Dodaj do ulubionych

www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 13:37
przeczytaj koniecznie droga fanko dawidka,zobacz jaki jest on naprawde!!
i nie głosuj na sondach na niego!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kapłanka Re: www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.12.01, 14:01
      Obejrzałam film i co z tego???!!! Irka bardzo lubiłam, i szkoda mi że wyszedł,
      ale nie da się nie zauważyć, że czasami prowokował ludzi i generalnie nie
      należał do łatwych we współżyciu! Reakcja Dawida była całkiem naturalna - jeśli
      ktoś Cię prowokuje i gani sposób bycia tylko dlatego, że tylko jemu nie
      odpowiada, czy dziwne jest, że sie denerwujesz i stawiasz? Nie! Bronisz sie
      chyba nie? Tak tez zrobił Dawid! Nie widzę tu nic takiego w jego zachowaniu, co
      by mogło strasznie mnie zdegustowac - ZDEGUSTOWANA jestem natomiast tobą, jump,
      bo powtarzasz post za postem zawierającym odsyłacz do strony www, gdzie to niby
      taki skandal z udziałem Dawida! Takich miernot jak ty jest tutaj pełno!
      Oglądasz program? Masz własne zdanie? To powiedz co myślisz i uzasadnij to
      konkretnie, a nie podpierasz się czyimiś wypocinami z innej strony wyrwanymi z
      kontekstu! Jeśli sądzisz ze tworcy stron www nie uprawiają MARKETINGU to się
      grubo mylisz!!
      P.S. Nie jestem zauroczona Dawidem, widze jego pozytywne i negatywne strony -
      doceniam to co w nim dobre i nie omieszkam to zauważyć i skomentować (tak samo
      jak nie ominę tego, co mi się nie podoba)
      • hi-hi Re: www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie 15.12.01, 14:15
        szkoda że go david nie pobił
        bo wtedy wg regulaminu by
        odpadł ;-)

a tak ten davidek nas męczył
        i męczył

i męczył

i nudził

hi-hi
        pzdr
        • Gość: Kapłanka Re: www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.12.01, 14:25
          no właśnie! :-) jakaś bijatyka wprowadziłaby może trochę życia do tego
          skostniałego domu :-))))))))))
          • Gość: fiut kapłanka to dupa IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 17:09
            jestes denna i głupia, idz sobie
          • Gość: Kamil111 Re: www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.12.01, 17:33
            Zgadzam się całkowicie z Kapłanką. To co robił Irek przechodziło wszelkie
            pojęcie. Jego wymyślne prowokacje niejednego doprowadziłyby do wybuchu. A
            właściwie jakie prawo miał Irek zarzucać Dawidowi, że ten jest sztuczny,
            właśnie Irek, człowiek, który miał wg mnie przemyślaną dobrze strategię na
            pobyt. Proszę zwrócić uwagę tylko na jego ubiór, koszule do kolan, marynarka o
            trzy rozmiary za duża, obszerne swetry i różne inne dziwne dodatki, wszystko
            doskonale wystylizowane do zagrania roli innego, kontrowersyjnego,
            prowokującego i wszystko spakowane w torbę, jakiej używają Rosjanie na bazarach.
            Wszysko to służyło mu do momentu, kiedy grupa postanowiła solidarnie, że
            prowokacje Irka jej już nie interesują, mógł sobie wtedy smażyć 10 cytrynek na
            kuchni, nikt nie miał nic przeciwko, mógł wygłaszać swoje kosmiczne poglądy,
            zgadzano się z nimi itd. I właśnie wtedy Irek postanowił wypróbować swoje
            prowokacje na wielkim bracie, a jak to sie skończyło, każdy wie.
            • Gość: BOLO Re: www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.12.01, 22:45
              Jesteś kompletnym przygłupem. Co ty wies o kosmitach baranie?! Tyle co
              usłyszałeś od tych pozostałych smutasów w BB2 (bez Ilony i Arka oczywiście).
    • marquez1 Re: www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie 15.12.01, 17:24
      proszę,proszę dawidek...kto by pomyślał?ha miałam rację,mówiąc,że on cały czas
      jest sztuczny i zgrywa ideał którym nie jest.Szkoda,że tvn tego nie
      wyemitował,bo wtenczas super extra kubańczyk nie dostałby jutro nawet 5%...
    • Gość: jump Re: www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 22:35
      Droga kapłanko!!!wyzywając mnie od miernot sama się kompromitujesz!!!!
      i broniąc dawidka również!!ja za irkiem nie przepadałem, ale jego
      prowokacje pomagały w odkryciu prawd o danym uczestniku!!i tak
      spokojny dawidek bojący się wypowiedzieć niecenzuralne słowa , (nawet
      bał się powiedzieć seks, co przecież nie jest wcale brzydkie, a
      ludzkie) zabiera się dobicia oczywiscie pod wpływem alkoholu, bo
      inaczej nie byłoby go na to stać!!!no cóż irek miał racje ,że
      dawidek zgrywa grzecznego chłopca, bo gdyby się tak nie zgrywał i
      zachowywał się normalnie nic bym nie mówił i oczywiscie irytuje mnie
      to, ze tvn nie pokazało tego zajscia, bo napewno obniżyło by to
      jego noty!!moze dawidek jest kreowany przez tvn???kto wie???jak myslisz
      kapłanko czy nie zauważyłaś ze pokazują go tylko w sytuacjach, w
      których jest grzecznym chłopcem???dlaczego nie pokazują prawdziwej
      strony dawida???aha to ze napisałem ten temat dwa razy wynikało z
      tego , ze za pierwszym razem wpisałem zły adres strony i tylko
      dlatego!!!
      • Gość: Kapłanka jump - do ciebie IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.12.01, 01:19
        drogi mój kochanieńki, czy myślisz, że TVN pokazuje tylko to co chce odnośnie
        Dawida? Oczywiście, że NIE! Pokazują to co chcą i kreują wszystkich bohaterów
        na takich, jakich wzorzec sobie sami stworzyli. Oczywiście jest to manipulacja,
        ale nie całkowita, bo żeby posklejać z urywków, nawet w jakąś tendencyjną
        całość,film o mieszkańcach domu BB - ci miekszańcy muszą się jakoś zachowywać,
        a twierdzą że są sobą! Więc nie sądzę, żeby tylko Dawida pokazywali w
        zniekształconym świetle - tak samo nie pokazali Basi jaka jest naprawdę (była
        bardzo zaskoczona pytaniami podczas chatu zaraz po wyjściu z domu BB dlaczego
        była taka pasywna - ona sama twierdziła, że wszędzie było jej pełno a tego nie
        pokazywali), Karoliny z której zrobiono czarną owcę itd. Dlatego biorę
        oczywiście poprawkę, że nikt w domu BB nie jest tak do końca pokazany
        prawdziwie. Z tego co zaobserwowałam jednak sama, wyrobiłam sobie zdanie na
        temat pewnych osób i Dawida źle nie oceniam. Może faktycznie jest trochę
        flegmatyczny, ale lubię jego szczerość. Wojtek był od początku moim faworytem,
        ale ostatnio się pare razy zapomniał i przestał nim być. O Marzenie nawet już
        nie napiszę, bo szkoda słów. Powtórzę tylko, że Marzena jest ostatnią osobą,
        którą chciałabym żeby wygrała ten program. To tyle.
        • Gość: jump Re:kapłanko - do ciebie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 10:02
          co do szcerości dawida to bym się na twoim miejscu zastanowił, wg
          mnie on cały czas gra tą szczerość, jak mu mamusia nakazała,tak
          robi ,jak wiesz matka dawidka jest psycholgiem więc wiedziała jak
          nastawić swojego synka, a co do manipulacji to jak sama mówisz z
          basi zrobili nudziarę,z karoliny czarną owcę,pokazywali jaka jest
          wulgarna itp, to powiedz jesli karolinie to zrobili to dlaczego nie
          zrobili tego dawidowi,który przecież powinien być również traktowany
          równo??jak myslisz ???sorry,ze tak nie gramatycznie ale nie chciało
          mi się zastanawiać!!!!
          pozdrowionka jump
          • Gość: Kapłanka jump - do ciebie IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.12.01, 12:42
            :-)))) mam wrażenie, że tak się zawziąłeś na Dawida, że zaczynasz szukać na
            siłę dziury w całym. A ja choć lubię analizować ludzkie zachowania, to staram
            się to robić nie przekraczając pewnych granic, bo przekraczając je, dyskusja
            staje się bezcelowa. Nie interesuje mnie rozpatrywanie kwestii pt. "dała mama
            Dawidowi instrukcje jako psycholog czy nie dała", każdy z uczestników mógł
            otrzymać takie instrukcje od swych bliskich, a na ile z nich korzystają to ich
            sprawa. Ciągle udawać kogoś innego przez 3 m-ce się NIE DA! I nie sądzę
            również, że akurat dawida TVN chce pokazać w takim cudwonie nieskazitelnym
            świetle. Irek potrafił nieźle narozrabiać, a tego też nie pokazali i jestem
            skłonna sądzić (choć Irka naprawdę lubiłam), że Irek był dużo bardziej
            nieznośny w domu BB i bardziej uciążliwy dla współmieszkańców niż nam widzom
            sie wydaje! Idąc więc torem twojego myślenia, ktoś kto nie lubił Irka też powie
            zawsze: "tvn faworyzował Irka i pozwalał mu na za wiele". Tak więc widzisz,
            wszystko zależy od nas samych - na ile identyfikujemy się z bohaterami, jakie
            ich cechy nam odpowiadają a jakie nie. Te które nam nie odpowiadają wybiórczo
            krytkujemy, ale czy to wg. ciebie jest obiektywne? Nie!!!! Każdy z uczestników
            ma w sobie "+" i "-" . Każdą osobę trzeba umieć "obejrzeć" ze wszystkich stron
            z pozytywami i minusami, a nie tylko z minusami.Dlaczego akurat tak Dawid ci
            zalazł za skórę? Nie powiedziałeś tak naprawdę, poza zarzucaniem mu
            nieszczerości - ale gdzie są argumenty, które każą ci tak sądzić?
            Tak jak wspomniałam w którymś z postów, nikt z fianłowej trójki nie powinien
            wg. mnie otrzymać tej nagrody, bo najlepsi do nagrody, opuścili już dom, ALE z
            osób, które pozostały, może jeszcze ewnetulanie Dawidowi bym przyznała główną
            nagrodę! To absolutnie nie oznacza, że jest moim ulubieńcem -oznacza to tylko
            tyle, że z finałowej trójki jemu byłabym najbardziej SKŁONNA tĄ nagrodę
            przyznać! Pozdrawiam również!
      • Gość: Taga Re: www.big-brother.show.prv.pl cała prawda o Dawidzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 10:41
        Jump, nie chce mi sie otworzyc to okno ktore podales. Prosze napisz mi w
        skrocie co ten chloptas tam mowil/robil? Jestem bardzo ciekawa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka