ojtus 24.05.01, 18:34 Wiecie,że ona tańczy za pieniądze w klubie w SOPOCIE,a kto wie czy nie robi czegoś więcej...(ciekawe co tak naprawdę robiła we Włoszech!).Najgorsze jest w tym wszystkim to, że się tak na pokaz modli co wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widzczas Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 213.76.135.* 25.05.01, 11:59 Jest przecież niezła. W czym problem wojtuś. Wolisz blondynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 25.05.01, 12:09 Modlitwa i taniec się nie wykluczają. Poza tym Alicja jest bardzo pociągająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.ccs.pl 25.05.01, 12:11 Gość portalu: elle napisał(a): > Modlitwa i taniec się nie wykluczają. Poza tym Alicja jest bardzo pociągająca. elle - cos z tobą nie tak Alicja Cię pociąga? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 25.05.01, 12:13 Lubię na nią patrzeć, szczególnie gdy się opala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 12:24 Gość portalu: elle napisał(a): > Lubię na nią patrzeć, szczególnie gdy się opala. Lubisz patrzeć? Ty zboczeńcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 25.05.01, 12:26 Wiesz, tak sie sklada, ze jestem kobieta (nie wiesz kochanie co znaczy "elle"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.grey.com.pl 25.05.01, 12:27 Gość portalu: elle napisał(a): > Wiesz, tak sie sklada, ze jestem kobieta (nie wiesz kochanie co znaczy "elle"?) Nie wie, przeciez to dzieciak - onanista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 25.05.01, 12:28 Dzieki Leon :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 21:15 Gość portalu: elle napisał(a): > Wiesz, tak sie sklada, ze jestem kobieta (nie wiesz kochanie co znaczy "elle"?) Nie rozumiem co to ma do rzeczy, że jesteś kobietą? Może marzy ci się jakieś małe party, ty i Alicja, a może trójkącik? Co przyznaj się, czyż nie byłoby ciekawie? Osobiście nie mam nic przaciwko. Każdy mężczyzna chce to robić z dwiema (lub wiecej) kobietami naraz. Jak już gdzieś wspomniałem, każdy ma prawo do orgazmu. Za zboczeńca sorry. Myślałem, że to jakiś kolejny zboczeniec, który by chciał, ale nie może, bo nie ma z kim i udaje twardziela. Patrz przykład: LEON poniżej. Człowiek bez perspektyw, samotny, który nie ma po co żyć i żyje na złość innym! Pozdrawiam. kemot81 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 21:18 Mała poprawka. Przykład: Leon powyżej /\ / \ II II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 28.05.01, 08:50 Gość portalu: kemot81 napisał(a): ? > Może marzy ci się jakieś małe party, ty i Alicja, > a może trójkącik? > Co przyznaj się, czyż nie byłoby ciekawie? > Osobiście nie mam nic przaciwko. > Każdy mężczyzna chce to robić z dwiema (lub wiecej) kobietami naraz. > O tym doskonale wiem i uważam, że ta perspektywa jest bardzo interesująca... Sam przyznasz chyba, że Alicji nie wyrzuciłbyś z łóżka. > Za zboczeńca sorry. > Myślałem, że to jakiś kolejny zboczeniec, który by chciał, ale nie może, > bo nie ma z kim i udaje twardziela. > No już dobrze, dobrze. elle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 213.77.27.* 04.06.01, 12:52 A musi wiedzieć co to znaczy elle ? Może mu wystarczy jak wie co to znaczy lesbijka ? Ja akurat nie jestem tolerancyjny i zamiast sztucznego penisa wolę naturalny, i to nie lokowany w kiszce stolcowej a w tym miejscu gdzie trzeba. Jest taki dowcip: przychodzi facio ddo lekarza i mówi, że na penisie ma czerwony krążek. Lekarz, wacik, spirytus, mach, mach i czysto. 50 pan płaci. Tak parę razy. W końcu przychodzi z brązowym. Lekarz, mach, mach, czysto i 100. Dlaczego ? Pyta delikwent. Szminkę za 50 to mogę ścierać ale gówna nie. Wolę szminkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 212.75.108.* 26.05.01, 15:18 aktura to jest?do chuya waffla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 213.77.190.* 25.05.01, 14:16 Gość portalu: elle napisał(a): > Modlitwa i taniec się nie wykluczają. Prosze?! Publiczny ekshibicjonizm dla zarobku, nie z powodu choroby jest akceptowany przez religie katolicka?! Cos nie tak z Twoja glowa? Dziewczyno, Kosciol nie akceptuje nawet srodkow antykoncepcyjnych! Otworz oczy! Pomijam, ze prawdziwosc informacji moze pozostawiac do zyczenia... ale akurat nie o to teraz chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.FMD.WAU.NL 26.05.01, 14:43 Gość portalu: Macias napisał(a): > Gość portalu: elle napisał(a): > > > Modlitwa i taniec się nie wykluczają. > > Prosze?! > Publiczny ekshibicjonizm dla zarobku, nie z powodu choroby jest akceptowany prz > ez > religie katolicka?! Cos nie tak z Twoja glowa? Dziewczyno, Kosciol nie akceptuj > e > nawet srodkow antykoncepcyjnych! Otworz oczy! > > Pomijam, ze prawdziwosc informacji moze pozostawiac do zyczenia... ale akurat n > ie > o to teraz chodzi. Maciasie, Alicja nie modli sie do Kosciola ale do Boga w ktorego wierzy. Nie wiem jak Ty to odbierasz ale dla mnie osobiscie to co glosi K. nie jest wyrocznia w sprawie mojej wiary. Wazne jest jakim jest sie czlowiekiem, czy nie krzywdzi sie swiadomie innych a mysle, ze publiczne rozbieranie sie Alicji (jesli oczywiscie ma istotnie miejsce) nie krzywdzi nikogo - zreszta zadna praca nie hanbi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 15:35 Gość portalu: mysz napisał(a): > > > Modlitwa i taniec się nie wykluczają. > > > > Prosze?! > > Publiczny ekshibicjonizm dla zarobku, nie z powodu choroby jest akceptowan > > y przez religie katolicka?! Cos nie tak z Twoja glowa? Dziewczyno, Kosciol > > nie akceptuje nawet srodkow antykoncepcyjnych! Otworz oczy! > > Maciasie, Alicja nie modli sie do Kosciola ale do Boga w ktorego wierzy. Nie wi > em jak Ty to odbierasz ale dla mnie osobiscie to co glosi K. nie jest wyrocznia > w sprawie mojej wiary. Wybacz, ale akurat Kosciolowi Jezus powierzyl sprawowanie opieki nad wiara i akurat Kosciol od wiekow naucza podstawowych prawd i nakazuje odpowiednich postaw. O ile sam nie jest wyrocznia, o tyle nagminne grzeszenie bez zamiaru poprawy i skruchy jest bezczelne, a nadto uznane za grzech smiertelny. Jak wiec mozna modlic sie do kogos i jednoczesnie perfidnie sie z niego naigrywac oraz pokazywac, jak gleboko sie go ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 11:23 łączycie dwie sprawy: rozbieranie się i wiarę. ale jedno z was bardzo się myli mówiąc że nie można tych problemów połączyć. Dokładniej: myli się już u podstaw. Bo, to jak widzimy wiarę spowodowane jest kulturą. To ona zmienia zasady życia jakie narzucane są nam wszystkim z góry. jeśli przydarzy się ze ktoś się wyrwie z kleszczy, to jak w średniowieczu - pali się go na stosie, a teraz jest samotnikiem dziwnym człowiekiem, świrem, lub w najlepszej sytuacji wybiera sobie taką pracę która nie zmusza go do funkcjonowania z innymi ludzmi nie akceptującymi "dziwaka". Takie prace to np. siedzenie przy komputerze. dzieś łatwiej jest się ukryć ze swa odmiennością. jednak są miejsca (np. wieś) gdzie brak w ludziach wyrozumiałości. A sposób wyrażania swej wiary w Boga, zauważcie, zmienia się wraz z kolejnymi epokami. Teraz nie można patrzeć na kościół. Wiadomo przecież że księża to w większości homoseksualiści. i jak to się ma do wiary? Chodzi o to że kazdy ma swój rozum. Umie czytać, wie na co go stać. tak więc to gdzie się pracuje to jedno. jak to się tłumaczy i przekłada na "grzech" to drugie, które w zalezności od tego czy chcesz być zbawiony czy tylko grasz nabiera odpowiedniej wartości. Tak więc to że Alicja modli się choć może robić dziwne rzeczy jest jej sprawą. A my podglądając ich i rozmawiając o nich, rzucając w nich "kamieniem" mówiac że to i tamto jest złe, grzeszymy. Bo nie nam mówić co jest właściwe. kazde z nas bedzie miało swój sad ostasteczny . każde znas będzie się w taki lub nijaki sposób tłumaczyć z grzechów. ludzie stworzyli otoczkę wokół wiary. skąd wiecie ze należy się ubierać. kiedyś ubrania były inne,. wszystko zależy od tego czy patrząc na nagą Ale, piekną wielce i kobiecą, grzeszysz myślami. to twój grzech a nie jej. to ty źle robisz mysląc o seksie a nie ona.. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 11:29 Gość portalu: andzia napisał(a): > Wiadomo przecież że księża to w większości homoseksualiści. O bosz... Jak mam z Toba polemizowac, skoro w co drugim zdaniu popierasz swoje sady takimi lub innymi farmazonami?! Skad takie przekonanie? Ze mieszkaja na jednej plebanii to znaczy, ze sa homoseksualistami?! Dziewczyno, szkoda gadac... Malo wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 16:25 ja tez uwarzam, ze ona moze robic rozne "dziwne" rzeczy, tto wyjatkowo podejrzana postac, ktorej bardzo nie lubie i mam nadzieje, ze jutro wyleci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.toya.net.pl 25.05.01, 12:34 Przynajmniej ma co pokazać!!. A może byście chcieli popatrzeć na rozebraną Manuelkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano13 Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 18:01 Wolałbym na Martynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 21:40 A ja wolałabym na Gulczasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr ona jest nauczycielką IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 17:14 ona jest nauczycielką i uczy mojego syna w szkole w sopocie (katechetka)?????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: *.elblag.eu.org 26.05.01, 18:03 przestańcie żle oceniać gulczasa ,on jest dla mnie super i już.Cool,cool,i jeszcze raz cool , jutro zostanie w domu wielkiego brata , a alicja go opuści i będzie miała wała,pokazuje tylko swoją brzydką dupe.zapamiętajcie do końca życia że gulczas jest górą , był i zawsze będzie.ego żart jest bardzo śmieszny , można się przy tym ubawić do łez.Gulczas jest cool a Alicja jest do DUPY!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: 157.25.88.* 26.05.01, 21:21 "cool"... jak ja nie znoszę tej maniery... Uważam jednak, że BB bez Gulczasa to będzie dopiero niewypał - brudna i wrzaskliwa Manuela + nudna i "złotousta" Alicja... koszmar!!! Nie pozostanie nic innego jak dać sobie spokój z tym programem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozais Re: gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: 195.187.41.* 28.05.01, 10:31 Gość portalu: MIKI napisał(a): > przestańcie żle oceniać gulczasa ,on jest dla mnie super i już.Cool,cool,i > jeszcze raz cool , jutro zostanie w domu wielkiego brata , a alicja go opuści i > > będzie miała wała,pokazuje tylko swoją brzydką dupe.zapamiętajcie do końca > życia że gulczas jest górą , był i zawsze będzie.ego żart jest bardzo > śmieszny , można się przy tym ubawić do łez.Gulczas jest cool a Alicja jest do > DUPY!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz po niedzielnym wyjsciu Glczasa Siusiaka powiedz jak Ci???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siek Re: gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 14:36 Gość portalu: Mozais napisał(a): > Gość portalu: MIKI napisał(a): > > > przestańcie żle oceniać gulczasa ,on jest dla mnie super i już.Cool,cool,i > > > jeszcze raz cool , jutro zostanie w domu wielkiego brata , a alicja go opu > ści i > > > > będzie miała wała,pokazuje tylko swoją brzydką dupe.zapamiętajcie do końca > > > życia że gulczas jest górą , był i zawsze będzie.ego żart jest bardzo > > śmieszny , można się przy tym ubawić do łez.Gulczas jest cool a Alicja jes > t do > > DUPY!!!!!!!!!!!!!!!! > > A teraz po niedzielnym wyjsciu Glczasa Siusiaka powiedz jak Ci???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: 213.77.27.* 04.06.01, 12:55 It's OK, it's OK kmiotku jakby powiedział ten kretynek Picia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.grey.com.pl 28.05.01, 09:33 ojtus napisał(a): > Wiecie,że ona tańczy za pieniądze w klubie w SOPOCIE,a kto wie czy nie robi > czegoś więcej... Mysle, ze na pewno robi cos wiecej. Najpewniej z tym swoim kolesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 28.05.01, 09:36 Skąd wiesz, widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.chello.pl 04.06.01, 13:21 Przypomnijcie sobie, kiedy w domu BB byl pokaz mody. Ala poruszala sie, jak zawodowa modelka z klasa. Striptizerki nie zawsze tak potrafia. Udowodnila, ze ma kwalifikacje zawodowej modelki, a co robila ponadto, to nie widzialem. Jezeli ktos widzial, ale naprawde widzial i naprawde wie, to niech poda z faktami. Zreszta robic streap-tease i go ogladac to nie jest grzech. Napewno uwaza tak masa palantow i frajerow, ktorzy sie tym buzuja na forum, ale zaklamanie w Polsce to normalna rzecz. ptys Odpowiedz Link Zgłoś