maniaczytania 27.10.07, 23:37 Przysnelam na koncowce :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sercisko Re: JOS - kto jest zagrozony? 28.10.07, 00:21 Kasia Zielińska i Mikołaj Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOS - kto jest zagrozony? 28.10.07, 00:48 Krawczyk może odpaść. Mnie dziś zachwyciła Patricia Kazadi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOS - kto jest zagrozony? 28.10.07, 10:12 mnie tez, bo bardzo dobrze zaspiewala, a pomysl z The Dreamgirls byl swietny, chociaz ja mam dwa malutkie zastrzezenia: 1. nie dalo sie znalezc jeszcze dwoch innych mulatek, do robienia chorkow? bo efekt koncowy byl na poziomie polskiej wersji MISS SAIGON, gdzie to pszenicznowlose Slowianki graly wietnamskie prostytutki ;) 2. szkoda, ze Patrycja miala tylko tydzien na przygotowanie tego ukladu, bo moglyby troszke bardziej dopiescic choreo. Niemniej bylo naprawde fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOS - kto jest zagrozony? 28.10.07, 10:13 no i jeszcze "zachwycila" mnie wizualnie pani Zielinska przebrana za Wielkiego Ptaka z Ulicy Sezamkowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sercisko Re: JOS - kto jest zagrozony? 28.10.07, 13:18 A ja jestem niezmiennie zachwycona Piotrem Polkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOS - kto jest zagrozony? 28.10.07, 13:58 a kto odpadł? bom akurat świętowała urodziny teatru polonia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOS - kto jest zagrozony? 28.10.07, 17:26 Ktoś wcześniej pisał o wyglądzie Kasi Zielińskiej. Dziś grała w "Na dobre i na złe". Odcinek nagrywany dość dawno bo miała tam jeszcze długie ciemne włosy. Wyglądała o wiele lepiej niz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Trzy sprawy 28.10.07, 18:14 1. Jakub Przebindowski. Jak dla mnie głosu nie ma za grosz, fałszuje, aż uszy puchną, a mimo to Górniak daje mu 6. Już wolę kocie piski od jego wokalu. 2. Piotr Polk Wyraźnie faworyzowany, ma zawsze propozycje przepięknych utworów muzycznych, specjalnie dobranych do jego warunków wokalnych. Ciekawe, jakby sobie poradził z repertuarem proponowanym np. Mikołajowi Krawczykowi czy Jakubowi Tolakowi? 3. Joanna Trzepiecińska Nie wiem czemu Górniakowa jest na nią taka cięta, bo wg mnie śpiewa fantastycznie, ma piękną barwę głosu, świetnie interpretuje piosenki, więc w czym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Trzy sprawy 28.10.07, 20:00 Głosu nie mają za grosz i fałszują, aż uszy puchną Krawczyk i Tolak, a nie Przebindowski. :/ Odpowiedz Link Zgłoś