Gość: La_ki22 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 00:17 No i jednak nie myliłem się .Wygrała jedyna osoba,która na to zasługiwała.Wszystkich moich przeciwników pozdrawiam i do miłego...może przy 3 edycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TO JA Re: Marzenka IP: *.emirates.net.ae 17.12.01, 02:07 Z TROJKI KTORA ZOSTAL CHOCIAZ MOZE I MASZ RACJE ,ZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Marzenka IP: 192.168.1.* 17.12.01, 11:46 To miło ,że wygrała Marzenka - w sumie fajna kobitka, ale czemu w ogóle NIE PODZIĘKOWAŁA publiczności????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Marzenka IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.12.01, 14:02 właśnie dlatego, że jest taka "FAJNA" !!! a poza tym o co ci chodzi? przecież ona nic nie wie! Zapewne to że wygrała, trzeba jej przetłumaczyć z normalnego języka, na jej debilny - może wtedy załapie! Sołtys powinien ją poinformować o wygranej, zrobieniem odpowiednio idiotycznej MINY! Ale cieszcie się ludzie - wasza faworytka wygrała! Jaki idol - tacy fani i na odwrót: jacy fani - taki idol! Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaplich Re: Marzenka 17.12.01, 14:08 Gość portalu: Kapłanka napisał(a): > Jaki idol - tacy fani i na > odwrót: jacy fani - taki idol! Pozdrawiam serdecznie :-) Sugerujesz, że jestem podobna do Jima Morrisona i Friedricha Nitzschego? Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Marzenka IP: *.turboline.skynet.be 17.12.01, 14:08 dziękuję - fanka Marzeny. Wolę miny sympatycznej Marzenki, niż Twoje "inteligentne" bluzgi. Również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiberg Re: Marzenka 17.12.01, 14:13 A ja się bardzo cieszę, że wygrała Marzena. Była jedyna naturalnie zachowujacą sie osobą w BB, nie grała kogos lepszego od siebie albo kompletnie innego niz w rzeczywistości (jak przebrzydły Jurek). A co do inteligencji, to nie wiem czy pamietasz, ale to właśnie Marzena była autorką anegdot o wszystkich mieszkańcach kiedy "tworzyli" książkę o BB. W rozwiązywaniu krzyżówek też była najlepsza. A gdy wygrała, to mimo wzruszenia i zaskoczenia, potrafiła zaprosić ludzi do teatru. A tak marginesie czy osoba grająca w teatrze może być głupia? To znaczy, ze wszyscy grający aktorzy są głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Marzenka IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.12.01, 19:42 wiberg napisał(a): > A ja się bardzo cieszę, że wygrała Marzena. Była jedyna naturalnie zachowujacą > sie osobą w BB, nie grała kogos lepszego od siebie albo kompletnie innego niz w > rzeczywistości (jak przebrzydły Jurek). Z tą naturalnością to może nie przsadzajmy! Powiedziałabym akurat zupełnie coś odwrotnego: bardzo dziwne kreowanie siebie i tyle. Mimo, że róweniż za Jurkiem nie przepadałam, to akurat patrząc na te dwie osoby - nagrodę dałabym jemu! Przynajmniej coś w tym domu BB robił, nawet jeśli nas czasami irytował swoimi przy długimi wywodami i chęcią bycia wszędzie pierwszym. > A tak marginesie czy osoba grająca w teatrze może być głupia? To znaczy, ze wszyscy grający aktorzy są głupi? Nie wiem ile masz lat, ale chyba mało, skoro pojedynczy przypadek utożsamiasz z ogółem! Tok myślowy godny 5-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiberg Re: Marzenka IP: *.pekao.com.pl 18.12.01, 09:32 Droga Kapłanko, niewiele się pomyliłaś w ocenie mojego wieku, mam sześć lat. Ale to i tak lepiej niż twoje 90. Dla mnie KAŻDY aktor teatralny (nie filmowy) jest osoba wyjątkową, bo robi coś dla ludzi nie mając z tego zadnej praktycznie finansowej gratyfikacji(ile może zarabiać aktorka z Gorzowa?). Marzena grała w teatrze wiele ról dramatycznych (np. Julii) i dla mnie jest to świadectwem, ze nie jest i nie może byc głupia. Marzena wygrała BB dlatego, że naprawdę była sobą, a nie tylko powtarzała, że jest sobą. Ona nie przyszła do BB dla nagrody (jak Jurek czy Wojtek albo David) , ale żeby cos przeżyć. Nie grała, nie była sztuczna, ale wesoła i jednocześnie wrażliwa. Dlatego to właśnie Ją ludzie wybrali, bo ogółowi nie podoba sie pozoranctwo i pewność siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Marzenka IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.12.01, 11:32 Gość portalu: wiberg napisał(a): > Droga Kapłanko, > niewiele się pomyliłaś w ocenie mojego wieku, mam sześć lat. Ale to i tak lepie > j niż twoje 90. Tu się z tobą zgodzę wiberg, wolę mieć moje "90" lat niż twoje "6"! > Dla mnie KAŻDY aktor teatralny (nie filmowy) jest osoba wyjątkową, bo robi coś > dla ludzi nie mając z tego zadnej praktycznie finansowej gratyfikacji(ile może > zarabiać aktorka z Gorzowa?). Marzena grała w teatrze wiele ról dramatycznych > (np. Julii) i dla mnie jest to świadectwem, ze nie jest i nie może byc głupia. Skoro dla ciebie każdy aktor jest wyjątkowy tylko dlatego, że Marzenka jest aktorką to gratuluję! To tak jakbyś oceniał wszystkich ludzi jednej profesji na przykładzie TYLKO jednej osoby! Daruj, ale mnie to absolutnie nie przekonuje! Zresztą o czym tu mowa! To nie chodzi o to, że Marzena jest złym człowiekiem, o brak wrażliwości ją też nie podejrzewam, ALE proszę daj spokój, że jest taką wspaniałą aktorką! Naprawdę tego nie zauważyłam w domu BB, a okazji było co najmniej parę, żeby choć trochę pokazać, na co kogo stać! Nie zawsze jesteśmy dobrzy w tym, w czym nam się WYDAJE, że jesteśmy dobrzy! A co do zarobków, to na pewno nie moja ani twoja wina, że aktor u nas jest w tak "głębokim" poważaniu i zarabia tak kiepsko. Tu owszem mogę ją podziwiać za to, że bez względu na wszystko ma odwagę spełniać swoje marzenia - może dlatego nazwya się "Marzena" :-) Póki co jednak nagrodę dostała za udział w BB, a nie za aktorstwo na scenie teatralnej. Nadal uważam, że na nią nie zasłużyła, ale ją dostała i jest to już historia. Źle jej nie życzę, w końcu sama sobie tej nagrody nie przynała, ale sam fakt że na nią nie zasłużyła, a ją dostała - irytuje mnie. > Marzena wygrała BB dlatego, że naprawdę była sobą, a nie tylko powtarzała, że > jest sobą. Ona nie przyszła do BB dla nagrody (jak Jurek czy Wojtek albo David) > ale żeby cos przeżyć. Nie grała, nie była sztuczna, ale wesoła i jednocześnie > wrażliwa. oj! człowieku! rzeczywiście! uwierzę bo muszę! może NA POCZĄTKU o nagrodzie nie myślała. Większość uczestników na pewno TEŻ NIE! Czym bliżej jednak finału, tym częściej każdy mimo chodem o pieniążkach "marzył" i to chyba normalne - każdy człowiek jest tak skonstruowany. Czym bliżej celu, tym bardziej chcemy go osiągnąć bez względu na to, jak daleki wydawał się dla nas na początku! Marzena sama to potwierdziła podczas ostatnich chwil w domu BB, już po wyjściu Wojtka. Ale to są drobiazgi, które w całej tej sprawie mają mniej istotne zanczenie. Znaczenie ma całokształt i ten całokształt w wydaniu Marzeny mi się NIE PODOBAŁ! >Dlatego to właśnie Ją ludzie wybrali, bo ogółowi nie podoba sie pozoranctwo i pewność siebie. Bardzo dobre zdanie na koniec, które świetnie oddaje obraz naszego społeczeństwa! Doskonale to ująłeś - wybrali ją ludzie szarzy, nijacy, bez polotu, bez życia, totalni konformiści, któzy wolą głupie miny i brak wiedzy ("ja tam nic nie wiem"). Po co wybierać osoby, które się czymś wyróżniają ponad przeciętny ogół? Trzeba równać wszystkich do kreski w dół - przecież o to chodzi. No ale cóż?! 50 lat komunizmu cały czas zbiera swoje żniwo i długo jeszcze będzie zbierać, gdzie różnorodność i oryginalność była tępiona na rzecz prostactwa i ciemnoty. Ale to dla ciebie za trudny temat zapewne, bo masz dopiero 6 latek. Zapytaj rodziców - powiedzą ci (jak będą wiedzieli). Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Marzenka IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.01, 12:19 Ales ty kobieto madra. Do sejmu z toba! Na prezydenta! Precz z komuna!!! Przyjrzyj sie najpierw sobie,a potem wydawaj takie pseudopsychologiczne opinie o kobiecie, ktorej praktycznie nie znasz. Jezeli bedzie BB 3 to zglos sie. Na pewno cie wybiora. Taka barwna osobe z polotem i w ogole. Zyj dalej w przekonaniu, ze taka jestes wspaniala. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Marzenka IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.12.01, 12:40 Różnica między nami jest taka, że ja mówię co mi się nie podoba i dlaczego, ty natomiast ograniczasz się tylko do drwin, bez jakiejkolwiek argumentacji - chyba sam widzisz, że nie mamy o czym dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Marzenka IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.01, 18:26 Gość portalu: Kapłanka napisał(a): > Różnica między nami jest taka, że ja mówię co mi się nie podoba i dlaczego, ty > natomiast ograniczasz się tylko do drwin, bez jakiejkolwiek argumentacji - > chyba sam widzisz, że nie mamy o czym dyskutować. Argumenty! Kobieto, ciebie zadne argumenty nie przekonaja. Szkoda czasu na dyskusje z zoba. Spojrz na dlugosc twoich wypowiedzi, dlugi tekst, malo tresci. Cos w stylu Jerzego Gasnicy de Wodolej. Nie wazne,co sie mowi, wazne, ze duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Marzenka IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.12.01, 19:07 Gość portalu: Pit napisał(a): > Argumenty! Kobieto, ciebie zadne argumenty nie przekonaja. Szkoda czasu na > dyskusje z zoba. Spojrz na dlugosc twoich wypowiedzi, dlugi tekst, malo tresci. > Cos w stylu Jerzego Gasnicy de Wodolej. Nie wazne,co sie mowi, wazne, ze duzo. Och! Pit daruj sobie, please! Ty za to hołdujesz zasadzie: krótki text - żadnej treści!!! Poza tym, NIE MUSISZ CZYTAĆ MOICH POSTÓW ANI TYM BARDZIEJ ICH KOMENTOWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiberg Re: Marzenka 18.12.01, 13:48 > Tu się z tobą zgodzę wiberg, wolę mieć moje "90" lat niż twoje "6"! Gratuluję, że udało Ci się dożyć tak sędziwego wieku. > > ALE proszę daj spokój, że jest taką > wspaniałą aktorką! Naprawdę tego nie zauważyłam w domu BB, a okazji było co > najmniej parę, żeby choć trochę pokazać, na co kogo stać!" Obawiam się jednak, że masz kłopoty ze wzrokiem i słuchem (oczywiście to normalne w tym wieku) i trudno było Ci odróżnić mieskańców. TVN nie pokazywał wszystkiego dokładnie, ale w sytacjach wymagających gry aktorskiej, Marzena bez żadnego wysiłku i specjalnych starań (kompletnie na luzie) przebijała wszystkich. Znakomicie modulowała głos, była kreatywna w naturalny a nie wymuszony sposób, a Mydełko FA było rewelacyjne!!! "Nie zawsze jesteśmy > dobrzy w tym, w czym nam się WYDAJE, że jesteśmy dobrzy!" A co to ma do rzeczy? Czy Marzena powiedziała kiedykolwiek, że jest wspaniałą aktorką? Ale JEST aktorką! > > "Nadal uważam, że na nią nie zasłużyła" A kto wg Ciebie zasłużył? Mnie też podobały się i inne osoby np. Ilona, ale do finału weszli W, D i Marzena i tu mój wybór padł na Marzenę. Nie mam nic do Wojtka, ale osobiście uważam, że nie bardzo rozumiem po co przyszedł do BB (wyłącznie po pieniadze?), a finał Davida to nieporozumienie. Był jedną z najmniej ciekawych osób i za miesiąc nikt go juz nie będzie pamiętał. > "fakt że na nią nie zasłużyła, a ją dostała - irytuje mnie." Czy jest sens tym sie irytować? W Twoim wieku irytowanie się nie jest wskazane. Proponuję dla odpoczynku i ukojenia skołatanych nerwów Harlequina. > > "Czym bliżej jednak finału, tym > częściej każdy mimo chodem o pieniążkach "marzył" i to chyba normalne - każdy > człowiek jest tak skonstruowany. Czym bliżej celu, tym bardziej chcemy go > osiągnąć bez względu na to, jak daleki wydawał się dla nas na początku! Marzena > > sama to potwierdziła podczas ostatnich chwil w domu BB, już po wyjściu Wojtka." Marzena była JEDYNĄ osobą z finałowej trójki, która nie myślała o nagrodzie. Tak mówiła i to było z pewnością szczere! Przed samym finałem była jedyna na luzie, denerwowała się tylko samym wyjściem - tłumami, okrzykami itp. > > > "Wybrali ją ludzie szarzy, nijacy, bez polotu, bez życia, > totalni konformiści, któzy wolą głupie miny i brak wiedzy ("ja tam nic nie > wiem"). Po co wybierać osoby, które się czymś wyróżniają ponad przeciętny ogół? > > Trzeba równać wszystkich do kreski w dół - przecież o to chodzi. No ale cóż?! > 50 lat komunizmu cały czas zbiera swoje żniwo i długo jeszcze będzie zbierać, > gdzie różnorodność i oryginalność była tępiona na rzecz prostactwa i ciemnoty." Czy dla Ciebie Marzena nie była oryginalna?! Była zdecydowanie!!! Była wesoła, zabawowa (została wszak Wesołkiem Domu BB). Szarymi, nijakami osobami byli np. David i Basia, też Bogusia. Czy ktoś bedzie ich pamiętał za miesiąc? A kto inny wg Ciebie wybijał się ponad przeciętność? Może kochany Jureczek, najbardziej fałszywy osobnik w obu edycjach? Strażak chlipiący na widok zdjęć, zawistny i prawdziwy KONFORMISTA? A może Areczek, który wchodząc do BB miał ściśle opracowany plan jak zainteresować widzów, bo przez ponad 2 miesiące mógł zapoznać sie z opiniami widzów? Czy to fair? A może nijaki i bojący się wyrazić swoja opinię Davidek? Poza tym skąd wiesz kto wybrał Marzenę? Właśnie wybór Marzeny świadczy o tym, że ludzie odrzucili tak powszechne u komunistycznych bonzów cechy jak pozoranctwo (Jurek, David), zadufanie w sobie (Jurek, Arek, David, Wojtek), granie pod publiczkę (Jurek, Arek). Proponuję też zajrzeć do słownika ortograficznego jak sie pisze wyraz "którzy" przez rz czy ż. > Ale to dla ciebie za trudny temat zapewne, bo masz dopiero 6 latek. Zapytaj > rodziców - powiedzą ci (jak będą wiedzieli). > Nie wiem czy zauważyłaś, ale czasy trochę się zmnieniły i teraz swiat jest inny niż przed 70 czy 80 laty. Proponuję, żebys zapatała o to swoich prawnuków lub wnuków (jak będą wiedzieli). Pozdrawiam serdecznie i pamietaj Kapłanko geriavit 3 razy dziennie może pomóc! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Marzenka IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.12.01, 14:50 Słuchaj nie chcę sie wdawać w bezsensowną dyskusję z Tobą, bo to i tak nic nie da! Dla mnie Marzena to kiepska aktorka i mało oryginalna osoba o jej ignorancji już nie wspomnę - dla ciebie Marzena to super aktorka i ze wszech miar oryginalna, wesoła istota! Ja mam inne zdanie - ty masz inne, w koncu co sie dziwić - różnica wieku między nami jest zaiste "duża"! :-) Naprawdę nie sądzę, co zasugerowałeś (wszystkich praktycznie oprócz Marzeny skrytykowałeś), że wśród wszystkich pozostałych osób nie znalazł się nikt, kto by bardziej na tą nagrodę zasłużył bardziej od Marzenki! Jak widzisz znów mam odmienne zdanie! A co do błędu "któży", który wyłapałeś niczym igłę w stogu siana w moim ostatnim poście - każdemu się zdarzyć może. U mnie taki błąd się właśnie ZDARZYŁ - dla innych tu na forum to NORMALKA. Ten błąd to może też i moje szczęście, bo być doskonałym to przekleństwo. Skoro jednak jesteś tak dobry w wyłapywaniu błędów w czyjejś pisowni, to będziesz miał tu na forum mnóstwo pracy mój drogi, bo aż się tu w innych postach od nich ROI. Radzę ci zabierz się od razu do roboty! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jump Re: do wiberga IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 15:05 Wiberg zgadzam się z tobą w całkowitości, a kapłanka ,która chciała by wygrał dawid, sama się teraz pewnie dziwi jak mogła tak mysleć, bo większej głupoty jak popieranie dawida z tej trójki nie widziałem i to on jest tym szaraczkiem o którym mówi kapłanka,omal nie wygrał ,a popierały go pewnie jakieś młode siksy no i kapłanka.Po wyjsciu dawid dopiero pokazał swoją twarz mówiąc,że zobaczymy ile jest naprawde wart załosne nie rozumiem ludzi którzy na niego głosowali!!! ciesze się ,ze kapłanka wreszcie zamknęła usta, bo sama się osmieszała klepiąc takie głupoty, mimo,ze w głęi serca wie,ze nie miała racji, podejrzewam, że dawidek jej się podoba fizycznie , ale nie chce się do tego przyznać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka bez tematu....... IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.12.01, 15:26 Jump, rozumiem że bardzo chcesz zwrócić na siebie uwagę, choć nie bardzo masz czym (poziom wypowiedzi żałosny) - mimo to ustępuję Ci pola! Nie mam zamiaru tracić czasu na kogoś takiego jak ty. Dobrej zabawy życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
wiberg Re: do jumpa 19.12.01, 16:27 Dzięki za poparcie. Cieszę się, że są jeszcze ludzie, którzy widzą coś wiedzą niz tylko pozory i fałszywa grę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Marzenka IP: *.ost-poland.com.pl 17.12.01, 14:18 Jestem fanka Marzeny, ale obawiam sie, ze niestety nie jestem do niej podobna, choc bardzo chcialabym byc. Dziewczyna jest naturalna, szczera, sympatyczna, ciepla i skromna. I nie krepuje sie robic min ani smiac sie szczerze i glosno, co przeciez kobiecie nie uchodzi. Bardzo mi sie podobala i trzymalam za nia kciuki (a nawet wylalam SMS-a). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Marzenka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 14:19 Gość portalu: Kapłanka napisał(a): > właśnie dlatego, że jest taka "FAJNA" !!! a poza tym o co ci chodzi? przecież > ona nic nie wie! Zapewne to że wygrała, trzeba jej przetłumaczyć z normalnego > języka, na jej debilny - może wtedy załapie! Sołtys powinien ją poinformować o > wygranej, zrobieniem odpowiednio idiotycznej MINY! > Ale cieszcie się ludzie - wasza faworytka wygrała! Jaki idol - tacy fani i na > odwrót: jacy fani - taki idol! Pozdrawiam serdecznie :-) Dokładnie, podpisuję się obiema rękami - kobieta, która nie ma swojego zdania, próbuje "dopasować" się do każdej sytuacji w taki sposób, aby się nikomu nie narazić - ani współmieszkańcom, ani publice. Wiedzy minimum - brak umiejętności wyrażania własnych opinii, jedynie jej taniec mi się podobał. MMożna powiedzieć, ze wygrała za BEZOSOBOOŚĆ. I zgadzam się z kapłanka - jakie społeczeńśtwo (to, które głosowało na Marzenkę), taki idol - konformistyczne, bezosobowe, płaczące i "wrażliwe", kiedy trzeba Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Marzenka IP: *.unicity.pl 17.12.01, 15:55 Rzeczywiście, to smutne że ignorancja i brak zdania na jakikolwiek temat wystarczają by stać się idolką milionów. No ale czemu się dziwić gdy połowa Polaków ufa Lepperowi. Taki lajf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Marzenka IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:52 Nie oglądałam BB2, a finał widziałam przez Chwilę - gdy Marzena siedziała z Sołtysiekim i przeżywała, że nie wie co powiedzieć. ALe w końcu powiedziała coś, co mnie ujęło. Bardzo ładnie zarekomendowała teatr. A ja teatr uwielbiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akron Re: Marzenka IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 15:28 Wygrała osoba, która nie zasługiwała na wygraną. Do końca bez polotu. Osoba z brakiem podstawowych zasad zachowania. Wygrywając taką nagrodę, wypadałoby podziękować tym , którzy wysyłali drogie SMS-y , bo z tych telefonów bierze się jej nagroda. Te jej " ja nic nie wiem" , w tym wypadku , to dużo za mało. Rada dla przyszłych kandydatów do BB - ćwiczyć głupie miny, dużo płakać i koniecznie kupić psa. Na marginesie, teatry rzeczywiście schodzą na psy, skoro zatrudniają takich amatorów. Dlatego też coraz mniej ludzi w teatrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Marzenka IP: *.15.vie.surfer.at 17.12.01, 19:49 Daj juz spokoj.... niech glupcy i brzydale i inne "robaki" tez maja szanse na wygrana... "daj" tez tym zwyklym szaraczkom wygrac.....:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rydz1 Re: Marzenka 18.12.01, 14:17 Z braku laku majac do wyboru trzy osoby pozostale w BB stalo sie lepiej ze los wybram Marzenke.Nie wiem dlaczego bardziej ciekawe osobowosci wyciely sie na poczatku-zgodne to jest chyba z zasada (pokorne ciele dwa cycki ssie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Do "Kapłanki" ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:34 Od razu widać że jesteś zagorzałą zwolenniczką "barwnego" Ireczka. Zupełnie ten sam poziom i ten sam tok "rozumowania". Jaki fan, taki idol !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Do IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:46 No, jakie szybkie i logiczne wyciąganie wniosków na podstawie paru przesłanek!!!! Gratulacje. A tak poza tym, to Kapłanka ma rację - to oczywiście tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Do ciebie Yogi IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.12.01, 15:38 Dziekuję. Fajnie jest mieć świadomość, że czasami zdarzy się człowiek, który myśli podobnie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galena Re: Do Ciebie Kapłanko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 00:30 Kapłanko! Przedstawiasz swoje racje madrze, rzeczowo i inteligentnie.Nie wytaczasz armat przeciwko ludziom, którzy Cię krytykuja (czasami zresztą w bardzo nieelegancki sposob)lecz dowodzisz swoich racji w kulturalny, często bardzo dowcipny sposób, co mnie osobiście bardzo sie podoba. Jestem pewna (czytająć Twoje posty), że jesteś osobą mądrą, solidnie wykształconą i masz trochę wiecej niż 18 lat.( wybacz mi to wytykanie wieku, ale to od razu widać po dojrzałości Twoich wypowiedzi). Oby jak najwięcej takich osób pojawiało się na tym forum. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La-ki22 Re: Do Ciebie Kapłanko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 00:34 Hej galena czemu się nie odzywasz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galena Re: do La-ki22 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 00:41 Czasami aż się boję. Raz mnie już napadnieto na innym forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: do La-ki22 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 15:13 Nie bój się.Nie jest sztuką kogoś obrzucić błotem tylko dlatego,że ma własne poglądy.Sztuką jest spierać się używając argumentów.Tego brakuje chyba na każdym forum.Ponadto zapomina się o zasadzie,że o gustach się nie dyskutuje/już starożytni Rzymianie do tego doszli/.Pozdrawiam wszystkich,którzy umieli okazać odrobinę szacunku uczestnikom tego forum.Miło się z Wami gadało. Odpowiedz Link Zgłoś
wiberg Re: Do Ciebie Kapłanko 19.12.01, 16:23 Niezbyt dokładnie czytasz to co pisze Kapłanka. Wbrew pozorom wcale nie jest taka kulturalna. Wyraziłem na tym forum swój pogląd bez atakowania nikogo z forumowiczów, a w "odpowiedzi" dowiedziałem się od Kapłanki kilku niemiłych rzeczy o sobie, m.in., że mam tok myslowy 5-latka. Jeżeli świadczy to o kulturze to ja przepraszam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś