cristinka 12.11.07, 20:10 Podoba wam się ta suknia na niej? Wg mnie bardzo niekorzystnie wygląda skądinąd atrakcyjna kobieta. Do tego zupełnie nie dla niej fryzura... Wygląda na wielką babę przy Królikowskim.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Róże Gali - Beata Sadowska... 12.11.07, 20:19 Fakt, wygląda, jakby w ciąży była. Ale gorzej, że ta cała gala jakaś bez polotu, dowcipy bez puent, teksty Bryndala i Szczuki nieśmieszne. Czyli standard. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Róże Gali - Beata Sadowska... 12.11.07, 20:26 Po jaka cholere tyle tych plebiscytow- roze gali , vivy itp ... az sie niedobrze robi.. ciagle te same twarze, zupelnie bez sensu to jest jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
eltoro3 Re: Róże Gali - Beata Sadowska... 12.11.07, 20:37 Myślę, że taką sukienkę powinny zakładać kobiety, które mają ładny dekolt i piękne okrągłe piersi. Niestety, ale pani Sadowskiej brakuje tego drugiego. Ładnie podobna suknia prezentowała wdzięki Alicji Bahledy0Curuś. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley4u Re: Róże Gali - Beata Sadowska... 13.11.07, 09:28 pełna zgoda. ale o okrągłe piersi jest jednak dość trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Plejbek 12.11.07, 20:42 No jak rany, mogli sie chociaz nauczyc tekstu, jak nie chciało się śpiewać na żywo. A Alicja rzeczywiście świetnie wygladała. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Plejbek 13.11.07, 09:32 No co Ty, nie po to sobie człowiek załatwia maszynę do plejbeku, żeby musieć jeszcze się męczyć z uczeniem tekstu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś