princessofbabylon Re: Szymon Majewski dzisiaj 15.10.07, 22:50 tylko pajacyków mi sie podobał. coraz słabiej jest u Szymona, już nie oglądam z taką chęcią jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: Szymon Majewski dzisiaj 15.10.07, 23:02 A mnie się podobało. Ędward Ącki to coś bardzo fajnego, bo świeże. No i absurdalne. "Romku, do domku" - proste, ale jakie chwytliwe ;-) Niemniej, cieszę się, że dziś był ostatni odcinek Magdy M. 20 lat później; Miałam wrażenie że jeszcze 1-2 odcinki i w ogóle przestanie to byc śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
kred-ka Re: Szymon Majewski dzisiaj 16.10.07, 10:47 Pajacyków obłędny- wyłam ze śmiechu. Zakończenie Magdy M rozczarowało mnie zupełnie- dno i klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
chinaska Re: Szymon Majewski dzisiaj 16.10.07, 16:05 Zgadzam sie. Pajacykow cuuuudowny. Chetnie bym jeszcze raz obejrzala. Majstersztyk;) Reszta taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Szymon Majewski dzisiaj 16.10.07, 17:24 a ja sobie dzisiaj obejrzałam powtórkę pajacykowa-wychowawczy to jest to!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś