Gość: MÓZG IP: *.ale-czat.com.pl 23.05.01, 05:52 NIE PRZEPADAM ZA ALICJĄ, ALE SZCZERZE NIENAWIDZĘ GULCZASA, NIECH ODPADNIE CHAM! PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olla Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 08:46 Popieram!!! Moje stanowisko jest dokladnie takie samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 195.116.71.* 23.05.01, 08:56 A moje dokladnie odwrotne. Alicja jest nudna bardziej od niedzielnego kazania w kosciole; dla mnie to skrzyzowanie pouczajacego belfra z umoralniajacym ksiedzem. Gulczynskiemu na pewno mozna duzo zarzucic, ale on przynajmniej "robi dramaturgie" w tym widowisku. Jezeli zostanie Ala (nie powiem, zebym jej nie lubila), to BB bedzie zupelnie bez jaj - niczym transmisja ze zlotu wykastrowanych!:))) pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.fwfin.fwc.com 23.05.01, 09:58 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Gulczynskiemu na pewno mozna duzo zarzucic, ale on przynajmniej "robi > dramaturgie" w tym widowisku. Nieśmiało zaprotestuję. To niespodziewane rozstrzygnięcia podkręcją dramaturgię widowiska. Wywalenie Gulczasa z pewnością takim by było. Jeden z wielkich faworytów wysadzony przez nudziarę-moralizatorkę. A taki macho, taki luzak. Oj kapcie pospadałyby nie tylko Gulczasowi ale i paru innym mieszkańcom domu BB. Ciekawe też jak będzie prezentować się Pan Sznikers bez swojej drugiej-myślącej połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 57.66.33.* 23.05.01, 10:22 zgadzam się z Lidką, Może i Gulczas jest chamem i matołkiem, jednak jeżeli wyleci to tylko w pierwszym momencie zagrają mocne emocje. Warto zobaczyć jego minę jak przegrywa z Alicją, ale później zrobi się nudno i już całkowicie nie będzie co oglądać. Punkt dla Maji, ciekawe jak Sznikers będzie teraz oddychał jak nie będzie wspomagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 10:46 Ludzie myślcie, to nie boli! Chcecie wywalić Gulczasa tylko dla jego reakcji po przegraniu rywalizacji z Alicją. To jest chore. Gulczas robi akcję w domu BB. Tylko impotencja jest gwarancją uniknięcia grzechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 57.66.33.* 23.05.01, 10:51 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Ludzie myślcie, to nie boli! > > Chcecie wywalić Gulczasa tylko dla jego reakcji po przegraniu rywalizacji > z Alicją. To jest chore. Gulczas robi akcję w domu BB. > > Tylko impotencja jest gwarancją uniknięcia grzechu! kemot81, dzięki za informacje, wiesz nie myslałam, bo mam bardzo niski próg bólowy i nie chcialam go nadwyrężać. oczywiscie, że Gulczas powinien zostać, bo babole to się zeżrą nawzajem. a do tego nuda i bezsens zawładnie Wielkim Bracholem, może wtedy połączą Dwa Śmiecie i będzie Dwa Braty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 11:03 Gość portalu: Nina napisał(a): > > kemot81, dzięki za informacje, wiesz nie myslałam, bo mam bardzo niski próg ból > owy i nie chcialam go > nadwyrężać. Nina. Masz takie poczucie humoru, jak mój dziadek po drugiej wojnie światowej. PS. Mów wolniej i dużymi literami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 57.66.33.* 23.05.01, 11:15 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Gość portalu: Nina napisał(a): > > > > > kemot81, dzięki za informacje, wiesz nie myslałam, bo mam bardzo niski pró > g ból > > owy i nie chcialam go > > nadwyrężać. > > Nina. > > Masz takie poczucie humoru, jak mój dziadek po drugiej wojnie światowej. > > PS. > Mów wolniej i dużymi literami. NO TO ZAJEBISTEGO MASZ DZIADKA!!!! TYLKO POGRATULOWAĆ PS. WYSTARCZAJĄCO WIDOCZNE CZY ZWIĘKSZYĆ CZCIONKĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.p.lodz.pl 24.05.01, 12:39 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Chcecie wywalić Gulczasa tylko dla jego reakcji po przegraniu rywalizacji > z Alicją. To jest chore. Gulczas robi akcję w domu BB. Chyba jak śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOZAIKA Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 212.244.68.* 24.05.01, 08:57 Racja Alicja może nie jest idealna ale Gulczyński to prostak. Niech spierdala z programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 195.116.71.* 24.05.01, 09:20 Gość portalu: MOZAIKA napisał(a): > Racja Alicja może nie jest idealna ale Gulczyński to > prostak. Niech spierdala z programu. Mozaika, co za subtelnosc wypowiedzi! Jezeli by przyjac kryterium nie bycia prostakiem, jako warunek udzialu w tym forum, to, wybacz, ale twoj post serwer "Wyborczej" "wypierdolilby" (cytuje ciebie) juz, zanim zaczalby go odczytywac - tyle w tobie delikatnosci! Wiec nie denerwuj sie tym, ze masz konkurencje w domu BB w osobie Gulczasa; wygrywasz z nim naprawde pod kazdym wzgledem! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xytras Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.pnl.philips.com 24.05.01, 09:26 Gulczas to wporzo gość. Jakby wszyscy byli tak zlalusiowieni jak np. Janusz to swiat byłby nudny. Pewno że ma wady ale kto ich nie ma. Poza tym Alicja jest 3 raz nominowana więc do 3 razy sztuka. Niech już wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.p.lodz.pl 24.05.01, 12:44 Gość portalu: Xytras napisał(a): > Poza tym Alicja jest 3 raz nominowana więc do 3 razy sztuka. > Niech już wyjdzie. > To starcie wzmocni pozycję ALICJI. Kladiusz będzie srał w gacie po niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Zł Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.unregistered.formus.pl 24.05.01, 09:35 LUDZIE !!! Jak można publicznie wyrażać swoją nienawiść do kogoś. Śmierdzicie faszyzmem. Opanujcie się !!! przycież to co pokazuje wam TVN i Cyfra+ to wyreżyserowana, mętna papka. Dajcie sobie luz. Subiektywny obiektywizm :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberek Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.stat.gov.pl 24.05.01, 10:21 Gość portalu: Bruno Zł napisał(a): > LUDZIE !!! Jak można publicznie wyrażać swoją nienawiść do kogoś. Śmierdzicie > faszyzmem. Opanujcie się !!! przycież to co pokazuje wam TVN i Cyfra+ to > wyreżyserowana, mętna papka. Dajcie sobie luz. > Subiektywny obiektywizm :)))) Popieram w 100% Ciesze się, że nie tylko ja tak myślę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 204.95.211.* 24.05.01, 13:05 Gość portalu: cyberek napisał(a): > Gość portalu: Bruno Zł napisał(a): > > > LUDZIE !!! Jak można publicznie wyrażać swoją nienawiść do kogoś. Śmierdzi > cie > > faszyzmem. Opanujcie się !!! przycież to co pokazuje wam TVN i Cyfra+ to > > wyreżyserowana, mętna papka. Dajcie sobie luz. > > Subiektywny obiektywizm :)))) > > Popieram w 100% > Ciesze się, że nie tylko ja tak myślę. > Pozdrawiam > Wy obaj to jesteście strasznie mądre ludki. Jestem pod wrażeniem Waszych odkryć, które pozwalają mi zupełnie inaczej patrzeć na to wszystko. Dzięki szeryfowie najwyższego stopnia. Pzdr Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.amw.gdynia.pl 24.05.01, 15:09 Gulczas twoje dni są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózg Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.ale-czat.com.pl 25.05.01, 01:13 ludzieeeeeeeeeeeeeeeee To że Gulczas robi akcje to nie powód by został!!!! Popieracie chamstwo !!! Ludzie trochę rozumu i godności !! On nie może wygrać.Tłamsi ludzkie charaktery , to że inni wydają się być nudni to przez to że on swoim pojeb... charakterem ich ztłamsił , nie mogą w pełni pokazać swoich charakterków. On idzie po trupach do góry, gdyby was spotkał by też próbował wycykać z grupy ,pracy ,towarzystwa.Typowy przykład świnskiego charakteru - niech spada Gulczas w imię dobrego gustu i mgodności .pa Odpowiedz Link Zgłoś