Dodaj do ulubionych

Mydełko Fa

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 20:45
Cześć
Chciałem spytać co myślicie o występie naszych fianlistów?
Moim zdaniem ciotka była kapitalna.Wykazała się kreatywnością,poczuciem
humoru.Ci dwaj ''mężczyźni'' wogóle się do niej nie umywają.W tej chwili już
tylko ona podtrzymuje program na poziomie.Głosujcie na nią!
Obserwuj wątek
    • Gość: Miodzio Re: Mydełko Fa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 20:52
      Mialem na nikogo nie glosowac, ale za ten wystep Marzena dostaje dzisiaj ode
      mnie trzy symboliczne sms-y! :-)
    • Gość: crack66 Pseudoaktoreczka kreatywna?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 21:45
      Że co? Że się pogibała trochę z ogórkiem?
      Wolne żarty, ona jest nieudaczna i żenująca, aktoreczka z teatrzyku przy Kole
      Gospodyń Wiejskich.
      • Gość: Jumma Re: Pseudoaktoreczka kreatywna?! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 21:48
        Co ty nie powiesz?Żenujący to ty jesteś,a ona już się może czuć zwyciężczynią
        drugiej edycji.Tak dalej Marzenka!
        • Gość: crack66 Zdecyduj się na jednego nicka PAROBASIE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 22:11
          Bo występujesz tu jako Wiedźmin, jumma i shrek i sam siebie popierasz.
          Brawo dla twojego półmóżdżka jeśli uważasz że ta MIETŁA jest w czymkolwiek
          fajna.
          • Gość: Jumma Re: Zdecyduj się na jednego nicka PAROBASIE! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 23:38
            crack nie rozwalaj mnie!czego mądrego jeszcze nie wymyślisz?no,nie teraz to już
            przegiąłeś tandeciarzu!!!
      • Gość: Jakub Re: Pseudoaktoreczka kreatywna?! IP: *.zanet.pl 14.12.01, 23:02
        Proszę nie obrażać mieszkańców wsi!

:-)
    • Gość: Shrek Re: Mydełko Fa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 21:46
      O tak!Show ciotki to najbardziej odjazdowe wydarzenie drugiej edycji bb.Brawo
      Marza!
    • Gość: Rybitwa Re: Mydełko Fa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 22:26
      Nie mam zamiaru głosować ani na Marzenę, ani na żadnego z Panów.

Występ natomiast bardzo, bardzo, bardzo mi się podobał. Już nie pamiętam kiedy
      się usmiechnęłam przy tym programie, a dzisiaj naprawde świetnie się bawiłam.

Pozdrawiam
    • Gość: pan laga Re: Mydełko Fa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 22:44
      Gość portalu: Wiedźmin napisał(a):

> Cześć

A co u Szamana ?
      Tęskni za sucharem ?
      W waszym mieszkaniu, Rafciu, też sypia na poscieli z odbytem przy waszych
      nozdrzach ?
      ahoj
      pan laga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka