reprzentant Hiszpanni podobnie jak ral Bravo, o umiejetnosciach Carlosa nie trzeba wspominac, a reszta? beckahm zidane ronaldo figo helguera i solari, to znakomici profesjonalisci nie zadufane w sobie gwiazdy. Moze juz najwyzszy czas spojrzec na wlasne podwórko co? nasi "wspaniali" pilkarze zarabiajacy grubą forse sa o wiele bardziej butni niz zawodnicy realu. REAL to najlepsza druzyna na swiecie i tak pozostanie.VIVA MADRID! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Trwaja˛ mecze Ligi Mistrzów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 22:56 jak real awansuje to anglicy ich zabiegaja na smierc... nie maja szans ani z chelsea ani z arsenalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja REAL!! IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:05 jak zawodnicy realu beda skoncentrowani i mysleli to anglicy beda mogli biegac do smierci. To zdaje sie arsenal nie mogl przerwac 80 ilus tam podan barcelony mimo ze biegal. Tak wiec pozyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: REAL!! IP: *.chello.pl 24.03.04, 23:51 Gość portalu: ja napisał(a): To zdaje sie arsenal nie mogl przerwac 80 ilus tam podan barcelony > mimo ze biegal. Tak wiec pozyjemy zobaczymy nie - to był Liverpool. a Liverpool od Arsenalu dzielą lata świetlne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jant Desailly wybił piłkę z rąk własnego bramkarza!!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 00:23 BRAWO dla gazety za kompetencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.netwalker.pl / *.netwalker.pl 25.03.04, 01:03 Proszę mnie nie obrażać! Niech ten pan "redaktor", który pisał to sprawozdanie, zostanie natychmiast zwolniony z Gazety! Jak można napisać Thierry'ego (dobrze) Henrygo (a kto to jest?)?! Poza tym M. Desailly wytrącił piłkę, z tego co widziałem, raczej J. Lehmann'owi, chyba że oglądałem inny mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VatermannShoevarek Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.client.comcast.net 25.03.04, 03:11 To ten Desailly dostal kartke za wytracenie pilki z rak wlasnego bramkarza?? Czy dobrze rozumiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganczaro Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.swissoft / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 08:16 Więc powinien być karny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anelka Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.hestia.pl / 213.17.194.* 25.03.04, 07:55 Te notatki piszą jednak ignoranci. Desally wytrącił piłkę włsnemu bramkarzowi. Pozatym mecz był bardzo dobry. Tempo i brak sytuacji wynikały z pressingu. To co Arsenal pokazał przez pierwsze pół godziny to mistrzostwo świata - zabrakło tylko gola. Ważne żeby te pismaki trochę się oreientowały i znały na piłce a nie pisać farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: 195.94.211.* 25.03.04, 08:19 T oz kim w końcu grał real... z arsenalem??? (kartki) ktoś się nie wyspał chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jokasty Forza MILAN!!!!! IP: 212.14.60.* 25.03.04, 10:12 Jak czytam ze te francuskie maminsynki z Arsenalu graja "wspanialy i porywajacy" futbol to mi sie robi slabo... Jezeli jakos im sie uda wyeliminowac Chelsea to i tak trafia na Milan ktory im pokaze jak sie gra w pilke. I wtedy "najlepszy pilkarz na ziemi" Henry tez zobaczy ze strzelac gole w Anglii to troche inna sprawa niz w Serie A, a Pires, Vieira i reszta beda sie tylko odbijac od obroncow Milanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Forza Milan, Hala Madrid IP: *.polpharma.com.pl / *.polpharma.com.pl 25.03.04, 10:32 Piłkarze to nie maratończycy, a ilość wślizgów i brudu na stroju nie ma żadnego przełożenia na wynik spotkania. Milan i Real grają tak, że tylko one zasługują na finał. To dwa genialne zespoły - doświadczone, wyrachowane (każdy na swój sposób), naszpikowane gwiazdami, odważne. Z drugiej strony, piłka jest piękna, między innymi dlatego, że nie zawsze jest sprawiedliwa. Ja czekam na taki właśnie finał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Forza Milan, Hala Madrid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 11:36 niech Real przejdzie Monaco to moze w lidze troche spuchnie i Valencia z Barca ich dogonia, poza tym co to by byl za polfinal Arsenal - Monaco ? nudy na pudy. Lige mistrzow niech wygra Milan albo Arsenal, byle nie Real, mam nawet taki ladny szaliczek z buldogiem i napisem "antimadridista" wiadomo chyba jakiemu zespolowi kibicuje hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anelka Re: Forza MILAN!!!!! IP: *.hestia.pl / 195.116.171.* 25.03.04, 15:50 No trochę dziecinne gadanie. Jak będzie zobaczymy. Real ma krótką ławkę i gea srednio. Na dzisiaj ani z Milanem ani Arsenalem nie ma szans. Milan gra bardzo dobrze, ale zobaczymy. Arsenak jest w super dyspozycji i gra bardzo dobrze, szybko i presingiem. Mi aż dech zaparło co robili przez pierwsze 20 - 30 minut meczu z Chelsea. Jak ktoś się nie zna to niech nie zabiera głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiMOON gdzie masażyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 13:56 czy zauważyliście, że podczas meczu "londyńskiego" ani razu nie była potrzebna pomoc masazysty lub lekarza / chyba, że coś przeoczyłem ;-)/ - to się nazywa klasa graczy a nie symulantów . Jestem mile zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś