sercisko 17.11.07, 10:32 Czy ktoś orientuje się, czy rekord został pobity? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Domino Day 17.11.07, 11:21 nie zostal. tegoroczny wynik to okolo 3,6 miliona. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Domino Day 17.11.07, 20:33 Zabraklo chyba 400 tys. kostek do pobicia rekordu ( albo 40 tys bo sluchalam 1 uchem i nie dam sobie tego ucha uciac - wiem ze cztery bylo na poczatku :)). Szkoda - bo ludziki strasznie przezywały cala sytuacje w tym studiu. Ale powiem ze mnie akurat po ponad pol godzinie mocno wszystko znudzilo i do konca nie obejrzalam. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Domino Day 17.11.07, 23:58 Ogladalam chyba 3 czy 4 raz i tym razem juz prawie od poczatku bylo widac, ze rekordu nie uda sie pobic. Takiej fuszerki to jeszcze tam nie widzialam, praktycznie w kazdym obrazku cos sie nie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Domino Day 18.11.07, 00:18 Podziwiam - ja wytrzymałam 10 minut... strasznie to nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
sercisko Re: Domino Day 18.11.07, 15:10 Nudne? Fascynujące raczej... Trzeba mieć "łeb nie od parady", żeby wymyśleć coś takiego, że o ułożeniu tej potwornej ilości klocków nie wspomnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś