Gość: 48 tys. zł - Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.03, 02:47 jebanaa kurwaa, pedal obsrany, nienawidze go, a zarabia tyle kasy za lansowanie lewusiarstwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasa Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 07:45 suma jest zawrotna i to chyba lekka przesada zeby dostawał tyle kasy, zreszta pienkowska tez ma tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek smrodek Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.it-net.pl 26.07.03, 10:12 dziennikarze z tvp powinni zarabiać połowę tyle co politycy żeby mieli za co gryżź ich w dupę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.chello.pl 26.07.03, 10:52 Facet z wadą wymowy i przeciętną: urodą, wiedzą o świecie, błyskotliwością. Nie umiejący się znaleźć w ważnych momentach, np. wtedy gdy ogłaszano wynik referendum pieprzył przez 5 minut jakie to ważne, jak Polska szła do Europy, itp. - to co każdy by mógł powiedzieć. Kiedy cały naród się denerwował, razem z Prezydentem, premierem, itd. jaki jest wynik. Nie przypominam sobie, żeby mnie kiedykolwiek zaskoczył jakąś oryginalną myślą, refleksją. I takiemu komuś pan Kwiatkowski płaci 48 000 zł miesięcznie z naszych ciężko zarobionych pieniędzy. To jest po prostu granda! Za takie pieniądze możnaby zartudnić 20 młodych, zdolnych ludzi, którzy wnieśliby trochę swieżego powietrza i jakichś nowych pomysłów do tej zatęchłej atmosfery telewizji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko 26.07.03, 12:30 a jak to jest - telewizja jest publiczna czyki państwoa - to chyba ustawa kominoewa powinna się jej też tyczyć, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTAN Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.acn.waw.pl 26.07.03, 16:10 Gość portalu: Theo napisał(a): > To jest po prostu granda! Za takie pieniądze możnaby > zartudnić 20 młodych, zdolnych ludzi, którzy wnieśliby trochę swieżego > powietrza i jakichś nowych pomysłów do tej zatęchłej atmosfery telewizji > publicznej. To jest granda!!! żeby w tym ubogim kraju, gdzie są miliony bezrobotnych, pensje dziennikarzy, urzędników i innych kacyków, były wielokrotnością średniej krajowej! BANANOWA REPUBLIKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 26.07.03, 22:07 Czepnij się Micka Jaggera, on więcej zgarnia. Postaraj się lepiej, skończ jakąś szkołę, może i tobie ktoś zaoferuje. Znajdź sobie dziewczynę, może ci przejdzie frustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.u-strasbg.fr 27.07.03, 12:50 Szkoly skonczylam, zarbiam od czasu do czasu bardzo dobrze, a frustrcje i zbrzyda mam. Chyba bym jej nie maila gdyby te pieniadze zarabial naprawde dobry dziennikarz. Krasko nim na pewno nie jest. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.man.polbox.pl 27.07.03, 14:39 to przesada , nie mzoe tyle zarabiac , jakie jest zrodlo tej informacji , jak tak jest to rxeczywiscie granda , nic by sie nie dzialo gdyby to byla stacja prywatna , mogliby mu placic ile by chcieli , ale w panstwowej tv , gdzie kasa idzie z abonamentu , jak pomysle ilu ludzi jets milion razy zdolniejszych od niego , a nigdy chocby sie nie wiem jak starali nie beda tyle zarabiac , to mnie krew zalewa , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.07.03, 11:00 a mnie,głupiej,wydawało sie,że nieźle zarabiam;)) P.S.szkoły ukończyłam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 11:48 Gość portalu: Jan napisał(a): > Czepnij się Micka Jaggera, on więcej zgarnia. Mick zarabia za sprzedawanie swoich płyt, a laluś Kraśko za seplenienie w państwowej telewizji. I gdzie spedalonemu Kraśce do Jaggera? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko 29.07.03, 08:43 Ejjj Piotrus , dlaczego sie nie przyznasz ze to Ty zawedrowales nawet na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: 217.153.35.* 28.07.03, 10:31 48 tysięcy za pustą w środku łysiejącą głowę, wadę wymowy i zero kompetencji. Nieźle. Za robienie laski czerwonym nikt chyba więcej nie dostał. Gratulacje, towarzyszy Kraśko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.il.waw.pl / 10.0.20.* 28.07.03, 11:33 Mamusia w TVP, to synka tępaka wepchnęła na stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Superexpress sprostował 29.07.03, 08:51 Wczoraj SE sprostował te informację w Wiadomościach (znaczy n/t zarobków gwiazd TVP). Słownictwo i poziom autora wątku pomijam milczeniem, bo na nic innego nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 10:43 A czy wiecie, kim byli ojciec i dziadek tego Pana? P. Kraśko to podręcznikowy przykład tego, jak "dobre urodznie" ułatwia karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: 48 tys. zł - Piotr Kraśko 29.07.03, 12:04 Gość portalu: P-77 napisał(a): > A czy wiecie, kim byli ojciec i dziadek tego Pana? P. Kraśko to podręcznikowy > przykład tego, jak "dobre urodznie" ułatwia karierę. Dziadek to pewnie Wincenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: 48 tys. z? - Piotr Kras´ko IP: *.chello.pl 03.08.03, 00:31 Oto najlepszy argument by zaprzestac placenia abonamentu! Seplencie sobie beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś