Dodaj do ulubionych

Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!!

24.05.01, 18:34
Wiecie,że ona tańczy za pieniądze w klubie w SOPOCIE,a kto wie czy nie robi
czegoś więcej...(ciekawe co tak naprawdę robiła we Włoszech!).Najgorsze jest w
tym wszystkim to, że się tak na pokaz modli co wieczór.
Obserwuj wątek
    • Gość: widzczas Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 213.76.135.* 25.05.01, 11:59
      Jest przecież niezła. W czym problem wojtuś. Wolisz blondynki?
      • Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 25.05.01, 12:09
        Modlitwa i taniec się nie wykluczają. Poza tym Alicja jest bardzo pociągająca.
        • Gość: radar Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.ccs.pl 25.05.01, 12:11
          Gość portalu: elle napisał(a):

> Modlitwa i taniec się nie wykluczają. Poza tym Alicja
          jest bardzo pociągająca. elle - cos z tobą nie tak
          Alicja Cię pociąga? :))

• Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 25.05.01, 12:13
            Lubię na nią patrzeć, szczególnie gdy się opala.
            • Gość: kemot81 Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 12:24

> Lubię na nią patrzeć, szczególnie gdy się opala.

Lubisz patrzeć?

Ty zboczeńcu!

• Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 25.05.01, 12:26
                Wiesz, tak sie sklada, ze jestem kobieta (nie wiesz kochanie co znaczy "elle"?)
                • Gość: Leon Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.grey.com.pl 25.05.01, 12:27

> Wiesz, tak sie sklada, ze jestem kobieta (nie wiesz kochanie co znaczy "elle"?)

Nie wie, przeciez to dzieciak - onanista.
                  • Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 25.05.01, 12:28
                    Dzieki Leon :*
                • Gość: kemot81 Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 21:15

> Wiesz, tak sie sklada, ze jestem kobieta (nie wiesz kochanie co znaczy "elle"?)

Nie rozumiem co to ma do rzeczy, że jesteś kobietą?
                  Może marzy ci się jakieś małe party, ty i Alicja,
                  a może trójkącik?
                  Co przyznaj się, czyż nie byłoby ciekawie?
                  Osobiście nie mam nic przaciwko.
                  Każdy mężczyzna chce to robić z dwiema (lub wiecej) kobietami naraz.
                  Jak już gdzieś wspomniałem, każdy ma prawo do orgazmu.

Za zboczeńca sorry.
                  Myślałem, że to jakiś kolejny zboczeniec, który by chciał, ale nie może,
                  bo nie ma z kim i udaje twardziela.

Patrz przykład: LEON poniżej.
                  Człowiek bez perspektyw, samotny, który nie ma po co żyć i żyje na złość innym!

Pozdrawiam.

kemot81

• Gość: kemot81 Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 21:18
                    Mała poprawka.

Przykład: Leon powyżej

/\
                    / \
                    II
                    II
                  • Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 28.05.01, 08:50
                    Gość portalu: kemot81 napisał(a):

?
                    > Może marzy ci się jakieś małe party, ty i Alicja,
                    > a może trójkącik?
                    > Co przyznaj się, czyż nie byłoby ciekawie?
                    > Osobiście nie mam nic przaciwko.
                    > Każdy mężczyzna chce to robić z dwiema (lub wiecej) kobietami naraz.
                    >

O tym doskonale wiem i uważam, że ta perspektywa jest bardzo interesująca...
                    Sam przyznasz chyba, że Alicji nie wyrzuciłbyś z łóżka.

> Za zboczeńca sorry.
                    > Myślałem, że to jakiś kolejny zboczeniec, który by chciał, ale nie może,
                    > bo nie ma z kim i udaje twardziela.
                    >
                    No już dobrze, dobrze.

elle

• Gość: JK Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 213.77.27.* 04.06.01, 12:52
                  A musi wiedzieć co to znaczy elle ?
                  Może mu wystarczy jak wie co to znaczy lesbijka ?
                  Ja akurat nie jestem tolerancyjny i zamiast sztucznego penisa wolę naturalny, i
                  to nie lokowany w kiszce stolcowej a w tym miejscu gdzie trzeba. Jest taki
                  dowcip: przychodzi facio ddo lekarza i mówi, że na penisie ma czerwony krążek.
                  Lekarz, wacik, spirytus, mach, mach i czysto. 50 pan płaci. Tak parę razy. W
                  końcu przychodzi z brązowym. Lekarz, mach, mach, czysto i 100. Dlaczego ? Pyta
                  delikwent. Szminkę za 50 to mogę ścierać ale gówna nie. Wolę szminkę.
              • Gość: bobby Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 212.75.108.* 26.05.01, 15:18
                aktura to jest?do chuya waffla!
        • Gość: Macias Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 213.77.190.* 25.05.01, 14:16

> Modlitwa i taniec się nie wykluczają.

Prosze?!
          Publiczny ekshibicjonizm dla zarobku, nie z powodu choroby jest akceptowany przez
          religie katolicka?! Cos nie tak z Twoja glowa? Dziewczyno, Kosciol nie akceptuje
          nawet srodkow antykoncepcyjnych! Otworz oczy!

Pomijam, ze prawdziwosc informacji moze pozostawiac do zyczenia... ale akurat nie
          o to teraz chodzi.
          • Gość: mysz Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.FMD.WAU.NL 26.05.01, 14:43
            Gość portalu: Macias napisał(a):

> Gość portalu: elle napisał(a):
            >
            > > Modlitwa i taniec się nie wykluczają.
            >
            > Prosze?!
            > Publiczny ekshibicjonizm dla zarobku, nie z powodu choroby jest akceptowany prz
            > ez
            > religie katolicka?! Cos nie tak z Twoja glowa? Dziewczyno, Kosciol nie akceptuj
            > e
            > nawet srodkow antykoncepcyjnych! Otworz oczy!
            >
            > Pomijam, ze prawdziwosc informacji moze pozostawiac do zyczenia... ale akurat n
            > ie
            > o to teraz chodzi.

Maciasie, Alicja nie modli sie do Kosciola ale do Boga w ktorego wierzy. Nie wiem
            jak Ty to odbierasz ale dla mnie osobiscie to co glosi K. nie jest wyrocznia w
            sprawie mojej wiary.
            Wazne jest jakim jest sie czlowiekiem, czy nie krzywdzi sie swiadomie innych a
            mysle, ze publiczne rozbieranie sie Alicji (jesli oczywiscie ma istotnie miejsce)
            nie krzywdzi nikogo - zreszta zadna praca nie hanbi.:)
            • Gość: Macias Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 15:35
              Gość portalu: mysz napisał(a):

> > > Modlitwa i taniec się nie wykluczają.
              > >
              > > Prosze?!
              > > Publiczny ekshibicjonizm dla zarobku, nie z powodu choroby jest akceptowan
              > > y przez religie katolicka?! Cos nie tak z Twoja glowa? Dziewczyno, Kosciol
              > > nie akceptuje nawet srodkow antykoncepcyjnych! Otworz oczy!
              >
              > Maciasie, Alicja nie modli sie do Kosciola ale do Boga w ktorego wierzy. Nie wi
              > em jak Ty to odbierasz ale dla mnie osobiscie to co glosi K. nie jest wyrocznia
              > w sprawie mojej wiary.

Wybacz, ale akurat Kosciolowi Jezus powierzyl sprawowanie opieki nad wiara i
              akurat Kosciol od wiekow naucza podstawowych prawd i nakazuje odpowiednich
              postaw. O ile sam nie jest wyrocznia, o tyle nagminne grzeszenie bez zamiaru
              poprawy i skruchy jest bezczelne, a nadto uznane za grzech smiertelny.

Jak wiec mozna modlic sie do kogos i jednoczesnie perfidnie sie z niego naigrywac
              oraz pokazywac, jak gleboko sie go ma?
              • Gość: andzia Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 11:23
                łączycie dwie sprawy: rozbieranie się i wiarę. ale jedno z was bardzo się myli
                mówiąc że nie można tych problemów połączyć. Dokładniej: myli się już u
                podstaw. Bo, to jak widzimy wiarę spowodowane jest kulturą. To ona zmienia
                zasady życia jakie narzucane są nam wszystkim z góry. jeśli przydarzy się ze
                ktoś się wyrwie z kleszczy, to jak w średniowieczu - pali się go na stosie, a
                teraz jest samotnikiem dziwnym człowiekiem, świrem, lub w najlepszej sytuacji
                wybiera sobie taką pracę która nie zmusza go do funkcjonowania z innymi ludzmi
                nie akceptującymi "dziwaka". Takie prace to np. siedzenie przy komputerze.
                dzieś łatwiej jest się ukryć ze swa odmiennością. jednak są miejsca (np. wieś)
                gdzie brak w ludziach wyrozumiałości. A sposób wyrażania swej wiary w Boga,
                zauważcie, zmienia się wraz z kolejnymi epokami. Teraz nie można patrzeć na
                kościół. Wiadomo przecież że księża to w większości homoseksualiści. i jak to
                się ma do wiary? Chodzi o to że kazdy ma swój rozum. Umie czytać, wie na co go
                stać. tak więc to gdzie się pracuje to jedno. jak to się tłumaczy i przekłada
                na "grzech" to drugie, które w zalezności od tego czy chcesz być zbawiony czy
                tylko grasz nabiera odpowiedniej wartości. Tak więc to że Alicja modli się choć
                może robić dziwne rzeczy jest jej sprawą. A my podglądając ich i rozmawiając o
                nich, rzucając w nich "kamieniem" mówiac że to i tamto jest złe, grzeszymy. Bo
                nie nam mówić co jest właściwe. kazde z nas bedzie miało swój sad ostasteczny .
                każde znas będzie się w taki lub nijaki sposób tłumaczyć z grzechów. ludzie
                stworzyli otoczkę wokół wiary. skąd wiecie ze należy się ubierać. kiedyś
                ubrania były inne,. wszystko zależy od tego czy patrząc na nagą Ale, piekną
                wielce i kobiecą, grzeszysz myślami. to twój grzech a nie jej. to ty źle robisz
                mysląc o seksie a nie ona.. pa pa
                • Gość: Macias Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 11:29
                  Gość portalu: andzia napisał(a):

> Wiadomo przecież że księża to w większości homoseksualiści.

O bosz... Jak mam z Toba polemizowac, skoro w co drugim zdaniu popierasz swoje
                  sady takimi lub innymi farmazonami?! Skad takie przekonanie? Ze mieszkaja na
                  jednej plebanii to znaczy, ze sa homoseksualistami?! Dziewczyno, szkoda gadac...

Malo wiesz.
      • Gość: adolf Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 16:25
        ja tez uwarzam, ze ona moze robic rozne "dziwne" rzeczy, tto wyjatkowo
        podejrzana postac, ktorej bardzo nie lubie i mam nadzieje, ze jutro wyleci
    • Gość: xyz Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.toya.net.pl 25.05.01, 12:34
      Przynajmniej ma co pokazać!!.
      A może byście chcieli popatrzeć na rozebraną Manuelkę??
      • Gość: jano13 Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 18:01
        Wolałbym na Martynę.
        • Gość: Izis Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 21:40
          A ja wolałabym na Gulczasa!
    • Gość: Piotr ona jest nauczycielką IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 17:14
      ona jest nauczycielką i uczy mojego syna w szkole w sopocie
      (katechetka)??????????????????????????????????????????????
    • Gość: MIKI gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: *.elblag.eu.org 26.05.01, 18:03
      przestańcie żle oceniać gulczasa ,on jest dla mnie super i już.Cool,cool,i
      jeszcze raz cool , jutro zostanie w domu wielkiego brata , a alicja go opuści i
      będzie miała wała,pokazuje tylko swoją brzydką dupe.zapamiętajcie do końca
      życia że gulczas jest górą , był i zawsze będzie.ego żart jest bardzo
      śmieszny , można się przy tym ubawić do łez.Gulczas jest cool a Alicja jest do
      DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: 123 Re: gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: 157.25.88.* 26.05.01, 21:21
        "cool"... jak ja nie znoszę tej maniery...
        Uważam jednak, że BB bez Gulczasa to będzie dopiero niewypał - brudna i
        wrzaskliwa Manuela + nudna i "złotousta" Alicja... koszmar!!! Nie pozostanie
        nic innego jak dać sobie spokój z tym programem...
      • Gość: Mozais Re: gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: 195.187.41.* 28.05.01, 10:31
        Gość portalu: MIKI napisał(a):

> przestańcie żle oceniać gulczasa ,on jest dla mnie super i już.Cool,cool,i
        > jeszcze raz cool , jutro zostanie w domu wielkiego brata , a alicja go opuści i
        >
        > będzie miała wała,pokazuje tylko swoją brzydką dupe.zapamiętajcie do końca
        > życia że gulczas jest górą , był i zawsze będzie.ego żart jest bardzo
        > śmieszny , można się przy tym ubawić do łez.Gulczas jest cool a Alicja jest do
        > DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz po niedzielnym wyjsciu Glczasa Siusiaka powiedz jak Ci????
        • Gość: siek Re: gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 14:36
          Gość portalu: Mozais napisał(a):

> Gość portalu: MIKI napisał(a):
          >
          > > przestańcie żle oceniać gulczasa ,on jest dla mnie super i już.Cool,cool,i
          >
          > > jeszcze raz cool , jutro zostanie w domu wielkiego brata , a alicja go opu
          > ści i
          > >
          > > będzie miała wała,pokazuje tylko swoją brzydką dupe.zapamiętajcie do końca
          >
          > > życia że gulczas jest górą , był i zawsze będzie.ego żart jest bardzo
          > > śmieszny , można się przy tym ubawić do łez.Gulczas jest cool a Alicja jes
          > t do
          > > DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > A teraz po niedzielnym wyjsciu Glczasa Siusiaka powiedz jak Ci????

• Gość: JK Re: gulczas jest cool ........... Alicja jest........ IP: 213.77.27.* 04.06.01, 12:55
        It's OK, it's OK kmiotku jakby powiedział ten kretynek Picia.
    • Gość: Tweed Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.grey.com.pl 28.05.01, 09:33
      ojtus napisał(a):

> Wiecie,że ona tańczy za pieniądze w klubie w SOPOCIE,a kto wie czy nie robi
      > czegoś więcej...

Mysle, ze na pewno robi cos wiecej. Najpewniej z tym swoim kolesiem.
      • Gość: elle Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: 195.94.222.* 28.05.01, 09:36
        Skąd wiesz, widziałeś?
        • Gość: ptys Re: Alicja - ZAWODOWA STRIPTIZERKA!!! IP: *.chello.pl 04.06.01, 13:21
          Przypomnijcie sobie, kiedy w domu BB byl pokaz mody. Ala poruszala sie, jak
          zawodowa modelka z klasa. Striptizerki nie zawsze tak potrafia. Udowodnila, ze
          ma kwalifikacje zawodowej modelki, a co robila ponadto, to nie widzialem.
          Jezeli ktos widzial, ale naprawde widzial i naprawde wie, to niech poda z
          faktami. Zreszta robic streap-tease i go ogladac to nie jest grzech. Napewno
          uwaza tak masa palantow i frajerow, ktorzy sie tym buzuja na forum, ale
          zaklamanie w Polsce to normalna rzecz.

ptys

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka