03.11.13, 07:16
Dla niego teraz nawet Jarosław Kaczyński i bandzior co kopie kobiety po pijaku są cacy, a winien wszystkiemu jest tylko Donald Tusk.
Żenujaca postać z tego Gowina, facet nie potrafi przegrywać. Skąd on się wziął w PO?
www.polskatimes.pl/artykul/1030997,jaroslaw-gowin-odszedlem-z-platformy-zeby-doprowadzic-rzad-do-upadku,id,t.html?cookie=1
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Judasz! 03.11.13, 07:43
      Gowina do PO wprowadził Rokita...wart swój swego:-)

Jarosław Gowin do polityki trafił dzięki Rokicie, który namówił go do startu w wyborach do Senatu w 2005 r. Dwa lata później po rezygnacji Rokity dostał po nim pierwsze miejsce w wyborach do Sejmu

wpolityce.pl/wydarzenia/54199-janie-wroc-jaroslaw-gowin-namawia-premiera-z-krakowa-do-powrotu-na-scene-polityczna
      • gtxl Re: Judasz! 03.11.13, 07:56
        Gowin,Rokita odeszli z PO bo krytykowali styl uprawiania władzy przez Tuska i PO.Każdy kto krytykuje Tuska i PO jest "pisorem"?.

Jak nazwać tych,którzy nie odważają się na krytykę, pomijając już nawet to, czy ona jest słuszna czy niesłuszna?

Co jest lepsze dla rządzących, krytyka czy ciągłe wazeliniarstwo?

• zapijaczony_ryj Re: Judasz! 03.11.13, 08:03
        cookies9 napisała:

> Gowina do PO wprowadził Rokita...wart swój swego:-)
        >
        > Jarosław Gowin do polityki trafił dzięki Rokicie, który namówił go do startu
        > w wyborach do Senatu w 2005 r. Dwa lata później po rezygnacji Rokity dostał po
        > nim pierwsze miejsce w wyborach do Sejmu

>
        >
        > wpolityce.pl/wydarzenia/54199-janie-wroc-jaroslaw-gowin-namawia-premiera-z-krakowa-do-powrotu-na-scene-polityczna

Jasio Marysia od rondla wprowadził do PO kreta, a sam dał dyla i wrócił do garów.
        A swoja drogą, jakim trzeba być słabym facetem, zeby będąc w PO pozwolić rodzonej zonie zapisać się do PiS?
    • m.c.hrabia Re: Judasz! 03.11.13, 08:01
      eee tam,
      fiutek i tyle.
    • ave.duce Aha ... 03.11.13, 08:07
      ... Zaraz po wyjściu z Platformy nie urządziłem seansu medialnego, tylko przeciwnie wycofałem się z mediów ...

Kolejny, który liczy na zanik pamięci u wyborców.
      • zapijaczony_ryj Re: Aha ... 03.11.13, 09:49
        ave.duce napisała:

> ... Zaraz po wyjściu z Platformy nie urządziłem seansu medialnego, tylko prz
        > eciwnie wycofałem się z mediów ...

>
        > Kolejny, który liczy na zanik pamięci u wyborców.

Za to żoneczka publicznie co raz stała w rozkroku i publicznie robiła z siebie, idiotkę!
    • grba Re: Judasz! 03.11.13, 08:28
      U mnie w moim małym górnośląskim przemysłowym miasteczku otoczonemu polami i lasami życie partyne wygląda następująco:
      PiS knuje w podziemiu wycięty ze wsząd, wycięto już jawnych pisowców, potem krytopisowców i na końcu golono pisowców bezobjawowych.
      PO... czytaliście pewnie skowyt członka, że "PO nie jest partią, którą zakładałem", to samo powiedział mój kolega działacz Platformy od samiuśkiego początku kilka lat temu. A jaka jest teraz Platforma w naszym małym miasteczku, w naszym powiecie? Silną grupę stanowią w niej ludzie z ZSMP, PZPR, będący w legalnej polityce od lat 70 i 80, po upadku PRL byli w Socjal-Demokracji Rzeczypospolitej Polskiej i SLD, które porzucili kiedy SLD przewaliło się, a Miller Leszek zapisał się do Samoobrony... bo wszyscy nasi główni mają na rozkładzie kilka partii...

• m.c.hrabia Re: Judasz! 03.11.13, 08:31
        bo wszyscy nasi główni mają na rozkładzie kilka partii...

i krasnoludy wam ich wybierają.
    • gat45 "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upadku" 03.11.13, 08:41
      przecież całkiem nieźle mu szło, kiedy był w rządzie ?
      • ave.duce Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 08:43
        gat45 napisała:

> przecież całkiem nieźle mu szło, kiedy był w rządzie ?

Szło mu fatalnie ;)
        • gat45 Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 08:52
          Uważasz, że będąc w rządzie nie rozwalał go ?????
          • gtxl Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 08:56
            Nie sądzę, żeby Jarosław Kaczyński stanowił większe zagrożenie dla Polski niż Donald Tusk - mówi były minister sprawiedliwości Jarosław Gowin w rozmowie z Joanną Miziołek.

Mówi co wie? czy wie co mówi.
            • gat45 Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 08:59
              To zależy od tego, co pan Gowin uważa za zagrożenie.
              Ja za zagrożenie uważam pana Gowina.
              • gtxl Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 09:10
                gat45 napisała:

> To zależy od tego, co pan Gowin uważa za zagrożenie.
                > Ja za zagrożenie uważam pana Gowina.

Kolejny cytat z tej rozmowy.

Miałem dość polityki bezideowej Donalda Tuska. To jest polityka obliczona wyłącznie na trwanie przy władzy z zamiataniem coraz większej ilości problemów pod dywan. W momencie kiedy Tusk mówi, że jest odpowiedzialny za tu i teraz, a nie za przyszłość, to zdradza swój cynizm polityczny. Jego polityka polega na utrzymaniu się przy władzy za wszelką cenę.

Podzielam tę ocenę.

• zapijaczony_ryj Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 05.11.13, 18:06
                gat45 napisała:

> To zależy od tego, co pan Gowin uważa za zagrożenie.
                > Ja za zagrożenie uważam pana Gowina.

i nie jesteś w swej opinii osamotniony
            • zapijaczony_ryj Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 04.11.13, 18:19
              gtxl napisał:

> Nie sądzę, żeby Jarosław Kaczyński stanowił większe zagrożenie dla Polski niż D
              > onald Tusk - mówi były minister sprawiedliwości Jarosław Gowin w rozmowie z Joa
              > nną Miziołek.
              >
              > Mówi co wie? czy wie co mówi.

Gupol!
          • ave.duce Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 09:22
            Sorki - mea culpa! :)
            • gat45 Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 09:44
              Nie szkodzi :)
              Pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja coś czasem opacznie rozumiem
          • zapijaczony_ryj Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 15:01
            gat45 napisała:

> Uważasz, że będąc w rządzie nie rozwalał go ?????

Był niczym V kolumna PiS
        • zapijaczony_ryj Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 15:00
          ave.duce napisała:

> gat45 napisała:
          >
          > > przecież całkiem nieźle mu szło, kiedy był w rządzie ?
          >
          > Szło mu fatalnie ;)

W szkodzeniu PO raczej doskonale
      • zapijaczony_ryj Re: "Odszedłem z PO, żeby doprowadzić rząd do upa 03.11.13, 11:27
        gat45 napisała:

> przecież całkiem nieźle mu szło, kiedy był w rządzie ?

moze nawet lepiej!
    • volupte Re: Judasz! 03.11.13, 15:06
      Na czym on chce kariere budować? Gnojek i frajer.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Judasz! 03.11.13, 21:26
        najpierw słuchał szlochających zarodków, teraz sam szlocha i liczy że go ktoś będzie słuchał....

narcyz, który niebawem zwiędnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka