smutek20 06.10.07, 21:17 # punkty, gdy pozostałe jury dało 5, 5, 6, i stwierdziła..nie bede obiektywna..3 punkty! O co tutaj chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keri5 Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 06.10.07, 21:23 Dokładnie o to samo chciałam spytać, czyżby panie się nie lubiały ??? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 06.10.07, 21:28 Też mnie to zastanowiło, zwłaszcza że Teodorska innym dawała po 6 punkty, a tylko Trzepiecińskiej 3. Nawet myślałam, że ona powie: "Trzy punkty... razy dwa" czy coś takiego, a tu nie. Pewnie jutro o tym na pudelku napiszą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Jak Oni śpiewają 06.10.07, 21:28 > Dokładnie o to samo chciałam spytać, czyżby panie się nie lubiały ??? Skoro sama nie potrafi śpiewać zżera ją zawiść.Zaprezentowała poziom głupiej Irki z gospody,która też na siłę chce zrobić karierę/serial "Plebania"/ Wg mnie p.Joanna zaśpiewała bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: Jak Oni śpiewają 06.10.07, 21:38 a zauwazyliscie, ze ciagle wychodzi jak inni spiewaja i wraca na punktacje?? dziwne ma zachowanie..tak jakby była lekko nacpana..jest jakas pobudzona...wydaje mi sie, ze to pierwszy raz cos takiego sie zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Jak Oni śpiewają 06.10.07, 21:44 smutek20 napisała: > a zauwazyliscie, ze ciagle wychodzi jak inni spiewaja i wraca na punktacje?? > dziwne ma zachowanie pewnie idzie na ten czas do swojej córki do pokoju gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 06.10.07, 21:37 chyba nie ma obowiazku lubienia wszystkich. tyle ze jezeli jest miedzy nimi jakis konflikt to pani przyznajaca te 3 punkty raczej sie osmieszyla. Ale oczywiscie moglo sie to jej zwyczajnie nie podobac, wiec jej nie oceniam :) ps. "lubiały"????? o mamo... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 06.10.07, 22:05 tym bardziej ,że reszcie przyznawala po 6 pkt ,wiec ciezko mowic o jakims obiektywizmie.Chamstwo i tyle;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tommy_girl Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 06.10.07, 22:13 Ale przeciez ona sama przyznala, ze nie bedzie obiektywna i da 3 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 06.10.07, 23:15 Można nie przepadać za Trzepiecińską, mozna być z nią w konflikcie ale będąc w jury oceniającym jej występ trzeba jednak mieć klasę! Cokolwiek było przyczyną całego wydarzenia to przyznac należy że przegraną (podwójnie) okazała sią ta nieznana gwiazdeczka z serialu 'Plebania'. U mnie przepadła bezpowrotnie, choć nie jestem fanką Trzepecińskiej, za brak klasy i małość. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 00:14 bm_ka napisała: > Można nie przepadać za Trzepiecińską, mozna być z nią w konflikcie > ale będąc w jury oceniającym jej występ trzeba jednak mieć klasę! > Cokolwiek było przyczyną całego wydarzenia to przyznac należy że > przegraną (podwójnie) okazała sią ta nieznana gwiazdeczka > z serialu 'Plebania'. Zawistne babsko. A Trzepiecińska świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 00:17 Na czym polega małość i brak klasy Trzepiecińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 01:16 brakiem klasy i malostkowoscia wykazala sie ta pani, ktora dala Trzepiecinskiej (jako jedynej) trzy punkty. I chyba o to chodzilo autorce powyzszego wpisu, ale troche sie zaplatala w swojej wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 11:29 Nie zaplątała się-przecinki postawiła dobrze i można zrozumieć co miała na myśli! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 11:38 Na lansik.pl mona przeczytac: "Joanna Trzepiecińska to juz wiekowa, zmanierowana, pseudoaktorka. Wiadomo bylo wsrod calej obslugi jak zachowywala sie. Trzepiecinska na przemian przychodzila do garderoby i plakala, ze ma obwisly brzuch, uda i piersi, a potem zajadala sie nutella, tlumaczac, ze jej wolno. Zawsze wchodzila wszedzie bez kolejki mówiąc, że jest weteranką. A o Sowińskiej i Teodorskiej powiedziała przy make-upie ze to k**wy. Sprawa sie przebrala, kiedy o KAZADI powiedziala ze to MURZYNICA. Natomiast osobista rozgrywka odbyla sie kiedy Teodorska usiadla na fotelu jurora. Trzepiecinska wyrzuciła jej córkę z WHITE ROOMU, aż dziewczynka się popłakała. Cała obsługa szukała jej przez kilka minut. Trudno odmówić emocji matce. W wymianie zdan poza kamerami Trzepiecinska powiedziala, ze jej wolno, bo to ona jest tu gwiazdą, a Teodorska juz odpadła. Stad brak komentarza pewnie. Tak to wygladalo ze strony obslugi." Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 12:28 jesli było tak, jak pisze shatmach, to dziwię sie Teodorskiej, że dała AŻ 3 punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 13:08 No tak, tylko, że w programie Trzepiecińska ma osobną garderobę, więc kogo obchodzi, że w niej jęczy, że jest gruba i zajada się nutellą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 13:28 tja. najbardziej lubie takie anonimowe doniesienia. Ok, byc moze Trzepiecinska z racji stazu aktorskiego ma jakies odchyly i kaprysy na miare divy (a raczej niespelnionej divy), ale jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby osoba grajaca od kilku lat w serialu z Murzynka i Azjatka rzucala takie teksty do Patrycji Kazadi, albo scigala czyjes dzieci. Calosc pachnie czarnym PR szytym baaaardzo grubymi nićmi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_22 Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 11:42 Wystarczy przeczytać ostatnie zdanie,zeby zrozumiec,że rację ma kubissimo. "U mnie przepadła bezpowrotnie, choć nie jestem fanką Trzepecińskiej, za brak klasy i małość " Odpowiedz Link Zgłoś
malaniunia861 Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 13:39 Teodorska poprostu w taki dziwny sposób chciała dowalić Edycie Górniak a nie Trzepiecińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: W JOŚ ta co odpadłaprzywaliła Trzepiecinskiej 07.10.07, 19:38 Kto to jest Teodorska? Ładna buzia, dziś jest, a jutro jej nie ma i nikt nie odczuje różnicy. JOŚ był dla niej szansą, żeby zaistnieć poza serialem Plebania - może po prostu emocje ją poniosły z żalu, że tak szybko odpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka do thaures :) 07.10.07, 22:23 thaures napisała: > Nie zaplątała się-przecinki postawiła dobrze i można zrozumieć co > miała na myśli! Dziękuję Ci, thaures, za zrozumienie mojej pisemnej wypowiedzi i za wytłumaczenie jej tym którzy, błądząc, nie zrozumieli. :-))))) Mimo, iż zawile to jednak poprawnie skonstruowałam zdanie. ad rem jeśli prawdą jest relacja obsługi zza kulis programu to Teodorska jest u mnie rozgrzeszona z braku klasy bowiem za swoje dziecię wyrzucone z garderoby prałabym po mordzie ma wizji nie bacząc na etykietę i konwenanse! Gdzieś, dawno obiło mi się o uszy, że Trzepecińska jest fochliwa i pozwala sobie na zbyt wiele w kontaktach z ludźmi - chyba się to potwierdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: do thaures :) 08.10.07, 09:41 bm_ka ja się z tobą zgadzam, jeżeli to prawda to potępiam Trzepiecińską, co zrobiła dziecku i nie ważne czyje to było dziecko. Alutka jesteś fe! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: do thaures :) 08.10.07, 09:54 naprawde wystarczy Wam jeden anonimowy tekst w sieci, zeby uwierzyc, ze Trzepiecinska jest suką, która gnębi cudze dzieci? hesus... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: abstrahując od meritum 08.10.07, 18:02 Przepis regulaminu zakładający, że odpadający zasila następnie jury jest bez sensu. Oznacza, że gwiazda (????), która po pierwsze śpiewa słabo, po drugie nie jest akceptowana przez telewidzów otrzymuje nagrodę w postaci możliwości oceniania lepszych od siebie. Zasadne by było gdyby np. w drugiej edycji jurorką była zwycięzczyni pierwszej - Agnieszka Włodarczyk. Tak to widzę i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: do thaures :) 27.12.07, 14:58 A ja myślę że Pani Trzepiecińska miała prawo wyprosić dziecko ze swojej garderoby, nie uważam żeby zrobiła tym dziecku krzywdę i nie wątpię że zrobiła to kulturalnie. Dziecko Pani Małgosi jest rozpieszczone do granic możliwości (relację zdała mi znajoma pracująca przy JOŚ) i od razu poleciało na skargę do matki, śmiem nawet sądzić że nieco podkoloryzowało uwagę pani Joanny. Pani Małgorzata oburzona postanowiła ukarać p. Joannę szkoda tylko, że na oczach widzów - straciła swoją dużą szansę, po takim wyskoku pewnie do końca życia będzie już nalewała piwo w serialu Plebania. Ale jaka gwiazda taka umiejętność rozwiązywania prywatnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: do thaures :) 27.12.07, 15:30 jezuu - oswiezac wątek sprzed 2 miesięcy kogo to teraz interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: do thaures :) 27.12.07, 15:33 a poza tym - jesli mamusia dziecka dalej prowadza sie z coraz to nowszym gansterem to na miejscu Joanny S. tez pilnowałabym portfela oraz komórki i pogoniła dziecko z prywatnego pokoju a bo to wiadomo jakei wzorce dziecko na codzien czerpie ? Odpowiedz Link Zgłoś