Dodaj do ulubionych

Utrata fanow

09.10.25, 01:32
m.youtube.com/watch?v=rVr3Fa-IQSk&pp=ugUHEgVlbi1HQg%3D%3D

Podejrzewam że pana Petersona wystawiono w ramach zmiany mądrości etapu. Dowiedziałem się o nim przypadkiem na samym początku jego działalności medialnej.. Najpierw wertowałem wojnę na Donbasie w rosyjskim necie , tam mówiono o jakimś Trumpie, zacząłem amerykański i gdzieś jego rozmowy z Paglia mignely.. dwaj panowie pojawili się w tym samym czasie . Na poziomie treści on nie mówi nic innego niż komiksowa propaganda mansfery, tylko komplikuje to jakimiś niezrozumiałymi rozróżnieniami.. Nie wiem czemu sam w sobie miałby być szczególnie atrakcyjny? Konserwatystów nie ma w USA? Ale sprzedał historię prawicowego Woke. Ktoś mu robił duża reklamę w sieci
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Utrata fanow 09.10.25, 01:42
      Wtedy były też inne postacie tego typu. Wtedy dopiero zaczepem rozumieć na jakim żyje swiecie . Dziś po dokończeniu cyklu słonecznego sądzę że kręcą nam teatrzyki. Nie wierzę w przypadkowych bohaterów masowej wyobraźni.
      • dotera Re: Utrata fanow 09.10.25, 02:25
        Utrata fanow będzie teraz głównym zjawiskiem politycznym . Polityka zachodu jest odczarowana do końca.. w naszym regionie podwójnie po fałszerstwach wyborczych w kilku krajach .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka