Gość: Kasyx IP: 213.25.168.* 18.07.03, 11:21 Strasznie mnie denerwuje jego amerykanski akcent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mia Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 11:37 a mnie nie denerwuje wcale! jest super przystojnym facetem ubolewam że teraz tak mało go widać w telewizjii! świetnie mówi po angielsku , jest dobrym dziennikarzem a akcent? tyle lat w stanach robi swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.07.03, 11:51 Max mnie rozśmiesza,bo zawsze jak go widzę i słyszę przypomina mi sie parodiującuy go Maciej Stuhr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegy Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.ssk.pl 18.07.03, 13:02 kolonko to pisior ktory uwaza sie za jeden z cudow swiata...a jego amerykanski akcent:))))))) znam ludzi ktorzy tez od lat w stanach siedza a sie tak nie zgrywaja...zreszta to tez nie najlepiej o nim swiadczy ze nie potrafi zapanowac nad ojczystym jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Mariusz Max Kolonko IP: 217.153.152.* 18.07.03, 13:17 A mi się podoba Max Kolonko w wydaniu Macieja Stuhra.Hihihiih Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: Mariusz Max Kolonko 18.07.03, 14:41 Gość portalu: sisi napisał(a): > A mi się podoba Max Kolonko w wydaniu Macieja Stuhra.Hihihiih Mix Kolanko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harald.brenner Re: Mariusz Max Kolonko 18.07.03, 13:24 Gość portalu: Kasyx napisał(a): > Strasznie mnie denerwuje jego amerykanski akcent. ..ten gosciu gada po angielsku jak pijany latynoski taksowkarz z brooklynu. Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: Mariusz Max Kolonko 18.07.03, 14:40 Gość portalu: Kasyx napisał(a): > Strasznie mnie denerwuje jego amerykanski akcent. Stara się jak może. W sensie: wyrobił akcent, który służy mu za markę. Potrafi spokojnie mówić bez niego, jeśli trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 09:45 a ja myslalem ze on jest amerykaninem tylko nauczyl sie po polsku mowic od pienkowskiej a tu taka niespodzianka on jest polakiem naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola malak Re: Mariusz Max Kolonko IP: gate:* / 192.168.2.* 19.07.03, 11:47 to jest akcent prasko-brookliński, też uważam, że jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.rtk.net.pl 19.07.03, 12:36 akcent akcentem - ale jako dziennikarz jest po prostu rewelacyjny!!! dynamiczny, dociekliwy, plastyczny w sformułowaniach i opisywaniu zdarzeń - naprawde musicie i na niego kręcić nosem? dajcie sobie siana! Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Mariusz Max Kolonko 19.07.03, 15:47 Jako dziennikarz wyrasta ponad przeciętną - nie tylko rządowej TV, wystarczy go porównać z Warakomską ;) Ale nie wiem czy pamiętacie jego bieg ze sceny z wiązanką kwiatów w kierunku Lady Kwaśniewskiej... mało się na wazelince nie poślizgnął klękając przed nią z tym bukiecikiem... widok nie tyle dziwny co żałosny... Tow. "Szmaciak" Zieliński to mu chyba z zazdrości mało co noża w plery nie wbił. Młody chłop a tak do łba coś walneło jak podskakującemu Janowskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś